Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Maharadza wrote: ↑14/05/2020 09:40
NOVI/STARI PRVAK JE SA KOŠEVA!
ps. zakucavanje eksera znači nije cock-block titule na sred Koševa pred zdenkom štrumfova?! Ah da, ipak je sada tu brko, doktor tužbi i zakucavanja uplatnica.
hahahah novi stari jarane bajke su ti na podforumu religija a kad se vratis u realnost ceka te osam muka
REALITY CHECK:
ovo vam je realnost a ovo sto ti postas su samo bajke malog diva koji ovo zamislja uz taktove hanke
Raigor Stonehoof wrote: ↑14/05/2020 12:34EDIT: izbrisan post forumaša zbog brisanja konverzacije koja vodi temu u off.
Jeste, dok ce klub sa sugavog krmetnjaka dobiti kurcinu
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma”
» Raigor Stonehoof
Oni su odlučili, nezavisno od entitetskih vlasti, da imaju odluku da se Premijer liga nastavi 6. juna. Ovo je odrađeno s obzirom na to da UEFA zahtijeva od njih stav, te je bitno da oni imaju donešenu svoju odluku.
Naravno, i dalje se pitaju entitetske i državne vlasti, te isključivo od njih zavisi da li će se prvenstvo igrati ili neće, a to ćemo znati uskoro.
Premijer liga BiH bi se u tom slučaju završila 25. jula ili 2. avgusta, a sezona bi bila okončana finalom Kupa Bosne i Hercegovine.
Mislim da se savez samo pokriva kod UEFE i eventualnih tuzbi klubova (Široki je navodno najglasniji i vec je zaprijetio tuzbom).
Evo mi smo htjeli, ali vlast nije dala. Tuzite druge, nemojte nas, mi nemamo nista sa tim.
Haj sto se nece nastaviti sigurno jer iz RS-a ide njet na ovu odluku i to je to...ali i da se nastavi kako ce manji Sarajevski klub finansirati testove i organizaciju utakmice ako nema plata vec 7 mjeseci? Pitam onako, nije da me nesto posebno zanima...