Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- Pismonosa
#10326 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
...
Last edited by Pismonosa on 28/01/2021 14:37, edited 1 time in total.
-
Cregan
#10327 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ja ne vidim da je on ista pametno uradio. Samo sto je glupost, svih ostalih likova, zasjnila njegovu glupost i cini ga jacim. Jedini logican lik oko njega je Kastark, ostalo su sve glupani. Stanis, koji ima reputaciju najveceg zivog vojnog stratega, covjek kojeg u 2. sezoni Tywin smatra za najopasnijeg pretedenta, iako je ima o 20 puta manje vojske od Renlya i 8 puta manje vojske od Roba, prvo dpusti da mu se dvadeset ljudi usunja u kamp i unisti zalihe, pa onda marsira na Wintefell sa 2000 demoralisanih, izgladnjelih, premorenih vojnika, bez skauta, ko najveci glupan uleti u Remsyevu zamku. Sad sve ovo isto ponavlja Jon.Rockefeller wrote:Remzijeva greška je Sansa jer je pobjegla. Tome se nije nadao a ostalo je sve dobro odradio, pametno.Cregan wrote:Samo Ramsy ne ispasta za svoje greske, on kad god napravi gresku postane jaci.Rockefeller wrote:Taj Jorah Mormont je sam kriv i nek ispasta za svoje greske. Isto sto i Sansa, Stannis. Ne treba nikog zalit.
-
Juliuscezar
#10328 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Da ta bitka kod winterfella je uradjena kao da dijete vodi vojsku, nije imao sansi ali mogao ih je povecati time sto bi navukao BOltone da ulete u sumu sa konjicom.Cregan wrote:Ja ne vidim da je on ista pametno uradio. Samo sto je glupost, svih ostalih likova, zasjnila njegovu glupost i cini ga jacim. Jedini logican lik oko njega je Kastark, ostalo su sve glupani. Stanis, koji ima reputaciju najveceg zivog vojnog stratega, covjek kojeg u 2. sezoni Tywin smatra za najopasnijeg pretedenta, iako je ima o 20 puta manje vojske od Renlya i 8 puta manje vojske od Roba, prvo dpusti da mu se dvadeset ljudi usunja u kamp i unisti zalihe, pa onda marsira na Wintefell sa 2000 demoralisanih, izgladnjelih, premorenih vojnika, bez skauta, ko najveci glupan uleti u Remsyevu zamku. Sad sve ovo isto ponavlja Jon.Rockefeller wrote:Remzijeva greška je Sansa jer je pobjegla. Tome se nije nadao a ostalo je sve dobro odradio, pametno.Cregan wrote: Samo Ramsy ne ispasta za svoje greske, on kad god napravi gresku postane jaci.
- Pandakonda
#10329 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ljudi što su dobili sve epizode do kraja zbog prevoda vidjeli ovo pored Jonovog imena za finalnu epizodu

- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#10330 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
femilijaPandakonda wrote:Ljudi što su dobili sve epizode do kraja zbog prevoda vidjeli ovo pored Jonovog imena za finalnu epizodu![]()
![]()

-
Juliuscezar
#10331 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pade mi napamet ovaj sad je 999 sef nocne straze tako da ce on poginut i da ce othersi simbolicni provakit za upravu 1000 komandanta
- pici
#10332 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ne mogu docekat tri saHata ujutro... HBO premiere osma epizoda 
- video
#10333 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
i onda brze, bolje oko 4h poleti na topic i prcaj sve okolopici wrote:ne mogu docekat tri saHata ujutro... HBO premiere osma epizoda
Bar sacekaj do podneva da se svuce epizoda i titlovi pa onda raspali
- pici
#10334 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ne ulazi na temu do iza podneva...video wrote:i onda brze, bolje oko 4h poleti na topic i prcaj sve okolopici wrote:ne mogu docekat tri saHata ujutro... HBO premiere osma epizoda![]()
Bar sacekaj do podneva da se svuce epizoda i titlovi pa onda raspali
-
Azrail
#10335 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Zatišje pred buru 
- IcedMFEarth
#10336 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Quiet in the Realm, šo bi reko HBO 
- moon_walker_90
#10337 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
He knowph nophing.
Stvarno me nasmija

