Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Obuca9

#10351 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

buzzer wrote:
hz__semir wrote:Drago mi je da je Pape i zvanično pozvao Begovića i da se više završi ta saga. Sada je sve do Asmira.
ovo je susiceva propaganda. nije se saga zavrsila. zavrsice se kad najbolji golman bude na golu. sam poziv ne znaci da ga nije ponovo zvao da ga ponizi dajuci prednost losijem, a kaharli golmanu, koji mjesecima nije odigrao utakmice. vi munjinom jaranu mozete sve da uzimate zdravo za gotovo. ja mu nakon svega ne vjerujem ni rjeci. a i ako asmir bude branio, to ponovo nece biti rezultat dobre volje susiceve, nego je "strateg" skontao da mu asmir treba da napravi rezultat sa reprezentacijom i konacno nadje angazman u nekom ozbiljnijem klubu.
A kad dolazi na red ono da se cijela nacija (i mi iz fbih i oni iz rs) sagne i kolektivno popusi q Begoviću, jer se udostojio odazvati pozivu? Pa onda da svi kolektivno igovorimo: "O veliki šahu, mate, kralju, idolu Asmire najveći Begoviću, molim te oprosti nam."

Ja mislim da će tek tada saga biti završena.
LSD

#10352 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by LSD »

bruce lee wrote:
mikogoago wrote:Evo dijela sa presice:
„Neko da je na mom mjestu eliminisao bih ga odmah sa spiska nakon onog ultimativnog teksta u Avazu. Međutim, nije to baš tako kao što je napisano. Begović me tri puta zvao i njemu je neugodno zbog svega. Svjestan je da mora pogledati Kenanu Hasagiću i kapitenu u oči. Bit će mu neprtijatno kad se pojavi u ponedjeljak“, kazao je Sušić, a na pitanje da li Begović dolazi na okupljanje decidno je potvrdio:

„Dolazi! Normalno da dolazi, na spisku je. Razgovarali smo, on mi je izrazio želju da želi braniti, kao što je svakom igraču želja da igra u dresu državnog tima, ali nije postavio nikakav ultimatum. Rekao mi je da nema ništa protiv Hasagića, da imamo dva kvalitetna golmana i da bi možda bilo bolje da ne dođe. Kada sam mu objasnio da na njega ozbiljno računam i da sam ja taj koji odlučuje ko će braniti, složio se s tim i potvrdio dolazak“, tvrdi Sušić.
evo izvjestaja sa reprezentacija.ba:
Na danas održanoj press konferenciji povodom kvalifikacionih utakmica između Bjelorusije i Bosne i Hercegovine, koje su na rasporedu u prvoj sedmici septembra tekuće godine, prisutne novinare najviše je zanimalo da li će se ime Asmira Begovića naći na spisku pozvanih igrača nakon što je golman Stoke-a otovreno putem domaćih medija postavio ultimatum o svom dolasku na reprezentativno okupljanje.

- Objavljivanje tog teksta u jednom mediju u kojemu se navodi da Asmir Begović postavlja ultimatume kako bi bio pozvan u reprezentaciju je nanijelo štetu svima i ne vidim svrhu takvih tekstova, posebno kada oni nisu u potpunosti osnovani. U reprezentaciji je narušena atmosfera, a i Asmir je doveden u vrlo ružnu situaciju, jer će mu sigurno biti teško prvi dan okupljanja susresti se sa svojim reprezentativnim kolegama, posebno Hasagićem. - govori Sušić.

- Ja sam tri puta razgovarao sa Begovićem i on mi je poručio da mu je žao što se stvorila takva atmosfera jer on uopšte ne razmišlja tako kako se navodilo. Begović mi je poručio da izuzetno poštuje Hasagića, te mi je čak rekao kako nam njegove usluge možda i nisu potrebne pored tako kvalitetnih golmana. Poručio sam Asmiru da mi imamo ispred sebe četiri utakmice i da su mi potrebne najbolje raspoložive snage, nakon čega je on potvrdio da dolazi. Jasno mu je da ću ja kao selektor na kraju odlučiti ko će stati na gol. - konstatuje selektor Sušić.

