dobri ovi novinari kroz crveno uredno u privatnom autuzigson wrote:
nice
dobri ovi novinari kroz crveno uredno u privatnom autuzigson wrote:
Ne mogu vjerovati. Razumijem da voli brata i pored toga sto je ubica ali dalje sve sto je napisala je za objesiti na Marijin Dvoru.video wrote:Ovo treba isprintati i dijeliti gradomnaseroric wrote:procitajte sta je napisala sestra od ovog "intelektualca" Sefica
Ljubavi moja, ti znaš da te sestra voli više od života svog. Sad što nismo zajedno i nije nam nešto novo. Dok mi imamo šarm milionera, drugi se pitaju od čega. Znaš da su ljudi kod nas bijeda. Znaju samo da blate i pljuju i uživaju u tuđoj nesreći. Šta ćeš braco, oni se zavukli u rupe i komentarišu a ja gradom ponosno hodam, podignute glave. Jer nisu svi primitivci i bijeda, ipak ima onih koji te vole i znaju pravog tebe. Ali sve se nekako predevera kad imaš viziju, imaš san. Hahahahah. Ti si moj svijet, onaj kojeg zavolim i zamrzim u sekundi, ali onaj za kojeg sam spremna život da dam. Sestra jedne od ove dvije cure kaže: ne očekujte ništa od suđenja, jer Allah zna šta je najbolje i da će biti onako kako treba da bude. Jer i za 20 godina ono što se desilo, njih neće vratiti.
Znaš šta sam ti rekla: danas si bio ti, sutra mogu biti ja, neko drugi, peti, deseti. Samo ova bijeda što smo im trn u oku može da razmišlja kao primitivci, ali i sam znaš koliko je danas nepismenih.
Ps, ovih 5 djevojaka s fakulteta što glume idiote pa lijepe neke plakate i protestuju, ja kao njegova sestra vam jebem najmilije. Ako već želite da ljepite plakate, onda neka to bude kako i priliči, jer nisu plakati za koncert. Javite se da vam kupim traku kako treba a ne za karton u granapima. Ipak nas dvoje nismo navikli na bijedu. Vi ko spoj tekstila a mi ko Versace i svila smo", završava Sara Sefić.
Na kome ova drzava ostaje
hahahaha ma nemoj zajebavati ja se volim prepucavati sa Banksy i kada izgleda da se mrzimoO'zone wrote:Vi kad krenete nema stajanja....
Brate fino onda ko @Respo kafica pa lagano ovako odnesošte temu u....hrasno38 wrote:hahahaha ma nemoj zajebavati ja se volim prepucavati sa Banksy i kada izgleda da se mrzimoO'zone wrote:Vi kad krenete nema stajanja....
hahahaO'zone wrote:Brate fino onda ko @Respo kafica pa lagano ovako odnesošte temu u....hrasno38 wrote:hahahaha ma nemoj zajebavati ja se volim prepucavati sa Banksy i kada izgleda da se mrzimoO'zone wrote:Vi kad krenete nema stajanja....
Volim i ja Vas
Ma ova je traka sva pod ledom. Neko spomenu da je pukla cijev i da curi voda. Sinoć naletio pleše auto kao da je na staklenim kuglamazdruzdjo wrote:Ovo je: lose gume+malkice veca brzina+malo odstojanje.
Eventualno jos mozda i zvjeranje sa strane.
A vozaca dacie onako malkice treba nalupati. Cisto da se nauci malo pameti.
Sent from my HTC One ME dual sim using Tapatalk
od vodovoda odozgo se sljeva i blato i voda cijele godineO'zone wrote:Ma ova je traka sva pod ledom. Neko spomenu da je pukla cijev i da curi voda. Sinoć naletio pleše auto kao da je na staklenim kuglamazdruzdjo wrote:Ovo je: lose gume+malkice veca brzina+malo odstojanje.
Eventualno jos mozda i zvjeranje sa strane.
A vozaca dacie onako malkice treba nalupati. Cisto da se nauci malo pameti.
