Irak

Post Reply
sumirprimus

#10376 Re: Dječak zaprijetio da će ubiti psa Obamu

Post by sumirprimus »

salik79 wrote:
Jesi li ti autistican, ili sta?!
autizam je bolest,i to ozbiljna,ne bi se s tim zajebavo,nije fer.slazes se?
jedno je interna zajebancija i podjebancija.
salik79

#10377 Re: Dječak zaprijetio da će ubiti psa Obamu

Post by salik79 »

sumirprimus wrote:
salik79 wrote:
autizam je bolest,i to ozbiljna,ne bi se s tim zajebavo,nije fer.slazes se?
jedno je interna zajebancija i podjebancija.

Ko se zajebavao? O cemu ti?
sumirprimus

#10378 Re: Dječak zaprijetio da će ubiti psa Obamu

Post by sumirprimus »

salik79 wrote:

pa ko spominje bolest van konteksta?ti.nije ti to lijepo,.
salik79

#10379 Re: Dječak zaprijetio da će ubiti psa Obamu

Post by salik79 »

sumirprimus wrote:
insomnia78 wrote:Cekaj, jel vi to stvarno hocete reci da Hezbolah, Iran, Hamas i kojekakvi siitski milconeri, kao i njihovi pandani sa druge strane ne koriste djecu vojnike?
Samo sto su izgleda neka djeca halal dok druga nisu
i africke razne paramilicije...
mislim koriste djecu vojnike.nazalost!
Ostalo im od kolonijalne sile, VB. Nazalost.
salik79

#10380 Re: Dječak zaprijetio da će ubiti psa Obamu

Post by salik79 »

sumirprimus wrote:
salik79 wrote:

pa ko spominje bolest van konteksta?ti.nije ti to lijepo,.
Ocito da ni ti nista o autizmu ne znas. "Rain man" je po tebi zajebancija...

P.s. Procitaj nasu prepisku, onda nesto o autizmu, mozda i skontas zasto sam pitao.
It_is_a_Leclerc

#10381 Re: Dječak zaprijetio da će ubiti psa Obamu

Post by It_is_a_Leclerc »

Bliskoistočni Islam je sve manje religija, a sve više vojna doktrina. Tako da nije ni čudo što oni - od svih propisa u Islamu - se drže samo onih u kojima se spominje borba. Ja mislim da je to zbog evidentne, gotovo evolutivne zaostalosti ondašnjeg stanovništva, koje još uvijek muku muči sa prihvatanjem osnovnih prava i principa jednakosti i ljudskih prava.

Upravo zato njima ništa ne znači ubiti dijete, silovati ženu, pa joj spaliti lice, ubiti komšiju, kamenovati sestru.. To je njima sve uredu i normalno, sve dok se "bore na Allahovom putu".
insomnia78

#10382 Re: Dječak zaprijetio da će ubiti psa Obamu

Post by insomnia78 »

Glede slike, svakom ko je u zivotu dva put pogledo "dnevnik", makar i na FTV-u je jasno ciji potpis su ove crne uniforme u kombinaciji sa zelenim maramama kao i ovaj ciko "s knjigom"
E zato ste vi "skocili"
insomnia78

#10383 Re: Dječak zaprijetio da će ubiti psa Obamu

Post by insomnia78 »

Jok, ti su s druge strane
Al isti kurac
sumirprimus

#10384 Re: Dječak zaprijetio da će ubiti psa Obamu

Post by sumirprimus »

salik79 wrote: Ocito da ni ti nista o autizmu ne znas. "Rain man" je po tebi zajebancija...

P.s. Procitaj nasu prepisku, onda nesto o autizmu, mozda i skontas zasto sam pitao.
procitao I izvinjavam se ukoliko sam pogresno protumacio..
vrlo dobro znam sta je autizam,nije zafrkancija,rejnmen je film,a autizam,bolest,jedan od razvojnih poremecaja mozga.zato i kazem, u medjusobnim raspravama,neslaganjima kako god koristit za uvredu, vrlo ruzno kad neko nesto tako kaze,u rangu "jesi debil,retardiran i sl"..tuzno i zalosno.
Rampage

#10385 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by Rampage »

Bilo je na ovoj ili nekoj od sličnih tema i zvanično objašnjenje :D zašto su se tako u toj situaciji molili Bogu:)

Ne sjećam se tačno kako glasi objašnjenje, uglavnom mislim da su se našli "stručnjaci" koji su molitvu na ovaj način prikazali kao ispravnu.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#10386 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by Truba »

jedni mole redovitu molitvu ispravno
a drugi privatno se zahvaljuju na primljenim darovima nevezano za prvu vrstu molitve
može li ovako?
Avetinho

#10387 Re: Dječak zaprijetio da će ubiti psa Obamu

Post by Avetinho »

salik79 wrote:
Webamaster Dub wrote:
salik79 wrote:
autizam je na nivou genijalca http://www.klix.ba/lifestyle/zdravlje/a ... /151007138 ali ko će hodžama dokazat suprotno.
Malo fulas poentu. Uostalom, procitaj malo o autizmu, mozda ti bude jasnije zasto pitam...I, nisam hodza.
Kod mlade putincadi -- ili si autistican ili disleksican.
Kikibombona

#10388 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by Kikibombona »

skupljac_zeljeza wrote:Nisu još naučili ni klanjati, a prave 'islamsku državu'. :mrgreen: Ili su CIA mezheba gdje nije važna kibla. :wink:

Image
Simpatizeri ISILa na temi Sirija su makar pet puta objasnili ove slike!

