sta je sega?
poginulo dvoje ljydi, pjesaci
Iskreno se nadam da nisi toliko bolestan da se smijes ovoj nesreci!ssmmiilleeyy wrote:![]()
![]()
![]()
zateznistub wrote:Iskreno se nadam da nisi toliko bolestan da se smijes ovoj nesreci!ssmmiilleeyy wrote:![]()
![]()
![]()
stochar wrote:
Kažu ovi pružni radnici da ima neki fol kad si na šinama apsolutno ne cujes voz da dolaziema_ wrote:http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /110904056
Nikad mi neće biti jasno kako vlak može udariti pješaka/automobil, tj. kako pješaka ili automobil može takvo što da strefi![]()
U tom slucaju moras malo duze biti na pruzi, jer ako prilazis cujes/vidis ga... I onda mi opet nije jasno koji klinac imas da stojis na tom mjesto, ono nece naici voz sta liDon Zivconi wrote:Kažu ovi pružni radnici da ima neki fol kad si na šinama apsolutno ne cujes voz da dolaziema_ wrote:http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /110904056
Nikad mi neće biti jasno kako vlak može udariti pješaka/automobil, tj. kako pješaka ili automobil može takvo što da strefi![]()
na kojoj slici vidis divlji prelaz???Better Man wrote:Nije moguce da nisu vidjeli voz! Mislim da su razmislajli kao mi smo brzi i uspjet cemo preci,ali desi se tragedija! Da li ste primjetili da nisu prelazili na regularnom prelazu vec na divljem mjestu. Ne znam kako ovakvim prelazom ne ostete auto.
Koji divlji prelaz ti vidiš ovdje,znaš li koliki je zaustavni put voza?Vozilo je udareno i gurnuto po šinama.Better Man wrote:Nije moguce da nisu vidjeli voz! Mislim da su razmislajli kao mi smo brzi i uspjet cemo preci,ali desi se tragedija! Da li ste primjetili da nisu prelazili na regularnom prelazu vec na divljem mjestu. Ne znam kako ovakvim prelazom ne ostete auto.
Bio sam u autu jednom prilikom (jaran je vozio) kada mu se ugasilo auto tačno na šinama (vjerovatno je nastojao da polahko prelazi da ne zezne amortizere - moja pretpostavka).Black swan wrote:koja je vjerovatnoća da ti se auto ugasi na pruzi baš dok dolazi voz u zemlji koja baš i nema nešto mnogo vozova ako se ne varaš
to je baš kad hoće mislim![]()
![]()
Ovo je regularni prelaz na kojem fali rampa i signalizacija i sve sto treba imati jedan pruzni prelaz !!!kokuz_sa wrote:jel ovo neki divljak prelaz koji su ono napravili ljudi da s ene mora ci duzim obilaznim putem ili je regularni prelaz na kojem fali rampa
a ovo za gasenje auta..pa brate mili to je do vozaca, ako s enije naucilo vozit auto onda nemoj ni sjedat u njega
nije za svakog dizelas isto kao sto nije za svakoga ni benzinac..
jednostavno ne shvatam kad gledam kad se nekome ugasi na semaforu auto ili na nekom prelazu..pa onda mucenje sa paljenjem ponovnim i svi trube i frka ispadne radi toga..ne znam sta ljudi u tom momentu rade,misle pa dozvole da im se ugase auta
Kažem, da to kažu ljudi koji rade na pruzi da ima taj fenomenCholina_Lokica wrote:U tom slucaju moras malo duze biti na pruzi, jer ako prilazis cujes/vidis ga... I onda mi opet nije jasno koji klinac imas da stojis na tom mjesto, ono nece naici voz sta liDon Zivconi wrote:Kažu ovi pružni radnici da ima neki fol kad si na šinama apsolutno ne cujes voz da dolaziema_ wrote:http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /110904056