Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
prijasnji she je bio dobar, isto spuzvasti aplikator. ovi u novom pakovanju nidje veze
essence gel eyeliner je dobar ali ga rijedje koristim, obicno za deblje linije, postojan je...
imam nekakvih u flomasteru koje jednom probah i sad cekaju u casi da se osuse pa da ih bacim
ja sam skontala kad stavljam tuš da mi je najlakši način napraviti liniju crnom olovkom (miss sporty, meni je super) i onda je poduplam essencovim tušem sa kistićem. I Linije mi budu iste, a samo sa kistom kad radim, nikad našeliti dvije iste.
Juče kupila loreal true match 115 rumenilo i u toj nijansi rimmelov ruž, super je i liepo miriše. A sa Essence I love extreme maskarom sam još uvijek oduševljena.
VenomousV wrote:prijasnji she je bio dobar, isto spuzvasti aplikator. ovi u novom pakovanju nidje veze
essence gel eyeliner je dobar ali ga rijedje koristim, obicno za deblje linije, postojan je...
imam nekakvih u flomasteru koje jednom probah i sad cekaju u casi da se osuse pa da ih bacim
ja sam uletila u dm... prvo guzva drugo pola stvari pokupovano ...uspjela sam naci par onih u klasicnom pakovanju ali nekako su mi djelovali pretanki tako da sam kupila essence gel eyeliner i njihovu cetkicu. imam 2 dana da praksam valjda ce biti dobro
Partizzanka wrote:e da je meni da mi neko pokaze kako da iscrtam finu liniju olovkom uz trepuske gornje ... meni to NIKAD ne podje od ruke
I ja sam neuka za to, ja recimo pratim baš liniju oka, znači na samoj liniji ocrtavam olovkom, maltene po trepavicama vučem, pa ako se ne vidi onda sa aplikatorom za sjene povlačim desno lijevo da se malkice razmrlja tj bude malkice deblje Ne krivim oči rukama, ne istežem kožu , nego samo kako je oko pratim tu liniju odmah gdje su trepavice , a laktom se oslonim na podlogu da mi ne leta ruka
joj jesam objasnila
ladyblue18 wrote:Ni ja ne volim flomastere, isto stoje 1,2 i stoje i neka ih
A gel eyeliner-e jos nisam probavala, ne znam jesam li sposobna da to nanesem.
Ja koristim maybelline i odusevljena sam. Nisam da kazes nesto precizna inace, a sa tom cetkicom sam postala profesionalac
Kupih i ja dramu jucer i prestrasno izgledam Trepavice do obrva dosle i ja ne znam kakav je bauk sa ovom maskarom, meni je lorealova plava puno bolja od drame
VenomousV wrote:dobar je onaj manhattan (to si ti mima preporucila jelde? imas cokoladu od mene) vrlo lako se nanosi, doduse, ja imam dosta prakse...
Imam ga ja i bas je lagan za koristenje, samo me nesto peku kapci od njega. Desavali se jos nekome ili je mom rok istekao, a skoro sam ga uzela A dvoumila sam se izmedju njega i L´orealovog.
VenomousV wrote:dobar je onaj manhattan (to si ti mima preporucila jelde? imas cokoladu od mene) vrlo lako se nanosi, doduse, ja imam dosta prakse...
Imam ga ja i bas je lagan za koristenje, samo me nesto peku kapci od njega. Desavali se jos nekome ili je mom rok istekao, a skoro sam ga uzela A dvoumila sam se izmedju njega i L´orealovog.
ja nemam nikakvih problema
gossmakeupartist kaze da mogu i u water line i da se ne razmazuju...
mmmmm, ovo mi trebalo probat.
ja imam onu surmu u tubici ali i ona mi se razmelja.
sigmabh wrote:Ja danas kupila ovo cudo... ispucala bodove u CM-u do nove godine...svasta kupila, a platila 16KM samo kod mene je ova kreme u medium nijansi..iako bi mi bolje pasala light al nejmaju je...kiss to all
je li ovo kao korektor, ili krema, ili moze umjesto pudera...ja uzela jednom garnier hidratantnu kremu, hajde reko da uzmem neku kremu, ko sto vi stavljate ispod pudera ali nema sanse, sjajim se ko tepsija, a isto ko i da se iscviljam poslije
boracha wrote:je li ovo kao korektor, ili krema, ili moze umjesto pudera...ja uzela jednom garnier hidratantnu kremu, hajde reko da uzmem neku kremu, ko sto vi stavljate ispod pudera ali nema sanse, sjajim se ko tepsija, a isto ko i da se iscviljam poslije
some newer ones will have functions of primer, foundation, moisturizer, sun block, pore minimization and skin refining together which can save time and money in make-up
6 u 1 a azijatkinje najvise koriste, a one i jesu mladolike
some newer ones will have functions of primer, foundation, moisturizer, sun block, pore minimization and skin refining together which can save time and money in make-up
6 u 1 a azijatkinje najvise koriste, a one i jesu mladolike
tacno tako, ima ih i da su 12 u 1 bas ekstremno.
ja sam narucivala the face shop, i missha...nazalost problem je sa nijansama, nema ih bas u tamnijim.
Da vas pitam i ovdje, ipak je ovo bolje mejsto za ovo pitanje
sta mislite o permanent make-upu, čini mi se da se spominjalo na prethodnim stranicama, ali da li biste vi uradile neki tretman? Ja bih jedino obrve uradila, čisto jer ih uvijek zaboravim popraviti a prilicnos u svijetle i rijetke.
Na MZT spremam članak o tome, i uz to ćemo imati i poklon tretman, pa me baš zanima vaše mišljenej iskusne moje šminkerice