FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
BHF_Manijak

#10376 Re: FC Barcelona

Post by BHF_Manijak »

Jah, stvarno je inace sramota kad ti najbolji girac svijeta probaci loptu kroz noge, mislim kako Spahu nije stid, trebo je sam izaci s terena odmah! :oops: :roll:
Daj ba, pa lomio je Messi i svjetske kalibre stopera pa sta? Sto Ganjeta kaze ja konto frajer ga lomio 18 puta u toku utakmice, baco ga na stau... :roll:
agent_001

#10377 Re: FC Barcelona

Post by agent_001 »

ganjeta wrote:Koliko se ljudi šprdaju pomislio bi da mu je Messi slomio kičmu par puta, pa ga bacio na usta, pa opet ga prebacio i na kraju kroz noge mu probacio. Proturio mu kroz noge i lobovao golmana, šta je radio najboljim štoperima svijeta ovo je ništa, ali valjda što je naš pa levatima drago :-) .
upravo to mu je i uradio baš tim redosljedom, tako je kad se majstor namjeri na levata :-)
BHF_Manijak

#10378 Re: FC Barcelona

Post by BHF_Manijak »

Ma ja, samo nek je nas odmah je levat, e ne mogu da vjerujem koji mentalita bosnia! :oops: :roll: Hajd sad onanisi na Messia.
Tomahawk11
Globalni moderator

#10379 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

agent_001 wrote:
ganjeta wrote:Koliko se ljudi šprdaju pomislio bi da mu je Messi slomio kičmu par puta, pa ga bacio na usta, pa opet ga prebacio i na kraju kroz noge mu probacio. Proturio mu kroz noge i lobovao golmana, šta je radio najboljim štoperima svijeta ovo je ništa, ali valjda što je naš pa levatima drago :-) .
upravo to mu je i uradio baš tim redosljedom, tako je kad se majstor namjeri na levata :-)
Eto sad Spahic levat :roll: Zato igra u Sevilli, zato sto je levat? E, moj agente.....
LSD

#10380 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

agent_001 wrote:
Hoces da postavim klipove šta radi Ferdinandu i Vidiću??... ili možda želiš vidjeti slalome kroz komplet odbrane : Zaragoze, Bilbaoa ili Reala ( i to u polufinalu LP)...biraj šta ti je volja.
skenderija04

#10381 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

U onoj situaciji 1 na 1 i sa puno prostora, niti jedan odbrambeni igrac nema sansi ne samo protiv Messija nego protiv iole ozbiljnijeg napadaca.
Tomahawk11
Globalni moderator

#10382 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

Bas to, nije bitno ko stoji s druge strane, Messiju je dovoljan moment da ''sakrije'' loptu. Samo sto je ovaj put nas Spahic u pitanju, pa nasi ''strucnjaci'' odmah daju etikete ''levat'' i sl. Nista novo kad je Bosnjo u pitanju.
agent_001

#10383 FC Barcelona

Post by agent_001 »

Hahaha, rijetko ko bi se uspjeo odbraniti od messija na nekoj utakmici, a kamo li ovaj Spahić!
Nije nikakva filozofija da svojim ponašanjem za mnoge, pa tako i za mene levat. Poštujem drugačije mišljenje, moje je ovo i pravo mi je godra što je ispao smiješan :-D, baš kao i još bruku njih prije njega!

Sent from my iPhone using Tapatalk
5 0 5

#10384 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

sto ga hranite?

spahic je solidno odigrao. nije gubio koncentraciju. napravio je sto je mogao. nazalost, bio je ucesnik kod oba gola. prvo je napravio faul (zuti) koji je prerastao u prvi gol. (mada ne znam sta je drugo mogao napraviti). cak mislim da je ispravljao tudju gresku. a kod drugog gola je bio zadnji kojeg je messi prosao prije golmana. ali to je stvarno spahiceva losa sreca. na kraju je i istegao misic pa je morao biti zamjenjen.
BHF_Manijak

#10385 Re: FC Barcelona

Post by BHF_Manijak »

A kakvo je to ponasanje majketi?! :oops:

Mada, nebitno, ionako nije tema, ali eto nek je on levat a ti strucnjak.
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#10386 Re: FC Barcelona

Post by odesveuhonduras »

Messia je sadaka nakva spasila, čudo mu Spaha nije ligamente pokidao :D
agent_001

#10387 FC Barcelona

Post by agent_001 »

BHF_Manijak wrote:A kakvo je to ponasanje majketi?! :oops:

Mada, nebitno, ionako nije tema, ali eto nek je on levat a ti strucnjak.
Šta ti je nejasno??
Niti sam se tebi obratio, niti sam spominjao nekakve stručnosti! Nije mi simpatićan lik i vozdra, klepećeš bezveze...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Luigi

#10388 Re: FC Barcelona

Post by Luigi »

Jeza me hvata kad pomislim da će ovakav Pique čuvati Ibrahimovića, jadna ti majka šta će mu raditi.
LSD

#10389 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Luigi wrote:Jeza me hvata kad pomislim da će ovakav Pique čuvati Ibrahimovića, jadna ti majka šta će mu raditi.
Pa ne može momak, shvati ga... slomi ga Šakira :-)
Kritican je totalno u zadnjih nekoliko utakmica :shock:
BHF_Manijak

#10390 Re: FC Barcelona

Post by BHF_Manijak »

