@dragma, prije nego ja sad počnem skupljati slike sa raznoraznih kompjutera i backupa, otiđi jednostavno na bordo vremeplov/slike i tamo otprilike imaš sve, momak koji to radi ima sve što se ikada pojavilo na web-u i još puno više. sa malo strpljenja ćeš skontati kako je koševo izgledalo od prvih dana do danas. prvo sa rupom na istoku, pa sam malom građevinom tamo, pa sa velikom (kratko su čak stajale obje), pa onda obje verzije skalamerije na zapadu, sve ima. možeš vidjeti i stari semafor, pa novi, pa ogradu iza tribina sa širokom stazom između ograde i zadnjeg reda, čak i sa autima parkiranim unutar stadiona ...vide se negdje i stari ulazi.... ma nema šta nema. simpa je tako pratiti razvoj jednog stadionadragma wrote:RJ57 wrote:...![]()
Hvala ti puno drug moj, ako nađeš još koju (prije renoviranja i olimpijade) postavi.
Srdačan pozdrav iako navijaš za malog željA.![]()
Pu-pu-pu....izvini što pljuckam ali kad ih neko spomene uhvati me šuha isto ko kad mi crna mačka pređe preko puta![]()
evo ti link i uživaj:
http://facebook.com/bordovremeplov/photos
p.s. mene fk sarajevo u principu interesuje samo kad ih dobijemo tih par puta godišnje