- Morate shvatiti da su za Begovića, kao za mladog golmana, ovakve situacije novost i da ono što bude javno objavljeno nekada je izvučeno iz konteksta i da ne prikazuje stvarno stanje. Meni je stalo da imamo najbolje raspoložive igrače u reprezentaciji i zato sam se odlučio da ga pozovem. - zaključuje popularni Pape.

jest da su izmedju ove dvije verzije razlike u smislu relativno male, ali ja ne znam kako ovi novinari uzmu i CITIRAJU nekog, a ovaj ga citira 'vako, onaj 'nako. hajd da ispravis par gramatickih gresaka ili slicno, ali potpuni vokabular i konstrukciju recenice i stavis onda pod navodnike kao orginalan citat :roll: e sad zamisli sta takvim metodama moze uraditi ZLONAMJERAN novinar..
Ako je ovo tacno, a vjerujem da Sušić ne bi tek tako javno lagao - onda neko treba tužiti Avaz i tog novinara (ili Sušić ili Begović ili neko treci)....znam da su novinari veliko zlo, a ovo nije nimalo bezazlena stvar i tome treba stati u kraj konacno...nekome je baš stalo da odmah expresno pokvari što su selektor i Begović nekako dogovorili...kakav bolestan um moraš biti pa izmišljati ovakve stvari na štetu sopstvene reprezentacije jer onaj prvobitni Avazov text jasno pokazuje ultimatum Begovića prema Sušiću.
SaMaster

#10353 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by SaMaster »

hz__semir wrote:
buzzer wrote:
hz__semir wrote:Drago mi je da je Pape i zvanično pozvao Begovića i da se više završi ta saga. Sada je sve do Asmira.
ovo je susiceva propaganda. nije se saga zavrsila. zavrsice se kad najbolji golman bude na golu. sam poziv ne znaci da ga nije ponovo zvao da ga ponizi dajuci prednost losijem, a kaharli golmanu, koji mjesecima nije odigrao utakmice. vi munjinom jaranu mozete sve da uzimate zdravo za gotovo. ja mu nakon svega ne vjerujem ni rjeci. a i ako asmir bude branio, to ponovo nece biti rezultat dobre volje susiceve, nego je "strateg" skontao da mu asmir treba da napravi rezultat sa reprezentacijom i konacno nadje angazman u nekom ozbiljnijem klubu.
A kad dolazi na red ono da se cijela nacija (i mi iz fbih i oni iz rs) sagne i kolektivno popusi q Begoviću, jer se udostojio odazvati pozivu? Pa onda da svi kolektivno igovorimo: "O veliki šahu, mate, kralju, idolu Asmire najveći Begoviću, molim te oprosti nam."

Ja mislim da će tek tada saga biti završena.
De idi gledaj crtani, evo poceo scoobee doo na CN. Nije ovo za tebe...
Obuca9

#10354 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

Evo odoh.
žuti

#10355 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by žuti »

Kakvu .ba atmosferu narušiti? :? cuj narusiti psihicki :roll: .. Pa valjda treba da brani spreminiji i bolji u ovom momentu, a zna se ko je to. :D
kasparaov

#10356 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by kasparaov »

žuti wrote:Kakvu .ba atmosferu narušiti? :? cuj narusiti psihicki :roll: .. Pa valjda treba da brani spreminiji i bolji u ovom momentu, a zna se ko je to. :D
buric?
ganjeta

#10357 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ganjeta »

tandrlike_chandrlike wrote:
studeni76 wrote:Ma kanadski papak, zabij mu :run:
ova je ubjedljivo najjača :lol: :lol: :lol:
svaka čast, gospodine :lol: :lol:

Za ovakve papčine ovo treba u okviriti :

