Znaci treba ga trehnuti od lavabo dva puta prije kupanja da ogrubi.Njanjavi wrote:![]()
![]()
![]()
To je zato jer niste onanisali dovoljno u zivotu pa vam preosjetljiv.
Ja kolko sam drko krvnicki u mladosti, mogu ga smirgl papirom drpat on ni mukajet
Popularne stvari koje ne kontam
- Point.
#10426 Re: Popularne stvari koje ne kontam
- Njanjavi
#10427 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam gdje je ona tema o nadnaravnim stvarima i scenama, i ne kontam kako radi ova jbena trazilica na forumu, sta god ukucam neki beljulji rezultati izlaze.
Nego da vas pitam, jel se ikad ikom desilo da mu vodokotlic sam od sebe pusti vodu iako nema niko u kupatilu?
Pocinjem se furat da mi je kuca ukleta i da imam nekog duha u hali
Nego da vas pitam, jel se ikad ikom desilo da mu vodokotlic sam od sebe pusti vodu iako nema niko u kupatilu?
- zforumas
#10428 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ceka te Diwan...BujrumNjanjavi wrote:Ne kontam gdje je ona tema o nadnaravnim stvarima i scenama, i ne kontam kako radi ova jbena trazilica na forumu, sta god ukucam neki beljulji rezultati izlaze.
A vodokotlic ti se pokvario
- Njanjavi
#10429 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma nije to ta sfera djelovanja, bila je tema maxuz za ovo, ja znao citat navece par puta price naroda, istravit se ocijumi 
- sheilak
#10430 Re: Popularne stvari koje ne kontam
pricaju ljudi da u wc-ovima znaju biti dzini.Njanjavi wrote:Ne kontam gdje je ona tema o nadnaravnim stvarima i scenama, i ne kontam kako radi ova jbena trazilica na forumu, sta god ukucam neki beljulji rezultati izlaze.
- pukepuke
#10431 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Bit će da samo Sarajlije vole lijepu nam BiHmeteorit135531 wrote:Ne kontam BH registracijske tablice.Zašto nisu sve iste ? U Banja Luci , a i u Mostaru i dalje prema Capljini sam vidio dosta auta, dostavnih vozila, pa čak i cisterni gdje nema oznake BIH na lijevoj strani tablica ,već samo pise broj tablica bez imena BIH. A u Sarajevu recimo to nisam vidio.
Zašto nisu sve tablice iste ? Ne kontam.
http://www.automotosvijet.com/index.php ... bh-tablice
- Njanjavi
#10432 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kud ce veci sejtan od mene, i btw ne sjedim na solji nikad, ja cucim dok seremsheilak wrote:pricaju ljudi da u wc-ovima znaju biti dzini.Njanjavi wrote:Ne kontam gdje je ona tema o nadnaravnim stvarima i scenama, i ne kontam kako radi ova jbena trazilica na forumu, sta god ukucam neki beljulji rezultati izlaze.
Pocinjem se furat da mi je kuca ukleta i da imam nekog duha u halipa ti vidi sta ces s vodokotlicem. u svakom slucaju budi oprezan kad sjedis na wc...jer ti je vodokotlic iza ledja, pretpostavljam....
- sheilak
#10433 Re: Popularne stvari koje ne kontam
pa taman pozaNjanjavi wrote:sheilak wrote:pricaju ljudi da u wc-ovima znaju biti dzini.Njanjavi wrote:Ne kontam gdje je ona tema o nadnaravnim stvarima i scenama, i ne kontam kako radi ova jbena trazilica na forumu, sta god ukucam neki beljulji rezultati izlaze.
Pocinjem se furat da mi je kuca ukleta i da imam nekog duha u halipa ti vidi sta ces s vodokotlicem. u svakom slucaju budi oprezan kad sjedis na wc...jer ti je vodokotlic iza ledja, pretpostavljam....
Kud ce veci sejtan od mene, i btw ne sjedim na solji nikad, ja cucim dok serem
- triconja
#10434 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Crni njanjavi kako to seres?Njanjavi wrote:Kud ce veci sejtan od mene, i btw ne sjedim na solji nikad, ja cucim dok seremsheilak wrote:pricaju ljudi da u wc-ovima znaju biti dzini.Njanjavi wrote:Ne kontam gdje je ona tema o nadnaravnim stvarima i scenama, i ne kontam kako radi ova jbena trazilica na forumu, sta god ukucam neki beljulji rezultati izlaze.
Najbolje je srati ujutro u 5, pospan sjednes i prikunjas koji minut
- Njanjavi
#10435 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Cucheci ja alahami od malih nogu naviko.
Cucnem na ivice solje i izlitam se brzinski.
Gledah nedje na tubu nedavno da je insan sklepan tako da je to pravilna pozicija za sranje, jerbo kad sjednes neki neprirodan tok dole stvoris, neke opstrukcije i to vremenom doprinosi skupljanju smeca dole i zna bit zajebano.
Dok mi koji seremo kao gorstaci nemamo tih problema.
Plus mnogo sam dole rutav pa mi nekako ljepse vako, manje ispeksinavim okolnu shumu
Cucnem na ivice solje i izlitam se brzinski.
Gledah nedje na tubu nedavno da je insan sklepan tako da je to pravilna pozicija za sranje, jerbo kad sjednes neki neprirodan tok dole stvoris, neke opstrukcije i to vremenom doprinosi skupljanju smeca dole i zna bit zajebano.
Dok mi koji seremo kao gorstaci nemamo tih problema.
Plus mnogo sam dole rutav pa mi nekako ljepse vako, manje ispeksinavim okolnu shumu
- Njanjavi
- triconja
#10437 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Bas cu probati turit stolicu pod noge i da vidim kako ce izgledatiNjanjavi wrote:
- male_okice
#10438 Re: Popularne stvari koje ne kontam
javi utisketriconja wrote:Bas cu probati turit stolicu pod noge i da vidim kako ce izgledatiNjanjavi wrote:.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#10439 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Šta ima javljati, čučevac klasika, samo što se on popne na šolju.
Ko je bio na selu, u prirodi, pa išao
eto ga.
Možda jeste prirodnije, ali noge utrnu.
Ko je bio na selu, u prirodi, pa išao
Možda jeste prirodnije, ali noge utrnu.
- mad_max_ba
#10440 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne razumim šta imate toliko pisat o nečem tako intimnom kao što je kakljenje

