Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
semirsar

#10301 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

afannedim wrote:
semirsar wrote:Aj, dok sam jos tuj da priupitam usput je l'to postalo pravilo i kod drugijeh da u periodu od 22:30 i 23:30h uvijek dolazi do gubljenja signala na modemu, ili samo kod mene, i u pravilu nemre da se dohaviza 5.10.15 minuta kako kad?
Nije da sam lijen, mozda malo, ali nije ni lako svako vece bezveze dizati mojijeh 100-njak kila zarad restarta modema a onaj cerveni sheytancic mi jos u podsvijesti kljucka "'os ti da potpisujes, 'os... e et' ti ga na sad" :evil:
Prije desetak dana I meni se dešavalo jedno dvije tri noći isto al nisam ih zvao. Prestalo samo od sebe sad sve 10
Thnks, znaci da ne zovem, vidim sta ce nocaske da bidne, to ko neka baja od korisnika do korisnika sece?! :mrgreen:
MTV

#10302 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

I meni se maloprije desio jedan reset, odma se vratilo sve. A prethodnih dana se znalo desiti oko 12 sati.
Praetorious

#10303 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Praetorious »

Oh, zaboga, to su samo Gremlini, naviknite se na njih... :D

Image
afannedim

#10304 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Sad odradio reset stb.-ova i dobio kanale hayat HD. , leta HD. , happy tv, Filmbox plus, Filmbox HD. , idx HD. , discovery science HD. , mezzo, pink world cinema, pink serije, pink super Kids. , pink kuhar, pink shop. , pink erotičnosti 5, 6, 7, 8 i cnn. Ja sam na starom paketu još uvijek i pravo sam se iznenadio. Bravo Logosoft.
MTV

#10305 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Lijepo od njih.
afannedim

#10306 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV wrote:Lijepo od njih.
Sad vidjeh na stranici da su pustili svima do 3 januara sve kanale bez obzira na kojem si paketu. Fino od njih. :thumbup:
MTV

#10307 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Uživajte u novogodišnjim praznicima uz Super TV!

Image

Bliže nam novogodišnji praznici, a svi dobro znamo da je kraj godine period darivanja i poklona. Tim povodom smo odlučili da obradujemo pretplatnike usluge Super TV.

Naime, svi korisnici Super TV-a će, u periodu od 28. decembra 2015. pa sve do 3. januara 2016, moći uživati u svim kanalima programske šeme Super TV-a.

Tokom ovih sedam dana, korisnici će imati priliku da koriste sve dodatne pakete usluge Super TV, bez obzira na koji su od paketa pretplaćeni. Nakon isteka navedenog perioda, korisnicima će biti dostupni TV kanali koje su izabrali potpisivanjem pretplatničkog ugovora.

Ovim simboličnim poklonom želimo da zahvalimo svojim vjernim korisnicima i koristimo priliku da im poželimo sretne novogodišnje praznike i uspješnu nadolazeću godinu.

Vaš Logosoft

https://www.lol.ba/Novosti.aspx?id=6721 ... 3fea1fef8c

Ja nebi bio ja kad nebi rekao da sam vise ocekivao nick jr. i BBC World HD :D
afannedim

#10308 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV wrote:Uživajte u novogodišnjim praznicima uz Super TV!

Image

Bliže nam novogodišnji praznici, a svi dobro znamo da je kraj godine period darivanja i poklona. Tim povodom smo odlučili da obradujemo pretplatnike usluge Super TV.

Naime, svi korisnici Super TV-a će, u periodu od 28. decembra 2015. pa sve do 3. januara 2016, moći uživati u svim kanalima programske šeme Super TV-a.

Tokom ovih sedam dana, korisnici će imati priliku da koriste sve dodatne pakete usluge Super TV, bez obzira na koji su od paketa pretplaćeni. Nakon isteka navedenog perioda, korisnicima će biti dostupni TV kanali koje su izabrali potpisivanjem pretplatničkog ugovora.

Ovim simboličnim poklonom želimo da zahvalimo svojim vjernim korisnicima i koristimo priliku da im poželimo sretne novogodišnje praznike i uspješnu nadolazeću godinu.