"Apsolutno nije tačno da je Begović postavio neki ultimatum. On me telefonom pozvao čak tri puta. Razgovarali smo i rekao mi je da će doći ukoliko mi je potreban. Naravno, rekao sam mu da mi trebaju sva tri golmana. On je odgovorio da je to uredu i da će se pojaviti na okupljanju, Također, naglasio je da cijeni i Hasagića i ostale reprezentativce. Ne treba nam negativna atmosfera koja se stvara plasiranjem pogrešnih informacija. Sada bi Begoviću moglo biti neugodno jer je i sam pročitao takve tekstove. To je potpuno nepotrebno", objasnio je Sušić.
lord blackadder

#10358 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by lord blackadder »

LSD wrote:
bruce lee wrote:
mikogoago wrote:Evo dijela sa presice:
„Neko da je na mom mjestu eliminisao bih ga odmah sa spiska nakon onog ultimativnog teksta u Avazu. Međutim, nije to baš tako kao što je napisano. Begović me tri puta zvao i njemu je neugodno zbog svega. Svjestan je da mora pogledati Kenanu Hasagiću i kapitenu u oči. Bit će mu neprtijatno kad se pojavi u ponedjeljak“, kazao je Sušić, a na pitanje da li Begović dolazi na okupljanje decidno je potvrdio:

„Dolazi! Normalno da dolazi, na spisku je. Razgovarali smo, on mi je izrazio želju da želi braniti, kao što je svakom igraču želja da igra u dresu državnog tima, ali nije postavio nikakav ultimatum. Rekao mi je da nema ništa protiv Hasagića, da imamo dva kvalitetna golmana i da bi možda bilo bolje da ne dođe. Kada sam mu objasnio da na njega ozbiljno računam i da sam ja taj koji odlučuje ko će braniti, složio se s tim i potvrdio dolazak“, tvrdi Sušić.
evo izvjestaja sa reprezentacija.ba:
Na danas održanoj press konferenciji povodom kvalifikacionih utakmica između Bjelorusije i Bosne i Hercegovine, koje su na rasporedu u prvoj sedmici septembra tekuće godine, prisutne novinare najviše je zanimalo da li će se ime Asmira Begovića naći na spisku pozvanih igrača nakon što je golman Stoke-a otovreno putem domaćih medija postavio ultimatum o svom dolasku na reprezentativno okupljanje.

- Objavljivanje tog teksta u jednom mediju u kojemu se navodi da Asmir Begović postavlja ultimatume kako bi bio pozvan u reprezentaciju je nanijelo štetu svima i ne vidim svrhu takvih tekstova, posebno kada oni nisu u potpunosti osnovani. U reprezentaciji je narušena atmosfera, a i Asmir je doveden u vrlo ružnu situaciju, jer će mu sigurno biti teško prvi dan okupljanja susresti se sa svojim reprezentativnim kolegama, posebno Hasagićem. - govori Sušić.

- Ja sam tri puta razgovarao sa Begovićem i on mi je poručio da mu je žao što se stvorila takva atmosfera jer on uopšte ne razmišlja tako kako se navodilo. Begović mi je poručio da izuzetno poštuje Hasagića, te mi je čak rekao kako nam njegove usluge možda i nisu potrebne pored tako kvalitetnih golmana. Poručio sam Asmiru da mi imamo ispred sebe četiri utakmice i da su mi potrebne najbolje raspoložive snage, nakon čega je on potvrdio da dolazi. Jasno mu je da ću ja kao selektor na kraju odlučiti ko će stati na gol. - konstatuje selektor Sušić.

