Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mustang1 wrote:Ma nije problem prodati svako je zamjenjiv ali mislim da oni nece dovesti zamjenu nego neke ublehe jer jos uvijek nije spomenut neki igrac koji bi bio pravo pojacanje .. Svaka cast i Lallani,Shaqiriu i ostalima ali treba neko bolji
O tome ti pricam. Jebo te ba oni idu u LIgu prvaka a nekakva Lovrene, Caulkere i ostale igrace spominju kao pojacanja. Ukljuci se za Falcaoa, Hummelsa, Rodrigueza itd...
Ma doci ce neko zvucno ime, mozda Sanchez... A ostalo ce spiskati na neke engleske klade I mlade nedokazane igrace.
I Suarez je bio jedan od takvih kada je dosao jbg Liverpoolnikada nije dovodio zvijezde, tesko da ce I sada.
Ne zezaj. Suarez kad je dolazio vec je bio na glasu. Torres isto tako. Suki niej sigurno bio neko poput Calukera kojeg traze ili slicnih. Dakle jako dobar igrac, koji se pokazao, ali je u slabijem klubu. Nesto slicno sto je Ozil bio prije Reala, eh to!
Vec je bio odlican u Ajaxu i to 1-2 godine.
Nadam se da ce ovih 85 miliona pametno, ali bas pametno iskoristiti.
Bio je talentovan mladi igrac, ali nije bio neko ime. Pa Dzeko je bio puno kvalitetniji i puno vise cjenjen kada je presao u City. Ako bi dosao Alexis onda bi to bilo prvi put da Liverpool dovede igraca njegovog kalibra.
skenderija04 wrote:Izgleda da ste na putu da ubijedite Alexisa.
Odlicno. Ima li kakvih informacija o preostalom novcu koji bi Liverpool mogao da dobije uz njega?
Zadnje sto sam vidio je da Liverpool i Barcelona rade sa dva scenarija. Jedan je iskljucivo lova. Juce je Liverpool navodno zatrazio 48 sati jer su izgleda pronasli zajednicki jezik sa Alexisom. Problem je sto Alexis trazi 8,5 miliona eura godisnje neto. Da bi se izaslo Alexisu u susret,prave neki deal gdje bi Barcelona spustila cijenu Alexisa a Liverpool bi ostatak naplatio cash+bonusi,ili prijateljske ili sta vec smisle.
Jako je vazno i za Liverpul i Barselonu da se razresi sutacija sto pre jer i jedni i drugi imaju jos dosta posla sa tranferima.
Alexis +50m bi bila bombonica od dogovora za obe strane.
Towelie wrote:Jako je vazno i za Liverpul i Barselonu da se razresi sutacija sto pre jer i jedni i drugi imaju jos dosta posla sa tranferima.
Alexis +50m bi bila bombonica od dogovora za obe strane.
Skendarija na koliko je love Sanchez u Barci?
(u funtama/eurima tjedno)
Suarez je koliko znam na oko 200 000 funti tjedno, da Sanchez prima 120-150 sigurno bi to bilo značajno povećanje u plati. Doduše u Engleskoj plaćaju više poreza pa i to treba kompenzirati. Bilo bi lijepo da se dogovore - zaista idealan dogovor za sve strane. Nekih 50 miliona eura uz igrača ili da se dalje prebijaju oreko Danijela Aggera.
Liverpool FC have offered Southampton £20million for Dejan Lovren - but are being frustrated in their attempts to wrap up a deal for the centre-back.
20Mil funti za igraca koji je otjeran iz Lyona OVO SAMO MOZE LIVERPOOL... Prodaje najboljeg igraca za "sicu" nece dovesti ni priblizno dobrog igraca Suarezu da bi nadoknadili gubitak a od love sto ce dobiti od njega ce kupovati jedno Lovrena Liga Evrope Here We Come again.... United je sljedece godine ili prvak ili drugi eno ljudi nece nista igrat i opet dovode bolja pojacanja od Liverpoola plus nude 50mil za Di Mariu a Liverpool nek kupuje Lovrena
vaučer wrote:Skendarija na koliko je love Sanchez u Barci?
(u funtama/eurima tjedno)
Suarez je koliko znam na oko 200 000 funti tjedno, da Sanchez prima 120-150 sigurno bi to bilo značajno povećanje u plati. Doduše u Engleskoj plaćaju više poreza pa i to treba kompenzirati. Bilo bi lijepo da se dogovore - zaista idealan dogovor za sve strane. Nekih 50 miliona eura uz igrača ili da se dalje prebijaju oreko Danijela Aggera.
5 miliona godisnje, ali u Spàniji se gleda neto, bez poreza. dodaj 57 % i To placa Barcelona godisnje.
