Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fiorentina i Torino isto tako igraju fino u zadnju vrijeme, Viola pogotovo. Sumnjam da ce ista biti gotovo veceras, zapravo hoce ako Juve (sto bi se i najvjerovatnije moglo desiti) pobjedi.
leškarenje wrote:A on im doprinio rezultatu ko i ja
A majke mi drag mi je Bajić ,nego eto ispade da su prnuli jer je on otisao
Ma i meni je. Fakat mislim da je mogao nesto napraviti tamo, ali dok je bio nisu ga jebali 1%, iz ko zna kojih razloga. Da li su debili tamo? Vjerovatno jesu cim imaju ovaj niz. Sigurno mu je svugdje bolje nego kod tih idiota. U svakom slučaju za onaj prvi komentar bas se
I mene jarane iznenadjujes,ali eto tražiš da ti neko postavlja ko s kim igra,postavljas nekakva pitanja boze sacuvaj dok u isto vrijeme koristiš internet da bi pisao na forumu
Koliko sam se ovakvih tekmi nagledao u seriji A gdje je protivnik bolji i napada ima posjed, ali Juventus opet na kraju iz nicega postigne gol. Tipujem Higuain 65 min. 1:0 i to je to. Ovi hadalji nece dati gol da se igra jos 3 dana.
Romanista 101% wrote:Koliko sam se ovakvih tekmi nagledao u seriji A gdje je protivnik bolji i napada ima posjed, ali Juventus opet na kraju iz nicega postigne gol. Tipujem Higuain 65 min. 1:0 i to je to. Ovi hadalji nece dati gol da se igra jos 3 dana.
i ja ovo isto kontam
ljudi su prekucali ligu i jednostavno imaju rutinu i strpljenje, jos ako se pocnu intenzivnije pojacavati onda slijedi absolutna dominacija u italiji.