- Pandakonda
#10338 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Inace je dobra teorija da Varys ustvari stoji iza Sons of harpy. On ih je pokrenuo kad je vidio da Danny možda planira da ostane u Meerenu i da ne ide na Westeros, valjda mu je cilj da je otjera tamo što prije.
- pici
#10339 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
vidi i to je dobra opcija sa Varysom... bezmudi je upro da bidne špija i u essosu zapravo on je i vrbovo Joraha i bio u kontaktu sa njim dok je špijo Dany, neznam kako će ona reagovat kad se vrne i vidi ćelavca jer se je pojavio kad je ona nestala a Tyrion postao njezin savjetnik, šta je radio do tada putovo...
- Capajebo
#10340 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Varys je nagovar'o Aerysa Targaryene (Ludi Kralj) da ne otvara vrata Tywinu Lannisteru, tj. pokusav'o ga je spasiti, ali ga ovaj nije poslus'opici wrote:vidi i to je dobra opcija sa Varysom... bezmudi je upro da bidne špija i u essosu zapravo on je i vrbovo Joraha i bio u kontaktu sa njim dok je špijo Dany, neznam kako će ona reagovat kad se vrne i vidi ćelavca jer se je pojavio kad je ona nestala a Tyrion postao njezin savjetnik, šta je radio do tada putovo...
Dalje, on je najvise odgovoran za smrt Tywina (koji joj je indirektno pobio familiju) posto je oslobodio Tyriona i pos'o ga Daenerys da je savjetuje
Varys u seriji je za Dany, ili Targaryene, dok je u knjigama to vec malo sumnjivije
- Pandakonda
#10341 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Debeli će stavit Ramsaya na tron pa vi pričajte šta hoćete 
-
brain bubbles
#10342 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
je li procurila epizoda, ne mogu spavati a ni cekati 
- Pandakonda
#10343 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ništa prije 5brain bubbles wrote:je li procurila epizoda, ne mogu spavati a ni cekati
-
brain bubbles
#10344 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
onda nista orije sutra, uzivajte vi koji pratite 
- Capajebo
#10345 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
4Pandakonda wrote:Ništa prije 5brain bubbles wrote:je li procurila epizoda, ne mogu spavati a ni cekati
-
asker
#10346 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
TankosavaCapajebo wrote:4Pandakonda wrote:Ništa prije 5brain bubbles wrote:je li procurila epizoda, ne mogu spavati a ni cekati
Bitno je da Hound dobije brat bratu 20-ak minuta u zadnje dvije epizode
- Capajebo
#10347 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Katastrofa, gube se totalno... valjda zadnje 2 epizode poprave utisak, ali ovo u zadnje 2-3 epizode, tanko skroz...
Jedina dobra scena, povratak Kraljice... ali i to se moglo puno bolje odraditi
Jedina dobra scena, povratak Kraljice... ali i to se moglo puno bolje odraditi
- Capajebo
#10348 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Kraljica nam usput svratila do Dolce i Gabane u soping 
- Tito_i_Partija
#10349 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Bezze epizoda. Sto rece Rajvosa, gube se totalno.
Jamie je sad pravi negativac, Arya je terminator kojoj ni ubodi nozeva ne mogu nista, Blackfisha i Tully-a se rijesise k'o zadnje govno, a kraljicin dramaticni ulazak u piramidu mi je bio toliko los da sam se stres'o.
Jedino mi je drago sto Brotherhood Without Banners ipak nisu kriminalci i ubice. Ovo ostalo je uradjeno skroz lose. Razocaran sam.
Jamie je sad pravi negativac, Arya je terminator kojoj ni ubodi nozeva ne mogu nista, Blackfisha i Tully-a se rijesise k'o zadnje govno, a kraljicin dramaticni ulazak u piramidu mi je bio toliko los da sam se stres'o.
Jedino mi je drago sto Brotherhood Without Banners ipak nisu kriminalci i ubice. Ovo ostalo je uradjeno skroz lose. Razocaran sam.
-
Cregan
#10350 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Meni nije najgore sto je prezivila, inace fatalne rane, najgore je sto se ispostavilo da su od Arye napravili glupacu koja se jednostavno namjesti da je izbodu.Tito_i_Partija wrote:Bezze epizoda. Sto rece Rajvosa, gube se totalno.