Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
razonoda

#10301 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by razonoda »

mozda ispred dzamije, gdje bakir dijeli predizborne letke.
razonoda

#10302 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by razonoda »

covjek od ''kese'' dosao do tornja. kako , nije me briga, voli i radi za bih. to , moze biti uzor svakog bosanca .
zrakomlat

#10303 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by zrakomlat »

razonoda wrote:covjek od ''kese'' dosao do tornja. kako , nije me briga, voli i radi za bih. to , moze biti uzor svakog bosanca .
Pa što onda nije preuzeo neko ministarstvo vezano za ekonomiju, pa da i BiH dođe od kese do tornjeva, ako je već ekspert u toj oblasti? Zašto sigurnost?
razonoda

#10304 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by razonoda »

nije dao bakir
Kat

#10305 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Kat »

zrakomlat wrote:
razonoda wrote:covjek od ''kese'' dosao do tornja. kako , nije me briga, voli i radi za bih. to , moze biti uzor svakog bosanca .
Pa što onda nije preuzeo neko ministarstvo vezano za ekonomiju, pa da i BiH dođe od kese do tornjeva, ako je već ekspert u toj oblasti? Zašto sigurnost?
Pa valjda da unisti sve dokaze svojih malverzacija.
zrakomlat

#10306 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by zrakomlat »

I ja sam tako mislio, ali evo čovjek reče da mu nije dao Bakir, a on se i kandidovao da formira cunami ekonomskog napretka :D. Baš sam bio u zabludi do sad
ilkbahar

#10307 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by ilkbahar »

zrakomlat wrote:I ja sam tako mislio, ali evo čovjek reče da mu nije dao Bakir, a on se i kandidovao da formira cunami ekonomskog napretka :D. Baš sam bio u zabludi do sad
Ako Fahro dodje na vlast ima bas da nas cunami satare i to ekonomski, uzet ce nam i ovo malo jada sto imamo za zivota. U slucaju njegove pobjede predvidjam pravo malo robovlasnicko carstvo, gdje ce ljudi biti izlozeni terorirziranju, stalnom prismotri i kontroli, radu od po 18 sati dnevno, davanje hrane na kapaljku, oduzimanje privatne imovine i td itd ...Ne do Bog....
Duga dana u zla gospodara, bit ce nam svima....a i vama sto oko njega skakucete, nadajuci se da cete uzeti mrvice ...
Better Man

#10308 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Better Man »

ilkbahar wrote:
zrakomlat wrote:I ja sam tako mislio, ali evo čovjek reče da mu nije dao Bakir, a on se i kandidovao da formira cunami ekonomskog napretka :D. Baš sam bio u zabludi do sad
Ako Fahro dodje na vlast ima bas da nas cunami satare i to ekonomski, uzet ce nam i ovo malo jada sto imamo za zivota. U slucaju njegove pobjede predvidjam pravo malo robovlasnicko carstvo, gdje ce ljudi biti izlozeni terorirziranju, stalnom prismotri i kontroli, radu od po 18 sati dnevno, davanje hrane na kapaljku, oduzimanje privatne imovine i td itd ...Ne do Bog....
Duga dana u zla gospodara, bit ce nam svima....a i vama sto oko njega skakucete, nadajuci se da cete uzeti mrvice ...
Ovo mogu pisati samo oni koji su se direktno okoristili o trenutnu mafijašku vlast i koji se boje da njihovim porazom bi i oni mogli pred lice pravde i u zatvor.
pumica

#10309 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by pumica »

Better Man wrote:
ilkbahar wrote:
Ovo mogu pisati samo oni koji su se direktno okoristili o trenutnu mafijašku vlast i koji se boje da njihovim porazom bi i oni mogli pred lice pravde i u zatvor.
Naprosto nisi u pravu!
Totalno grijesis.
Ne bi imao nikakvog hajra od njega osim ako mu ne trebas za njegove licne bolesne interese...cak i da si mu brat ne bi imao hajra ako nisi jednak bolesnik!
Dakle, ili si bolestan ili totalno neupucen.
ilkbahar

#10310 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by ilkbahar »

Better Man wrote:
ilkbahar wrote:
Nisi ni blizu, niko vise od mene ne zeli da se aktuelna vlast svrgne sa vlasti, ali isto tako dolazak Fahre na vlast bi znacio potpuno propast za nas obicne ljude, jer je sam Fahro nusprodukt SDA. Zivi bili pa vidjeli, poznat je taj vas Fahro kao zloglasan poslodavac, mos mislit kakav bi bio na vlasti onda? Ne do Bog da saznamo!

Fahro bi uspostavio apsolutnu monarhiju a svi njegovi stranacki puleni bi mu bile dvorske lude i sluge.
razonoda

#10311 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by razonoda »

Zloglasni poslodavac ? Ma, jel moguce> :shock:
Hocemo li Bakira, gdje mu se recenica zavrsava AKO BOG DA . To nije moj izbor covjeka.
ilkbahar

#10312 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by ilkbahar »

razonoda wrote:Zloglasni poslodavac ? Ma, jel moguce> :shock:
Hocemo li Bakira, gdje mu se recenica zavrsava AKO BOG DA . To nije moj izbor covjeka.
Ni moj!
lasta2

#10313 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by lasta2 »

razonoda wrote:a sta je trebao??? da nedodze ili ????
ignorisaću strašne gramatičke greške u tako malo riječi i samo odgovoriti na pitanje, iako je neshvatljivo da je nekome ovo potrebno objašnjavati... pošten čovjek ne bi koristio priliku da gura svoje slike gdje uči fatihu nad mrtvim Tihićem i tako šalje poruke da kao ima obraza i da je musliman, te takvim scenama prikriva sve one bljuvotine koje je pisao o istom tom rahmetliji. sad neko treba da kaže "pa nije on ništa imao protiv Sulje, bio mu je i na dženazi, ima slika...".

