Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
pumica

#10326 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by pumica »

razonoda wrote:uh , sta ti ovdje svasta napisa. najvaznije je to, da ti nesto znas vise . nego svi mi. ovdje posten narod - gdje je onaj neposteni? covjek radi svoj posao, ti radi svoj, nadji svog vodju i uzivaj.
Koji svi vi?

I da, znam svasta, puno toga znam...i znam gdje i kako to da iskoristim.
I ne brini ti za moj posao i mog vodju...brini za sebe bolje ti je.
pumica

#10327 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by pumica »

razonoda wrote:
JThomas wrote:
Better Man wrote:
Ovo mogu pisati samo oni koji su se direktno okoristili o trenutnu mafijašku vlast i koji se boje da njihovim porazom bi i oni mogli pred lice pravde i u zatvor.
prijatelj, ne poznanik već pravi prijatelj, gulio 4 i po godine kod fahre na ugovor o djelu dok nije dobio ugovor o radu. o satima rada da ne počinjem.

želim i ja propast aktuelne vlasti, ali fahro je njen produkt. fahru su nacrtali izetbegovići. i može se opušteno reći da je sve do osnivanja vlastite stranke i on neformalno bio vlast.
na zapadu se radi 'na ugovor' a i beha ide ka zapadu. a i da radi prekovremeno a da ne bude placen, takodje normalno. ne zvuci dobro ali je tako.
Haahhhahah
Za tvoje vrijednosti zvuci odlicno...tako da - ti si na pravom putu.
__Phoenix__

#10328 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by __Phoenix__ »

Radončić je za Izetbegovića Čerčil.
Danguba

#10329 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Danguba »

__Phoenix__ wrote:Radončić je za Izetbegovića Čerčil.
a za nas oba STETOCINE :wink:
razonoda

#10330 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by razonoda »

Danguba wrote:
IZETBEGOVICI SU NAS OPLJACKALI, RADONCICU TREBA DATI SANSU, PA DA VIDIMO HOCE LI JE ISKORISTITI.
razonoda

#10331 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by razonoda »

Danguba wrote:Nemoj da ti Nazifa Gljivu pozovem da ti objasni kako se radi kod Scepana nalog. :D
VRLO JEDNOSTAVNO --KAZNI GA , I NEMOJ RADITI ZA NJEGA NEK PROPADNE KO 'TAKSHA'
razonoda

#10332 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by razonoda »

razonoda wrote:
Danguba wrote:Nemoj da ti Nazifa Gljivu pozovem da ti objasni kako se radi kod Scepana nalog. :D
VRLO JEDNOSTAVNO --KAZNI GA , I NEMOJ RADITI ZA NJEGA NEK PROPADNE KO 'TAKSHA'
jel to onaj gljiva , stO mu je ZIVOT OTISAO DODJAVOLA :serbo:
alzu1977

#10333 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by alzu1977 »

Radoje će doživjeti apsolutni debakl na izborima.
omega369

#10335 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by omega369 »

It_is_a_Leclerc wrote:Kako je zanimljivo da se navijači ovih erdoganovih ćevapojeda tek sad sjetiše Fahrine prošlosti. Kad je ljubio dupe Izetbegovićima, i intervjue započinjao sa : "Gospodine predsjedniče, nemam drugog pitanja nego - Kako ste ?", nije bio nikakav špijun, već bošnjački Larry King..

Hihihi.. Ko vas ne zna.
pa i to samo govori koliki je on jad. bjednik koji se uvlacio dok je muz'o pare od izetbegovica i sda. I sad je kao on uspjesan (uspjesan uvlakac sigurno jeste) i sad bi kao on trebao biti spasioc? kako da ne :lol: :lol: :lol:

ako je ovaj narad zasluzio nekoga poput fahre da ga "spasi", bolje da nas zemljotres sve zatrpa i da nestanemo sa lica zemlje. da se razumijemo, ne navijam ni za bakire i ostale. ni drugi nisu nista bolji. samo mi je glupo da neko ovog pingvina profilira u nekakvog mesiju i da ga dize u zvijezde
Rizvan

#10336 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Rizvan »

http://www.youtube.com/watch?v=7pfBVEAqcHA

najveci graditelj poslije Gazi Husrev-bega :D
racionalista

#10337 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by racionalista »

Kakvi su glupsoni ovi što vode Fahri kampanju, od miliona video snimaka koje ima oni su ubacili u promotivni spot baš sekvencu gdje naopako drži kartu BiH( 0:24 ) :D
Banksy

#10339 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Banksy »

racionalista wrote:Kakvi su glupsoni ovi što vode Fahri kampanju, od miliona video snimaka koje ima oni su ubacili u promotivni spot baš sekvencu gdje naopako drži kartu BiH( 0:24 ) :D
Katastrofalna mu je kampanja, ubjedljivo najgora. On sam je autor, 100%.
GAU8

#10340 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by GAU8 »

reis1 wrote:DF ili SBB.

To su dvije opcije oko kojih se predomisljam. Mozda raspodijelim po nivoima...
Realno, džaba je glasat' ali šta da se radi: Ako želiš sačuvat obraz, onda ili ćutiš i poklopiš se, ili raspališ odavde. treća varjianta ne postoji.

Vlast će učiniti sve da dobije izbore. Namještanje i štimanje je zagarantovano.
Realno najviše šansi i dalje ima SDA. Znači pušiona.
Ako SBB dobije, to je tek pušiona.
Ako neko treći kojim čudom koalira ili šta već ne, SDA ima doboljno mehanizama da opstruira sve živo i mrtvo. Tako da onda još veća pušiona, a još će hladno reći eto vidite birali ste druge, koji su još gori.

