ne skidas ti izgleda samo kapu, ali helem nejshn...Mao-ce-tung wrote: Sta mislis dali bi Putin bio drag gost u Banjoj Luci a nikada nije dolazio tamo?Pa nije sam cin dolaska jedini nacin da se o bilo kome stekne misljenje da je ovakav ili onakav.SAmim tim sto je nakon proslih izbora "socijal demokrata" Milanovic davao podrsku kocnicarima Bih(kriminalcima)iz reda hrvatskog naroda koji su u ljubavnoj vezi sa Bjna Lukom onda je logicno zasto je isti Milanovic rado vidjem gost kod sumara.
Tebi je izgleda mnogo vaznija Forma od sustine,i Tadic 5 godina prica da ce da prihvati sve ono sta se 3 konstitutivna naroda u Bih dogovore a zna da se ne mogu dogovoriti,i nista ne radi da malo pomogne da to urade,nego na indirektan nacin stanje jos vise pogorsava.Ista stvar je i sa Milanovicem.Jadranka Kosor je bila bolja prema Bih od Milanovic,Hdz Hrvatske je imao veliku hipoteku na ledjima u proslih 20 godina,i dobro su znali gdje im je granica u pogledu Bih,Sdp Hrvatske misli da im je sve dozvoljeno.Milanovic juce dosao kao Obama,kao sef neke mocne drzave,Hrvatska prije rata imala manje stanovnika od Bih.Zlaji svaka cast sto ga je ignorisao,skidam mu kapu.
da si poslusao sta je Milanovic rekao, a rekao je da nije dosao kao mentor vec kao partner, i da mislis svojom a ne partijskom glavom, znao bi da je Milanoviceva posjeta jedna od najkonkretnijih, i jedna od najpozitivnijih ikada. Milanovic je socijaldemokrata ostao, a Lagumdzija se priklonio nacionalistima i fasistima, i tu je glavni problem! u pitanju je Zlayina sujeta koja nas je do sada mnogo kostala, a koja ce nas ako ovako nastavi u odnosima sa susjedima jos puno kostati...
Ne znam samo sta ministar vanjskih poslova ima raditi s predsjednikom entiteta? to mi lici na medjudrzavnu posjetu...