Čekaj, to Fahro pošteno zaradio? Gdje to ima pa da i ja...razonoda wrote:Nema spasa za bosnu sa ovakvim narodom. Srozat ce oni zemlju do dna(ako vec i nije), mozemo ocekivati da nam se pojavi ISS, Bakirova raja po ZANIMANJU .It_is_a_Leclerc wrote:Kako je zanimljivo da se navijači ovih erdoganovih ćevapojeda tek sad sjetiše Fahrine prošlosti. Kad je ljubio dupe Izetbegovićima, i intervjue započinjao sa : "Gospodine predsjedniče, nemam drugog pitanja nego - Kako ste ?", nije bio nikakav špijun, već bošnjački Larry King..
Hihihi.. Ko vas ne zna.
Jel iko razmislja , kako ce u penziju, hocu li moci zivjeti od iste, gdje se lijeciti ,smijem li dijete pustiti sa drugovima da se igraju u parku, itd.
Bakir se sepuri sa VASIM parama, Fahro sa svojim, ostali kandidati takodje sa VASIM parama, i to vama ne smeta. HOCU SVOG PA MAKAR CRKO.
Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
- GAU8
#10351 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
- pumica
#10352 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Bas mu hvala sto NAM je toranj napravio pa ga izdaje i glumi kako nema veze s tim tornjem jer ga je prodao svojoj ex hanumi za 200 miliona. Prije toga potopio oko i alhos i vranicu, svi radnici ovih firmi su mu narocito zahvalni na tornju, na hotelu.razonoda wrote:Ja citam sve portale, i sto me iznenadjuje, dosta istih napisanih tesktova na sva tri. Nekad se pitam jel jedan vlasnik.JoseMujica wrote:de budi malo realan
Fahro se šepuri našim parama koje su ukrali izmetbegovići i njemu dali da napravi hAvaz kojem je osigurana bila i pretplata i prostor i štamparija i reklamiranje sve s ciljem da se zgazi Oslobođenje i stvori No. 1 partijsko-famalijarna novina Izmetbegovića.
U takvoj bizmis-politićkoj konstalaciji u npr. fudbalu uspio bi i Alija Braco Hadžiosmanović osvojit Premijer ligu BiH
a jedina nesuglasica koju Tornjak i Don Neonko imaju je onaj plac na Marindvoru
Mogao je Fahro te ukradene novce profuskati, mozda odnijeti u Tursku ko Bakir, al eto napravio toranj, sto je lijep dodatak Sarajevu. Dosla je i ZARA da se sarajlije lijepo obuku itd.
Jos da je ugrabio m.dvor pa da mu bizMis ne propada jer mu nisu napravili transverzalu.
Hahhaha sjecam se kad je trebao da otvori radon plazu, iliti avaz bizMis centar, hvalio se na sva zvona kako ce prvo narod dobiti priliku da se okrece na rotirajucem restoranu haahhahahaa.
Narodu se bas zavrtilo od tog okretanja.
Sto narod? Pa neko mu reko bio bi red jer su pare narodne al djaba nije mogao da odglumi da ga je briga za narod pa se usutio i nikad se ne desi taj dan otvorenih vrata za narod.
E sad jos da dobije dovoljno glasova pa da sprovede cunaaaaaaami.
Za narod!
- Adriatic
#10353 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
razonoda wrote:Ja citam sve portale, i sto me iznenadjuje, dosta istih napisanih tesktova na sva tri. Nekad se pitam jel jedan vlasnik.JoseMujica wrote:de budi malo realan
Fahro se šepuri našim parama koje su ukrali izmetbegovići i njemu dali da napravi hAvaz kojem je osigurana bila i pretplata i prostor i štamparija i reklamiranje sve s ciljem da se zgazi Oslobođenje i stvori No. 1 partijsko-famalijarna novina Izmetbegovića.
U takvoj bizmis-politićkoj konstalaciji u npr. fudbalu uspio bi i Alija Braco Hadžiosmanović osvojit Premijer ligu BiH
a jedina nesuglasica koju Tornjak i Don Neonko imaju je onaj plac na Marindvoru
Mogao je Fahro te ukradene novce profuskati, mozda odnijeti u Tursku ko Bakir, al eto napravio toranj, sto je lijep dodatak Sarajevu. Dosla je i ZARA da se sarajlije lijepo obuku itd.
- Adriatic
#10354 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Jedina razlika između njih dvojice je u količini opljačkanog.__Phoenix__ wrote:Bez sumnje da su oba upitna, ali postoje značajne razlike i ako treba birati između dvojice...Danguba wrote:a za nas oba STETOCINE__Phoenix__ wrote:Radončić je za Izetbegovića Čerčil.
-
razonoda
#10355 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
hahaha, ne vrti se narodu ud tog restorana, kako ja vidim SARAJLIJE ne idu u taj restoran.
radije ispijaju kafe ( A I JEFTINIJE JE) u shidiju, gdje novac od iznajmljivanja ne ostaje u bih.
radije ispijaju kafe ( A I JEFTINIJE JE) u shidiju, gdje novac od iznajmljivanja ne ostaje u bih.
-
razonoda
#10356 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
SVE U SVEMU , MI OVDJE PRICAMO O GLUPOSTIMA, TRACAMO , REKKLA KAZALA,
U PITANJU JE BUDUCNOST SVIH BOSANACA.
