Izrael je opet pocinio zlocin!

Locked
Korisnica_

#10301 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Korisnica_ »

1Dante1 wrote: Pa opet ne pises nista relevantno za temu. Opet pises gluposti. Eto palestinci nisu zrtve, ona djeca su zasluzila da budu ubijena u raketnim napadima.
Nisam ja ta koja je pocela govoriti o islamofobiji nego Sezam (+ milion drugih forumasa).

A napisala sam ja dosta toga sto je relevantno za temu. Kazem da su djeca zrtve, i Izraela i Hamasa, koji je vise puta odbio primirje i tako zrtvovao ovu djecu za koju ih bas briga.

Napisala sam i da se smijem vama koji aplaudirate Hamas kako ima "muda" zato sto nece postici dogovor sa Izraelom, pa onda kukate kad se rat nastavlja i Palestinci ginu.

Kao sto sam rekla: nema kod vas objektivnosti i samokritike. Cifuti zli, Palestinci dobri, kraj price. Ko se ne slaze taj je cionista, fasista, rasista, sovinista i naravn - islamofob :lol:

E pa sorry, ima nas koji razmisljamo svojom glavom. I necete nas otjerati s foruma vrijedjanjem i postovima pune patetike :)
Alfons Kauders

#10302 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Alfons Kauders »

arman1 wrote:
Korisnica_ wrote:
kanaan wrote: Ti nisi dobra,pa ako se ista na ovom svijetu kritizira,vrijedja,pljuje,ponizava to je onda Islam i muslimani. Na ovom forumu je to ocigledno,al' ti ne vidis izgleda dalje od svog nosa?!:-/
Opet vi :)

Ako se ista na ovom svijetu kritizira, vrijedja, pljuje, onda je to krscanstvo i krscani. Od Monty Pythona do Family Guya, sprdanje sa krscanstvom je postalo mainstream. South Park je u vise navrata ismijavao krscanstvo a kad su htjeli isto to uraditi s islamom, dobili su toliko puno prijetecih poruka da su odustali. Nisu smjeli. Jer zna se, kad neko kritizira islam - gore ambasade, lete glave, ljudi umiru. Karikaturi su najbolji primjer.

A ipak su vama muslimani zrtve koje niko ne postuje i koje svi vrijedjaju i "ponizavaju" :lol: :lol: Kako da vam se ne smijem?
Vrati se u izrael pa se smij do sudnjeg dana trolčino-klonu. Nači češ tamo toliko istomišljenika, zar ne?
Ne mogu se rugati ni jednoj vjeri kad u porodici imam svega. Nekoliko članova moje porodice je svojevremeno skrivalo jevreje od njemaca i lokalaca. 40 godina kasnije njihova djeca(od tih istih jevreja) su dali podršku onima koji su klali potomke svojih spasitelja.
Imam kod kuće pismo gdje nas poziva član jedne od tih porodica da im budem gosti u Izraelu. Pismo je iz 1989 te godine. Sin čovjeka koji nas je zvao na FB je objavio sliku kako sjedi na tijelu ubijenog palestinca i puši.

Izrael kao riječ i pojam mi se gadi. Isto je i sa EU i USA. Nije stvar u religiji nego u aršinima. U vrijeme kad vrhovni rabin BiH javno kaže da je izrael prešao granicu dopustivog lokalna papčina (čitaj radmanović) daje podršku koljačima nejaći.

Haj idi malo na izrraelske radikalne forume pa tamo s njima onaniši, pošto imam osječaj da znaš hebrejski i engleski.
Jedan stari forumas, sada nazalost pokojni, je zvao i mailao Yad Vashem trazeci da se njegovi roditelji koji su takodjer spasavali Zidove u Sarajevu skinu sa spiska pravednika - zato jer je Yad Vashem ugostio ljude koji poricu genocid u BiH i jer je izraelski ministar vanjskih poslova u par navrata posjetio te ljude u BiH.

Koja ironija, kada muzej holokausta otvoreno podrzava one koji zagovaraju novi...
Korisnica_

#10303 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Korisnica_ »

arman1 wrote: Vrati se u izrael pa se smij do sudnjeg dana trolčino-klonu. Nači češ tamo toliko istomišljenika, zar ne?
Ne mogu se rugati ni jednoj vjeri kad u porodici imam svega. Nekoliko članova moje porodice je svojevremeno skrivalo jevreje od njemaca i lokalaca. 40 godina kasnije njihova djeca(od tih istih jevreja) su dali podršku onima koji su klali potomke svojih spasitelja.
Imam kod kuće pismo gdje nas poziva član jedne od tih porodica da im budem gosti u Izraelu. Pismo je iz 1989 te godine. Sin čovjeka koji nas je zvao na FB je objavio sliku kako sjedi na tijelu ubijenog palestinca i puši.

