Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
broj dva wrote:Ja mislim da je jedini načum da ne umre tema ovako :
Odgovorno tvrdim da je Alah jedini bog. On je stvorio svjet i čovjeka. Koga boli ako su ptice i zečevi evoluirali, čovjek je stvoren.
Moderna nauka još nije dostigla stepen razvoja Kurana i pitanje je da li će ikada jer Kuran je rječ boga. I pri tome poetičan i pun brojčanih čuda.
Evolucija je laž, džini postoje. Da imate mozga u glavi pogledali bi kinesin robota i sve bi vam se samo kazalo.
Švedi su ćafiri ali je kruna jaka.
dal more smrle evoluirati Smrcak 2.0
Organizmi koji dostignu savršenstvo valjda prestaju sa evolucijom ))
Iscita ono tamo dvaput, nemam pojma što banova Smrleta
Ono nije uvreda neka, spam manje više vrte se iste teme pa i isti postovi. Forum je prepun onakvog riječnika, ovdje su čak stvari jako kulturne
tuzlak1212 wrote:Iscita ono tamo dvaput, nemam pojma što banova Smrleta
Ono nije uvreda neka, spam manje više vrte se iste teme pa i isti postovi. Forum je prepun onakvog riječnika, ovdje su čak stvari jako kulturne
U slučaju da nisi upoznat sa pravilima korištenja foruma, o ovom se ne raspravlja.
Ako želiš da porazgovaramo o ovome, pošalji mi PP
Rado ću ti ponuditi detaljnije obrazloženje.
U slučaju da nisi upoznat sa pravilima korištenja foruma, o ovom se ne raspravlja.
Ako želiš da porazgovaramo o ovome, pošalji mi PP
Rado ću ti ponuditi detaljnije obrazloženje.
Počeo sam kucat pp i odustao sam, nije mi toliko stalo
materijala...Sodoma i Gomora...arheologija etc..da li je doista bilo ili nije...'ateisti' nece naravno priznati nijednu nauku, dokaz etc..ali..da li je to, ali i prije ili poslije bilo tako sto doista..imaju li neke danasnje metropole mocni centri ili kako vec takve predizpozicije..