Evo ja sam imao 5 dolara na racunu, iznajmio 20 komada, ostavio 1 dolar u renting balance, i evo vec ima jedno 6-7 dana kako imam referale, kad prođe jedno 25 dana ostavit ću ovdje opet komentar sa rezultatima.Medolinooo wrote:kako ide to sa unajmljivanjem refreala, isplati li se?
Mnogo sam čitao o raznim strategijama po pitanju referala, i mislim da je najbolje rentati na samo jedan mjesec (većina savjetuje baš suprotno). Ja na neobuxu neću nikako raditi taskove ovih mjesec dana kako bih mogao imati što bolji uvid u poslovanje sa referalima.
Mislim da se sa referalima može biti u nekom malom plusu, ali mislim da problemi nastaju kada se renta veliki broj referala i kad se rentaju na duži vremenski period.
Dakle, ako neko želi da pokuša nek krene po malo i nek vidi jel može da napreduje. Uglavnom mislim da se ne može ni izgubiti, ili bar minimalno. Eh ako vec neko iznajmi 300 referala na period od par mjeseci ili više...
Ja ću najvjerovatnije odustati od rentanja referala čak i ako budem u plusu, jer stalno bacam pogled jesu li kliknuli, but me nerviraju