Izrael kao riječ i pojam mi se gadi. Isto je i sa EU i USA. Nije stvar u religiji nego u aršinima. U vrijeme kad vrhovni rabin BiH javno kaže da je izrael prešao granicu dopustivog lokalna papčina (čitaj radmanović) daje podršku koljačima nejaći.

Haj idi malo na izrraelske radikalne forume pa tamo s njima onaniši, pošto imam osječaj da znaš hebrejski i engleski.
Jel mozes ti shvatiti (ali uopste) da mi zivimo u demokratskom drustvu? Da ne mozes otjerati sa foruma ljude s kojima ne dijelis misljenje?

Rekla sam vec, ne padam ja na vrijedjanje i patetiku. Gledam stvari objektivno i neutralno. To sto to vama znaci da sam cionista je vasa stvar. Poznata mi je vasa plitkost u svakom slucaju.
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#10304 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by arman1 »

Korisnica_ wrote: A IP adrese se lako mogu provjeriti.
IP adresa se može i sakriti, a i falšati. Na internetu ima stotine programčića za to. Pa ne misliš da smo stvarno toliko neupućeni?
SmokingMan

#10305 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by SmokingMan »

Fakat ovo više nema smisla,i kako biva po običaju,mediji zapada uglavnom "zaobilaze" priču,ili stidljivo govore o njoj,potpuno umanjujući njenu važnost...

Image

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/bo ... koj-vojsci
Korisnica_

#10306 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Korisnica_ »

Alfons Kauders wrote: Harris je kita, spram rahmetli Hitchensa i jos par likova. Harris je najtanji od njih, i to na vise frontova. :D Ali Harrisa vole u nekim krugovima - npr. vole ga Zidovi desnicari jer ne gotivi muslimane, mada lik ne gotivi pretjerano ni njih.

Kad konzervativni vjernici navijaju za ateistu zato jer mrzi druge vjernike, to je u najmanju ruku cudno.

A kada forumasi na klixu, ukljucujuci veliki broj agnostika/ateista/anti-teista postanu islamisti, to vec postaje zabavno. :lol:
Pa to je normalno. Muslimani recimo nemaju nista protiv Carlina uglavnom jer je slabo nesto specificno rekao protiv Islama (vise je govorio o vjeri opcenito, ili o krscanstvu). Konzervativni vjernici (Jevreji) ne vole Harrisa nego ga "toleriraju" na isti nacin na koji muslimani toleriraju Carlina.
Korisnica_

#10307 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Korisnica_ »

arman1 wrote: IP adresa se može i sakriti, a i falšati. Na internetu ima stotine programčića za to. Pa ne misliš da smo stvarno toliko neupućeni?
:-) :-) :-) Kakva paranoja :-) :-) :-)
Alfons Kauders

#10308 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Alfons Kauders »

Korisnica_ wrote:
1Dante1 wrote: Pa opet ne pises nista relevantno za temu. Opet pises gluposti. Eto palestinci nisu zrtve, ona djeca su zasluzila da budu ubijena u raketnim napadima.
Nisam ja ta koja je pocela govoriti o islamofobiji nego Sezam (+ milion drugih forumasa).

A napisala sam ja dosta toga sto je relevantno za temu. Kazem da su djeca zrtve, i Izraela i Hamasa, koji je vise puta odbio primirje i tako zrtvovao ovu djecu za koju ih bas briga.

Napisala sam i da se smijem vama koji aplaudirate Hamas kako ima "muda" zato sto nece postici dogovor sa Izraelom, pa onda kukate kad se rat nastavlja i Palestinci ginu.

Kao sto sam rekla: nema kod vas objektivnosti i samokritike. Cifuti zli, Palestinci dobri, kraj price. Ko se ne slaze taj je cionista, fasista, rasista, sovinista i naravn - islamofob :lol:

E pa sorry, ima nas koji razmisljamo svojom glavom. I necete nas otjerati s foruma vrijedjanjem i postovima pune patetike :)
Nisu Palestinci dobri, isto kao ni sto Izraelci nisu dobri. Zapravo vrlo su slicni, jer i kod jednih i kod drugih glavnu rijec imaju fundamentalisti, zlocinci i teroristi. Samo sto su cionisticki malcice bolje opremljeni i imaju bolji PR. S moralne strane, IDF i Hamasu su braca.