TREBA LI STA MIJENJATI I NE, TREBA ODLUCITI
U PITANJU JE BUDUCNOST SVIH BOSANACA.
TREBA LI STA MIJENJATI I NE, TREBA ODLUCITI
-
razonoda
#10357 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
GAUS
i ja se pitam , sto ga familija CAMPARA , ne zatvori?
i ja se pitam , sto ga familija CAMPARA , ne zatvori?
- Država
#10358 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Neko je na predhodnoj stranici ovo već postavio. STRAŠNO!!!MnogoJaki wrote:ŠTA JE OVO NARODE??? PREGLEDAJTE CIJELI SNIMAK JA SAM OSTAO BEZ RIJEČI!!!![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Mjd2lyJgtk0
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#10359 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
šta je u tome strašno? Pa čovjek samo ide Alijinim stopama revolucije
-
razonoda
#10360 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
jel ovaj covjek sada clan SBB??MnogoJaki wrote:ŠTA JE OVO NARODE??? PREGLEDAJTE CIJELI SNIMAK JA SAM OSTAO BEZ RIJEČI!!!![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Mjd2lyJgtk0
- Država
#10361 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
... a tek što ga radikali hvale...

-
razonoda
#10362 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
da li rijesim ili je SCEPO BIO JAKO DOBAR SPIJUN???, JEL TAKO OPISAN?JoseMujica wrote:šta je u tome strašno? Pa čovjek samo ide Alijinim stopama revolucije
- pumica
#10363 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
I fahru i njegove predstavnike na forumima najvise boli sta ima bakir...jasno je iz toga sta zeli od politike.
Ako bilo kakvu kritiku uputis ili izneses neki fakat o fahroncicu odmah to znaci da si bakirov!!!
Koja bolest.
Ako bilo kakvu kritiku uputis ili izneses neki fakat o fahroncicu odmah to znaci da si bakirov!!!
Koja bolest.
-
razonoda
#10364 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
NEMA DILEME - BAKIR IMA SVE STO POZELI , A TI?pumica wrote:I fahru i njegove predstavnike na forumima najvise boli sta ima bakir...jasno je iz toga sta zeli od politike.
Koja bolest.
-
HM 2011
#10365 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
IMa li sve što poželi - znaš li ti šta on želi ?razonoda wrote:NEMA DILEME - BAKIR IMA SVE STO POZELI , A TI?pumica wrote:I fahru i njegove predstavnike na forumima najvise boli sta ima bakir...jasno je iz toga sta zeli od politike.
Koja bolest.
Znaš li šta želi Fahro ? Ima li Bakir private JET ? Ima li Bakir privatno obezbjeđenje ? Razvodi li se Bakir fiktivno radi prodaje kompanije ? Ima tu jako mnogo karakternih materijala - i vrlo su interesantni ?
-
razonoda
#10366 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
sve sto si nabrojao on vec ims a da se razvodi , nemaora kao veliki musliman moze imati zakonitih zena koliko pozeli.
- GAU8
#10367 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Bakir ima vise od Scepe...
Jok Scepo ima vise od Bakira...
Ja teme i sege..
Ja teme i sege..
-
razonoda
#10368 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
GAU8 wrote:Bakir ima vise od Scepe...
Ja teme i sege..
- pumica
#10369 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Hahaahah to je razlog sto se fahroncic slika kako uci fatihu hahhahh kao veliki musliman.razonoda wrote:sve sto si nabrojao on vec ims a da se razvodi , nemaora kao veliki musliman moze imati zakonitih zena koliko pozeli.
Joj bolesti.
Eto bakir moze imat zakonitih zena kolko hoce a ovaj ne moze hahhahahh.
Joj teme u sta se izrodi.
Sta god neko napise o fahri odmah sazna kako i sta bakir.
Koga briga za bakira? To sto bakir ne valja ne cini fahru dobrim.
- Danguba
-
StupskaBitanga
#10371 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Ja ne znam da li je ovo smiješno, tužno ili žalosno
http://www.youtube.com/watch?v=7pfBVEAqcHA
-
razonoda
#10372 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
OPET TIpumica wrote:Hahaahah to je razlog sto se fahroncic slika kako uci fatihu hahhahh kao veliki musliman.razonoda wrote:sve sto si nabrojao on vec ims a da se razvodi , nemaora kao veliki musliman moze imati zakonitih zena koliko pozeli.
Joj bolesti.
-
razonoda
#10373 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
MA LOK ON JE - ROK ZVIJEZDADanguba wrote:Šćepo je konj.
-
HM 2011
#10374 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Ko kaže da Bakir ne valja ?pumica wrote:Hahaahah to je razlog sto se fahroncic slika kako uci fatihu hahhahh kao veliki musliman.razonoda wrote:sve sto si nabrojao on vec ims a da se razvodi , nemaora kao veliki musliman moze imati zakonitih zena koliko pozeli.
Joj bolesti.
Ko kaže da Fahro valja ?
-
razonoda
#10375 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
da bi bili fer , nadji i druge kandidate, pa da uporedimo.StupskaBitanga wrote:Ja ne znam da li je ovo smiješno, tužno ili žalosno