Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#103476 Re: Premijer liga BiH
Citam ove mjere ovo je uzas. Treniraju kao neku strogocu na terenima a pola drzave vec teferici da valja.
Socijalnu distancu je nemoguce ispostovati na terenu. Lanac kontakata, igaci, med.osoblje, treneri, sudije, pomocno osoblje, nema tog ko to moze drzati sigurnim i onda debili kazu nema grljenja kod proslave golova.
A onda skupa u svlacionicu, ili zivi zid, ili guzva u sesnestercu, ili klizeci start. Ma idiotluk.
Sve je ovo samo "pravimo se da hocemo nastaviti" a u sustini cekaju krajnji rok da kazu jbg nismo se uspjeli dogovoriti.
Ja sam siguran da od nastavka nema nista.
Jedina enigma je hoce li se proglasiti prvak ili ce ponistizi sezonu.
Socijalnu distancu je nemoguce ispostovati na terenu. Lanac kontakata, igaci, med.osoblje, treneri, sudije, pomocno osoblje, nema tog ko to moze drzati sigurnim i onda debili kazu nema grljenja kod proslave golova.
A onda skupa u svlacionicu, ili zivi zid, ili guzva u sesnestercu, ili klizeci start. Ma idiotluk.
Sve je ovo samo "pravimo se da hocemo nastaviti" a u sustini cekaju krajnji rok da kazu jbg nismo se uspjeli dogovoriti.
Ja sam siguran da od nastavka nema nista.
Jedina enigma je hoce li se proglasiti prvak ili ce ponistizi sezonu.
-
Company85
#103477 Re: Premijer liga BiH
UEFA poslala instrukciju prije par dana vezano bas za slucaj kad se be odigra kup da onda ide prvi na tabeli koji se nije kvalifikovao za UEFA takmicenja. U nasem slucaju to je 4. mjesto na tabelisime_cipol wrote: ↑09/05/2020 00:43 Al cetvrti u evropu ide samo i ako neko od prva tri osvoji Kup. Nema osvajača Kupa, na osnovu kojeg pravila bi 4. Isao u evropu?![]()
- Ricken
#103478 Re: Premijer liga BiH
Viša sila. Po propozicijama se nemože postati prvak nakon 22. kola. Stvarno ne vidim niti jedan elemenat neke smislene parnice. To šta smo jedini ili nismo je ne bitno. I nismo jedini, ali to svakako nije nikakav argument jer propozicije uključuju 33 kola, a ne 22.
- omega369
#103479 Re: Premijer liga BiH
Ja vec zamisljam kako su ustamujici i kompanija sedmicama smisljali plan i pokusavali ga nametnuti u savezu. Previse za nekoga ko ne zna uplatnicu sastaviti.
Ove mozgove koji nas od prvog dana prekida prvenstva, ali bukvalno vec sutradan su krenule price, smisljeno siluju planovima o nastavku bih pohapsio i javno povjesao. Samo 1 zarazeni u jednoj utakmici moze prekonoci napraviti klaster od nekoliko stotina ljudi i sta onda?! Opet prekidaj?! Idioti
Ove mozgove koji nas od prvog dana prekida prvenstva, ali bukvalno vec sutradan su krenule price, smisljeno siluju planovima o nastavku bih pohapsio i javno povjesao. Samo 1 zarazeni u jednoj utakmici moze prekonoci napraviti klaster od nekoliko stotina ljudi i sta onda?! Opet prekidaj?! Idioti
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#103480 Re: Premijer liga BiH
Ako je tako onda OKCompany85 wrote: ↑09/05/2020 01:29UEFA poslala instrukciju prije par dana vezano bas za slucaj kad se be odigra kup da onda ide prvi na tabeli koji se nije kvalifikovao za UEFA takmicenja. U nasem slucaju to je 4. mjesto na tabelisime_cipol wrote: ↑09/05/2020 00:43 Al cetvrti u evropu ide samo i ako neko od prva tri osvoji Kup. Nema osvajača Kupa, na osnovu kojeg pravila bi 4. Isao u evropu?![]()
- tovarish
#103481 Re: Premijer liga BiH
Ako se u FBiH može igrati, nek se odigra kup. Tako će 4. mjesto ispasti iz kombinacije, pa ćemo vidjeti jesu li u Borcu bili zabrinuti za zdravlje ili za svoju poziciju.
Što se mene tiče, ja sam za nastavak, pa makar i po nekoj skraćenoj verziji. Ali od skraćene verzije nema ništa, tako da ostaje da vidimo šta će biti.
Što se mene tiče, ja sam za nastavak, pa makar i po nekoj skraćenoj verziji. Ali od skraćene verzije nema ništa, tako da ostaje da vidimo šta će biti.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
- Logovan
#103483 Re: Premijer liga BiH
Fali fudbal, jebi ga. 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#103485 Re: Premijer liga BiH
Nadajmo se da ce Beus staviti interes Širokog ispred interesa Covica i da tako natjeramo Borac da ipak igra.
U Crnoj Gori nastavljaju regularno, bez testiranja kuraca palaca
U Crnoj Gori nastavljaju regularno, bez testiranja kuraca palaca
- armin071
#103486 Re: Premijer liga BiH
Ovo isto i još lakše bi moglo i kod nas da se desi. Znači ako je državi Alenu u cilju da se ne igra dovoljno je samo da provede malo više testiranja sa testovima koji su ionako 50-50 precizni i eto ti razloga. Znači ako se Dodi i sestriću mu ne igra nema toga ko će da ih natjera. Ljudima se jednostavno ne prekida ovo stanje gdje jedan čovjek kao car može da zatvara kako hoće i koga hoće. Ovdje je definitivno politika gurnula sport u drugu stranu.Nakon pozitivnih nalaza na virus u nekoliko klubova: Sazvan sastanak, Seriji A prijeti potpuni prekid
- Didier
#103487 Re: Premijer liga BiH
Super su mi ovi Pitari što navijaju da Dodik prekine prvenstvo.
