FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
TOM SCHOLZ

#10376 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by TOM SCHOLZ »

Quaresma wrote:
Cossack wrote:
karanana wrote:cuj bio bi zadovoljan nerijesenim rezultatom.
Ovdje 1:1, tamo 0:2 8) :mrgreen:
ne bi nikako valjalo da primimo gol na koševu, ako primimo bice nam trostruko teže tamo u gostima

mada opet, ja vjerujem da cemo mi to rutinski odigrati, mogla bi se koja sansa pruziti i nekim mladićima
Biće to teško izvodljivo.Ako već nisu vratili Delača,zašto Ibraković nije pokušao da napravi rezervni plan i dovede recimo tog Borjana koji kuka kako nema "leba" ili bilo kog drugog golmana sa kakvim,takvim internacionalnim iskustvom??? Neće gospoda da da feninga za golmana i to sad kad imamo najviše novca.Jedno je sigurno...Upravi evropske tekme i nastupi NISU PRIORITET,jer su već ukalkulisali (vođeni prošlogodišnjom logikom) da bi se ekipa mogla premoriti tokom evrope te da bi kao takva mogla kiksati na početku prvenstva.Dakle ponovo im je prvenstvo prioritet.Nije džaba Kusturica rekao da nas očekuje u grupnoj fazi E.L. tek za dvije godine.Šteta...imamo dobar tim,jači nego prošle godine u evropi,a i iskusniji su za jednu uspješnu evropsku sezonu,ali džaba.Lanac je jak onoliko koliko je jaka naslabija karika,a vi znate koja je to karika.Igrač se može prijaviti 24 sata pred utakmicu,tako da nam za Delača ili nekog drugog spasitelja na golu ostaje još nekoliko sati.Nada posljednja umire... :skoljka:
SmokingMan

#10377 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by SmokingMan »

"Cigle" se moraju slagati,kada ih dovoljno skupimo dovest ćemo nešto vrijedno...
Butmiran

#10378 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Butmiran »

Ovo su valjda ti o kojim je @Tyke pisao jučer.
Tyke

#10379 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Tyke »

Butmiran wrote:
Ovo su valjda ti o kojim je @Tyke pisao jučer.
Jeste, ti momci su u pitanju, kazu da su dosli izviditi sta ih ceka, kakav docek, pa da znaju kako ce oni u Poljskoj djelovati, to su njihove rijeci, a ne moje. A da preko Splita ih dolazi veca grupa. Barataju cifrom oko 800 navijaca, ali ko ih sisa, hajmo mi njih pobijediti.

Ako se moglo onako igrati sa Borusijom MG, a imali ste i jake pripremne i moglo se uvidjeti gdje skripi, onda se moze igrati i sa jednim Lechom. Igraci moraju probiti tu barijeru u glavi, moraju vjerovati u sebe, a ne diviti se drugima. Uostalom, oni primaju odlicne plate za nase uslove, jurisaju ka vecem levelu ne samo naseg fudbala i kao takvima se mora usaditi pobjednicki mentalitet, panasti odmah i ako se postigne gol igrati i dalje svoju igru. Treba gledati da se vecim dijelom ovo 2. pretkolo rijesi u Sarajevu, a onda kalkulisati u gostima. A jos dolaze bez 2 standardna igraca, ako sam dobro upratio, onda se to mora iskoristiti.

Ja jos nisam siguran za sutra dolazim li, jer mi se ne isplati doci sam, skupo mi je, a ako barem ovaj jedan drug mogne javicu se pojedincima ovdje na vrijeme. prvenstveno Capajebu :thumbup:
TOM SCHOLZ

#10380 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by TOM SCHOLZ »

Almighty je poslao kišu baš u vrijeme kad kolejorzi imaju trening u 18.00.Možda ne bi bilo loše da padne i sutra...uvijek nam je sretna bila :izet:
omega369

#10381 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by omega369 »

Koliko vidim kolojarci su u vogosci :evil:

:wink:
TOM SCHOLZ

#10382 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by TOM SCHOLZ »

omega369 wrote:Koliko vidim kolojarci su u vogosci :evil:

:wink:
Nisu ba ne zezaj:
http://www.klix.ba/sport/nogomet/nogome ... /150713083
Kemal Malovčić

#10383 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Kemal Malovčić »

oni imajui dva crnca, ali naš jedan je jači od njiha obatrojice
Baltazar_khan

#10384 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Baltazar_khan »

il dottore wrote:
mislis? wrote:Image

BUUUU
Denis Stojnic ce po dvojicu ovih nasamarati
Valjda su pametni
odakle sad stojnić u svemu tome :mrgreen:

vidim danas u gradu. S. S. vreba ko zapeta puška :oops:
Quaresma

#10385 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Quaresma »

više su ovi navijači u fokusu nego sami igrači lecha

strah me sutra naše odbrane, bojim se nekih amaterskih kikseva, a pogotovo me strah za golmana

Bandoviću vrati se, sve ti je oprošteno.
emigrazione

#10386 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by emigrazione »

Sutra ce biti dosta golova, nazad su crne rupe i jednim i drugim
Tomahawk11
Globalni moderator

#10387 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Tomahawk11 »

Cekaj malo, hoce li ona dvojica igrati na stoperima? Otkud onda crne rupe? Ne mogu biti losiji od odbrane koju smo imali, mogu biti samo bolji.
emigrazione

#10388 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by emigrazione »

