Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Nuken
#10376 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Laku noć.Ako smo ovo odgledali u ova doba možemo i utakmice iz Brazila.Generalna proba uspjela 
- bingov buraz
#10377 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Bega idol,nego mene strah sto pobjedjujemo ove prijateljske trebalo bi radi uroka pustiti ove brazilske drugoligase da nas nakantaju 
- insaneinthebrain
#10378 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
samo da mire nije povrijedjen, sve ostalo je dobro proslo
- duminjo
#10379 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ja uplatio to i pobjedu protiv nigerije. Na petaka pet jojaNuken wrote:Gdje ima da uplatim odmaduminjo wrote:Samo da se ponovim od neki dan
Najbolji golman mundijala, Begović. Kvota 45
Sve u svemu dobro je. Samo se papetu sjetim svega najmilijeg za ono da je tin zadnji vezni. Jest, zadnji vezni ko i moja uciteljica. Ko da smo ovce jebemti. Al hajd necu, valja odspavat malo.
Zdravo
- Logovan
#10380 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ovo im je bila osveta za ona dva poraza. 
Sada sam vidio onaj spot. Aaaaa pa šta je ono, ko je ono pravio????
Nekakvi transformersi, ratnici, svemirske borbe, itd. 
Sada sam vidio onaj spot. Aaaaa pa šta je ono, ko je ono pravio????
-
weltschmertz
#10381 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Dobro je hvala Bogu.. Momci odradili pos'o.. Al' zabrinu me Hajrović sad na kraju utakmice, nešto k'o da šepa.. A i Pjanić je pri izlasku iz igre im'o neku čudnu facu.. Nadam se da nije ništa..
Bešić top.. Stvarno je momak odličan.. Seo tenk..
Begović hobotnica, al' 100%..
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Last edited by weltschmertz on 04/06/2014 05:39, edited 1 time in total.
- ljevoruki
#10382 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Prvo poluvrijeme
Drugo je pokazalo koliko je klupa tanka.
'Ajducko srce, Tino
Vedo katastrofa.
Besic
Begovic

'Ajducko srce, Tino
Vedo katastrofa.
Besic
Begovic
- BegA_
- Edin H.
#10384 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jesu ga Englezi snagom napucali.noiserr wrote:Dzeko ovaj nije normalan. Trci u 90toj minuti kao da je tekma tek pocela.
-
smack
#10385 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
- SmokingMan
#10386 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nakon Grčke osvetili smo se i meksikancima.
Veoma dobra utakmica,pripreme pred SP idu jako dobrim tempom,atmosfera u ekipi na nivou,što je i najbnija karika.
Prvu postavu za SP već znamo.
Veoma dobra utakmica,pripreme pred SP idu jako dobrim tempom,atmosfera u ekipi na nivou,što je i najbnija karika.
Prvu postavu za SP već znamo.
Last edited by SmokingMan on 04/06/2014 05:41, edited 1 time in total.
- ljevoruki
#10387 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ili u besiku.smack wrote:. Sad bi se moglo i na posao.
-
5 0 5
#10388 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
sta je to vedo mogao napraviti u tih desetak minuta. skoro cijeli tim je bio izmjenjen. neko i njemu treba loptu dodati.ljevoruki wrote:Prvo poluvrijeme![]()
'Ajducko srce, Tino![]()
Vedo katastrofa.
Besic![]()
Begovic![]()
-
Mirza007
#10389 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mada smo veci dio drugog poluvremena igrali sa igracem manje pokazalo se ono sto vec dugo tvrdim - mi jednostavno imamo dovoljan broj kvalitetnih igraca da solidno odigramo makar jednu utakmicu. Pocevsi od golmana preko relativno dobre odbrane, jakog i pouzdanog srednjeg reda do izuzetnog napadaca.
Uz pametnu taktiku i disciplinu mozemo biti ravnopravni vecini ostalih sudionika SP a uz malo srece i onima najboljima - zivi bili pa vidjeli.
U drugom vremenu se moglo vidjeti kako bi utakmica protiv Argentine mogla izgledati obzirom da su Mexikanci imali terensku prednost ali osim ona dva suta na kraju nisu stvorili ozbiljniju priliku niti izgradili solidniju akciju. I kada sve zakaze, tu je ipak Asmir - treba i na to racunati.
Velika stvar koja nam se desila je Muhamed Besic, dugo sam "lobirao" za njega na ovom forumu i drago mi je da nije iznevjerio ocekivanja.
Cestitka svima i puno srece na SP.
Uz pametnu taktiku i disciplinu mozemo biti ravnopravni vecini ostalih sudionika SP a uz malo srece i onima najboljima - zivi bili pa vidjeli.
U drugom vremenu se moglo vidjeti kako bi utakmica protiv Argentine mogla izgledati obzirom da su Mexikanci imali terensku prednost ali osim ona dva suta na kraju nisu stvorili ozbiljniju priliku niti izgradili solidniju akciju. I kada sve zakaze, tu je ipak Asmir - treba i na to racunati.
Velika stvar koja nam se desila je Muhamed Besic, dugo sam "lobirao" za njega na ovom forumu i drago mi je da nije iznevjerio ocekivanja.
Cestitka svima i puno srece na SP.
- Partijaner
#10390 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Besic je 'naci Boze.
Rusilac.
Rusilac.
- Riddle
#10391 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ja to stalno govorim. Nije on los igrac, naprotiv, ali nama treba trkaca. Imamo vec jednog carobnjaka. Besic-Medo-Pjanic trebaju igrati sredinu. Miske moze belaj napraviti ulaskom u zadnjih 15-20 minuta.Dead Man Walking wrote:Miske ne moze, obje utakmice najgori. Igrac manje ako pocne protiv Argentine.