- Morate shvatiti da su za Begovića, kao za mladog golmana, ovakve situacije novost i da ono što bude javno objavljeno nekada je izvučeno iz konteksta i da ne prikazuje stvarno stanje. Meni je stalo da imamo najbolje raspoložive igrače u reprezentaciji i zato sam se odlučio da ga pozovem. - zaključuje popularni Pape.

jest da su izmedju ove dvije verzije razlike u smislu relativno male, ali ja ne znam kako ovi novinari uzmu i CITIRAJU nekog, a ovaj ga citira 'vako, onaj 'nako. hajd da ispravis par gramatickih gresaka ili slicno, ali potpuni vokabular i konstrukciju recenice i stavis onda pod navodnike kao orginalan citat :roll: e sad zamisli sta takvim metodama moze uraditi ZLONAMJERAN novinar..
Ako je ovo tacno, a vjerujem da Sušić ne bi tek tako javno lagao - onda neko treba tužiti Avaz i tog novinara (ili Sušić ili Begović ili neko treci)....znam da su novinari veliko zlo, a ovo nije nimalo bezazlena stvar i tome treba stati u kraj konacno...nekome je baš stalo da odmah expresno pokvari što su selektor i Begović nekako dogovorili...kakav bolestan um moraš biti pa izmišljati ovakve stvari na štetu sopstvene reprezentacije jer onaj prvobitni Avazov text jasno pokazuje ultimatum Begovića prema Sušiću.
Pa sta si ocekivao od smutljivaca raznih agentura njihovog gazde? Ja sam odmah rekao da intervju nije trebao postojati. (kao sto i nije, tj izmiljen je); jer zasto praviti potencijalni nesporazum pitanjem 'hoces li doci'. Tog pitanja ne treba biti, jer to pitanje implicira da ti 'imas izbora' i daje ti se na znanje da mozes i da ne dodjes. Bez obzir na prijasnju istoriju njegovog nedolazanja, tog pitanje ne treba biti. Jer podrazumjeva se da ces doci. E tek ako ne dodjes, ti mozes pitati 'zasto nisi dosao'. S tim, da 'upitani' tesko da moze siroj narodnoj masi opravdati svoj nedolazak, obzirom da je sve uradjeno po PS-u. On je tu donji. (eto, to je neko moje msiljenje o ovoj mindfuck igrici)

I ne radi se o 'zlonamjernom novinaru'. To je krajnje povrsno glediste. Radi se o neprijatejima Bosne na svakom polju zivota. I ovo generisanje nesporazuma i podrivanje atmosfere, nije nesvjesni ekces, nego svjesno pravilo.

Je*em li mu selo gusinjsko

btw Ibricica ne bih pozvao medju 18. Em to ne zasluzuje igrama u klubu, em je njegov karakter 'smrada', tempirana bomba na klupi.
žuti

#10359 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by žuti »

kasparaov wrote:
žuti wrote:Kakvu .ba atmosferu narušiti? :? cuj narusiti psihicki :roll: .. Pa valjda treba da brani spreminiji i bolji u ovom momentu, a zna se ko je to. :D
buric?
hadzidzulbic
luckylaka

#10360 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Koji je ovo gospodin.Nema ih puno ali hvala bogu pa su tu u reprezentaciji.PAPE :bih: OSIM :bih: Njihova zassluga sto se kenjac vraca(ako dodje)s tim sto ce imati garant problema sa navijacima i u Bjelorusiji i u Zenici.Nisu ni svi navijaci papci.
lord blackadder

#10361 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

luckylaka wrote:Koji je ovo gospodin.Nema ih puno ali hvala bogu pa su tu u reprezentaciji.PAPE :bih: OSIM :bih: Njihova zassluga sto se kenjac vraca(ako dodje)s tim sto ce imati garant problema sa navijacima i u Bjelorusiji i u Zenici.Nisu ni svi navijaci papci.
Gospodine, smijem li vas upitati: u kojem trenutku ste spoznali da ste navijac Bjelorusije?

