FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
JOSEF K

#10326 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by JOSEF K »

Partijaner wrote:Neki su vam vec tu.

Image

Jo, ma znam mu ja starog, prodav'o prije rata na Mostarskom raskršću dušeke na napuhavanje :D
Tyke

#10327 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Tyke »

Jedni od lidera navijaca danas dosli u Tz da jedu pa krenuli za SA, ljudi su ogromni, jedan je bio sparing partner Klicku, jedan ucestvuje u borbama TFC, dok jedan je trener tu, tj. uz ekipu u svakoj borbi. Ljudi su prespremni i briju na agresivu, tfc borbe, ja bih najsretniji bio da ne ulazite u konflikt sa njima, nego da bodrite Sarajevo do pobjede, aBd. Znamo svi koliko su nasi navijaci jaki na tastaturama i jezicima, a na kraju ostane par likova spremnih se potuci, a vjerujte da sa ovima nema se sta traziti.
Kaze danas jedan njihov, odose u Sarajevo da vide kakva je situacija i kako ce biti docekani pa da znaju kako da i oni docekaju Sarajlije. A dok hodaju samo lijevo-desno gledaju, a ove frizerke nase u Trznom glavu sagele haha, sasrale se.

Sretno Sarajevu i do pobjede.
belissima

#10328 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by belissima »

Previše se diže neka pompa o tim hodajućim steroidima, jarane najbolje da se iseli kompletno Sarajv'o na nekoliko dana dok oni budu u gradu, pojest će sav narod :run:
nebitan lik

#10329 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by nebitan lik »

Tyke wrote:Jedni od lidera navijaca danas dosli u Tz da jedu pa krenuli za SA, ljudi su ogromni, jedan je bio sparing partner Klicku, jedan ucestvuje u borbama TFC, dok jedan je trener tu, tj. uz ekipu u svakoj borbi. Ljudi su prespremni i briju na agresivu, tfc borbe, ja bih najsretniji bio da ne ulazite u konflikt sa njima, nego da bodrite Sarajevo do pobjede, aBd. Znamo svi koliko su nasi navijaci jaki na tastaturama i jezicima, a na kraju ostane par likova spremnih se potuci, a vjerujte da sa ovima nema se sta traziti.
Kaze danas jedan njihov, odose u Sarajevo da vide kakva je situacija i kako ce biti docekani pa da znaju kako da i oni docekaju Sarajlije. A dok hodaju samo lijevo-desno gledaju, a ove frizerke nase u Trznom glavu sagele haha, sasrale se.

vidjeni su danas u centru ozbiljne face samo se nemoj sta uvrijedit nisu HZ grupa kao Fukare tj niste godinama ozbiljni a ove Poljake cemo vidjet na djelu niko centrom nece setat pa tako ni ono
haubica_i_to_teshka

#10330 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by haubica_i_to_teshka »

.
Last edited by haubica_i_to_teshka on 13/07/2015 03:24, edited 1 time in total.
Tyke

#10331 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Tyke »

nebitan lik wrote:
Tyke wrote:Jedni od lidera navijaca danas dosli u Tz da jedu pa krenuli za SA, ljudi su ogromni, jedan je bio sparing partner Klicku, jedan ucestvuje u borbama TFC, dok jedan je trener tu, tj. uz ekipu u svakoj borbi. Ljudi su prespremni i briju na agresivu, tfc borbe, ja bih najsretniji bio da ne ulazite u konflikt sa njima, nego da bodrite Sarajevo do pobjede, aBd. Znamo svi koliko su nasi navijaci jaki na tastaturama i jezicima, a na kraju ostane par likova spremnih se potuci, a vjerujte da sa ovima nema se sta traziti.

vidjeni su danas u centru ozbiljne face samo se nemoj sta uvrijedit nisu HZ grupa kao Fukare tj niste godinama ozbiljni a ove Poljake cemo vidjet na djelu niko centrom nece setat pa tako ni ono
Ma ja Fukare necu ni da spominjem jer bi bilo smijesno, ona djeca bi se sasrala samo kad bi jedan njihov video pogledala. :D
Nego kazem posto pratim od ranije te tuce 5na5 ili grupa protiv grupe, a sad furaju i u ringu, i svi znamo da nerijetko dodju ovakve grupe samo da bi pizdarije izazvali, a onda imaju opravdanja kod kuce napraviti jos vece sranje, a to Hordama ne treba. A svi znamo da su nase grupe donje po tom pitanju, nismo mi jos u tom fazonu. Ja znam kad odemo na gostovanje pa ove djecica po netu psuju, prijete, pa i u putu do stadiona, a kad navijamo u gostima, oni pred kraj tekme seru u gace kako ce do auta doci, ako nisu organizovano autobusom dosli. Djecija posla.

