Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bitku za sport dobili su neprijatelji BiH, potpomognuti "vjetrom koji je puhnuo iz Mostara" u vidu Ivana Beusa. Potpredsjednik FSBiH koji je "lokalpatriotizam" i nebrigu za državni Savez dokazao prije nekoliko godina kada je režirao kraj Premijer lige BiH (na utakmicu Radnik - Zrinjski poslao svog sudiju Antonija Bandića koji je u 90 i nekoj minuti dosudio nepostojeći penal za Mostarce koji im je osigurao šampionsku titulu).
Vala mogao je spomenuti i domaće ušutkane minderaše , bez obzira koje su im klupske boje.
Last edited by manijak1 on 15/05/2020 16:01, edited 1 time in total.
mosa rajvosa wrote: ↑15/05/2020 15:50
Nosio sam amara na avataru godinu djaba
Nek stavi neko od moderacije Stilica nije frka, ne znam postaviti s moba.
Ma haj biće derbija , ono je bilo jel za Hajrovića Hoćel il neće kod vas.
Nema potrebe
omega369 wrote: ↑15/05/2020 15:55
[quote=studiorum_tuzlaensis post_id=16507297 time=<a href="tel:1589549104">1589549104</a> user_id=304425]
Crvenkasta strana grada misli da je osvojila titulu?
Za sada su samo Francuzi pošli tim putem, a liga je prekinuta još u Holandiji i poništili su prvenstvo...
Nakon jutršnjih novih informacija, očekujem da će biti poništena čitava sezona, pa ćeraćemo se dogodine.
Niko to ne kaze.
Ceka se dilfas tj. bake. E ako vam oni ne pomognu, onda eventualno:
zalba u A4 formatu, ovjerena i potpisana, uplatnica tacno popunjena, kopija licne, broj protokola KAD se zaprimi, nista prije
To je valjda jasno
[/quote]
Dajte nek mu se neko nasmije, trudi se momak, uporan je...
Iskreno mislim da ce savez ponistiti prvenstvo, titule nema..U Evropu idu svi oni koji i trebaju..Borac sretan i Zrinjski isto tako...Celika nece izbaciti zbog stadiona ...Ma svi sretni...Davno sam rekao da ce biti ovako, vlazni snovi malenih ce ostati samo vlazni snovi..Steta, jedino sto ce ostati upamceno iz ove sezone je tamburanje u 2 tekme...Nazalost, politika nam sve kroji.
omega369 wrote: ↑15/05/2020 16:36
Ultima, je li gotov prijedlog?
ja bih na tvom mjestu krenuo sa stampanjem majica i proslavom mozes vec od vcrs laganini sator i pred vjecnu jest da te niko nece skontati zbig cega si tu al haj sta fali
Melbourne_Australia wrote: ↑15/05/2020 16:35
Iskreno mislim da ce savez ponistiti prvenstvo, titule nema..U Evropu idu svi oni koji i trebaju..Borac sretan i Zrinjski isto tako...Celika nece izbaciti zbog stadiona ...Ma svi sretni...Davno sam rekao da ce biti ovako, vlazni snovi malenih ce ostati samo vlazni snovi..Steta, jedino sto ce ostati upamceno iz ove sezone je tamburanje u 2 tekme...Nazalost, politika nam sve kroji.
Ostace upamceno ko se udruzio sa cetaljima da prekine ligu dok ljudi sjede u kafanama najnormalnije.
Aha, vlažni snovi malenih, maleni na aparatima, a maleni su prvi, idu u LP ako se prekine i maleni su aktuelni šampioni i osvajači kupa.
Ako bude titula, mogu zamisliti tvoju reakciju, plakanje, itd. Nećeš sebi doći narednih godinu dana.
Ostace upamceno ko se udruzio sa cetaljima da prekine ligu dok ljudi sjede u kafanama najnormalnije.