Vaš Logosoft

Biće i to sigurno
Naslovnica

#10309 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Naslovnica »

Vidim ja sinoć dodali extra jebačina, pa mi ništa nije bilo jasno.
Dobar potez.
Naslovnica

#10310 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Naslovnica »

Dupli
semirsar

#10311 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

afannedim wrote:

Image

Vaš Logosoft

Biće i to sigurno
Slijedom slicne price iliti akcije na T-mach temi moram i ja da priupitam ovdeka k'o neko anamotamo kodnjiha... a sta dobijaju oni koji to vec imaju?
Dzontra_Volta

#10312 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Dzontra_Volta »

semirsar wrote:
afannedim wrote:

Image

Vaš Logosoft

Biće i to sigurno
Slijedom slicne price iliti akcije na T-mach temi moram i ja da priupitam ovdeka k'o neko anamotamo kodnjiha... a sta dobijaju oni koji to vec imaju?
Njima je Nova godina svih 365 dana. :D
Sakazulu

#10313 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Hvala,

Ali trebali ste ovo uraditi recimo tokom cijelo decembra... Ovako fala, ali dosta nas neće biti u tom periodu uz tv a ni uz SUPER TV...
radiša

#10314 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by radiša »

Hvala im,ostavite nam ove kanale stalno a ubacite neke hd pa njih naplacujte dodatno :lol:
afannedim

#10315 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Ovo nam sve ostavite a HD paket nek bude zaseban i da se naplacuje.
radiša

#10316 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by radiša »

afannedim wrote:Ovo nam sve ostavite a HD paket nek bude zaseban i da se naplacuje.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
MTV

#10317 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Opet ja :D

Eno HS korisnici stvarno dobili (kanali koji me jako interesuju) b92, Prva, Prva plus, Balkanika, CMC, Boomerang, OK, OK Bambino. Zadnja dva su dosta slicni ultri i mini ultri samo sinkronizirani na hrvatski i u 16:9 formatu.
afannedim

#10318 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV wrote:Opet ja :D

Eno HS korisnici stvarno dobili (kanali koji me jako interesuju) b92, Prva, Prva plus, Balkanika, CMC, Boomerang, OK, OK Bambino. Zadnja dva su dosta slicni ultri i mini ultri samo sinkronizirani na hrvatski i u 16:9 formatu.

Telemach korisnici. :D
radiša

#10319 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by radiša »

dobili al zakljucano da bi odkljuco moras platit
radiša

#10320 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by radiša »

Iza Horizonta wrote:
radiša wrote:

dobili al zakljucano da bi odkljuco moras platit
šta je zaključano?
Kanali koje je naveo su za obicnog korisnika koji nema modul zakljucani.
radiša

#10321 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by radiša »

Iza Horizonta wrote:
radiša wrote: Kanali koje je naveo su za obicnog korisnika koji nema modul zakljucani.
ajde ne lupaj bogati imali reciver ili modul isti su kanali, zaključani su samo HD paket i HBO
opet se pravis pametan a nisi :lol:

pa valjda znam sta imam i sta mi pise na tv,nauci citat ako neznas nemam modul a nit resiver i novi kanali su zakljucani.
MTV

#10322 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Onaj ko placa digitalu naravno da mu rade kanali onaj ko neplaca nerade kodirani su, logicno.
radiša

#10323 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by radiša »

MTV wrote:Onaj ko placa digitalu naravno da mu rade kanali onaj ko neplaca nerade kodirani su, logicno.
to i pricam al đaba.
radiša

#10324 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by radiša »

Iza Horizonta wrote:
radiša wrote:
MTV wrote:Onaj ko placa digitalu naravno da mu rade kanali onaj ko neplaca nerade kodirani su, logicno.
to i pricam al đaba.
pa ko ti je kriv što imaš analognu samo :lol:
imam i digitalnu al mandala.pinkovi su mi radili,jos neki u digitalnoj rade ali novi ne.
radiša

#10325 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by radiša »

Iza Horizonta wrote:
radiša wrote: imam i digitalnu al mandala.pinkovi su mi radili,jos neki u digitalnoj rade ali novi ne.
čitaj tamo piše da puštaju po naseljima signal kao što su radili i kada je telemah preuzeo velnet, puštali su signal po naseljima a ne svima odjednom, pinkovi su izbačeni iz šeme ostala samo 3 pink kanala, imaš brate tamo spisak analogne i digitalne pa uporedi.
dobio sam ja vec te kanale samo pise da su zakljucani,znaci signala vec ima, naziv kanala pise al kodiran signal ili ti ga mandala.
tv mi podrzava i digitalnu njihovu al ocigledno da treba modul za koji imam mjesto u tv al to se placa.placo sam hs-u vazda samo analognu a to sto sam imo dosta kanala digitalnih za dz. je njihov problem.
Post Reply