Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Ajant

#10351 Re: Liverpool FC

Post by Ajant »

Nakon što su doveli Lallanu za 25 miliona, nadam se da neće prodati Suareza samo iz razloga što bi te pare potrošili na more polovnjaka. Godinama ovaj klub ne zna dovesti igrača, nikad se neće vratiti u vrh ako ovako nastave.
PrtiBeeGee

#10352 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Sa LFC NEWS moguci izgled ekipe za sljedecu sezonu. Ja bi licno volio da su ovdje ubacili i Lazara Markovica al eto ima jos do kraja prelaznog roka 2mj :)

Image

Samo nek kupe NOVOG desnog beka ovog poklonit nekome !!! :D
Mustang1

#10353 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Bez Sterlinga ? Nema sanse ! Ako ce Alexis ili Shaqiri uzeti mjesto Sterlingu radije nek ne dolaze !
Towelie

#10354 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

Mustang1 wrote:Bez Sterlinga ? Nema sanse ! Ako ce Alexis ili Shaqiri uzeti mjesto Sterlingu radije nek ne dolaze !
Liverpool ce sledece sezone igrati prvenstvo, Ligu Sampiona i dva kupa tako da ce svi oni dobijati sasvim dovoljno minuta, a tu ce biti neizostavno i povreda kao i pada forme nekih igraca. Tanka klupa je bio problem prosle sezone (Aspas i Moses glavne uzdanice :lol: ), sada se radi na tome da se to popravi.
Mustang1

#10355 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Jest ali nece ti nijedan od ovih Shaqiri,ALexis i slicnih doci da sjedi na klupi .. A da oni igraju a Sterling sjedi na klupi nema sanse .. Alexis ide iz Barce da postane glavni igrac a ne igras sa klupe a Shaqiri ako ode isti ce razlog biti ako mu obecaju iz Bayerna prvu postavu nece nigdje ali to ce se tesko desiti
Mustang1

#10356 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Posto su se poceli izgleda javljati neki klubovi sa ponudama za Caulkera normalno i Liverpool se probudio a valjda bi Caulker najradije kod Brendana a cijena je 8 miliona

Napoli hoce Lucasa Leivu

Breaking: Liverpool paid around 16m pounds + add-ons for Lallana. Confirmed
Towelie

#10357 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

Mustang1 wrote:Jest ali nece ti nijedan od ovih Shaqiri,ALexis i slicnih doci da sjedi na klupi .. A da oni igraju a Sterling sjedi na klupi nema sanse .. Alexis ide iz Barce da postane glavni igrac a ne igras sa klupe a Shaqiri ako ode isti ce razlog biti ako mu obecaju iz Bayerna prvu postavu nece nigdje ali to ce se tesko desiti
Malo koji igrac danas ima zagarantovano mesto u prvoj postavi nekog kluba, pa tako ce njih dvojica plus Sterling da se bore za ta dva mesta po bokovima u napadu, pa ko bude u najboljoj formi, taj neka i igra. To za Liverpool moze samo biti dobro jer se povecava konkurencija, pa ce igraci raditi vise na sebi i boriti se za mesto u timu. Tu su i bolje opcije sa klupe, sto je uvek prednost.
Partijaner

#10358 Re: Liverpool FC

Post by Partijaner »

Sacko kad bi dosao bio bi odlican transfer, samo ne znam da li bi imao potrebnu slobbodu u Liverpoolu, posto u Bayernu to ne moze jer ga guse drugi igraci.
MyTao

#10359 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Ako dodje Sanchez onda nema potrebe dovoditi ovog Albanca iz Bayerna.

Dovesti jos jednog napadaca (Lukaku?) I dva dobra beka. To je to. CB je nepotreban.
Gandalf

#10360 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Mustang1 wrote:
Breaking: Liverpool paid around 16m pounds + add-ons for Lallana. Confirmed
to i jeste realna cijena Lallane 15-16 miliona, dakle dobar posao uprave, za sada sa klupe mogu uletiti Lambert i Lallana a prije su ulijetali Moses i Aspas, napredak je očigledan i na sredini jer umjesto polumrtvog Leive u igru ulazi Can, mada nisam mišljenja da će Adam i Can biti na klupi, Lambert hoće, ali ova dvojica čisto sumnjam
Mustang1

#10361 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Ovo oko Suareza je gotovo .. Prodat je .. Nemaju u Barceloni Ayre.a pa da su nesposobni .. Ne zna se jos cifra ali nije ispod 70 miliona
BHF_Manijak

#10362 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Prodati Aspasa makar za 5 miliona, skrpiti kakvih para i sada dovesti kvalitetnig stopera i beka, podhitno!!!
Mustang1

#10363 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Sta imas krpiti bit ce love od Suareza :D Doci ce Lovren,Caulker ubijedjen sam .. Vjerovatno ce i za onog Morena izvaliti pare i za Shaqiria a ostalo ce biti nebuloze i propaliteti :D
MyTao

#10364 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Prodati Aspasa, Borinija, Lucasa, Assaidija, Coatesa, Johnsona i uz jos nesto novca moze se ucvrstiti odbrana.
BHF_Manijak

#10365 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Mustang1 wrote:Sta imas krpiti bit ce love od Suareza :D Doci ce Lovren,Caulker ubijedjen sam .. Vjerovatno ce i za onog Morena izvaliti pare i za Shaqiria a ostalo ce biti nebuloze i propaliteti :D
Eto vidis, toga se bojim. Od pobrojanih, a ako legne ta lova od Suareza, ja nijednog ne bih doveo!!! Mislim uzmes 80mil eura i dovedes jebenog Lovrena da ti bude pojacanje za ligu i Ligu prvaka???