Vi dolazite iz ovih prostora, ne?
LSD

#10362 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by LSD »

Crna guja...tacno tako što kažeš...ovo je fakat dušmanski planirano da se napravi dodatni razdor i cirkus u reprezentaciji (ionako samo sami od sebe razyebani, Sušić ni sam ne zna šta prica i gdje udara, jedva sastavlja kraj s krajem i još mu novinari "pakuju" ovakve stvari - navalila se stoka na kosti i nema milosti)...kakve su to moralne ništarije taj Avaz :x :x pa sopstvenu reprezentaciju miniraju samo da bi napravili tj. izmislili neku ekskluzivu sa Begovićem :x

"Apsolutno nije tačno da je Begović postavio neki ultimatum. On me telefonom pozvao čak tri puta. Razgovarali smo i rekao mi je da će doći ukoliko mi je potreban. Naravno, rekao sam mu da mi trebaju sva tri golmana. On je odgovorio da je to uredu i da će se pojaviti na okupljanju, Također, naglasio je da cijeni i Hasagića i ostale reprezentativce. Ne treba nam negativna atmosfera koja se stvara plasiranjem pogrešnih informacija. Sada bi Begoviću moglo biti neugodno jer je i sam pročitao takve tekstove. To je potpuno nepotrebno", objasnio je Sušić.

Kakav god da je, ne vjerujem da je Pape toliko bolestan i licemjeran da ovako otvoreno laže javnost oko slucaja Begović što automatski dovodi u sumnju te bitange iz Avaza kojima je ocito stalo da destabilizuju selekciju :x
Tužiti bandu manipulatorsku ,ako ništa kao primjer drugim novinarima.
Baudelaire

#10363 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Baudelaire »

lord blackadder wrote: Pa sta si ocekivao od smutljivaca raznih agentura njihovog gazde? Ja sam odmah rekao da intervju nije trebao postojati. (kao sto i nije, tj izmiljen je); jer zasto praviti potencijalni nesporazum pitanjem 'hoces li doci'. Tog pitanja ne treba biti, jer to pitanje implicira da ti 'imas izbora' i daje ti se na znanje da mozes i da ne dodjes. Bez obzir na prijasnju istoriju njegovog nedolazanja, tog pitanje ne treba biti. Jer podrazumjeva se da ces doci. E tek ako ne dodjes, ti mozes pitati 'zasto nisi dosao'. S tim, da 'upitani' tesko da moze siroj narodnoj masi opravdati svoj nedolazak, obzirom da je sve uradjeno po PS-u. On je tu donji. (eto, to je neko moje msiljenje o ovoj mindfuck igrici)

I ne radi se o 'zlonamjernom novinaru'. To je krajnje povrsno glediste. Radi se o neprijatejima Bosne na svakom polju zivota. I ovo generisanje nesporazuma i podrivanje atmosfere, nije nesvjesni ekces, nego svjesno pravilo.

Je*em li mu selo gusinjsko

btw Ibricica ne bih pozvao medju 18. Em to ne zasluzuje igrama u klubu, em je njegov karakter 'smrada', tempirana bomba na klupi.
Od riječi do riječi potpisujem, a naročito dio za Ibričića.
shalla

#10364 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

luckylaka wrote:Koji je ovo gospodin.Nema ih puno ali hvala bogu pa su tu u reprezentaciji.PAPE :bih: OSIM :bih: Njihova zassluga sto se kenjac vraca(ako dodje)s tim sto ce imati garant problema sa navijacima i u Bjelorusiji i u Zenici.Nisu ni svi navijaci papci.
E vidiš po meni baš zbog toga jesu papci. Dakle pojma nemaju o razlozima nedolaska (to znaju samo Bega i Pape) ali ih to neće spriječiti da ga nazivaju kenjcem, smradom i da mu zvižde i psuju :-) Nema veze što su nesuglasice okončane i što iz ovoga profitira reprezentacija i mi kao navijači, bitno je da se njega što više ocrni i da mu se nikako ne zaboravi to što nije došao na dvije prijateljske i samim tim da ga se destabilizira... Kao što se ovdje provlačila teza "da bi mnogi voljeli da ne odemo na prvenstvo samo da bi mogli psovati Papetu što nije zvao Asmira" sad i ja mislim da bi mnogi ovdje likovali da nas Begovićeve greške koštaju plasmana da bi mogli slavodobitno reći "eto vam Asmir yebo vas on". To samo bošnjo može, da nas nema trebalo bi nas izmisliti :sad:

