Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
spree wrote:mislim da su svima ove godine splasnula nadanja. svi postali realisti. mozda nas bas sad iznenade . vala da hoce i hercegovci jednom proci.
Zrinjski neće sigurno. Ostadoše bez Tomića i Petraka, a i Mešanovića. A ovaj treći prešao u redove protivnika, ne bi me čudilo da im zabije jedno dva gola. Slabo su se pojačali.
Lištica ima bolje šanse za prolazak, ali mislim da će i njima biti ćao ćao vozdrica. Petrak je prešao kod ovih Kazahstanaca.
spree wrote:mislim da su svima ove godine splasnula nadanja. svi postali realisti. mozda nas bas sad iznenade . vala da hoce i hercegovci jednom proci.
Zrinjski neće sigurno. Ostadoše bez Tomića i Petraka, a i Mešanovića. A ovaj treći prešao u redove protivnika, ne bi me čudilo da im zabije jedno dva gola. Slabo su se pojačali.
Lištica ima bolje šanse za prolazak, ali mislim da će i njima biti ćao ćao vozdrica. Petrak je prešao kod ovih Kazahstanaca.
znam da je zrinjski slabiji nego prosle sezone, ali sigurno ce opet u prvenstvu biti dobri. to mi nikada nece biti jasno. u prvenstvu deru, a u evropi gace skinu. volio bih da prodju radi koeficijenta, pa da se makar malo olaksa sljedecih sezona.
supercali wrote:3,2 miliona ako se plasiras 8 nek izgubis sve utakmice ti si u domacem prvenstvu bog i batina
jest ali da bi se plasiro prije toga moras i vecu od ove cifre uloziti
Radom s mladima mislim da ne bi trebao s tim da te i zrijeb pomiluje malo uz srecu hop eto te u ligi europe
Naravno za nas je to naucna fantastika
ha pa dobro nista nije nemoguce....eno Rijeke kako je prosla u grupnu fazu.....problem je to zadnje kolo u kojem naletis na nekog velikana i dzaba vam novci moji sinovci .....
Pa zato rekoh sreca u zrijebu sreca u utakmicama i eto te u ligi europe a onda bi se moglo do ulagati u talente u terene i sl al znajuci nas nasi klubovi bi pola rastalili a ostalo mozda pokrpili dugove
Nema veze sto Sarajevo gubi bitno je da se Horde cuju njihovo navijanje stvarno dize igrace
Inace da mi se neko ne nadje uvrijedjen ovo se odnosi na sve ove nase navijace, svi navijaju bezveze a njihovo zavijanje i pjesme prije ce natjerati igrace na samoubistvo nego sto ce ih motivirati da bolje igraju.
mega_mashcine wrote:Je li ovaj mali Catakovic dobivao ikako priliku u Sarajevu ? Usao u 73.oj, a zabio u 75.oj za Trencin. Jeste li išta love za njega uzeli ?
4 utakmice ukupno ali samo 108 minuta jedan gol i dvije asistencije sto je vise nego extra prosjek!
Nisam navijac Sarajeva ali kako se ne iznervirati kad gledas ovo...gledam na prekide i ono sto sam vidio mogu samo reci smecari odvratni kako vas nije stid nazivati se fudbalerima. Pa smislene akcije ne mogu sastaviti a ovi Moldavci pojma nemaju a dominiraju