Partijaner wrote:Neki su vam vec tu.
Jo, ma znam mu ja starog, prodav'o prije rata na Mostarskom raskršću dušeke na napuhavanje
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Partijaner wrote:Neki su vam vec tu.
vidjeni su danas u centru ozbiljne face samo se nemoj sta uvrijedit nisu HZ grupa kao Fukare tj niste godinama ozbiljni a ove Poljake cemo vidjet na djelu niko centrom nece setat pa tako ni onoTyke wrote:Jedni od lidera navijaca danas dosli u Tz da jedu pa krenuli za SA, ljudi su ogromni, jedan je bio sparing partner Klicku, jedan ucestvuje u borbama TFC, dok jedan je trener tu, tj. uz ekipu u svakoj borbi. Ljudi su prespremni i briju na agresivu, tfc borbe, ja bih najsretniji bio da ne ulazite u konflikt sa njima, nego da bodrite Sarajevo do pobjede, aBd. Znamo svi koliko su nasi navijaci jaki na tastaturama i jezicima, a na kraju ostane par likova spremnih se potuci, a vjerujte da sa ovima nema se sta traziti.
Kaze danas jedan njihov, odose u Sarajevo da vide kakva je situacija i kako ce biti docekani pa da znaju kako da i oni docekaju Sarajlije. A dok hodaju samo lijevo-desno gledaju, a ove frizerke nase u Trznom glavu sagele haha, sasrale se.
Sretno Sarajevu i do pobjede.
Ma ja Fukare necu ni da spominjem jer bi bilo smijesno, ona djeca bi se sasrala samo kad bi jedan njihov video pogledala.nebitan lik wrote:vidjeni su danas u centru ozbiljne face samo se nemoj sta uvrijedit nisu HZ grupa kao Fukare tj niste godinama ozbiljni a ove Poljake cemo vidjet na djelu niko centrom nece setat pa tako ni onoTyke wrote:Jedni od lidera navijaca danas dosli u Tz da jedu pa krenuli za SA, ljudi su ogromni, jedan je bio sparing partner Klicku, jedan ucestvuje u borbama TFC, dok jedan je trener tu, tj. uz ekipu u svakoj borbi. Ljudi su prespremni i briju na agresivu, tfc borbe, ja bih najsretniji bio da ne ulazite u konflikt sa njima, nego da bodrite Sarajevo do pobjede, aBd. Znamo svi koliko su nasi navijaci jaki na tastaturama i jezicima, a na kraju ostane par likova spremnih se potuci, a vjerujte da sa ovima nema se sta traziti.
Kaze danas jedan njihov, odose u Sarajevo da vide kakva je situacija i kako ce biti docekani pa da znaju kako da i oni docekaju Sarajlije. A dok hodaju samo lijevo-desno gledaju, a ove frizerke nase u Trznom glavu sagele haha, sasrale se.
Sretno Sarajevu i do pobjede.
Karti ce biti aBd, pogotovu za zapadTyke wrote: A mozda i ja dodjem u utorak, zavisi od drustva kakvi ce biti s poslom i da li ce se moci naci karta.
Vazi buraz, javim ti cim mi ova dvojica mojih jave. Cijena je ostala 12KM?Capajebo wrote:Karti ce biti aBd, pogotovu za zapadTyke wrote: A mozda i ja dodjem u utorak, zavisi od drustva kakvi ce biti s poslom i da li ce se moci naci karta.![]()
Ali ako bas bude stani-pani, javi se u pp pa cu ja otic' za tebe kupiti kartu.
12 je za clanove, a ja sam svoju clansku vec iskoristio, tako da je 20 KM nazalostTyke wrote:Vazi buraz, javim ti cim mi ova dvojica mojih jave. Cijena je ostala 12KM?Capajebo wrote:Karti ce biti aBd, pogotovu za zapadTyke wrote: A mozda i ja dodjem u utorak, zavisi od drustva kakvi ce biti s poslom i da li ce se moci naci karta.![]()
Ali ako bas bude stani-pani, javi se u pp pa cu ja otic' za tebe kupiti kartu.
Birvaktile sam plaho volio Tuzlu, a i treba pomoci putniku namjernikutodd_smith wrote:Jebo nas marketing kakav je ovaj capajebo, lik vodi manijaka evo i fukaru na utakmicu sarajeva
A stisko ruke jer mu je zimaZonFon wrote:Prema polozaju sunca, hrabri mladic je poranio ujutro dok svi spavaju
To sam i ja pokusavao reci kad sam govorio o demotivirajucim cijenama ulaznica za neclanove, ali neki izgleda smatraju da ih ima 40 hiljada, da mogu sami napunit stadion i da im nije potrebna podrska obicnih ljudi, simpatizera i navijaca drugih bh klubova....Tyke wrote:hahaha
Ja gotivim nase klubove, pogotovo kad igraju u Evropi. Jedno je rivalitet u ligi, a sasvim drugo je cinjenica da su sve ovo klubovi iz moje drzave.
Taman.Gandra_1 wrote:15.000 gledalaca u vrh glave
drugim riječima da se ne obrukamo...karanana wrote:cuj bio bi zadovoljan nerijesenim rezultatom.
Ovdje 1:1, tamo 0:2karanana wrote:cuj bio bi zadovoljan nerijesenim rezultatom.
Zato sto dzeno dere guzove u gostimakaranana wrote:cuj bio bi zadovoljan nerijesenim rezultatom.