Crno nam se piše kako god i ko ima načina neka bježi glavom bez obzira.
GAU8

#10341 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by GAU8 »

Banksy wrote:
racionalista wrote:Kakvi su glupsoni ovi što vode Fahri kampanju, od miliona video snimaka koje ima oni su ubacili u promotivni spot baš sekvencu gdje naopako drži kartu BiH( 0:24 ) :D
Kad je to imalo ikakvog uticaja na glupog bosanca :):)

Zna on na koga cilja :)
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#10342 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by JoseMujica »

Banksy wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: i sam bih se kladio da je ovo najbliže istini :lol: :lol: :lol:

cunami kreativnosti kreće s vrha tornja
vrbas1979

#10343 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by vrbas1979 »

JoseMujica wrote:
Banksy wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: i sam bih se kladio da je ovo najbliže istini :lol: :lol: :lol:

cunami kreativnosti kreće s vrha tornja
Definitivno. Par ovih krilatica konstantno melja po medijima, u izjavama, sigurno i na skupovima.

Izgleda da je skontao za cunami, pa je ubacio novi set billboarda. Od cunamija do najuspješnijeg bošnjaka.

A kampanja zaista najgora.
Država

#10344 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Država »

Image

Milo Đukanović i Fahrudin Radončić, vrlo veseli i nasmijani...

Sad, kad sam odgledao onaj gore video klip, neke stvari su mi puno jasnije...

:sax:
JoseMujica

#10345 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by JoseMujica »

razonoda wrote:
Danguba wrote:
IZETBEGOVICI SU NAS OPLJACKALI, RADONCICU TREBA DATI SANSU, PA DA VIDIMO HOCE LI JE ISKORISTITI.
:lol: :lol: :lol: pa Tornjak je najbolji proizvod Izmetbegovića u dvaes najtežih godina...nisu oni jedan drugom alternativa vego zmije iz istog legla
razonoda

#10346 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by razonoda »

It_is_a_Leclerc wrote:Kako je zanimljivo da se navijači ovih erdoganovih ćevapojeda tek sad sjetiše Fahrine prošlosti. Kad je ljubio dupe Izetbegovićima, i intervjue započinjao sa : "Gospodine predsjedniče, nemam drugog pitanja nego - Kako ste ?", nije bio nikakav špijun, već bošnjački Larry King..

Hihihi.. Ko vas ne zna.
Nema spasa za bosnu sa ovakvim narodom. Srozat ce oni zemlju do dna(ako vec i nije), mozemo ocekivati da nam se pojavi ISS, Bakirova raja po ZANIMANJU .
Jel iko razmislja , kako ce u penziju, hocu li moci zivjeti od iste, gdje se lijeciti ,smijem li dijete pustiti sa drugovima da se igraju u parku, itd.

Bakir se sepuri sa VASIM parama, Fahro sa svojim, ostali kandidati takodje sa VASIM parama, i to vama ne smeta. HOCU SVOG PA MAKAR CRKO.
JoseMujica

#10347 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by JoseMujica »

de budi malo realan

Fahro se šepuri našim parama koje su ukrali izmetbegovići i njemu dali da napravi hAvaz kojem je osigurana bila i pretplata i prostor i štamparija i reklamiranje sve s ciljem da se zgazi Oslobođenje i stvori No. 1 partijsko-famalijarna novina Izmetbegovića.

U takvoj bizmis-politićkoj konstalaciji u npr. fudbalu uspio bi i Alija Braco Hadžiosmanović osvojit Premijer ligu BiH

a jedina nesuglasica koju Tornjak i Don Neonko imaju je onaj plac na Marindvoru :D
razonoda

#10348 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by razonoda »

JoseMujica wrote:de budi malo realan

Fahro se šepuri našim parama koje su ukrali izmetbegovići i njemu dali da napravi hAvaz kojem je osigurana bila i pretplata i prostor i štamparija i reklamiranje sve s ciljem da se zgazi Oslobođenje i stvori No. 1 partijsko-famalijarna novina Izmetbegovića.

U takvoj bizmis-politićkoj konstalaciji u npr. fudbalu uspio bi i Alija Braco Hadžiosmanović osvojit Premijer ligu BiH

a jedina nesuglasica koju Tornjak i Don Neonko imaju je onaj plac na Marindvoru :D
Ja citam sve portale, i sto me iznenadjuje, dosta istih napisanih tesktova na sva tri. Nekad se pitam jel jedan vlasnik.
Mogao je Fahro te ukradene novce profuskati, mozda odnijeti u Tursku ko Bakir, al eto napravio toranj, sto je lijep dodatak Sarajevu. Dosla je i ZARA da se sarajlije lijepo obuku itd.
__Phoenix__

#10349 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by __Phoenix__ »

Danguba wrote:
Bez sumnje da su oba upitna, ali postoje značajne razlike i ako treba birati između dvojice...
razonoda

#10350 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by razonoda »

__Phoenix__ wrote:
Danguba wrote:
Bez sumnje da su oba upitna, ali postoje značajne razlike i ako treba birati između dvojice...
a ko je od politicara zbilja 'cist'. medjutim, mislim da nije dobro da jedna partija, ma kako dobra bila, dugo vlada. nema sanse da nece zloupotrijebiti svoju moc. dokaz , trenutno stanje bih. nista ne funkcionise, od opstine do zdrastva. tacno jw da jedan sloj , mali procenat stanovnistva vrlo dobro zivi, ali vecina je katastrofa. bas kao jedna mala arapska drzava, i da to stanje narod nece da promjeni, je zbilja fenomen.
Post Reply