autizam je bolest,i to ozbiljna,ne bi se s tim zajebavo,nije fer.slazes se?salik79 wrote:
Jesi li ti autistican, ili sta?!
jedno je interna zajebancija i podjebancija.
autizam je bolest,i to ozbiljna,ne bi se s tim zajebavo,nije fer.slazes se?salik79 wrote:
sumirprimus wrote:autizam je bolest,i to ozbiljna,ne bi se s tim zajebavo,nije fer.slazes se?salik79 wrote:
jedno je interna zajebancija i podjebancija.
pa ko spominje bolest van konteksta?ti.nije ti to lijepo,.salik79 wrote:
Ko se zajebavao? O cemu ti?
Ostalo im od kolonijalne sile, VB. Nazalost.sumirprimus wrote:i africke razne paramilicije...insomnia78 wrote:Cekaj, jel vi to stvarno hocete reci da Hezbolah, Iran, Hamas i kojekakvi siitski milconeri, kao i njihovi pandani sa druge strane ne koriste djecu vojnike?
Samo sto su izgleda neka djeca halal dok druga nisu
mislim koriste djecu vojnike.nazalost!
Ocito da ni ti nista o autizmu ne znas. "Rain man" je po tebi zajebancija...sumirprimus wrote:pa ko spominje bolest van konteksta?ti.nije ti to lijepo,.salik79 wrote:
Ko se zajebavao? O cemu ti?
procitao I izvinjavam se ukoliko sam pogresno protumacio..salik79 wrote: Ocito da ni ti nista o autizmu ne znas. "Rain man" je po tebi zajebancija...
P.s. Procitaj nasu prepisku, onda nesto o autizmu, mozda i skontas zasto sam pitao.
Kod mlade putincadi -- ili si autistican ili disleksican.salik79 wrote:Malo fulas poentu. Uostalom, procitaj malo o autizmu, mozda ti bude jasnije zasto pitam...I, nisam hodza.Webamaster Dub wrote:autizam je na nivou genijalca http://www.klix.ba/lifestyle/zdravlje/a ... /151007138 ali ko će hodžama dokazat suprotno.salik79 wrote:
Simpatizeri ISILa na temi Sirija su makar pet puta objasnili ove slike!skupljac_zeljeza wrote:Nisu još naučili ni klanjati, a prave 'islamsku državu'.Ili su CIA mezheba gdje nije važna kibla.
![]()
Svi putevi vode u MekuKikibombona wrote:Simpatizeri ISILa na temi Sirija su makar pet puta objasnili ove slike!skupljac_zeljeza wrote:Nisu još naučili ni klanjati, a prave 'islamsku državu'.Ili su CIA mezheba gdje nije važna kibla.
![]()
Ne mogu se sada sjetiti objasnjenja, ali niko nije negirao ispravnost...
Ima.nadžak wrote:De mi recite fakat ozbiljno nešto. Ima li puno ovih mozgova koji podržavaju ISIL kod nas? Ono da hvale njihove monstroznosti i to, da smatraju da je to u skladu sa Islamom?
Ima, nažalost. Srećom, nema ih puno, ne trebaš se brinuti. Uglavnom su to ljudi koji nemaju puno veze s BiH, vjerovatno neke "bečke brigade" u pitanju.nadžak wrote:De mi recite fakat ozbiljno nešto. Ima li puno ovih mozgova koji podržavaju ISIL kod nas? Ono da hvale njihove monstroznosti i to, da smatraju da je to u skladu sa Islamom?
NIsam od početka na temi pa nemam pojma jesi li ironičan ili ne daj Bože ozbiljan?Avetinho wrote:Ima.nadžak wrote:De mi recite fakat ozbiljno nešto. Ima li puno ovih mozgova koji podržavaju ISIL kod nas? Ono da hvale njihove monstroznosti i to, da smatraju da je to u skladu sa Islamom?
Ali sto je jos monstruoznije, koliko je onih sto "podrzavaju" Ass-sadistu, "drzavnika" koji je pobio stotine hiljada svojih subjekata, obogaljio milion, i protjerao milione preko granice.
Onda ne da nisi na temi od pocetka, nego cak i ne znas sta se desava u Siriji.nadžak wrote:NIsam od početka na temi pa nemam pojma jesi li ironičan ili ne daj Bože ozbiljan?Avetinho wrote:Ima.nadžak wrote:De mi recite fakat ozbiljno nešto. Ima li puno ovih mozgova koji podržavaju ISIL kod nas? Ono da hvale njihove monstroznosti i to, da smatraju da je to u skladu sa Islamom?
Ali sto je jos monstruoznije, koliko je onih sto "podrzavaju" Ass-sadistu, "drzavnika" koji je pobio stotine hiljada svojih subjekata, obogaljio milion, i protjerao milione preko granice.
Izvini sto sam ti povrijedio osjecanja, pa sad moras gledat tekmu.nadžak wrote:Heh, pa nije jedini izvor informacija Klix-ov forum druže. Rekoh da ne znam tvoj stav po ovom pitanju jer nisam čitao ni Siriju ni ovu temu.
Ako misliš da je Asad zločinac i da ubija sopstveni narod onda odoh gledat tekmu, bilo koju. Bez uvrede molim te, nisam takav tip...
Opet CIA i jevreji majku im?skupljac_zeljeza wrote:Nisu još naučili ni klanjati, a prave 'islamsku državu'.Ili su CIA mezheba gdje nije važna kibla.
![]()
Samo onda kada me ubijediš da je u Libiji, Iraku i Siriji prije 20 godina bilo lošije nego danas ili danas bolje nego prije 20 godina.insomnia78 wrote: Hajte malo, konacno prihvatiti krivicu pojedinih muslimana i muslimanskih zemalja za dogadjaje na BI i u svijetu
Evo sa'ćuskupljac_zeljeza wrote:Samo onda kada me ubijediš da je u Libiji, Iraku i Siriji prije 20 godina bilo lošije nego danas ili danas bolje nego prije 20 godina.insomnia78 wrote: Hajte malo, konacno prihvatiti krivicu pojedinih muslimana i muslimanskih zemalja za dogadjaje na BI i u svijetu