Sva pokretna i nepokretna imovina fk Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11

ti si ba eurosmijeh ovoga podforuma hahahaha sto je skoro pa tesko nadmasiti kakvih sve pokemona ima ala gerroAnaliticarr wrote: ↑17/04/2020 23:16Nije lijepo pokusavati ismijavati neko geografsko podrucje komsija.![]()
Kao sto nije lijepo biti necija tj svacija politicka igracka![]()
![]()
![]()
Izvini ako sam ti uvrijedio naselje, ali svejedno raja ti se smijeAnaliticarr wrote: ↑17/04/2020 23:16Nije lijepo pokusavati ismijavati neko geografsko podrucje komsija.![]()
![]()
![]()
Hvala na komplimentu komso. Puno mi to znaci vjeruj mi.Nike af1 white wrote: ↑17/04/2020 23:18ti si ba eurosmijeh ovoga podforuma hahahaha sto je skoro pa tesko nadmasiti kakvih sve pokemona ima ala gerroAnaliticarr wrote: ↑17/04/2020 23:16Nije lijepo pokusavati ismijavati neko geografsko podrucje komsija.![]()
![]()
![]()
da naravno jedan privatni je i na Husrefovo ime kad je vidio sa kakve osobe tj. sabra sa vincekom su ga nogirale dadne amaru svoj privatni racun da tu leze pare da se taleAnaliticarr wrote: ↑17/04/2020 23:26Hvala na komplimentu komso. Puno mi to znaci vjeruj mi.Nike af1 white wrote: ↑17/04/2020 23:18ti si ba eurosmijeh ovoga podforuma hahahaha sto je skoro pa tesko nadmasiti kakvih sve pokemona ima ala gerroAnaliticarr wrote: ↑17/04/2020 23:16
Nije lijepo pokusavati ismijavati neko geografsko podrucje komsija.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nego da te pitam nesto, mozda si upuceniji od mene jer ovdje su svi upuceni u sve;
Ovaj ziroracun koji je objavljen, je li to novi klubski racun ili dusmani OPET pokusavaju sve Zeljine donacije uvaliti na racun Osimovih, samo da bi im ukaljali ime i obraz?![]()
Znam da su tako blokirali racun od omladinaca i uplate se vrse na privatne racune, pa reko mozda opet pokusavaju da otezaju jadnom Amaru posao tako sto ce sve pare leci na njegov racun a znamo svi da on nema vremena provjeravati sve to i odvajati glavnicu od kamate. Opet ce ga dusmani natjerati da tuzi svetinju.![]()
![]()
![]()
Kaze navijac kluba koji domace tekme u evropi igra 40km od vlastitog grada ove godine skoknete i do Banja Luke Mostara da budete pravi putujuci evropski cirkusemigrazione wrote: ↑17/04/2020 23:47 Sarajevski Čelik, boli vas kurac repka će vam igrati na Grbavici, teren ko svila, a krov se presijava, bićete naši robijaši
![]()
![]()
Pa dobro nece bas svi biti robijasi ali neke ''legende'' bi to vrlo lako mogle postatiemigrazione wrote: ↑17/04/2020 23:47 Sarajevski Čelik, boli vas kurac repka će vam igrati na Grbavici, teren ko svila, a krov se presijava, bićete naši robijaši
![]()
![]()
Putujuci cirkusNike af1 white wrote: ↑17/04/2020 23:49Kaze navijac kluba koji domace tekme u evropi igra 40km od vlastitog grada ove godine skoknete i do Banja Luke Mostara da budete pravi putujuci evropski cirkusemigrazione wrote: ↑17/04/2020 23:47 Sarajevski Čelik, boli vas kurac repka će vam igrati na Grbavici, teren ko svila, a krov se presijava, bićete naši robijaši
![]()
![]()
![]()