Ako na to pristanu veliki klubovi, psg, juve, liverpool, sarajevo...onda mozda i bude...ali sumnjam da si u pravu... nema evrope bez sampiona, poslusaj presidenta Uefe...
ultima_palabra wrote: ↑15/05/2020 16:57
Pa i Borac je formalno za nastavak, to je prica za levate.
Pa na osnovu čega tvrdiš suprotno? Gradski rival prvi i automatski su za prekid? A ne može biti suprotno? Otkud vama ideja da bi mi dobili titulu ako se prekine liga? Zamisli zalažeš se za prekid i onda ne dobiješ titulu.
Više logike ima da se Borac bori za prekid jer ako se izbore, ostaju četvrti i idu u Europu. A mi? Borimo se za prekid i izborimo se i ne dobijemo titulu.
A jeli to nije moguce da se izadje u javnost sa fol pricom za masu??Da su za nastavak a da se zna unaprijed da nece biti nastavka? Joj ko vas ne zna..U svakom saopstenje vasem , pisete kao proslogodisnji sampioni i kao najveci klub u drzavi Kakvi bolesnici...A sad pisete po forumu i kao najstabilniji klub u regionu Vi ste pod sihrama def
Široki uvijek može povuci pitanje 4 mjesta, jer ono ne vodi u evropu direktno nego samo pod odredjenim uslovima. A to je da je pobjednik Kupa neko ko je evropu vec obezbjedio kroz ligu. Sad, hoce li oni klapnuti usima zarad nekih budućih stvari ostaje da vidimo.
ibizza wrote: ↑15/05/2020 16:51
Logika malenih, nije pošteno da vi uzmete titulu jer sezona nije završena, ali je pošteno da se ide u Evropu na osnovu postojeće tabele...
1. Nastaviti ligu
2. Prekinuti ligu i proglasiti nas prvacima + ostali za Evropu
3. Poništiti sezonu i u Evropu poslati prošlogodišnje ucesnike
Melbourne_Australia wrote: ↑15/05/2020 17:22A jeli to nije moguce da se izadje u javnost sa fol pricom za masu??Da su za nastavak a da se zna unaprijed da nece biti nastavka? Joj ko vas ne zna..U svakom saopstenje vasem , pisete kao proslogodisnji sampioni i kao najveci klub u drzavi Kakvi bolesnici...A sad pisete po forumu i kao najstabilniji klub u regionu Vi ste pod sihrama def
Isto možemo reći i za vas, je li tako? Samo je kod vas malo drugačija priča, ali uglavnom na isto se svede.
Melbourne_Australia wrote: ↑15/05/2020 17:22
A jeli to nije moguce da se izadje u javnost sa fol pricom za masu??Da su za nastavak a da se zna unaprijed da nece biti nastavka? Joj ko vas ne zna..U svakom saopstenje vasem , pisete kao proslogodisnji sampioni i kao najveci klub u drzavi Kakvi bolesnici...A sad pisete po forumu i kao najstabilniji klub u regionu Vi ste pod sihrama def
A je li moguce da zeljeznicari pilaju naopako jer nemaju za hljeba i mole Boga da se ne nastavi ?
Bio Logovan brzi, al sustina je ista.Plata i para nema, kad ce biti ne zna se, igraci im se biju na treningu i sl. stvari, rasulo
Pa na osnovu čega tvrdiš suprotno? Gradski rival prvi i automatski su za prekid? A ne može biti suprotno? Otkud vama ideja da bi mi dobili titulu ako se prekine liga? Zamisli zalažeš se za prekid i onda ne dobiješ titulu.
Više logike ima da se Borac bori za prekid jer ako se izbore, ostaju četvrti i idu u Europu. A mi? Borimo se za prekid i izborimo se i ne dobijemo titulu.
I da ne dobijete titulu dobijate mjesto u LP, bolje pare, vise utakmica u Evropi...
I da ne dobijete titulu dobijate mjesto u LP, bolje pare, vise utakmica u Evropi...
Bas tako..Nastavak je rizik..Hladno bi prihvatili da idu u ligu prvaka bez titule..Ko god kaze da ne bi, glup je..