Obrve - sam svoj majstor, hvala na komplimentu
Dakle domaci zadatak - oblik?
Moderator: anex
prvobitno skratit jer su preduge, pa onda ove nekje dlacice koje nisu bas pripadajuce u nekim dijelovima, pa fino sjenom popunit, dodat jos malo oblika time... ih sta bih ja svedrekalica28 wrote:VenomousV wrote:boracha, kao sto rekoh, ja imam OCDne obaziri se previse
![]()
(zamisljala sam kako ti cupam obrve, eto dokle je doslo)
![]()
![]()
![]()
da mi je samo znati šta ćeš joj počupati...i ovako je tanka na obrvama.
Ja ne znam je li do mene ali na ovoj slici mi se nekako cini da su ti umjetne i prirodne trepavice ostale "odvojene"... Tj, ispod umjetnih se vide prirodne, kao da nisi maskaru na njih stavila?boracha wrote:htjela sam napravit kao fake crease crnom bojom, neuredno je al ne znam bolje, i umjetne

ubilo se za sminkanje, blago tebiAurora Borealis wrote:Treba mi pomoc, ne znam odrediti oblik svojih ociju. Gledam one tutorijale, i ne znam u koju kategoriju spadam: okrugle, hooded, standard ili koje vec. Znam da bademaste sigurno nisu![]()
Evo slika mog oka, pa da vidim sta mislite:
i jedno i drugoboracha wrote:a kontam, kontam, da ne prelaze C liniju, jel na to mislis
edit: il da izmedju b i c trebaju bit tanje nego izmedju a i b
Ja sam onda smotana, jer ne znam kakoboracha wrote:ubilo se za sminkanje, blago tebiAurora Borealis wrote:Treba mi pomoc, ne znam odrediti oblik svojih ociju. Gledam one tutorijale, i ne znam u koju kategoriju spadam: okrugle, hooded, standard ili koje vec. Znam da bademaste sigurno nisu![]()
Evo slika mog oka, pa da vidim sta mislite:
Rosebud_ wrote:Venomous, hajde bona, steta ti je da taj talenat cuvas samo za sebe, napravi nam kakvu radionicu za obrvice