ooojjjjjjjj kRrriiiiktoneeee...
Donald J Trump - Predsjednik USA All About
-
Fudo387
#10326 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
"I'm not finished, fake news, i'm not finished...",
- GandalfSivi
#10327 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Puce lik k'o kokica danas...
- jeza u ledja
#10328 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Predsjednik se zalaze za prava nacista.
Ne vidim u cemu je problem?
Ne vidim u cemu je problem?
- TAFKAP
#10329 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
tip fakat nije dobar
izgleda ga je Bannon načepio da vajla, pa laje
izgleda ga je Bannon načepio da vajla, pa laje
-
jefferson
#10330 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Bilo je pitanje dana. H. Stern je bio upravu kada je rekao da se boji za njegovo mentalno zdravlje (valjda su oni haveri).GandalfSivi wrote:Puce lik k'o kokica danas...
Ovo je samo pitanje dana prije nego uzme mikrofon i pocne gadjati novinare i slicno.
- raoul duke
#10331 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pandakonda wrote:Ja na svakom frontu (temi) branio LGBT prava i ona me naziva homofobom, ratne zločince sam uvijek spominjao u negativnom kontekstu (neka mi pokaže gdje sam ih veličao) i ona govori da ih podržavam, zalažem se za jedinstvenu Bosnu bez entiteta i konstitutivnih naroda i onda me nazivaju četnikom, sinoć govorim kako se treba direktno sa činjenicama obračunat sa teoretičarima zavjera koji negiraju holokaust itd. ona govori da negiram genocid, sinoć mi onaj govori da sam lud jer smatram da Izrael ima pravo postojati i ova me sad proziva za anti semitizam. De dogovorite se više
Stvar je u tome da oni ne zele cuti alternativno misljenje. Toliko su zakopali glavu u ono sto im je servirano kroz okruzenje da je za njihov mozak strahovito cak i pomisliti drugačije.
Propagiraju slobodu govora kroz nacin da zapravo uniste to isto. Zele multikulturanost i slobodu samo u domenu koja je prihvatljiva sa njihovim ideoloskim poimanjem.
Koga briga za KKK bolesnike, koliko vec egzistiraju u Americi bez ikakvog medijskog prostora? Sada je bitno. Stvara se narativ u kojem ce biti sasvim jednostavno okriviti novog, nestrucnog, van politickih krugova, ne-politicki korektnog, rasistickog, ksenofobicnog predsjednika, koji je dobio glasove od pojedinih nacistickih skupina na izborima, od ukupnih 63 miliona Amerikanaca koji su mu dali glas.
Okriviti ga za sta? Za podjeljenu Ameriku, za govor mrznje, za rat sa Sjeverenom Korejom.
Oni koji su bili godinama u uredu nisu oslovili problem sa fasistickim skupinama u Americi (KKK ali isto tako i BLM), destabilizaciju regiona od strane Sj.K, itd.
Trump je tu da preuzme odgovornost za sva trenutna sranja. Sigurno da ce krivac biti neki osrednji biznismen sa uzasavajucom retorikom nego oligarhija koja apsolutno nije nista uradila povodom tih istih pitanja i sada samo traze easy way out.
Sve u svemu, obje strane padaju na istu zamku, a na kraju (slobodno mi ubacite Tin Foil Hat) geopolitika idalje ide po planu..
Za kraj, malo Busha
-
nightvision
#10332 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Trumpova direktorica komunikacija, Hope Hicks 28 god. 
Zaebo klintona.

Zaebo klintona.

- eltroxin
#10333 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Red je da se dobri potezi pohvale
Doooooobra!
Doooooobra!
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#10334 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ja bi ovo jeBo
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#10335 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ti bi jebo i mene da imaš priliku.

- dale cooper
- eltroxin
#10337 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Haj' sto su retardirani al' sto su picke
Neka nabavi bure vazeljin dok je jos na slobodi...
Neka nabavi bure vazeljin dok je jos na slobodi...
- NajdraziVodjaa
#10338 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Al su libtardi i alt left ultra hrabri, onaj desnicar daje intervju a ovaj mu pridje sa strane jos maskiran stocira ga i pobjegne, nema sta herojski cin
Sjecam se ekstaze na temi i odusevljenje ovim cinom hrabrosti
A najjace mi je to za taj kip koji tu stoji koliko 170 godina i sad se sjetili da ga uklanjaju valjda tek skontali sad da je bio general konfederacije i robovlasnik
Dobro je Trump rekao niko ne prica o povampirenoj alt ljevici cije je sirenje i agresivno nametanje svoga misljenje kao jedinog ispravnog i modernog podstaklo rast desnice.