Tomahawk11 wrote:Cekaj malo, hoce li ona dvojica igrati na stoperima? Otkud onda crne rupe? Ne mogu biti losiji od odbrane koju smo imali, mogu biti samo bolji.
Stoperi moraju imati telepatske moci da bi fercerali kako treba, znaci treba vremena da se upoznaju i uigraju, a ja ne znam jesu li se ova dva ikad prije srela u putu...
Tomahawk11
Globalni moderator

#10389 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Tomahawk11 »

Dobro, to stoji, osim ovog na pripremama, vjerovatno se nisu u putu sreli. No, svakako smo kukali ko ce igrati u zadnjoj liniji, jer Tatomirovic je kartoniran, a onda ostaju Dzemo, Mihojevic i Kovacevic, tako da je ovo bolje od onog sto smo imali. Ako nista, iskusni su, pa ocekujem da ovo izvuku na iskustvo.
Cossack

#10390 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Cossack »

emigrazione wrote:
Tomahawk11 wrote:Cekaj malo, hoce li ona dvojica igrati na stoperima? Otkud onda crne rupe? Ne mogu biti losiji od odbrane koju smo imali, mogu biti samo bolji.
Stoperi moraju imati telepatske moci da bi fercerali kako treba, znaci treba vremena da se upoznaju i uigraju, a ja ne znam jesu li se ova dva ikad prije srela u putu...
Mi se protiv Lecha uigravamo za PL! 8-) :mrgreen:
Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#10391 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Privatna poruka »

.
Last edited by Privatna poruka on 13/07/2015 21:58, edited 1 time in total.
Yahweh
Location: See the shadow? Well, that's not anyone that you're expecting.

#10392 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Yahweh »

U MUP-u KS su nam rekli kako je u ulici Sarači došlo do narušavanja javnog reda i mira u kojoj su učestvovale dvije grupe za kojima se traga.

Naš fotoreporter na mjestu tuče zatekao je užasan prizor, polupano staklo i krv, a prolaznici su vidjeli nekoliko osoba kako krvavih majica odlaze ulicom.

Očevici tvrde kako je riječ o navijačkim grupama, a incident se dogodio u blizini Gazi Husrev-begove džamije u kojoj se večeras nalazi veliki broj vjernika jer muslimani obilježavaju 27. noć ramazana - Lejletu-l-kadr.

Nema informacija o kojim navijačkim grupama je riječ, a u Sarajevo su jučer i danas stigli navijači fudbalskog kluba Lech iz Poznana u Poljskoj kako bi bodrili svoj tim na sutrašnjoj utakmici koju igraju protiv FK Sarajevo.
Stroj-2

#10393 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Stroj-2 »

emigrazione wrote: Stoperi moraju imati telepatske moci da bi fercerali kako treba, znaci treba vremena da se upoznaju i uigraju, a ja ne znam jesu li se ova dva ikad prije srela u putu...
Nema to veze, jesul igrali skupa il nisu, imaju iskustvo, pričaju isti jezik, na pripremam se odredi ko će biti 'šef' odbrane, ja mislim Stepanov jer ima najviše iskustva i najstariji je, i dobro je da će njih dvojica čuvat samo jednog njihovog napadača, mogu se mijenjat na njemu, jer će oni igrat kolko sam vidio 4-5-1, što nama olakšava poso u odbrani dosta... jedini problem su njihova strašno brza krila, desno kownacki i lijevo pawlowski ...
Pitarrr82

#10394 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Pitarrr82 »

.
Daryl Dixon

#10395 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Daryl Dixon »

Yahweh wrote:U MUP-u KS su nam rekli kako je u ulici Sarači došlo do narušavanja javnog reda i mira u kojoj su učestvovale dvije grupe za kojima se traga.

Naš fotoreporter na mjestu tuče zatekao je užasan prizor, polupano staklo i krv, a prolaznici su vidjeli nekoliko osoba kako krvavih majica odlaze ulicom.

Očevici tvrde kako je riječ o navijačkim grupama, a incident se dogodio u blizini Gazi Husrev-begove džamije u kojoj se večeras nalazi veliki broj vjernika jer muslimani obilježavaju 27. noć ramazana - Lejletu-l-kadr.

Nema informacija o kojim navijačkim grupama je riječ, a u Sarajevo su jučer i danas stigli navijači fudbalskog kluba Lech iz Poznana u Poljskoj kako bi bodrili svoj tim na sutrašnjoj utakmici koju igraju protiv FK Sarajevo.
Žarenje je počelo :)
Reglan

#10396 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Reglan »

Ko je dobio po pici, nasi ili njihovi :D
Baltazar_khan

#10397 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Baltazar_khan »

Valja nasim ici tamo kad bude revans. Cujem da su dobili dobrih porcija poljaci.
Daryl Dixon

#10398 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Daryl Dixon »

Reglan wrote:Ko je dobio po pici, nasi ili njihovi :D
Njihovi bruda a i mi cemo tamo fasovati, šljem je spakovan :)
Plavo-bijeli

#10399 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Plavo-bijeli »

Daryl Dixon wrote:
Reglan wrote:Ko je dobio po pici, nasi ili njihovi :D
Njihovi bruda a i mi cemo tamo fasovati, šljem je spakovan :)
Već je jedan njihov primljen u hitnu, teško povrijeđen. Jači su na šake, ali naši su pripremili rekvizite :D
klaki

#10400 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by klaki »

Plavo-bijeli wrote: Već je jedan njihov primljen u hitnu, teško povrijeđen. Jači su na šake, ali naši su pripremili rekvizite :D
Đe će ko sa balkancem :lol: :thumbup:
Post Reply