Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cyprus wrote:Kad smo kod radikalnosti neke granice ipak ne bi trebalo prelazit .
1. Ponuda treba imat 20, a ne 24 para.
2. Mađarska liga ne bi trebala biti dio ponude
3. Isto važi i za Hrvatsku.
Hantraga wrote:Ja cu pokusati staviti parove, al nemojte me krusificirat...
I pls, reci da si prije ovoga napiso kako ne vidiš mnogo parova za nedjelju, pa da si editovo... Ako nisi, bojim se da ja haluciniram
Gdje pise u Statutu o tim granicama ?
Za ponudu sam konto da je 20 + Bonus, moja greska...
Takodje, Ne haluciniras, u prvi mah me zbunili ovi datumi, jel u USa se prvo pise mjesec, pa onda dan i ucinilo mi se da se utakmice igraju Petak/Subota...
Hantraga wrote:Opa, mogla bi se onda organizovati Liga sampiona...
Predlazem da Savez otvori poziciju PR, koji ce biti u komunikaciji sa ostalim ligama...
Pa vidis, nije ti to losa ideja, Bgm, to za Ligu prvaka, bilo bi zanimljivije... samo ima jedan problem, sto se ovamo igra u timovima, po 3 igraca u jednoj ekipi..
Predlazem da Savez otvori poziciju PR, koji ce biti u komunikaciji sa ostalim ligama...
Pa vidis, nije ti to losa ideja, Bgm, to za Ligu prvaka, bilo bi zanimljivije... samo ima jedan problem, sto se ovamo igra u timovima, po 3 igraca u jednoj ekipi..
O ovoj LP se razmisljapo odavno ali kao sto adis rece tamo se igra timski sa tri igraca.I ima jos slicni liga gdeje se igra ovako nesto ja ih poznajem 3 i ne igram ih sve naravno
O ovoj LP se razmisljapo odavno ali kao sto adis rece tamo se igra timski sa tri igraca.I ima jos slicni liga gdeje se igra ovako nesto ja ih poznajem 3 i ne igram ih sve naravno
Ajd mi ba reci odmah ko si, drzis me u neizvjesnosti bezveze
madtv wrote:nema veze sto su oni u timovima...
organizuju se nasi igraci u timove i igra se
Evo ako je rukovostvo zainteresovano nije problem.Samo se postavlja pitanje kako to izvesti.Na kom forumu igrati.Kako znati ko je ko??Sve je to fino krasno ali mislim nemoguce realizovati.
madtv wrote:nema veze sto su oni u timovima...
organizuju se nasi igraci u timove i igra se
Evo ako je rukovostvo zainteresovano nije problem.Samo se postavlja pitanje kako to izvesti.Na kom forumu igrati.Kako znati ko je ko??Sve je to fino krasno ali mislim nemoguce realizovati.