A najjace mi je to za taj kip koji tu stoji koliko 170 godina i sad se sjetili da ga uklanjaju valjda tek skontali sad da je bio general konfederacije i robovlasnik
- Jack Be Nimble
#10339 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ma nacisti ciste picke. Ma kakve picke, picka barem moze primiti kurac, oni su ko onaj kurac kada izadjes iz hladne vode..nigdje ih vidjeti. Kao onaj Cvjetanovic koji smije u grupi hodati sa tikijem u ruci, a onda slijedeci dan cmizri na tviteru, brani se kako njegova slika ne govori citavu pricu o njemu i moli da ga svijet razumije i da emotivno pati.
- jeza u ledja
#10340 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ma nacisti, sve neke frizurice, kosuljice. Nemaju veze sa standardnim americkim papkom. 
Inace bi me cudilo saketanje bez potezanja oruzja. Ove picke ne smiju, ali ih koriste za svoje ciljeve poprilicno mucki.
Mislim, hipsteri i lezbe ih saketaju.
Danas negdje procitah - kakve li ironije, kako to da ovi "superiorni" vole mahati zastavama zemalja koje su izgubile ratove?
Prvo Konfederacija pa onda Treci Rajh. Sta ima "superiorni"? 
Inace bi me cudilo saketanje bez potezanja oruzja. Ove picke ne smiju, ali ih koriste za svoje ciljeve poprilicno mucki.
Mislim, hipsteri i lezbe ih saketaju.
Danas negdje procitah - kakve li ironije, kako to da ovi "superiorni" vole mahati zastavama zemalja koje su izgubile ratove?
-
Hendrix
#10341 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Standardna shema skinheadsa i nacista u Evropi je da ih se skupi 20 i prebiju nekog jadnika iz romske populacije i onda to bude ta superiornost.
Sjecam se 1996 kad su se izbjeglicka djeca vracala u Sarajevu iz Evrope bilo ih je par skinheada nafuranih, ono celava glava, bijele pertle ovo ono...dok nisu dobili po p**** i odjednom izgubise volju za glupom furkom.
Sjecam se 1996 kad su se izbjeglicka djeca vracala u Sarajevu iz Evrope bilo ih je par skinheada nafuranih, ono celava glava, bijele pertle ovo ono...dok nisu dobili po p**** i odjednom izgubise volju za glupom furkom.
-
sumirprimus
#10342 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
samo vi njih podcjenjujte.
jos imaju i ulfa za precjednika.
jos imaju i ulfa za precjednika.
-
sumirprimus
#10343 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
vjerovatno nam je grah pao tako da ne trolas nego mislis ozbiljno. sto i nije tesko za shvatit i prihvatit, zivimo mi u toj psihodeliji evo vec 20 i kusur godina..NajdraziVodjaa wrote:Al su libtardi i alt left ultra hrabri, onaj desnicar daje intervju a ovaj mu pridje sa strane jos maskiran stocira ga i pobjegne, nema sta herojski cinSjecam se ekstaze na temi i odusevljenje ovim cinom hrabrosti
![]()
A najjace mi je to za taj kip koji tu stoji koliko 170 godina i sad se sjetili da ga uklanjaju valjda tek skontali sad da je bio general konfederacije i robovlasnikDobro je Trump rekao niko ne prica o povampirenoj alt ljevici cije je sirenje i agresivno nametanje svoga misljenje kao jedinog ispravnog i modernog podstaklo rast desnice.
nacisti,bijeli supremasisti kako se vec zovu,nacionalisti, krajjni desnicari. sve su to ista bs...
inace mozemo da vidimo na primjeru amerike kako je kad se poslije rata ne podvuce refa...nesto ko kod nas..
isto sr drugo pakovanje.