I ako ćeš iskreno, koliko je Papetova zasluga, valjda je toliko i Asmirova, za sranje kao i za ispravljanje sranja je uvijek potrebno (minimum) dvoje ;-)
luckylaka

#10365 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

p
Index topvijest Safet Sušić: Garantujem, izvest ću najbolji tim i odgovarati sto posto za njih
Safet Sušić: Garantujem, izvest ću najbolji tim i odgovarati sto posto za njih
Share 181
Autor Reprezentacija.ba
Ponedjeljak, 22 August 2011 11:04

Iako, sve do nekoliko dana pred meč sa Bjelorusima, selektor Sušić ne želi govoriti o sastavu i formaciji u kojoj će naša reprezentacija nastupiti protiv ove bivše zemlje sovjetskog saveza, selektor ne krije kako će u odnosu na mečeve protiv Albanije i Grčke biti promjena u ekipi.

"Kao prvo Rahimić se vraća u tim sigurno, a sam povratak Saše Papca u ekipu znači promjene u zadnjoj liniji.", govori Safet Sušić i dodaje: "Misimović i Ibričić su također blizu prve postave, ali nikome mjesto nije zagarantovano. Želim da igraju oni koji u svojim klubovima igraju dobro, jer će protiv Bjelorusije izaći ekipa za koju ja garantujem sto posto da je najbolja u tom trenutku i za čije ću rezultate ja odgovarati u potpunosti. No, ponavljam, ne želim ništa unaprijed najavljivati jer je posljednja utakmica protiv Grčke pokazala da povrede mogu u potpunosti promijeniti raspoloživi sastav."

"Gledao sam posljednja tri susreta Bjelorusa i u onim kvalifikacionim utakmicama protiv Francuske i Luksemburga me nisu pretjerano oduševili, ali su protiv Bugarske u prijateljskoj utakmici bili na nivou. Ako gledate na papiru, naši reprezentativci igraju u puno jačim klubovima i ligama i realno su kvalitetniji, ali Bjelorusija je jedna jako kvalitetna reprezentacija, koja iako nema nekih posebnih individualaca igra jako disciplinovano, posebno u odbrani. Ipak, oni nisu ekipa koja se samo brani i često igraju sa dva napadača, ali njihovi visoki i jaki igrači u zadnjoj liniji i izuzetna disciplina u igri čine ih izuzetno neugodnim protivnikom." konstatuje Safet Sušić.

"Nama četiri boda ne garantuju ništa, te ćemo ukoliko želimo biti među prve dvije ekipe u grupi morati razmišljati o pobjedama, ali i o pobjedi protiv Luksemburga. Ipak, sama činjenica da je Bjelorusija kandidat za drugo mjesto u našoj grupi dovoljno govori o koliko se ozbiljnom i respektabilnom protivniku radi." zaključuje Sušić.

I jos jednom PAPE sad ili nikad :bih:
Obuca9

#10366 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

luckylaka wrote:Govori Safet Sušić i dodaje: "Misimović i Ibričić su također blizu prve postave, ali nikome mjesto nije zagarantovano."
Ne budali Pape, tako ti oca Rame i majke Paše...
veljaca

#10367 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

"U ovom trenutku već imam ekipu, ali ne mogu i ne želim da govorim o tome sada. Dobro znate šta se desilo pred Grčku, kako su igrači otpadali. Sastavio sam ekipu za koju sam uvjeren da će dati sve od sebe i da neće razočarati. Izgube li ti momci, bit će to moja greška", rekao je Pape, te se osvrnuo na Bjelorusiju:

"Gledao sam njihove tri utakmice. U prve dvije nisam bio impresioniran, dok su me u posljednjoj oduševili. Bit će nam jako teško. Ne igraju zatovreno, igraju sa dva klasična napadača. Disciplinovani su i dosta odgovorni. Vraćaju se u odbranu kad izgube loptu. Imaju snažne igrače, pogotovo u odbrani. Da bi bili sigurni u drugo mjesto moramo pobijediti u naredne tri utakmice. Četiri boda iz dvomeča sa Bjelorusijom, nam ne daju nikakvu garanciju".