Care vi ste trenirali po školama, skidali se u žari bespomoćno gledajući kako vojvoda Vaske sere i piša po vašem stadionu, i sad smrdi kad se prođe pored sa otvorenim prozorom...LSD wrote: ↑17/04/2020 23:52Putujuci cirkusNike af1 white wrote: ↑17/04/2020 23:49Kaze navijac kluba koji domace tekme u evropi igra 40km od vlastitog grada ove godine skoknete i do Banja Luke Mostara da budete pravi putujuci evropski cirkusemigrazione wrote: ↑17/04/2020 23:47 Sarajevski Čelik, boli vas kurac repka će vam igrati na Grbavici, teren ko svila, a krov se presijava, bićete naši robijaši
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E nek si mi vala rekaoNike af1 white wrote: ↑17/04/2020 23:47
da naravno jedan privatni je i na Husrefovo ime kad je vidio sa kakve osobe tj. sabra sa vincekom su ga nogirale dadne amaru svoj privatni racun da tu leze pare da se tale![]()
sve je moguće kao i tvoja imaginarna ljetna pojacanja ibizzin stadion sve je moguce snovi su veliki i nadasve siroki al jebe vas da vam je realnost u osam crnih nijansi pred očimaAnaliticarr wrote: ↑17/04/2020 23:58E nek si mi vala rekaoNike af1 white wrote: ↑17/04/2020 23:47
da naravno jedan privatni je i na Husrefovo ime kad je vidio sa kakve osobe tj. sabra sa vincekom su ga nogirale dadne amaru svoj privatni racun da tu leze pare da se tale![]()
![]()
![]()
![]()
Ti si pravo olicenje navijaca Zelje i zbog tebe bi uplatio donaciju ali me buni ovo Vrsta računa: privatni žiro račun
Ma kakva crna pojacanja komsija moj dragi, to su samo moji pusti snovi. Doveli bi mi vrlo rado neke skolovane igrace koji nisu uspjeli da se dokazu u velikim klubovima u kojima su ponikli, ali tu se uvjek umijesaju jaci i stabilniji klubovi poput Mladost DKNike af1 white wrote: ↑18/04/2020 00:04sve je moguće kao i tvoja imaginarna ljetna pojacanja ibizzin stadion sve je moguce snovi su veliki i nadasve siroki al jebe vas da vam je realnost u osam crnih nijansi pred očimaAnaliticarr wrote: ↑17/04/2020 23:58E nek si mi vala rekaoNike af1 white wrote: ↑17/04/2020 23:47
![]()
![]()
![]()
Ti si pravo olicenje navijaca Zelje i zbog tebe bi uplatio donaciju ali me buni ovo Vrsta računa: privatni žiro račun
Eis, ne može drugačije nego na taj način.
Ne znam fakat čemu takvi postovi ...emigrazione wrote: ↑17/04/2020 23:57Care vi ste trenirali po školama, skidali se u žari bespomoćno gledajući kako vojvoda Vaske sere i piša po vašem stadionu, i sad smrdi kad se prođe pored sa otvorenim prozorom...
E yebo ti vaske pleme retardirano, vaško.emigrazione wrote: ↑17/04/2020 23:57Care vi ste trenirali po školama, skidali se u žari bespomoćno gledajući kako vojvoda Vaske sere i piša po vašem stadionu, i sad smrdi kad se prođe pored sa otvorenim prozorom...LSD wrote: ↑17/04/2020 23:52Putujuci cirkusNike af1 white wrote: ↑17/04/2020 23:49
Kaze navijac kluba koji domace tekme u evropi igra 40km od vlastitog grada ove godine skoknete i do Banja Luke Mostara da budete pravi putujuci evropski cirkus![]()
![]()
![]()
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje”shae_mishevi wrote: ↑18/04/2020 07:14E yebo ti vaske pleme retardirano, vaško.emigrazione wrote: ↑17/04/2020 23:57Care vi ste trenirali po školama, skidali se u žari bespomoćno gledajući kako vojvoda Vaske sere i piša po vašem stadionu, i sad smrdi kad se prođe pored sa otvorenim prozorom...