Daj ba kakve extra kvalitetne stopera, jebo ih vise prosjecni igraci.
Ni Shaqirija vala ne bih, nekakav mi je bezbojan igrac sa povremenim bljescima. Gledam jucer nijednog Argentinca nije mogao niti predriblati niti proci. Imao par finih pasova, ali prodor nijedan jedini. Krene lafo sevat lijevo desno i tu se prica zavrsava.
PrtiBeeGee

#10366 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Mislim da je ovo jako glup pozet Liverpoola sto prodaje Suareza svog najboljeg igraca, isto kao kad su prodavali Torresa !!! 99.99% da je Suarez vec igrac Barcelone samo sad treba dovesti od tih para igraca njegovog kalibra a ne 3 koja ce nadomjestiti njega !!!
PrtiBeeGee

#10367 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Evo bas sad naleti na Suarezovu zamjenu ako bi doslo do realizacije tog transfera bilo bi ludilo

Liverpool plotting to steal Arsenal target
Brendan Rodgers could move for Mario Balotelli should he sell Luis Suarez

Liverpool are eyeing a move for Arsenal target and AC Milan striker Mario Balotelli if they decide to get rid of Luis Suarez.

Shamed Uruguayan Suarez is reportedly on the verge of signing for Spanish giants FC Barcelona, and according to Tuttosport, Liverpool boss Brendan Rodgers believes Balotelli could be the right man to fill Suarez’s boots.

Rodgers is in the hunt for a stronger squad going into the new season, a in-depth squad with the quality to deal with the demands of both the Premier League and the Champions League. The Irishman made his third signing of the summer on Tuesday by finalising the deal for Southampton captain Adam Lallana.

Balotelli, on the other hand, is one of the sought-after players in Europe. Arsenal, Tottenham, Napoli and Fiorentina are all chasing the 23-year-old. His agent, Mino Raiola, has hinted that his client wants to return to England.

He said: "Maybe it was a mistake to bring Mario back to Italy.

"For him it is essential to go where he is loved, and at AC Milan some people love him and some do not."

Arsenal boss Arsene Wenger has appeared to rule out any move for the Italian, indicating that all of the rumours going around are false,

"We cannot believe absolutely everything that is on the internet or in the papers," he said.

"Sometimes it is created by agents or by press who need news. But in this case, it’s not true.”

Suarez could end up leaving Anfield for a near world-record fee of £80million, meaning Liverpool could dish out £30million for Balotelli and still have plenty of funds to spare.
BHF_Manijak

#10368 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Ooooj Boze jos vece vcu dilajlu dovesti umjesto Suareza. Prodas budalu, dovedes jos vecu! :lol: :mrgreen: :mrgreen:
vaučer

#10369 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Baloteli je dinamit. :lol:
Taj bi poderao Premiership u Liverpoolu, bio bi božanstvo, obožavani luđak kojeg bi Rodgers smuvao i obradio da razvaljuje ekipe po kratkom postupku. Zabijao bi bar po brace u svakoj utakmici protiv Citya kao bonus.

Balo ftw!
skafiskafsnjak

#10370 Re: Liverpool FC

Post by skafiskafsnjak »

Pricas isto kao da nikad nije igrao u EPL ....

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Riddle

#10371 Re: Liverpool FC

Post by Riddle »

Balo bi bio super. :thumbup:
vaučer

#10372 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Nije bio obožavan i voljen.
Balo je meni zakon - čupao bih kosu svaku utakmicu da igra za Liverpool, ali mi je svejedno zakon.
Potencijal za Zlatnu loptu i zatvorsku kaznu od deset godina mu je jednak. :-D
Mustang1

#10373 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

I ja sam citao za Balu ali nisam htio nista pisati da me ne bi napali .. I ja bih ga volio vidjeti .. Jebaji ga dobar je igrac i problematican ali njegovi problemi donose kaznu od 2-3 utakmice a ne par mjeseci :D
Riddle

#10374 Re: Liverpool FC

Post by Riddle »

Malo je cudno ipak. Nije li on ono rekao da ne moze iscekati da ode iz Engleske?
PrtiBeeGee

#10375 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Riddle wrote:Malo je cudno ipak. Nije li on ono rekao da ne moze iscekati da ode iz Engleske?
Mnogi su "rekli" pa onda "porekli" :wink:
Post Reply