- zforumas
#10441 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Njanjavi je to tak docarao da tacno smrad mogu da osjetimmad_max_ba wrote:ne razumim šta imate toliko pisat o nečem tako intimnom kao što je kakljenje
![]()
![]()
- mad_max_ba
#10442 Re: Popularne stvari koje ne kontam
zforumas wrote:Njanjavi je to tak docarao da tacno smrad mogu da osjetimmad_max_ba wrote:ne razumim šta imate toliko pisat o nečem tako intimnom kao što je kakljenje
![]()
![]()
- Njanjavi
#10443 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja bolan kad serem, sve mirise na svjeze pokosene cvjetne livade.
Spoj ljekovitih trava, cajeva i hibiskusa sa svjeze opalim iglicama borova koje daju poseban mediteranski shmek
- mad_max_ba
#10444 Re: Popularne stvari koje ne kontam
daklemNjanjavi wrote:![]()
![]()
Spoj ljekovitih trava, cajeva i hibiskusa sa svjeze opalim iglicama borova koje daju poseban mediteranski shmek
u tebe je sranje u bojama
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#10445 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A pishash kamilicu 
- zforumas
#10446 Re: Popularne stvari koje ne kontam
a prdis k'o AirWick, svakih 18 minutaNjanjavi wrote:![]()
![]()
- Njanjavi
- Mis mekinjas
#10448 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Konačno na ovo forumu jedna suvisla rasprava i tema.

-
meteorit135531
#10449 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam odrasle ljude u Bosni koji žive sa roditeljima. U Bosni sigurno svaki prvi čovjek do 25 godina živi sa roditeljima. Znaci statistika je 100% tacna. Jebi ga , nema posla buraz.
Još nisam čuo da se bosanski čovjek odselio od roditelja , osim ako nije otis'o studirat u Sarajevo ili ako se nije ispalio vani.
Momak iz jednog gradića iz Donje Austrije je sa curom odselio od roditelja u Minhen radi posla. Njemu 21, njoj 20. Nisu sa Balkana.
Kod nas u najboljem slučaju sincina od 30 ljeta ce raditi u babinoj limarskoj radnji , te ce kad se oženi dobiti komplet drugi sprat babine kuće , (neomalterisano)
a cerka će u susjednu ulicu, ako se stvari bas poklope. Babo sretan i zadovoljan jer je djecu izveo na pravi put.
Neće ni sir da procjedi, stalno na telefon sa materom priča.
Ali nek sincina kad bude mijenjao stolariju barem prihvati da mu prozori budu iste boje - kao i kod babe mu odozdo'l.
Moja Bosno.

Još nisam čuo da se bosanski čovjek odselio od roditelja , osim ako nije otis'o studirat u Sarajevo ili ako se nije ispalio vani.
Momak iz jednog gradića iz Donje Austrije je sa curom odselio od roditelja u Minhen radi posla. Njemu 21, njoj 20. Nisu sa Balkana.
Kod nas u najboljem slučaju sincina od 30 ljeta ce raditi u babinoj limarskoj radnji , te ce kad se oženi dobiti komplet drugi sprat babine kuće , (neomalterisano)
a cerka će u susjednu ulicu, ako se stvari bas poklope. Babo sretan i zadovoljan jer je djecu izveo na pravi put.
Neće ni sir da procjedi, stalno na telefon sa materom priča.
Ali nek sincina kad bude mijenjao stolariju barem prihvati da mu prozori budu iste boje - kao i kod babe mu odozdo'l.
Moja Bosno.
- Njanjavi
#10450 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Slabo inspiracije ovih dana aa, ubi vrucina to je garant
Bice bolje, bice bolje, dobar je menzur