normalan vs. onaj sto ne valja.
Moderators: _BataZiv_0809, anex

Ima li taj prijatelj patosnice od RSLeon16v wrote:Jedna mala pomoc
Prijatelj mi je donio farove od clio 2 rs, sa sočivima, koje sijalice idu tu?
Pa mora pisati na njima, ako nije xenon vrlo vjerovatno da idu h7 ili h4.Leon16v wrote:Jedna mala pomoc
Nema patosnice, obicne mu gumene neke. Imaš li ti kakvu rešetku branika od Rs-a, on imao neku nesrecu i to otislo, a 210 KM traže za original.Muuky wrote:Ima li taj prijatelj patosnice od RSLeon16v wrote:Jedna mala pomoc
xenonLeon16v wrote:Jedna mala pomoc
Ne može samo ono skini stare, stavi nove i druge sijalice?amar1994 wrote:xenonLeon16v wrote:Jedna mala pomoc
ne isplati ti se to stavljat , treba druga instalacija , peraci(ona za sobom vuce drugu karambolku) , auto nivelacija , senzori![]()
Ne moze , drzi se fabrike ako su ispravniLeon16v wrote:Ne može samo ono skini stare, stavi nove i druge sijalice?amar1994 wrote:xenonLeon16v wrote:Jedna mala pomoc
ne isplati ti se to stavljat , treba druga instalacija , peraci(ona za sobom vuce drugu karambolku) , auto nivelacija , senzori![]()
Frikcione obloge (što korpa i lamela jeste) imaju garanciju (zavisno od proizvođača do proizvođača) izmedju 3.000 do 5.000 km......nedims wrote:Ako neko ima iskustva i znanja molio bi za pomoc...
Vozim novu KIA Rio, presao sam 12.000 km.Juce kod Bradine,u normalnoj voznji, nesto prolupa i ne mogu da mjenjam brzine. Stao i slep sluzbom dovezao auto u Kia servis u Sarajevu.Danas mi javljaju da je crkla lamela i jos nesto (od uzbudjenja zaboravih sta), Kazu da je do moje voznje doslo do kvara i nece da mi priznaju garanciju, Ja vozim 50 godina i u ovim godinama vozim sve po propisu. Daleko od brze voznje, bas ono sto kazu "penzionerski"... i jako pazim na auto.
Kako se rjesavaju ovakvi slucajevi ... garancija 7 godina a servis tvrdi da sam ja prouzrokovao stetu. Kako se moze boriti i izboriti sa servisom da priznaju kvar i otklone ga u garantnom roku.Kojim puten da idem u borbi s njima...Da li neko ima ovakva iskustva i kako ih je rijesio. Svaka sugestija bi mi dobro dosla.
amare mogao je sjebati za 500 km sve, ali da ne idemo u daljnju raspravu...amar1994 wrote:![]()
Cuj nece , kakve veze ima voznja(nisi drag trke vozio sa 1000ks) , ja svoj mjenjac saltam kako stignem, ganjaj ti to , jer da si ne znam ti kako vozio(a vozio si normalno) nisi ga mogao unistiti
![]()
Prijeti tuzbom , zali se centrali KIE
ma znam , al opet 12000kmmad_max_ba wrote:amare mogao je sjebati za 500 km sve, ali da ne idemo u daljnju raspravu...amar1994 wrote:![]()
Cuj nece , kakve veze ima voznja(nisi drag trke vozio sa 1000ks) , ja svoj mjenjac saltam kako stignem, ganjaj ti to , jer da si ne znam ti kako vozio(a vozio si normalno) nisi ga mogao unistiti
![]()
Moj drug je kupio Kiu Ceed novu i odmah su mu rekli da garancija 7 godina ne vazi za lamelu, radio i bateriju cini mi se. Mislim da nisu duzni da o svom trosku rijese tvoj problem, ali ti svejedno provjeri. Realno niko na lamelu nece dati dugu garancijunedims wrote:Ako neko ima iskustva i znanja molio bi za pomoc...