Samo bih volio da se ne nasjeda na provokacije, neka policija radi svoj posao.

A mozda i ja dodjem u utorak, zavisi od drustva kakvi ce biti s poslom i da li ce se moci naci karta.
Capajebo

#10332 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Capajebo »

Tyke wrote: A mozda i ja dodjem u utorak, zavisi od drustva kakvi ce biti s poslom i da li ce se moci naci karta.
Karti ce biti aBd, pogotovu za zapad :mrgreen:
Ali ako bas bude stani-pani, javi se u pp pa cu ja otic' za tebe kupiti kartu.
Tyke

#10333 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Tyke »

Capajebo wrote:
Tyke wrote: A mozda i ja dodjem u utorak, zavisi od drustva kakvi ce biti s poslom i da li ce se moci naci karta.
Vazi buraz, javim ti cim mi ova dvojica mojih jave. Cijena je ostala 12KM?
todd_smith

#10334 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by todd_smith »

Jebo nas marketing kakav je ovaj capajebo, lik vodi manijaka evo i fukaru na utakmicu sarajeva

:mrgreen:
Tyke

#10335 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Tyke »

hahaha

Ja gotivim nase klubove, pogotovo kad igraju u Evropi. Jedno je rivalitet u ligi, a sasvim drugo je cinjenica da su sve ovo klubovi iz moje drzave. :thumbup:
Capajebo

#10336 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Capajebo »

Tyke wrote:
Capajebo wrote:
Vazi buraz, javim ti cim mi ova dvojica mojih jave. Cijena je ostala 12KM?
12 je za clanove, a ja sam svoju clansku vec iskoristio, tako da je 20 KM nazalost :oops: :D
Capajebo

#10337 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Capajebo »

todd_smith wrote:Jebo nas marketing kakav je ovaj capajebo, lik vodi manijaka evo i fukaru na utakmicu sarajeva

:mrgreen:
Birvaktile sam plaho volio Tuzlu, a i treba pomoci putniku namjerniku :D
Registarska oznaka

#10338 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Registarska oznaka »

ZonFon wrote:Prema polozaju sunca, hrabri mladic je poranio ujutro dok svi spavaju :kiss:
A stisko ruke jer mu je zima :D
sadmire

#10339 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by sadmire »

Tyke wrote:hahaha

Ja gotivim nase klubove, pogotovo kad igraju u Evropi. Jedno je rivalitet u ligi, a sasvim drugo je cinjenica da su sve ovo klubovi iz moje drzave. :thumbup:
To sam i ja pokusavao reci kad sam govorio o demotivirajucim cijenama ulaznica za neclanove, ali neki izgleda smatraju da ih ima 40 hiljada, da mogu sami napunit stadion i da im nije potrebna podrska obicnih ljudi, simpatizera i navijaca drugih bh klubova....
R2D2_SA

#10340 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by R2D2_SA »

Sadmire dosadan si :run:
Kemal Malovčić

#10341 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Kemal Malovčić »

joj al me sad neka euforija roka djeteta mi
Sarajevski-Seljak

#10342 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Sarajevski-Seljak »

Image

8-)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#10343 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by -LIBERO- »

Idemo lagano. Ulazi se u fazu, dan pred utakmicu, kad se pocinje sa postepenom euforijom, i laganim dizanjem adrenalina. Danas ce biti dobro, kako ce biti sutra....a utakmica tek u 21.
Jos mediji kad pocnu pumpati atmosferu, i sve se prenese na raju u gradu...bice ovo adrenalirana dva dana za nas.

:D
Kemal Malovčić

#10344 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Kemal Malovčić »

SANNNNNNELE MI,,,,,,,,,,,,
Gandra_1

#10345 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Gandra_1 »

15.000 gledalaca u vrh glave
Cossack

#10346 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Cossack »

Gandra_1 wrote:15.000 gledalaca u vrh glave
Taman.
karanana

#10347 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by karanana »

cuj bio bi zadovoljan nerijesenim rezultatom.
Stroj-2

#10348 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Stroj-2 »

karanana wrote:cuj bio bi zadovoljan nerijesenim rezultatom.
drugim riječima da se ne obrukamo...
Cossack

#10349 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Cossack »

Ovdje 1:1, tamo 0:2 8) :mrgreen:
al-em

#10350 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by al-em »

Zato sto dzeno dere guzove u gostima
Post Reply