Bordolini wrote:"SAN"?![]()
dzaba se ponadah..
ovaj posto su san njegove novine naravno da ce oni imat prvi info
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Bordolini wrote:"SAN"?![]()
dzaba se ponadah..
cunga lunga wrote:E moj Hase da si ovdje sada...
Meni da, dos'o decko tobe.ganjeta wrote:Jel' ti govori nesto o njemu
Daj nam par slika prebaci, da vidimo kako mu stoji bordoBaltazar_khan wrote:Onaj mali što je prešao kod nas, već postavlja slike po fejsu u trenerci bordo tima![]()
Pravi mali provokator po anamo one
ma nema šta da se prebacuje, može svako to da vidi jer je fotografija postavljena kao avatarAlkos wrote:Daj nam par slika prebaci, da vidimo kako mu stoji bordoBaltazar_khan wrote:Onaj mali što je prešao kod nas, već postavlja slike po fejsu u trenerci bordo tima![]()
Meni govori da nam se dobro ne piše, kad nam se igrači više bave facebook-om nego treningom i karijerom. Totalno amaterski i neprofesionalno...Alkos wrote:Meni da, dos'o decko tobe.ganjeta wrote:Jel' ti govori nesto o njemu
Iniesta ima fejs profil pa je doktor fudbala.bordo_boy wrote:Meni govori da nam se dobro ne piše, kad nam se igrači više bave facebook-om nego treningom i karijerom. Totalno amaterski i neprofesionalno...Alkos wrote:Meni da, dos'o decko tobe.ganjeta wrote:Jel' ti govori nesto o njemu
U pravu si. Facebook je najbolja stvar koju jedan igrač može imati...Baltazar_khan wrote:
Iniesta ima fejs profil pa je doktor fudbala.
Zbog njih se Hase sada prevrce u grobu. Klub je prosao kroz svasta ali niko ga NIKADA nije obrukao kao Mirza Varesanovic i igraci koji sada igraju. Gadi mi se otici na utakmicu i dati im podrsku...1946 wrote:cunga lunga wrote:E moj Hase da si ovdje sada...![]()
Da gleda raznorazne spodobe u vidu baljaka, alihodžića, varešanovića u svom Sarajevu, puklo bi mu srce
Mozda si stariji, mozda imas vise utakmica nego ja, ali i ja ih u zadnjih 15 godina imam po sezoni najmanje 25, ali veca bruka od Blekica nije usla u nas klub i nadam se da nece. Iako ni sadasnja igracka i kadrovska struktura nisu Bog zna sta, Blekic im nije ni do koljena, u svim pogledimastrong69 wrote:Zbog njih se Hase sada prevrce u grobu. Klub je prosao kroz svasta ali niko ga NIKADA nije obrukao kao Mirza Varesanovic i igraci koji sada igraju. Gadi mi se otici na utakmicu i dati im podrsku...1946 wrote:cunga lunga wrote:E moj Hase da si ovdje sada...![]()
Da gleda raznorazne spodobe u vidu baljaka, alihodžića, varešanovića u svom Sarajevu, puklo bi mu srce
nazarenko wrote: Mozda si stariji, mozda imas vise utakmica nego ja, ali i ja ih u zadnjih 15 godina imam po sezoni najmanje 25, ali veca bruka od Blekica nije usla u nas klub i nadam se da nece. Iako ni sadasnja igracka i kadrovska struktura nisu Bog zna sta, Blekic im nije ni do koljena, u svim pogledima
ma BLEK je bio sef, kolko god "ukrao" para, mada su to glusposti, opet je najjaci predsjednik ikad, jedini koji je bio na tribini sa navijacima, od gostovanja, pa do bojkota derbija, tu, među rajom, mene je kupio za sva vremena ..Vozdra !cappy_tempo wrote:nazarenko wrote: Mozda si stariji, mozda imas vise utakmica nego ja, ali i ja ih u zadnjih 15 godina imam po sezoni najmanje 25, ali veca bruka od Blekica nije usla u nas klub i nadam se da nece. Iako ni sadasnja igracka i kadrovska struktura nisu Bog zna sta, Blekic im nije ni do koljena, u svim pogledima
nemoj vise majke ti.i virisli cemo nabaviti barem paket na dan samo nemoj vise
edit: sad vidim gdje jos pises i sve mi je jasno, al nema veze i vama cemo virsle prosljediti
Pa kazu da je malac oduvijek vise simpatisao veci sarajevski klub. A to sto je do sada trenirao sa onima tamo,to je bio sticaj okolnosti.Baltazar_khan wrote:Onaj mali što je prešao kod nas, već postavlja slike po fejsu u trenerci bordo tima![]()
ako odu baljak, alihodžić i čizmić, možda, ali MOŽDA progutam ostanak schwartzkopfa pa i odem na tribine, ali njemu i njegovim viršla igračima mogu samo zvižduk uputiti, aplauz neće sigurno dobiti (zna se koji su to igrači, nisu svi). Iako sam još uvijek bliuži opciji totalne ignorancije i solidarisanja sa plaćenicima (iako su me izlevatili pa me nisu stavili na taj spisak po kojem su dobivali platestrong69 wrote:Zbog njih se Hase sada prevrce u grobu. Klub je prosao kroz svasta ali niko ga NIKADA nije obrukao kao Mirza Varesanovic i igraci koji sada igraju. Gadi mi se otici na utakmicu i dati im podrsku...1946 wrote:cunga lunga wrote:E moj Hase da si ovdje sada...![]()
Alkos wrote:Daj nam par slika prebaci, da vidimo kako mu stoji bordoBaltazar_khan wrote:Onaj mali što je prešao kod nas, već postavlja slike po fejsu u trenerci bordo tima![]()

Ih, kako mu lijepo stoji...video wrote:Alkos wrote:Daj nam par slika prebaci, da vidimo kako mu stoji bordoBaltazar_khan wrote:Onaj mali što je prešao kod nas, već postavlja slike po fejsu u trenerci bordo tima![]()
E vidi ga, rodila ga majka![]()