Ja sam oduvijek bio misljenja da je njega kroz ovo karijere u Barci Puyol cinio jacim igracem no sto on ustvari i jeste, Puyol je jedna ljudeskara, igracina i uz njega je i Pique djelovo bolje no jeste. Moje misljenje naravno.
5 0 5

#10391 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

LSD wrote:Kritican je totalno u zadnjih nekoliko utakmica :shock:
a nije bas kritican. mozda je 70%. osim onog nesporazuma sa valdesom i par puta je bio mozda malo "sporiji" ne znam sto je to bio toliko los. u poredjenju sa fabregasom (nevidljiv) i pedrom (ocajan za gol), bio je dobar. za mene su mascherano i busq odigrali jako dobro juce. alves isto.

iniesta na broju 50 neporazenih (u nizu) l.liga utakmica a messi od sinoc, najmladji igrac koji je dosao do 150 ll golova.
skenderija04

#10392 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

- Pique nije ni blizu onog igraca iz prosle sezone. Sjeti se da je sam drzao odbranu. Kada su pocele povrede i improvizacije na poziciji centralnog igrao je u paru sa Puyolom,Busquetsom,Mascheranom,Abidalom, Fontasom,korner zastavicom..... Svi su se mjenjali osim njega. Bio je stub koji je odrzavao oddbranu. Juce je imao velikih promlema sa Manu del Moralom. Dobio je zuti i plesao je na ivici crvenog. Nakon toga Guardiola mu je promijenio stranu a onda je tek nastao haos jer je morao da pokrije Adrianov prostor. Adriano nije odbrambeni igrac i vise misli na napad. Barca ce imati velikih problema zbog izostanka Abidala. Vidjelo se sinoc kada je usao Puyol na poziciju bocnog. Nije mogao dva puta sa Navasom u situaciji 1 na 1 a bio je odmoran.
-Pedro se vraca. Juce je ulazio u sanse , nije zabio ali se vidi uzlazna putanja.
- Fabregas je zrtva svih ovih povreda. Jednu utakmicu igra kao lazni centarfor,drugu u sredini,trecu na desnoj streni...Tacno je da nije u najboljoj formi. Poceo je odlicno,ali u toku sezone logicno je da padne forma u jednom trenutku. Kada se vrate svi , vratice se na svoju poziciju.
skenderija04

#10393 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

osam je puno ali lijepo je vidjeti kad izgube bodove gdje ne ocekuju.
5 0 5

#10394 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

skenderija04 wrote:osam je puno ali lijepo je vidjeti kad izgube bodove gdje ne ocekuju.
gdje su oni sto su neki dan pisali -13 :lol:. polako, mogao bi april biti duzi nego sto su se neki nadali.
skenderija04

#10395 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Malaga nije ulazila u racunicu. Puno je osam bodova ali Barca u utorak treba pobijediti Granadu. Neka u srijedu u novinama vide da su u prednosti samo pet bodova pa makar i privremeno.
just principe

#10396 Re: FC Barcelona

Post by just principe »

Mourinho nije nikad ispustio 3 boda prednosti a kamoli da ispusti 8 i to protiv smjesnih ekipa tipa Villareal, Osasuna i sl. Granada..Uozbiljite se
5 0 5

#10397 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

skenderija04 wrote:Malaga nije ulazila u racunicu. Puno je osam bodova ali Barca u utorak treba pobijediti Granadu. Neka u srijedu u novinama vide da su u prednosti samo pet bodova pa makar i privremeno.
jesam ti rekao neki dan da bi malaga mogla napraviti probleme. sjecas se? pa nije ni madrid od kamena. sto bi rekao joe frazier, i oni su ljudi :lol: ostali su im jos a.madrid, bilbao, valencia i sevilla koji bi im mogli nesto odbiti, u dobrom danu.
skenderija04

#10398 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

just principe wrote:Mourinho nije nikad ispustio 3 boda prednosti a kamoli da ispusti 8 i to protiv smjesnih ekipa tipa Villareal, Osasuna i sl. Granada..Uozbiljite se
Jos 33 boda, polako. Uvijek postoji prvi put. Real nije toliko silan kao prije dva mjeseca. Zadnja tri gostovanja su se provukli sa minimalcima, Danas su taljavili prvo poluvrijeme. U drugom su zasluzili postici drugi gol ali nekada ne mozes i ako hoces. Prije dva mjeseca Real bi ovo rijesio u 60-toj minuti.
ultima_palabra

#10399 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Ma svake računice su izlišne... Madrid može pregaziti i Valenciu i Athletic i Atletico sa 5:0 ako ima odličan dan, a ako se loše igra onda i Granada može napraviti problem.

Isto tako i sa Barcelonom... lagano su se prošetali Sevillom, a prije toga umalo da Gijon uzme bod na Camp Nou.
skenderija04

#10400 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

ultima_palabra wrote:Ma svake računice su izlišne... Madrid može pregaziti i Valenciu i Athletic i Atletico sa 5:0 ako ima odličan dan, a ako se loše igra onda i Granada može napraviti problem.

Isto tako i sa Barcelonom... lagano su se prošetali Sevillom, a prije toga umalo da Gijon uzme bod na Camp Nou.
Dobro dosao. Ne dozvoli da te bezveznjaci iznerviraju. Nedostajao si ovu sedmicu sa komentarima. Oprez u Villarealu,gori im pod nogama. :D
Post Reply