Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nedzada wrote: ↑12/11/2020 23:57
I tako ti mi pređemo God ow war i kontali to je to.
Ka ono nije ni 30% igre.
Svjetova neotkrivenih koliko hoćeš, lokacija novih milijarda, zadataka raznih na svakom ćošku.
Nešto kontam igraćemo mi ono familijarno svi još godinu sigurno.
A do sada smo mislili da je LEGO super heroes velika igra s velikim gradom i puno zadataka.
Probajte witchera 3, nekih 150-200h
Proban
Ne sviđa ni se, ima komplikovanih poteza i kombinacija marisane.
Da se ko ne zaleti. Koliko ka vidim ovo nije Fifa 21 nego samo voucheri za Fifu. Znaci neki dodaci u igri a ne cijela igra. Iako ovi debili ispod pisu da je i igra tu.
Iako ne pise nigdje sta je ovo fifa 21 voucher mozda i jeste kod za igru ali nesto sumnjam. Nisu oni veslo sisali. Sama igra je toliko haman.
Nedzada wrote: ↑12/11/2020 23:57
I tako ti mi pređemo God ow war i kontali to je to.
Ka ono nije ni 30% igre.
Svjetova neotkrivenih koliko hoćeš, lokacija novih milijarda, zadataka raznih na svakom ćošku.
Nešto kontam igraćemo mi ono familijarno svi još godinu sigurno.
A do sada smo mislili da je LEGO super heroes velika igra s velikim gradom i puno zadataka.
Probajte witchera 3, nekih 150-200h
Proban
Ne sviđa ni se, ima komplikovanih poteza i kombinacija marisane.
Days Gone ide poslije God of War
Days gone...drugi puta resetujem horde..ne mogu prestat vozit
Ultraviolent wrote: ↑16/11/2020 17:44
Jedno brzinsko pitanjce..
Sekiro nema season pass, niti imaju u planu izdavati bilo kakve dodatke?
Imas ovaj GOTY Edition koji ima bonusw, cini mi se da su uvodili neke postavke tezine i bossove. Evo:
This Game of the Year Edition now includes bonus content*:
- Reflection and Gauntlet of Strength - new boss challenge modes
- Remnants - leave messages and recordings of your actions that other players can view and rate
- 3 unlockable cosmetic skins
Ultraviolent wrote: ↑16/11/2020 17:44
Jedno brzinsko pitanjce..
Sekiro nema season pass, niti imaju u planu izdavati bilo kakve dodatke?
Ja ga taman privodim kraju...update je manje više kozmetika možeš igrati bossove koje si prešao i manje vise to je to. Nema mrežnih nekih opcija osim *duhova* prošlih igrača ali je to prilično bezveze i nebitno
Zna li neko jesu li radnje (Sancta, Target u BBI-u itd.) kod nas imali sniženja igara za npr. prošli Black Friday? Znam da je to više za bijelu tehniku i ostalo ali da pitam kako god. Nisam uzeo igre u fizičkoj "varijanti" više od dva mjeseca a zagrijan za Red Dead Redemption 2 ono baš.
Tabakmalac wrote: ↑18/11/2020 17:11
Zna li neko jesu li radnje (Sancta, Target u BBI-u itd.) kod nas imali sniženja igara za npr. prošli Black Friday? Znam da je to više za bijelu tehniku i ostalo ali da pitam kako god. Nisam uzeo igre u fizičkoj "varijanti" više od dva mjeseca a zagrijan za Red Dead Redemption 2 ono baš.
Tabakmalac wrote: ↑18/11/2020 17:11
Eno ti ga online za 26$, jedibo ako bas trazis cd
Da da, fizički medij samo. Kolekcionarstvo i personalna satisfakcija.
REDDEVILS wrote: ↑19/11/2020 00:33
Koja bi cijena otprilike bila za PlayStation 4 Pro 1 TB bijeli sa dva kontrolera i tri disk igre
Gran Turismo
Red Dead Redemption 2
FIFA 18
petobanka al hajde dat cu ti ja stoju posto si stari forumas
odes na pik vidis cijene pa nađes neku bolju ako hoces da prodas malo brze od tih sto im stoji danima...mjesecima....
Zna li neko gdje se u Sarajevu mogu naci termalni padovi/traka/zvaka kako vec ko zove? Hocu da zamijenim termalnu pastu, pa koliko skontah dobro je i to cudo zamijeniti jer ovi fabricki valjda nisu cemu
Koja bi cijena otprilike bila za PlayStation 4 Pro 1 TB bijeli sa dva kontrolera i tri disk igre
Gran Turismo
Red Dead Redemption 2
FIFA 18
Ja svoju prije 2 mjeseca, pro s 2 djojstika i jednom igrom na acc, uz to nabacao ostatak memorije freetoplay igre, otisla za 600 bez problema. Ako je imalo ocuvana, kutija i to, naskidaj free to play, lijepo artikal uredi i na olx, otici ce najmanje za 600KM. Osim ako nekom neces dat jeftinije.
Gran Turismo
Red Dead Redemption 2
FIFA 18
Ja svoju prije 2 mjeseca, pro s 2 djojstika i jednom igrom na acc, uz to nabacao ostatak memorije freetoplay igre, otisla za 600 bez problema. Ako je imalo ocuvana, kutija i to, naskidaj free to play, lijepo artikal uredi i na olx, otici ce najmanje za 600KM. Osim ako nekom neces dat jeftinije.
Ocuvana je nije nikad otvarana a imam i kutiju novu
600 KM ide na pik
Hvala Arnese
Da znate da na PS4 mozete dobiti full pristup PS Plus kolekciji, bitno je samo neko preko PS5 da na vas acc doda igre u library, poslije kada ga ukloni s plejke vama ne PS4 budu u library, s katancem, ali cim pokrenete download nestane katanac
Cak ne morate davati ni podatke od accounta, nego preko ps app on vam da kod kad doda novog usera i vi linkujete u app i ulogujete osobu bez mail/pass
Tabakmalac wrote: ↑19/11/2020 19:58
Sve je to lijepo, ali nešto mi ne daju login detalji, iz security razloga.
Pa napisao sam da se ne moraju dati i mozes preko koda nekog ulogovati bez da je vidio mail i pass, dodatno upalis 2 step i rijesen problem. Neces svakako davati strancu, nadjes poznanika koji ima ps5 i eto.