-
jefferson
#10344 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Alt ljevici, jer su partizani i saveznici tokom II sv. rata bili isto tako povampireni.NajdraziVodjaa wrote:Al su libtardi i alt left ultra hrabri, onaj desnicar daje intervju a ovaj mu pridje sa strane jos maskiran stocira ga i pobjegne, nema sta herojski cinSjecam se ekstaze na temi i odusevljenje ovim cinom hrabrosti
![]()
A najjace mi je to za taj kip koji tu stoji koliko 170 godina i sad se sjetili da ga uklanjaju valjda tek skontali sad da je bio general konfederacije i robovlasnikDobro je Trump rekao niko ne prica o povampirenoj alt ljevici cije je sirenje i agresivno nametanje svoga misljenje kao jedinog ispravnog i modernog podstaklo rast desnice.
Tebe treba dobro po glavi razjebat nekom metalnom bejzbol palicom, pa opet svaki put kada ti tako nesto padne na pamet.
-
jefferson
#10345 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ma sve se to nesto fura na oruzje. Gledam ih sve to nova oprema, natrpali na sebe ko da im je zadatak prepjesaciti sa jedne obale na drugu. To nije vidjelo rata nikad u zivotu osim na video igrici.jeza u ledja wrote:Ma nacisti, sve neke frizurice, kosuljice. Nemaju veze sa standardnim americkim papkom.
Mislim, hipsteri i lezbe ih saketaju.![]()
Danas negdje procitah - kakve li ironije, kako to da ovi "superiorni" vole mahati zastavama zemalja koje su izgubile ratove?Prvo Konfederacija pa onda Treci Rajh. Sta ima "superiorni"?
Fakat tu treba murija uletiti i dobro sve isprebijati jedan dan. 99% bi ih se vratilo i nastavilo zivjeti kod mame i tate kod kuce i igrati video igrice, kao sto su radili prije nego sto su se uzjebali otkako je Obama izabran.
-
sumirprimus
#10346 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
njihova furka s oruzjem, zacas preraaste u krvav sukob...
ideologija je ebena stvar..
ideologija je ebena stvar..
-
sumirprimus
#10347 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
najace kad ga pitaju hoce li doc u taj sarlotsvil kako vec...
ej kaze great place,btw znate da ja tu posjedujem najvecu vinariju u ju es end ej koji krelac

ej kaze great place,btw znate da ja tu posjedujem najvecu vinariju u ju es end ej koji krelac
-
Nocty
#10348 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nisu svi došli sa zastavama nego je tu bilo ljudi iz razloga što se uklanja istorija gdje je mnogo ljudi izginulo.Gdje jug bogat hranom nije htio kupovat mašineriju sa sjevera nego iz Evrope.Uplaćivat u Washington.Sluge su sporednu ulogu imale tu jer je i sjever imao sluge.E sad kad se sve to počne uklanjat šta onda i dokle? Ko je ponio palice na protest bez palica? Jel vi ponjimajete to što bi reko Vladimir? Fucking e Trump bump lol.jeza u ledja wrote:Ma nacisti, sve neke frizurice, kosuljice. Nemaju veze sa standardnim americkim papkom.
Danas negdje procitah - kakve li ironije, kako to da ovi "superiorni" vole mahati zastavama zemalja koje su izgubile ratove?Prvo Konfederacija pa onda Treci Rajh. Sta ima "superiorni"?
-
jefferson
#10349 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sta ocekvati od covjeka koji nikad u zivotu nije nista zaradio? Nasljedio 200 miliona dolara, bankrotirao 6 puta. To je dijete od 5 godina zarobljeno u tijelu 70-godisnjaka.sumirprimus wrote:najace kad ga pitaju hoce li doc u taj sarlotsvil kako vec...
ej kaze great place,btw znate da ja tu posjedujem najvecu vinariju u ju es end ej koji krelac![]()
![]()
Trump je posljedica veceg problema. Ali nije ni prvi a ni zadnji kreten u bijeloj kuci. Sreca amerika je decentralizovana drzava.
-
jefferson
#10350 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Slabo ti ta istorija ide.Nocty wrote:Nisu svi došli sa zastavama nego je tu bilo ljudi iz razloga što se uklanja istorija gdje je mnogo ljudi izginulo.Gdje jug bogat hranom nije htio kupovat mašineriju sa sjevera nego iz Evrope.Uplaćivat u Washington.Sluge su sporednu ulogu imale tu jer je i sjever imao sluge.E sad kad se sve to počne uklanjat šta onda i dokle? Ko je ponio palice na protest bez palica? Jel vi ponjimajete to što bi reko Vladimir? Fucking e Trump bump lol.jeza u ledja wrote:Ma nacisti, sve neke frizurice, kosuljice. Nemaju veze sa standardnim americkim papkom.