:thumbup:

Sretno Reprezentaciji Drzave Bosne i Hercegovine ......

:bih:
lord blackadder

#10368 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

shalla wrote:
E vidiš po meni baš zbog toga jesu papci. Dakle pojma nemaju o razlozima nedolaska (to znaju samo Bega i Pape) ali ih to neće spriječiti da ga nazivaju kenjcem, smradom i da mu zvižde i psuju :-) Nema veze što su nesuglasice okončane i što iz ovoga profitira reprezentacija i mi kao navijači, bitno je da se njega što više ocrni i da mu se nikako ne zaboravi to što nije došao na dvije prijateljske i samim tim da ga se destabilizira... Kao što se ovdje provlačila teza "da bi mnogi voljeli da ne odemo na prvenstvo samo da bi mogli psovati Papetu što nije zvao Asmira" sad i ja mislim da bi mnogi ovdje likovali da nas Begovićeve greške koštaju plasmana da bi mogli slavodobitno reći "eto vam Asmir yebo vas on". To samo bošnjo može, da nas nema trebalo bi nas izmisliti :sad:

I ako ćeš iskreno, koliko je Papetova zasluga, valjda je toliko i Asmirova, za sranje kao i za ispravljanje sranja je uvijek potrebno (minimum) dvoje ;-)
To sam ja nedavno proanalizirao. Ljudi se preznojavaju na svaku odbranu Begovica, a satro su dobronamjerni.

Bjeloruska manjina u BIH, ce ici u Zenicu i Bjelorusiju, da zvizde 'smradu' nakon izmiljenog 'ulitimatuma'. Jer oni, kao navijaci Bjelorusije, prizeljkuju povrijedjenog golmana na golu BiH, koji ima duzu pauzu branjenja u klubu. Sta bi drugo moglo biti?! :?

Ja zaista ne znam.
shalla

#10369 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

hz__semir wrote:
luckylaka wrote:Govori Safet Sušić i dodaje: "Misimović i Ibričić su također blizu prve postave, ali nikome mjesto nije zagarantovano."
Ne budali Pape, tako ti oca Rame i majke Paše...
:lol: :lol:
Stvarno selektore ne luduj sa Ibričićem, molimo te i Sema i ja
LSD

#10370 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by LSD »

Nevjerovatno :x pa kakvo mucko djubre moraš biti pa lagati, izvrtati intervjue i izmišljati stvari , svjesno praviti razdor u sopstvenoj državnoj selekciji :x ne mogu da to da shvatim nikako :oops: ....samo kod nas se na ovakav nacin natjera selektor da objašnjava/pojašnjava dodatno stvari, gotovo da polaže racune nekakvim piskaralima iz Avaza za šta uopšte nije kriv, a ni dužan :x
To zlo treba iskorijeniti trajno.
lord blackadder

#10371 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Izvinjavam se autoru, nije 'smrad' vec 'kenjac'.

Jos jednom izvinjenje.
Govori Safet Sušić i dodaje: "Misimović i Ibričić su također blizu prve postave, ali nikome mjesto nije zagarantovano."
Dodje mi da se kao Bosnjo, ritualno 'prekrstim' :shock: I nogom i rukom.