Inace dobra utakmica veceras. Doduse pravi nered je nastao u zadnjih 15 minuta i veze nisam imao ko gdje igra, a izgleda i igraci su slicno razmisljali. Ipak, kao i protiv u Amerikanaca na Kosevu, sve sto sam htio da vidim sam vidio u prvom poluvremenu. Spremni smo i ne vidim razlog zasto ne bi prosli grupu.
Besic bog. Neopisivo mi je drago sto smo cini se rijesili tu poziciju.
-
Sam Winchester
#10392 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma jok,nije samovoljno "šepao"weltschmertz wrote:Dobro je hvala Bogu.. Momci odradili pos'o.. Al' zabrinu me Hajrović sad na kraju utakmice, nešto k'o da šepa.. A i Pjanić je pri izlasku iz igre im'o neku čudnu facu.. Nadam se da nije ništa..
Bešić
Onaj Sven ne zna lopte dodati jbt..
Last edited by Sam Winchester on 04/06/2014 05:47, edited 1 time in total.
-
Vodja uvale
#10393 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Bolja repka je pobjedila...
Ako budemo igrali kao u predhodne 2 utakmice prolazimo grupu 100 % nema tu puno filozofije!
Ako budemo igrali kao u predhodne 2 utakmice prolazimo grupu 100 % nema tu puno filozofije!
-
5 0 5
#10394 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
protiv argentine edin nece imati ni 15% prostora koliko je imao danas. i naravno, one greske u dodavanju argentina bi sigurno kaznila. no, tim je dobro postavljen, vecina prvotimaca su u dobroj formi. sve u svemu, optimisticno.
-
Mirza007
#10395 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nadam se da je TSS svoje zavrsio sto se tice SP.
Obzirom da sam odranije bio skeptican, pazljivo sam promatrao njegovu igru i ucinak.
Tip je jednstavno slab u duelima, ne moze dodati loptu suigracu bez rizika, ne moze proigrati dugu loptu, ne moze predriblati protivnika i opcenito trci k'o kokos bez glave. Ostalo mu je u redu ali nedovoljno za reprezentativni nastup.
Eto vidio je SP, amidza ispunio zelju i nadam se da ce na tome ostati.
Neki su spominjali Ibricica u slicnom tonu. Mozda, ali je u njegovoj igri ipak bilo nekog smisla i makar je uspio zadrzavati loptu i povezati par pasova - daleko od dobrog ali ipak ispred TSS.
Obzirom da sam odranije bio skeptican, pazljivo sam promatrao njegovu igru i ucinak.
Tip je jednstavno slab u duelima, ne moze dodati loptu suigracu bez rizika, ne moze proigrati dugu loptu, ne moze predriblati protivnika i opcenito trci k'o kokos bez glave. Ostalo mu je u redu ali nedovoljno za reprezentativni nastup.
Eto vidio je SP, amidza ispunio zelju i nadam se da ce na tome ostati.
Neki su spominjali Ibricica u slicnom tonu. Mozda, ali je u njegovoj igri ipak bilo nekog smisla i makar je uspio zadrzavati loptu i povezati par pasova - daleko od dobrog ali ipak ispred TSS.
-
miki.ba
#10396 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mislim da bi u buducnosti trebali igrati Dzeko i Ibisevic skupa, ali jedan ispred drugog, sa konstantnim imjenama pozicija, a bez Misketa ... Miske zadnjih 15 min.
- phillie
#10397 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ovim putem cestitam DonViti koji je prizivao Besica jos pocetkom godine, cini mi se.
-
Mirza007
#10398 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Tacno. Onaj napad iz kojeg je Cicharito pogodio stativu bi bio gol da su kombinaciju odigrali Zabaleta i Aguero.505sCrtom wrote:protiv argentine edin nece imati ni 15% prostora koliko je imao danas. i naravno, one greske u dodavanju argentina bi sigurno kaznila. no, tim je dobro postavljen, vecina prvotimaca su u dobroj formi. sve u svemu, optimisticno.
Danas je neko prozivao Bicu da je slab na takve pasove pa sam dao opasku da i Sunjic ima problema sa takvim loptama i upravo se slicno i desilo. Inace su nam stoperi slabi na tu temu ali je Spaha ipak bolji od ove dvojice. Vidjeli smo danas i Kolasinca na stoperu, mozda je to rjesenje ali mi je i Salihovic bio tanak na lijevom beku danas tako da nisam siguran sta ovdje napraviti. Staviti stoperski par Bico (Sunjic) - Spahic a Kolasinca na lijevog beka ili stoperski par Kolasinac - Spahic a Salihovica ostaviti na lijevom beku.
-
Vodja uvale
#10399 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
505sCrtom wrote:protiv argentine edin nece imati ni 15% prostora koliko je imao danas. i naravno, one greske u dodavanju argentina bi sigurno kaznila. no, tim je dobro postavljen, vecina prvotimaca su u dobroj formi. sve u svemu, optimisticno.
Mi cemo izgubit od Argentine 100 %, al' ove 2 repke malo je reci da imamo priliku da dobijemo..
Uh kakvo bi' to ludilo bilo po gradu.
-
Mirza007
#10400 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nema od toga nista. Mozda protiv Litve i Latvije i to sa Misketom u najboljim danima. Sa vrhunskim ekipama to nece ici.miki.ba wrote:Mislim da bi u buducnosti trebali igrati Dzeko i Ibisevic skupa, ali jedan ispred drugog, sa konstantnim imjenama pozicija, a bez Misketa ... Miske zadnjih 15 min.
U ovoj formaciji Vedo i Miske ipak ispadaju na klupu.