Vozim novu KIA Rio, presao sam 12.000 km.Juce kod Bradine,u normalnoj voznji, nesto prolupa i ne mogu da mjenjam brzine. Stao i slep sluzbom dovezao auto u Kia servis u Sarajevu.Danas mi javljaju da je crkla lamela i jos nesto (od uzbudjenja zaboravih sta), Kazu da je do moje voznje doslo do kvara i nece da mi priznaju garanciju, Ja vozim 50 godina i u ovim godinama vozim sve po propisu. Daleko od brze voznje, bas ono sto kazu "penzionerski"... i jako pazim na auto.
Kako se rjesavaju ovakvi slucajevi ... garancija 7 godina a servis tvrdi da sam ja prouzrokovao stetu. Kako se moze boriti i izboriti sa servisom da priznaju kvar i otklone ga u garantnom roku.Kojim puten da idem u borbi s njima...Da li neko ima ovakva iskustva i kako ih je rijesio. Svaka sugestija bi mi dobro dosla.
i stavljaš čovjeku za PR medije stranicuamar1994 wrote:ma znam , al opet 12000kmmad_max_ba wrote:amare mogao je sjebati za 500 km sve, ali da ne idemo u daljnju raspravu...amar1994 wrote:![]()
![]()
Ja znam covjeka koji je kupio A klasu novu u salonu i na putu do kuce mu se zapaliBullet Tooth Tony wrote:Zar ono nova KIA nije bolja od polovne mecke ?![]()
![]()
Ono kvalitetnija puno od bilo kojeg njemca itd![]()
jel tako amare
![]()
![]()
![]()
HahaahahahahahahahBullet Tooth Tony wrote:Zar ono nova KIA nije bolja od polovne mecke ?![]()
![]()
jel tako amare
![]()
![]()
![]()
Od cega se zaplila ? cuj zapalilaLikeLike wrote:Ja znam covjeka koji je kupio A klasu novu u salonu i na putu do kuce mu se zapaliBullet Tooth Tony wrote:Zar ono nova KIA nije bolja od polovne mecke ?![]()
![]()
jel tako amare
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja licno bih uvijek uzeo novo auto prije nego polovno, ali svako ima pravo na vlastiti izbor
Cigaru coek zapalio i hateri se ponadali da gori meckaBullet Tooth Tony wrote:Od cega se zaplila ? cuj zapalilaLikeLike wrote:Ja znam covjeka koji je kupio A klasu novu u salonu i na putu do kuce mu se zapaliBullet Tooth Tony wrote:Zar ono nova KIA nije bolja od polovne mecke ?![]()
![]()
jel tako amare
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja licno bih uvijek uzeo novo auto prije nego polovno, ali svako ima pravo na vlastiti izbor![]()
![]()
od polovne jest , njemu kad nesto crkne odma se kredit dize laganoBullet Tooth Tony wrote:Zar ono nova KIA nije bolja od polovne mecke ?![]()
![]()
jel tako amare
![]()
![]()
![]()
Cigaru coek zapalio i hateri se ponadali da gori meckaBullet Tooth Tony wrote:Od cega se zaplila ? cuj zapalilaLikeLike wrote:Ja znam covjeka koji je kupio A klasu novu u salonu i na putu do kuce mu se zapaliBullet Tooth Tony wrote:Zar ono nova KIA nije bolja od polovne mecke ?![]()
![]()
jel tako amare
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja licno bih uvijek uzeo novo auto prije nego polovno, ali svako ima pravo na vlastiti izbor![]()
![]()
Normalno da jeste , jebote auto sa 150 i vise hiljada , kakvo god da jeBullet Tooth Tony wrote:Zar ono nova KIA nije bolja od polovne mecke ?![]()
![]()
jel tako amare
![]()
![]()
![]()