Kako je u Engleskoj? Znam da je sedmicno ali da li se gleda cisto ili sa porezima?
Nakon isprika Suareza, koje je uputio svima, kao i uloženih žalbi, Claudio Sulsera, predsjednik Disciplinske komisije FIFA-e, je objavio kako je kazna u jednoj mjeri smanjena.
"Luisu Suarezu je dopušteno treniranje, kao što je moguća i realizacija njegovog transfera tijekom ljeta. Da smo ostali pri prvotnoj odluci i kazni mislim da bi ona u tom slučaju zbilja bila krajnje rigorozna", rekao je Sulsera.
Inače, poznato je kako su i odvjetnici nogometnog kluba Barcelona poslali ispriku na adresu FIFA-e što je također vjerojatno uvjetovalo spomenutom smanjenju.
Naime, i otočke i španjolske tiskovine u posljednje vrijeme napominju kako je posao između Liverpoola i Barcelone dogovoren te da bi Suarez od iduće sezone trebao igrati u katalonskoj momčadi.
FIFA I UEFA sve rade da bi Suarez otisao u Barcelonu na kraju ce moci zaigrat u prvoj utakmici kad predje tamo. Da je ostao u Liverpoolu ne bi smjeo ni FIFE2014 igrat... Fujjjjjjjjjj
Lovren to force Liverpool move
Red have £20m bid rejected, but Lovren will force move through
Southampton have reportedly rejected a £20million bid from Liverpool for Dejan Lovren, but the defender is set to snub the Saints' pre-season in order to try and force a move.
Liverpool have been tracking the Croatian for some time now, and have already signed Rickie Lambert and Adam Lallana from Southampton this summer. Meanwhile, their left-back Luke Shaw has made a move to Manchester United.
However, Southampton are willing to stop the leaving party continuing despite huge interest in Lovren. Liverpool have reportedly opened the bidding for him at £20million, despite the centre-back only joining St. Marys on a four year deal last summer. He is already thought to have handed in a transfer request and is prepared to make no appearence to pre-season training in order to force a move to Anfield.
Ovo ispadne ovako Lovren > Ramos, Per Mertesacker, Giorgio Chiellini and another defender players
PrtiBeeGee wrote:Nakon isprika Suareza, koje je uputio svima, kao i uloženih žalbi, Claudio Sulsera, predsjednik Disciplinske komisije FIFA-e, je objavio kako je kazna u jednoj mjeri smanjena.
"Luisu Suarezu je dopušteno treniranje, kao što je moguća i realizacija njegovog transfera tijekom ljeta. Da smo ostali pri prvotnoj odluci i kazni mislim da bi ona u tom slučaju zbilja bila krajnje rigorozna", rekao je Sulsera.
Inače, poznato je kako su i odvjetnici nogometnog kluba Barcelona poslali ispriku na adresu FIFA-e što je također vjerojatno uvjetovalo spomenutom smanjenju.
Naime, i otočke i španjolske tiskovine u posljednje vrijeme napominju kako je posao između Liverpoola i Barcelone dogovoren te da bi Suarez od iduće sezone trebao igrati u katalonskoj momčadi.
FIFA I UEFA sve rade da bi Suarez otisao u Barcelonu na kraju ce moci zaigrat u prvoj utakmici kad predje tamo. Da je ostao u Liverpoolu ne bi smjeo ni FIFE2014 igrat... Fujjjjjjjjjj
"Inače, poznato je kako su i odvjetnici nogometnog kluba Barcelona poslali ispriku na adresu FIFA-e što je također vjerojatno uvjetovalo spomenutom smanjenju."
Lovren ne planira ici na pripreme sa Saintsima, mislim da su mu sanse da ostane minimalne, sad je samo pitanje hoce li u Liverpool (neki engleski novinari tvrde da je sad samo pitanje cijene, cjenkaju se) ili ce ga Wenger u Arsenal povuci. U igri je i Tottenham.
U nekim kombinacijama i Manchester UTD. ali samo ako ne dobiju Hummelsa.
Hahahahhah Allaha mi cuj Lovren i 20mil funti!!! Pa ako na to pristanu, nek se kolektivno zapale ispred Anfielda! Sve preko 12-13 je OGROMNA cifra za ovog diletanta.
Za Lovrena 20 miliona Nije im dovoljno sto su Lallanu pretplatili Sve me ovo nesto podsjeca na one transfere tipa Allen 20 mil,Downing 23 mil, Jebote,za Lallanu dati 25 miliona nije humano,ne mogu da vjerujem koliko Englezi precejenjuju svoje igrace.Pa za tih 25 miliona da su dodali jos jedno 10 mogli komotno Pjanketa dovest