Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pauk se pretvorio u parking papka u Kranjčevićevoj ulici. Ovakva slika je svakodnevna, a nerijetko se dešava da se i policijska vozila nađu na trotoaru. Razlog je novootvoreni restoran u kojem se papci hrane
mislim da ne moze uzeti ovu sliku kao dokaz i cini mi se da sam negdje to citao
al mogu nesto na osnovu slika kaznjavati kako sam shvatio
e sad nemoj me uzimati za pravo mozda grijesim samo kazem sta sam citao negdje i kako sam ja to zakljucio
a što ne bi mogao uzeti ipak je javno mjesto u pitanju. Mada koliko smo ovdje imali slučaj momak je slikao auto koje se ispostavit će se nekog od velikih bosova i završio je na sudu
StupskaBitanga wrote:a što ne bi mogao uzeti ipak je javno mjesto u pitanju. Mada koliko smo ovdje imali slučaj momak je slikao auto koje se ispostavit će se nekog od velikih bosova i završio je na sudu
E to je drugo.
Boss je boss a asker je asker to ne treba mješati.
Raigor Stonehoof wrote:jeste tu taxi stand, ali su im na njemu i ocrtana parking mjesta, mozda se ne vidi dobro na slici
ovako nekako
Nisam 100% siguran, ali mislim to nisu ocrtana parking mjesta nego isprekidanom linijom obiljezena zona taxi u kojoj je zabrana parkiranja i da crte koje si dodao, a koje se kao vide dobro na slici, ne postoje.
ovaj taksi stand bude, u velikom slucaju, zatrpan obicnim vozilima. tako da taksisti s tog standa moraju parkirat k'o ovaj lijevo.. ne pravdam ih, nije mi niko taksista, a ni ja, pusti me seljacke price
Mnogi udesi u gradu imaju uzrok u nepropisnom parkiranju treceg vozaca cime se smanjuju pregled i manevarski prostor ucesnika u saobracaju. Ja sam tako prosle godine udaren od strane vizaca koji je vozio u rikverc a imao je los pregled zbog nepropisno parkiranih. Policajac koji je bio tu uopste nije uzeo to u obzir vec ssmo ko je vozio i ko je koga udario mada smo skretali paznju na to. Parkurani vozac je ubrzo otisao a da mu niko nije pogledao dokumenta. Na kraju mi se dogovorismo bez sluzbenog uvidjaja a bojim se da bi sa njima ispalo da sam ja udario ovoga otpozada. Toliko su im kompetencije jske.
Raigor Stonehoof wrote:Postoje crte, ako budem opet u blizini mahsuz cu uslikat
postoje crte, ali na kraju parkinga...nedavno je iscrtano nekoliko parking mjesta, jer su ljudi godinama tu ostavljali automobil na brzinu radi odlaska u Raiffeisen banku koja je bila nekada tu ili do Poreske...to je jedna od najglupljih odluka poslijeratnih vlasti da se parking od 30 i više mjesta ustupi za taxi štand...onda je vremenom došlo do prekomjernog parkinga iza AS-a i ispred Šibice i vrlo vjerovatno da je ovih pet ili šest mjesta iscrtano i radi žalbe stanara, koji više nemaju gdje parkirati...ja bi im uzeo čitav štand i vratio ga gdje je nekada bio, ispred Hitne...