Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mobsterc wrote:Aaa pa sto ne kazes, na hwb si je cijenio prvo 190. Znaci to ti je realna cijena bila iako evo 1060 moze za te pare da se kupi
Ne treba nista k srcu uzimati, meni ni iz dzepa ni u dzep, ako ti je toliko stalo ja ti zelim da je prodas za 150 koliko si sada stavio
Ne uzimam srcu bez brige.
Jesam postavio sam 190 , jer je tad imala pola godine garancije i stavio sam tu cijenu da bi se mogao uklopiti kad mi se neko javi sa može jeftinije itd kad već pitaš.
I Gdje to ima GTX 1060 za te pare, prosvjetli me ?
Očito mi se ne žuri i ne gori mi pod nogama. Prije bi je čekićem razlupo nego dao za cijenu koju mobster veličanstveni procjenjuje.
Ovim završavam svu dalju raspravu s tobom. Aj živio
mobsterc wrote:Aaa pa sto ne kazes, na hwb si je cijenio prvo 190. Znaci to ti je realna cijena bila iako evo 1060 moze za te pare da se kupi
Ne treba nista k srcu uzimati, meni ni iz dzepa ni u dzep, ako ti je toliko stalo ja ti zelim da je prodas za 150 koliko si sada stavio
Ne uzimam srcu bez brige.
Jesam postavio sam 190 , jer je tad imala pola godine garancije i stavio sam tu cijenu da bi se mogao uklopiti kad mi se neko javi sa može jeftinije itd kad već pitaš.
I Gdje to ima GTX 1060 za te pare, prosvjetli me ?
Cuj Asus Strix GTX 1060 6 GB 200 KM ja bi je radije bacio u Miljacku nego je dao za 200 KM:pisnuo:
Averuse, ako baš želiš 2k igrati, onda nema smisla ispod 1070ti, danas, a za godinu ili dvije, i to će biti nedostatno. S druge strane, igranje u FHD je 1070 i više nego dovoljna, sve igre će ići na 60+ fps-a vjerovatno i u godinama koje su pred nama
Jaran ima 2070 2k 144hz, i nije pretjerano zadovoljan. Za neki potpuni ugodjaj i za lockan fps trebas i jace gpus. Naravno RL lockan fps, overwatch i tako te slicne igre
l33t wrote:Jaran ima 2070 2k 144hz, i nije pretjerano zadovoljan. Za neki potpuni ugodjaj i za lockan fps trebas i jace gpus. Naravno RL lockan fps, overwatch i tako te slicne igre
Imam ja Dell S2719DGF 2k 155Hz i GTX 1080.Trenutno najvise igram The Division 2 na medium postavkama i kad se zaguzva fps treha na 65/75 sto je poprilicno neugodno .Za potpun ugodzaj fino je rekao mobsterc 2080 Ti mada i sa RTX 2070 i GTX 1080 moze se u vecini naslova fluidno poigrati na high/ultra osim par zahtjevnijih gdje je low/medium neminovan sa ovim kartama.
Vozdra opet.
Imam tplink range extender koji jw jucer ujutro odjednom prestao raditi. Pokusao sam dva puta wps reset, pokusao sam sa drugim kablom, nista. Na laptopu mi svaki put nakon konfiguracije prikaze "connection failed." Da li radim nesto pogrešno ili ovo znači da je crkao i da je vrijeme za novi router?