Ne mogu se sada sjetiti objasnjenja, ali niko nije negirao ispravnost...
Em2r

#10389 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by Em2r »

Avetinho

#10390 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by Avetinho »

Kikibombona wrote:
skupljac_zeljeza wrote:Nisu još naučili ni klanjati, a prave 'islamsku državu'. :mrgreen: Ili su CIA mezheba gdje nije važna kibla. :wink:

Image
Simpatizeri ISILa na temi Sirija su makar pet puta objasnili ove slike!

Ne mogu se sada sjetiti objasnjenja, ali niko nije negirao ispravnost...
Svi putevi vode u Meku :)

Gdje god da se okrenes, tamo je Meka. Zemlja je okrugla, i to je nesto sto je u Kuranu tajnim siframa zapisano.
nadžak

#10391 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by nadžak »

De mi recite fakat ozbiljno nešto. Ima li puno ovih mozgova koji podržavaju ISIL kod nas? Ono da hvale njihove monstroznosti i to, da smatraju da je to u skladu sa Islamom?
Avetinho

#10392 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by Avetinho »

nadžak wrote:De mi recite fakat ozbiljno nešto. Ima li puno ovih mozgova koji podržavaju ISIL kod nas? Ono da hvale njihove monstroznosti i to, da smatraju da je to u skladu sa Islamom?
Ima.

Ali sto je jos monstruoznije, koliko je onih sto "podrzavaju" Ass-sadistu, "drzavnika" koji je pobio stotine hiljada svojih subjekata, obogaljio milion, i protjerao milione preko granice.
Rampage

#10393 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by Rampage »

nadžak wrote:De mi recite fakat ozbiljno nešto. Ima li puno ovih mozgova koji podržavaju ISIL kod nas? Ono da hvale njihove monstroznosti i to, da smatraju da je to u skladu sa Islamom?
Ima, nažalost. Srećom, nema ih puno, ne trebaš se brinuti. Uglavnom su to ljudi koji nemaju puno veze s BiH, vjerovatno neke "bečke brigade" u pitanju.
nadžak

#10394 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by nadžak »

Avetinho wrote:
Ima.

Ali sto je jos monstruoznije, koliko je onih sto "podrzavaju" Ass-sadistu, "drzavnika" koji je pobio stotine hiljada svojih subjekata, obogaljio milion, i protjerao milione preko granice.
NIsam od početka na temi pa nemam pojma jesi li ironičan ili ne daj Bože ozbiljan? :shock:
Avetinho

#10395 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by Avetinho »

nadžak wrote:
Avetinho wrote:
Ima.

NIsam od početka na temi pa nemam pojma jesi li ironičan ili ne daj Bože ozbiljan? :shock:
Onda ne da nisi na temi od pocetka, nego cak i ne znas sta se desava u Siriji.
nadžak

#10396 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by nadžak »

Heh, pa nije jedini izvor informacija Klix-ov forum druže. Rekoh da ne znam tvoj stav po ovom pitanju jer nisam čitao ni Siriju ni ovu temu.

Ako misliš da je Asad zločinac i da ubija sopstveni narod onda odoh gledat tekmu, bilo koju. Bez uvrede molim te, nisam takav tip...
Avetinho

#10397 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by Avetinho »

nadžak wrote:Heh, pa nije jedini izvor informacija Klix-ov forum druže. Rekoh da ne znam tvoj stav po ovom pitanju jer nisam čitao ni Siriju ni ovu temu.

Ako misliš da je Asad zločinac i da ubija sopstveni narod onda odoh gledat tekmu, bilo koju. Bez uvrede molim te, nisam takav tip...
Izvini sto sam ti povrijedio osjecanja, pa sad moras gledat tekmu.
insomnia78

#10398 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by insomnia78 »

Image
Opet CIA i jevreji majku im?
Pa kako vam vise ne dosadi
Znaci, CIA il ko vec smisli i sprovede ekstra komplikovan plan i onda im zaboravi reci da se okrecu prema Meki dok klanjaju?
Ovo sto oni rade se zove sedzda zahvalnosti i nije nista neobicno
Hajte malo, konacno prihvatiti krivicu pojedinih muslimana i muslimanskih zemalja za dogadjaje na BI i u svijetu
skupljac_zeljeza

#10399 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by skupljac_zeljeza »

insomnia78 wrote: Hajte malo, konacno prihvatiti krivicu pojedinih muslimana i muslimanskih zemalja za dogadjaje na BI i u svijetu
Samo onda kada me ubijediš da je u Libiji, Iraku i Siriji prije 20 godina bilo lošije nego danas ili danas bolje nego prije 20 godina.
insomnia78

#10400 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by insomnia78 »

skupljac_zeljeza wrote:
insomnia78 wrote: Hajte malo, konacno prihvatiti krivicu pojedinih muslimana i muslimanskih zemalja za dogadjaje na BI i u svijetu
Samo onda kada me ubijediš da je u Libiji, Iraku i Siriji prije 20 godina bilo lošije nego danas ili danas bolje nego prije 20 godina.
Evo sa'ću
Pit'o si za klanjanje, ja ti objasnio
Image
Post Reply