MUTEbranimir stulic wrote:Postoji li neka opcija da onu dvojicu drekavaca sa Face tv uklonim...
HS kablovska
Moderator: anex
- Kal El
#10351 Re: HS kablovska
- branimir stulic
#10352 Re: HS kablovska
ma znam za tu... ili jednostavno ugasiti tv.
- Kal El
#10353 Re: HS kablovska
Ja bih volio da TV1 prenosi tekme,ne znam ko drugi, Face ima dvojicu "komentatora" od kojih ti uši zabole,stalno smetnje neke, BHT isto tako samo što se manje deru a nemaju pojma,FTV nema mogućnost snimanja/reproduciranja HD signala,OBN isto tako a isto imaju grozne komentatore...
Jedino ostane TV1,a ima ako se ne varam mogućnost HD snimanje/reproduciranje, još ako nađu dobrog komentatora koji ne izvodi nešto
Jedino ostane TV1,a ima ako se ne varam mogućnost HD snimanje/reproduciranje, još ako nađu dobrog komentatora koji ne izvodi nešto
-
optimus168
#10354 Re: HS kablovska
Ako se ti ne varaš, onda oni te mogućnosti ne koristeKal El wrote:Jedino ostane TV1,a ima ako se ne varam mogućnost HD snimanje/reproduciranje
- Kal El
#10355 Re: HS kablovska
Ma ne gledam ih,kad prebacujem vidim fina slikaoptimus168 wrote:Ako se ti ne varaš, onda oni te mogućnosti ne koristeKal El wrote:Jedino ostane TV1,a ima ako se ne varam mogućnost HD snimanje/reproduciranje
-
cased01
#10356 Re: HS kablovska
Imam trio paket (kablovsku, internet, telefon). Sada posto je ovo kablovski internet, moram kupovati ruter da bih imao
Wi-Fi signal. Da li je moguce kupiti ruter i koliko bi to sve kostalo?
-
blaaaaaa
#10357 Re: HS kablovska
Pozdrav svima.. Imam KID8 paket.. Koristim resiver za DTV.. Na starom TV-u su se svi kanali mogli normalno prikazivati.. Prije nekoliko dana kupili smo novi TV i vecina digitalnih kanala uopste nece da se prikaze (na TV-u pise 'SADRZAJ KODIRAN')! Zvali smo kablovsku i rekli su nam da nam treba neka kartica.. E sad - moze li mi neko (molim vas) detaljno objasniti gdje kupiti tu karticu i kako to radi uopste? 
- Kal El
#10358 Re: HS kablovska
Nazovi ih ,neka ti zamjene resiver za karticublaaaaaa wrote:Pozdrav svima.. Imam KID8 paket.. Koristim resiver za DTV.. Na starom TV-u su se svi kanali mogli normalno prikazivati.. Prije nekoliko dana kupili smo novi TV i vecina digitalnih kanala uopste nece da se prikaze (na TV-u pise 'SADRZAJ KODIRAN')! Zvali smo kablovsku i rekli su nam da nam treba neka kartica.. E sad - moze li mi neko (molim vas) detaljno objasniti gdje kupiti tu karticu i kako to radi uopste?
- chakany
#10359 Re: HS kablovska
https://www.facebook.com/alternativnatv
ATV Banja Luka na službenoj FB stranici objavio kako će prenositi ATP MASTERS 1000.
Zanima me ima li ikakve šanse da ovaj kanal dobijemo u ponudi HS-a?
Unaprijed zahvalan.
ATV Banja Luka na službenoj FB stranici objavio kako će prenositi ATP MASTERS 1000.
Zanima me ima li ikakve šanse da ovaj kanal dobijemo u ponudi HS-a?
Unaprijed zahvalan.
-
blaaaaaa
#10360 Re: HS kablovska
Hvala tiKal El wrote:Nazovi ih ,neka ti zamjene resiver za karticublaaaaaa wrote:Pozdrav svima.. Imam KID8 paket.. Koristim resiver za DTV.. Na starom TV-u su se svi kanali mogli normalno prikazivati.. Prije nekoliko dana kupili smo novi TV i vecina digitalnih kanala uopste nece da se prikaze (na TV-u pise 'SADRZAJ KODIRAN')! Zvali smo kablovsku i rekli su nam da nam treba neka kartica.. E sad - moze li mi neko (molim vas) detaljno objasniti gdje kupiti tu karticu i kako to radi uopste?Doći će po resiver i donjet ti CI Modul (kartica) na TV sa strane ima otvor "Current Interface" eh tu ta kartica ide i otključava ti sve kanale (HBO paket posebno plaćaš, tako da će oni biti zaključani)
-
Jose_Mourinho
#10361 Re: Odg: HS kablovska
Ruter kupiš 30-40 km i radit ce ti bez problemacased01 wrote:Imam trio paket (kablovsku, internet, telefon). Sada posto je ovo kablovski internet, moram kupovati ruter da bih imao
Zovi njih možeš zamjenit resiver za karticu djabe je, kartica se uključi u TV iza ili da kupiš karticu 60km i ostaje ti resiver za drugi TVblaaaaaa wrote:Pozdrav svima.. Imam KID8 paket.. Koristim resiver za DTV.. Na starom TV-u su se svi kanali mogli normalno prikazivati.. Prije nekoliko dana kupili smo novi TV i vecina digitalnih kanala uopste nece da se prikaze (na TV-u pise 'SADRZAJ KODIRAN')! Zvali smo kablovsku i rekli su nam da nam treba neka kartica.. E sad - moze li mi neko (molim vas) detaljno objasniti gdje kupiti tu karticu i kako to radi uopste?