Nece se to desiti. Nemoguce. Nije takav sadista i mazohista, sve u jednom.
jazzer

#10372 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jazzer »

Obzirom da je demantovao vijest iz Avaza, neka se Pape pripremi na najnize
moguce udarce onih kojih su tu laz sastavili. Zato ovih dana ocekujem informacije tipa
''Pape optuzen za pedofiliju'', ''Begovic sa 16 g. optuzen za posjedovanje droge'' (to iz razloga
da umanje kredibilitet njegovih izjava) i sl...

Daj Boze da grijesim pa da ti novinarcici shvate da su nanijeli ogromnu stetu reprezentaciji
i da daju sve od sebe da tu ''gresku'' isprave, ali pouceni dosadasnjim iskustvom...Da Bog da.
mikogoago

#10373 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mikogoago »

LSD wrote:Nevjerovatno :x pa kakvo mucko djubre moraš biti pa lagati, izvrtati intervjue i izmišljati stvari , svjesno praviti razdor u sopstvenoj državnoj selekciji :x ne mogu da to da shvatim nikako :oops: ....samo kod nas se na ovakav nacin natjera selektor da objašnjava/pojašnjava dodatno stvari, gotovo da polaže racune nekakvim piskaralima iz Avaza za šta uopšte nije kriv, a ni dužan :x
A nekada je postojao zakon o informisanju(u bivsoj nam drzavi).Nadam seda taj zakon jos egzistira,A ON JE JASAN I JASNO ODREDJUJE KAZNE ZA LAZNO PREDSTAVLJANJE(POTPISIVANJE NECEG AUTORSDKOG TEKSTA I SL.)iZMISLJANJE IZJAVA,KAO I NANOSENJE STETE DRZAVNOM I NACIONALNOM UGLEEDU STO JE OVDJE SLUCAJ.
Tako dfa je stvarno krajnje vrijeme da se taj zakon pocne primjenjivati i ova polupismena govna istjeraju iz novinarstva.
Baudelaire

#10374 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Baudelaire »

Joj Pape jebo te Senijad. Eto bukvalno ovako. Nadam se da se čovjek zeza, pa nije toliki amater da ne vidi da moramo imati brži protok lopte a ovaj levat sa 400 dodira može ga samo usporiti. Nisam siguran ni da bi Miske bio toliko dobro rješenje a kamoli Senijad. Dokle više moramo kretena trpiti :( :( I šta ovo znači, ko ostaje na klupi, Medunjanin ili Lulić? Ili možda Mujdža, A Lulić prelazi na beka?
LSD

#10375 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by LSD »

mikogoago wrote:
LSD wrote:Nevjerovatno :x pa kakvo mucko djubre moraš biti pa lagati, izvrtati intervjue i izmišljati stvari , svjesno praviti razdor u sopstvenoj državnoj selekciji :x ne mogu da to da shvatim nikako :oops: ....samo kod nas se na ovakav nacin natjera selektor da objašnjava/pojašnjava dodatno stvari, gotovo da polaže racune nekakvim piskaralima iz Avaza za šta uopšte nije kriv, a ni dužan :x
A nekada je postojao zakon o informisanju(u bivsoj nam drzavi).Nadam seda taj zakon jos egzistira,A ON JE JASAN I JASNO ODREDJUJE KAZNE ZA LAZNO PREDSTAVLJANJE(POTPISIVANJE NECEG AUTORSDKOG TEKSTA I SL.)iZMISLJANJE IZJAVA,KAO I NANOSENJE STETE DRZAVNOM I NACIONALNOM UGLEEDU STO JE OVDJE SLUCAJ.
Tako dfa je stvarno krajnje vrijeme da se taj zakon pocne primjenjivati i ova polupismena govna istjeraju iz novinarstva.
Nije to samo polupismeno i neobrazovano...ovo što kaže Crna guja - to je sve fino i svjesno urađeno, prije toga smišljeno radi generisanja sukoba i uništavanje atmosfere u selekciji :x ovo nije nikakv ekces ili nesporazum, vec svjesno pravilo...i nije ovo od juce ... dušmanska posla :!: :x
Locked