Sent from my HTC One ME dual sim using Tapatalk
pukla cijev kod JP Cestevješalica wrote:od vodovoda odozgo se sljeva i blato i voda cijele godineO'zone wrote:
Ma ova je traka sva pod ledom. Neko spomenu da je pukla cijev i da curi voda. Sinoć naletio pleše auto kao da je na staklenim kuglama
stručnjaci
e baš zato, hebem i grad i državu.....i zato treba baciti hidrogenskuvješalica wrote:nije mu još pravosnažno presuđđeno
Ja od stida ne bih izlazio iz kuće. Ustvari, kakve kuće, iz sobe ne bih izlazio, bio bih pod jorganom i dekom.Gusztav wrote:Danas kod Tržnice, ubica majke dvoje djece, Rastoder, šeta....hebe se njemu, kao da je goluba pregazio.....treba atomsku bombu baciti na ovu državu. Bojim se da će i onaj majmun Sefić uskoro prošetati Ferhadijom
To nije nista, puno bi prezivjelo.Gusztav wrote:e baš zato, hebem i grad i državu.....i zato treba baciti hidrogenskuvješalica wrote:nije mu još pravosnažno presuđđeno
Ti ne bi imao tu privilegiju da budeš u svojoj kući i svojoj sobi.Logovan wrote:Ja od stida ne bih izlazio iz kuće. Ustvari, kakve kuće, iz sobe ne bih izlazio, bio bih pod jorganom i dekom.Gusztav wrote:Danas kod Tržnice, ubica majke dvoje djece, Rastoder, šeta....hebe se njemu, kao da je goluba pregazio.....treba atomsku bombu baciti na ovu državu. Bojim se da će i onaj majmun Sefić uskoro prošetati Ferhadijom
ma njih sve zajdeno sa ofucanim im donfama treba expedovati u mexico i njihove zatvoreGusztav wrote:e baš zato, hebem i grad i državu.....i zato treba baciti hidrogenskuvješalica wrote:nije mu još pravosnažno presuđđeno
Dobro nemoj biti bukvalac.JanuaryJones wrote: Ti ne bi imao tu privilegiju da budeš u svojoj kući i svojoj sobi.
Koja je to primitivna gamad.procitajte sta je napisala sestra od ovog "intelektualca" Sefica
Ljubavi moja, ti znaš da te sestra voli više od života svog. Sad što nismo zajedno i nije nam nešto novo. Dok mi imamo šarm milionera, drugi se pitaju od čega. Znaš da su ljudi kod nas bijeda. Znaju samo da blate i pljuju i uživaju u tuđoj nesreći. Šta ćeš braco, oni se zavukli u rupe i komentarišu a ja gradom ponosno hodam, podignute glave. Jer nisu svi primitivci i bijeda, ipak ima onih koji te vole i znaju pravog tebe. Ali sve se nekako predevera kad imaš viziju, imaš san. Hahahahah. Ti si moj svijet, onaj kojeg zavolim i zamrzim u sekundi, ali onaj za kojeg sam spremna život da dam. Sestra jedne od ove dvije cure kaže: ne očekujte ništa od suđenja, jer Allah zna šta je najbolje i da će biti onako kako treba da bude. Jer i za 20 godina ono što se desilo, njih neće vratiti.
Znaš šta sam ti rekla: danas si bio ti, sutra mogu biti ja, neko drugi, peti, deseti. Samo ova bijeda što smo im trn u oku može da razmišlja kao primitivci, ali i sam znaš koliko je danas nepismenih.
Ps, ovih 5 djevojaka s fakulteta što glume idiote pa lijepe neke plakate i protestuju, ja kao njegova sestra vam jebem najmilije. Ako već želite da ljepite plakate, onda neka to bude kako i priliči, jer nisu plakati za koncert. Javite se da vam kupim traku kako treba a ne za karton u granapima. Ipak nas dvoje nismo navikli na bijedu. Vi ko spoj tekstila a mi ko Versace i svila smo", završava Sara Sefić.