sve dok je ovaca neće falit vune...
pumica wrote:Sjooo pitanja???
stvarno...
razonoda

#10314 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by razonoda »

LASTA
Izvini na pravopisu. Biti ce toga jos. Ne koristm bos. svakodnevno.
Po meni je sasvim ispravno postupio. Nije se sa njegovim stavovima slagao, ali ne znaci da nisu komunicirali.
Jeli licemjerno sto se i Dodik pojavio na sahrani.
Alija se rukovao sa Milosevicem, poslije SVEGA itd.
lasta2

#10315 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by lasta2 »

razonoda wrote:LASTA
Po meni je sasvim ispravno postupio. Nije se sa njegovim stavovima slagao, ali ne znaci da nisu komunicirali.
ma fulaš čovječe poentu. ne radi se o prisustvu, to je normalna stvar, nego o iskorištavanju situacije u svrhe promocije. ne treba njegova slika sa dženaze da se ističe na njegovom portalu. neumjesno je i neljudski, odnosno sasvim priliči Šćepi kao pojavi, jer on nema ljudstva ni trunke a obraza ima ko cuko. pametan čovjek bi tražio suprotno - da takva slika ne bude istaknuta - upravo zbog izbjegavanja (opravdanih) negativnih tumačenja.
JThomas

#10316 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by JThomas »

Better Man wrote:
prijatelj, ne poznanik već pravi prijatelj, gulio 4 i po godine kod fahre na ugovor o djelu dok nije dobio ugovor o radu. o satima rada da ne počinjem.

želim i ja propast aktuelne vlasti, ali fahro je njen produkt. fahru su nacrtali izetbegovići. i može se opušteno reći da je sve do osnivanja vlastite stranke i on neformalno bio vlast.
razonoda

#10317 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by razonoda »

lasta2 wrote:
ma fulaš čovječe poentu. ne radi se o prisustvu, to je normalna stvar, nego o iskorištavanju situacije u svrhe promocije. ne treba njegova slika sa dženaze da se ističe na njegovom portalu. neumjesno je i neljudski, odnosno sasvim priliči Šćepi kao pojavi, jer on nema ljudstva ni trunke a obraza ima ko cuko. pametan čovjek bi tražio suprotno - da takva slika ne bude istaknuta - upravo zbog izbjegavanja (opravdanih) negativnih tumačenja.
Samim tim sto ga zoves Scepo, govori sve. On ne moze kod tebe zaraditi nikakav poen.
da se nije pojavio---------- ne postuje mrtve
pojavio se nije digao ruke-----cetnik nece da mu uci......
digao ruke-------- licemjer
Objavio u svojim novinama , hm vjerovatno ima neki razlog.
pumica

#10318 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by pumica »

razonoda wrote:
lasta2 wrote:
Samim tim sto ga zoves Scepo, govori sve. On ne moze kod tebe zaraditi nikakav poen.
da se nije pojavio---------- ne postuje mrtve
pojavio se nije digao ruke-----cetnik nece da mu uci......
digao ruke-------- licemjer
Objavio u svojim novinama , hm vjerovatno ima neki razlog.
Ooo pobogu...to sto ga zove scepo, eto bas to govori sve. Kakav dokaz!
Imas dva predizborna skupa prekosutra pa idi tamo velicaj svog vodju i ne ubjedjuj posten narod ovdje u svoju bajku.
Izaci ces i ti iz svoje bajke...vrlo brzo...zelim ti da ti ne bude previse bolno.
Cak i ako si mu nesto u rodu isto te ceka.
razonoda

#10319 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by razonoda »

uh , sta ti ovdje svasta napisa. najvaznije je to, da ti nesto znas vise . nego svi mi. ovdje posten narod - gdje je onaj neposteni? covjek radi svoj posao, ti radi svoj, nadji svog vodju i uzivaj.
razonoda

#10320 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by razonoda »

JThomas wrote:
Better Man wrote:
prijatelj, ne poznanik već pravi prijatelj, gulio 4 i po godine kod fahre na ugovor o djelu dok nije dobio ugovor o radu. o satima rada da ne počinjem.

želim i ja propast aktuelne vlasti, ali fahro je njen produkt. fahru su nacrtali izetbegovići. i može se opušteno reći da je sve do osnivanja vlastite stranke i on neformalno bio vlast.
na zapadu se radi 'na ugovor' a i beha ide ka zapadu. a i da radi prekovremeno a da ne bude placen, takodje normalno. ne zvuci dobro ali je tako.
Danguba

#10321 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Danguba »

Nemoj da ti Nazifa Gljivu pozovem da ti objasni kako se radi kod Scepana nalog. :D
weredsf

#10322 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by weredsf »

Last edited by weredsf on 28/09/2014 23:34, edited 4 times in total.
It_is_a_Leclerc

#10323 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by It_is_a_Leclerc »

Kako je zanimljivo da se navijači ovih erdoganovih ćevapojeda tek sad sjetiše Fahrine prošlosti. Kad je ljubio dupe Izetbegovićima, i intervjue započinjao sa : "Gospodine predsjedniče, nemam drugog pitanja nego - Kako ste ?", nije bio nikakav špijun, već bošnjački Larry King..

Hihihi.. Ko vas ne zna.
Danguba

#10324 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Danguba »

Meni se gadi i prije i poslije za razliku od nekih koji selektivno gledaju Scepanovu karijeru. :wink: :D
reis1

#10325 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by reis1 »

DF ili SBB.

To su dvije opcije oko kojih se predomisljam. Mozda raspodijelim po nivoima...
Post Reply