- Kal El
#10362 Re: HS kablovska
Ništablaaaaaa wrote:Hvala tiKal El wrote:Nazovi ih ,neka ti zamjene resiver za karticublaaaaaa wrote:Pozdrav svima.. Imam KID8 paket.. Koristim resiver za DTV.. Na starom TV-u su se svi kanali mogli normalno prikazivati.. Prije nekoliko dana kupili smo novi TV i vecina digitalnih kanala uopste nece da se prikaze (na TV-u pise 'SADRZAJ KODIRAN')! Zvali smo kablovsku i rekli su nam da nam treba neka kartica.. E sad - moze li mi neko (molim vas) detaljno objasniti gdje kupiti tu karticu i kako to radi uopste?Doći će po resiver i donjet ti CI Modul (kartica) na TV sa strane ima otvor "Current Interface" eh tu ta kartica ide i otključava ti sve kanale (HBO paket posebno plaćaš, tako da će oni biti zaključani)
Btw možeš ti gledati sa resivera, ali slika je SD, sa karticom dobijaš Arene, Eurosport i još kanala u HD-u.
Da bi gledao promjeni sa TV na SIDE AV =

- perfect_guy
#10363 Re: HS kablovska
đe je zapelo sa RTL-om?
-
kakaljin
#10364 Re: HS kablovska
perfect_guy wrote:đe je zapelo sa RTL-om?
evo im saopstenje, ali nigdje nevidim da se taj sadrzaj moze gledati na nekoj domacoj tv. tako da mi nije jasno zatamlljivanje necega sto nema na nasim kanalima!!!!!!
http://www.hs-hkb.ba/novosti/
- chakany
#10365 Re: HS kablovska
I meni nema logike zatamnjivati nešto što niko drugi u BiH ne prikazuje, ali sigurno će neko otkupiti uskoro seriju, čim su odlučili da je zatamne.
-
kakaljin
#10366 Re: HS kablovska
ali onda bi pisalo da tu seriju mozemo gedati na tom i tom kanalu.chakany wrote:I meni nema logike zatamnjivati nešto što niko drugi u BiH ne prikazuje, ali sigurno će neko otkupiti uskoro seriju, čim su odlučili da je zatamne.
- chakany
-
optimus168
#10368 Re: HS kablovska
Prava su sigurno već otkupljena, samo se očito s prikazivanjem čeka.kakaljin wrote:ali onda bi pisalo da tu seriju mozemo gedati na tom i tom kanalu.chakany wrote:I meni nema logike zatamnjivati nešto što niko drugi u BiH ne prikazuje, ali sigurno će neko otkupiti uskoro seriju, čim su odlučili da je zatamne.
A, zašto bi HS bio dužan pisati gdje se može gledati sadržaj?
- daky585
#10369 Re: HS kablovska
Zar ne vidiš da piše da je RTL tražio zatamnjenje, što je logično jer tako će lakše prodati seriju ako već nisu. Koja televizija u BiH bi kupila seriju ako već veliki broj stanovika tu seriju gleda na RTL-u?
-
optimus168
#10370 Re: HS kablovska
I ta ima mjestadaky585 wrote:Zar ne vidiš da piše da je RTL tražio zatamnjenje, što je logično jer tako će lakše prodati seriju ako već nisu. Koja televizija u BiH bi kupila seriju ako već veliki broj stanovika tu seriju gleda na RTL-u?
-
kakaljin
#10372 Re: HS kablovska
Sve to stoji, ali onda je vec neko otkupio tu seriju za BiH i bilo bi u saopstenu na tom i tom kanalu mozete gledati tu seriju.daky585 wrote:Zar ne vidiš da piše da je RTL tražio zatamnjenje, što je logično jer tako će lakše prodati seriju ako već nisu. Koja televizija u BiH bi kupila seriju ako već veliki broj stanovika tu seriju gleda na RTL-u?
A u ostalom ovo sve postaje toliko degutantno oko zatamljivanja kanala i svi kablovski operateri se busaju sa brojem kanala i da te kanale imaju u ponudi, a vecinom je crno na tim kanalima. Pa ako je crno na tim kanalima onda ga izbaci iz ponude jer sve sto je zanimjlivo na tom kanalu se ne moze gledati.
-
Jose_Mourinho
#10373 Re: Odg: HS kablovska
Jebo majku tolke frke oko neke glupe hrvatske sapunice hahaha
-
kakaljin
#10374 Re: Odg: HS kablovska
nije problem sapunica vec, ponuda kanala koji je vecinom zatamljen, a nemas alternativu da gledas ko hoce ako mu se gleda.Jose_Mourinho wrote:Jebo majku tolke frke oko neke glupe hrvatske sapunice hahaha
-
Jose_Mourinho
#10375 Re: Odg: HS kablovska
Serete al bas zatamne koju sapunicu i sportski sadržaj i to hrt2 i RTL, ostalo sve radi bez problema, coek bi konto da su svi kanali po 12 sati dnevno zatamljeni koliko se žalite