Jebo vas Dodik, Borac se ne pita ništa, kao što se nisu pitali ni kad su izbačeni iz lige. Previše mi uopšte i gledamo šta oni u Četnitetu pričaju, nije im Savez isto što i Predsjedništvo da mogu bulazniti s vitalnim nacionalnim interesima i blokirati šta im se ćefne.
Ne budu li htjeli igrati, izbaciti ih iz lige i to je to. Može se još napraviti kompromis da igraju negdje drugo, ili ako treba da svi igraju na neutralnom terenu i to je to.
Ako postoji volja, odigraće se prvenstvo, ali pitarski lobi je malo jači od republičkosrpskog, a trenutno im je cilj isti.
Jebo vas Dodik, Borac se ne pita ništa, kao što se nisu pitali ni kad su izbačeni iz lige. Previše mi uopšte i gledamo šta oni u Četnitetu pričaju, nije im Savez isto što i Predsjedništvo da mogu bulazniti s vitalnim nacionalnim interesima i blokirati šta im se ćefne.
Ne budu li htjeli igrati, izbaciti ih iz lige i to je to. Može se još napraviti kompromis da igraju negdje drugo, ili ako treba da svi igraju na neutralnom terenu i to je to.
Ako postoji volja, odigraće se prvenstvo, ali pitarski lobi je malo jači od republičkosrpskog, a trenutno im je cilj isti.
- Logovan
- omega369
#103489 Re: Premijer liga BiH
Oni zaboravili na Maida
Ne, sad bez zezanja. Dodje protivnicka ekipa, na izlasku iz autobusa im izmjere temp i ako je kod nekog povisena, care ti ostajes u busu..ostali igraju. A cekaj, nema drugog stopera, nema veze ima bek nek igra na njegovom mjestu... a sta je za sljedecu utakmicu sa ostalima iz autobusa, karantin?! nema veze imaju juniori. Bitno je da sport pobijedi
Znaci, nebuloze se pisu samo takve
Ne, sad bez zezanja. Dodje protivnicka ekipa, na izlasku iz autobusa im izmjere temp i ako je kod nekog povisena, care ti ostajes u busu..ostali igraju. A cekaj, nema drugog stopera, nema veze ima bek nek igra na njegovom mjestu... a sta je za sljedecu utakmicu sa ostalima iz autobusa, karantin?! nema veze imaju juniori. Bitno je da sport pobijedi
- Didier
#103490 Re: Premijer liga BiH
Jest jest, eno i Švabe isto nebulozni pa počinju igrati.omega369 wrote: ↑09/05/2020 11:05 Oni zaboravili na Maida![]()
![]()
Ne, sad bez zezanja. Dodje protivnicka ekipa, na izlasku iz autobusa im izmjere temp i ako je kod nekog povisena, care ti ostajes u busu..ostali igraju. A cekaj, nema drugog stopera, nema veze ima bek nek igra na njegovom mjestu... a sta je za sljedecu utakmicu sa ostalima iz autobusa, karantin?! nema veze imaju juniori. Bitno je da sport pobijedi![]()
Kod nas nema bukvalno nijedan slučaj koronavirusa među fudbalerima
- omega369
#103491 Re: Premijer liga BiH
Oni ce mozda jedini i poceti. Mozda
Veliko MOZDA. Uz njih pretpostavljam da ce i engleska, nekad tamo. I to je to
Vecina nece
Veliko MOZDA. Uz njih pretpostavljam da ce i engleska, nekad tamo. I to je to
Vecina nece
- Didier
#103492 Re: Premijer liga BiH
Možda je već oficijelno da igraju naredne hefte.
Možda da malo pročitaš vijesti.
Možda da malo pročitaš vijesti.
- omega369
#103493 Re: Premijer liga BiH
Nista, onda zovemo maida i dzemidzica, nema.druge
- Raigor Stonehoof
#103494 Re: Premijer liga BiH
ova titula ce mi bit najsladja
ali saaaammmo jos dvaaa kolaaaa kmeeeee kmeeeee
ali saaaammmo jos dvaaa kolaaaa kmeeeee kmeeeee
-
mosa rajvosa
#103495 Re: Premijer liga BiH
A kako se zeljeznicarima ne dodijeli titula, pa 2x su pobijedili Sarajevo, zar nisu oni prvaci ako se prekine ?
- omega369
#103496 Re: Premijer liga BiH
Evo kazu igrace se i u andori

-
5korpus
#103497 Re: Premijer liga BiH
Joj kad se pokrene kup pa kad cetalji poniste zabrane 
- omega369
#103498 Re: Premijer liga BiH
Jel proglasen osvajac Cupa? Il' se igra sutra na koldzinom pomocnom?
Sta kazu sinan, began, causevici?
Dajte ljudi...
Sta kazu sinan, began, causevici?
Dajte ljudi...
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#103500 Re: Premijer liga BiH
Ma bas se covjeku smuce ovi Zeljovci. Gledaj ti propagande, samo da ne d'o Bog Sarajevu dodijele titulu. Isto Boga mi kao da oni i Zrinjski bjeze Borcu 200 bodova a ne 6. To Dodik, to Sarajevo = Borac.
Povraca se covjeku od njih....
A nema sanse da se nama dodijeli titula 'nako. Sve opcije su otvorene osim da nama dodijele titulu odmah.
Povraca se covjeku od njih....
A nema sanse da se nama dodijeli titula 'nako. Sve opcije su otvorene osim da nama dodijele titulu odmah.