To je ono sto najvise boli Izraelce - sto ih sve vise ljudi pocinje gledati kao divljake, jer imaju vise zajednickog sa Hamasom i Islamskim Dzihadom nego s nama Evropljanima. :D Ali sta se moze kad je fakat tako, kao sto sam rekao jako su se dobro uklopili u novo okruzenje. :D Najpismeniji i najkulturniji narod na planeti se srozao na nivo beduinskih plemena, samo sto umjesto sablji i tandzara imaju nuklearke. :-)
Korisnica_

#10309 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Korisnica_ »

Alfons Kauders wrote:
Nisu Palestinci dobri, isto kao ni sto Izraelci nisu dobri. Zapravo vrlo su slicni, jer i kod jednih i kod drugih glavnu rijec imaju fundamentalisti, zlocinci i teroristi. Samo sto su cionisticki malcice bolje opremljeni i imaju bolji PR. S moralne strane, IDF i Hamasu su braca.

To je ono sto najvise boli Izraelce - sto ih sve vise ljudi pocinje gledati kao divljake, jer imaju vise zajednickog sa Hamasom i Islamskim Dzihadom nego s nama Evropljanima. :D Ali sta se moze kad je fakat tako, kao sto sam rekao jako su se dobro uklopili u novo okruzenje. :D Najpismeniji i najkulturniji narod na planeti se srozao na nivo beduinskih plemena, samo sto umjesto sablji i tandzara imaju nuklearke. :-)
Vidis, sa svime se slazem 10000%. Sto se mene tice ovo je jedan od najboljih postova na temi :thumbup:
arman1

#10310 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by arman1 »

Korisnica_ wrote: Jel mozes ti shvatiti (ali uopste) da mi zivimo u demokratskom drustvu? Da ne mozes otjerati sa foruma ljude s kojima ne dijelis misljenje?

Rekla sam vec, ne padam ja na vrijedjanje i patetiku. Gledam stvari objektivno i neutralno. To sto to vama znaci da sam cionista je vasa stvar. Poznata mi je vasa plitkost u svakom slucaju.
Ko ba živi u demokratskom društvu? Možda demokratije ima u skandinaviji ali na ostatku planete nema. Posebno ne u tvom voljenom izraelu. Na šta ti padaš uopće me ne interesira. Ne mogu te otjerati ali mogu pokazati koliko si plitka i ti i oni za koje radiš.
Stvari nit gledaš objektivno nit neutralno. Svako sranje koje Hamas napravi izraelvima je 100% opravdano jer druga strana ne poštuje ni jedan jebeni dogovor. U pitanju su zlikovci koji bi i SS postidili.
Palestinci su očajnoj poziciji, a tražit logiku, moral, pravo i sl u potezima očajnika može samo zlonamjeran ili glup, a ovi proizraelski trolovi na forumu nek se prepoznaju u nekoj od ove dvije kategorije.
arman1

#10311 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by arman1 »

Korisnica_ wrote:
arman1 wrote: IP adresa se može i sakriti, a i falšati. Na internetu ima stotine programčića za to. Pa ne misliš da smo stvarno toliko neupućeni?
:-) :-) :-) Kakva paranoja :-) :-) :-)
Ne nego trebamo biti zatucani kao prosječni arapi pa da nas okrećete kako hoćete. Haj prošetaj. :run:
Alfons Kauders

#10312 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Alfons Kauders »

Korisnica_ wrote:
Alfons Kauders wrote: Harris je kita, spram rahmetli Hitchensa i jos par likova. Harris je najtanji od njih, i to na vise frontova. :D Ali Harrisa vole u nekim krugovima - npr. vole ga Zidovi desnicari jer ne gotivi muslimane, mada lik ne gotivi pretjerano ni njih.

Kad konzervativni vjernici navijaju za ateistu zato jer mrzi druge vjernike, to je u najmanju ruku cudno.

A kada forumasi na klixu, ukljucujuci veliki broj agnostika/ateista/anti-teista postanu islamisti, to vec postaje zabavno. :lol:
Pa to je normalno. Muslimani recimo nemaju nista protiv Carlina uglavnom jer je slabo nesto specificno rekao protiv Islama (vise je govorio o vjeri opcenito, ili o krscanstvu). Konzervativni vjernici (Jevreji) ne vole Harrisa nego ga "toleriraju" na isti nacin na koji muslimani toleriraju Carlina.
Carlin je bio katolik i najvise je komentarisao krscanstvo, najvise katolicanstvo (sjeti se price za andjele). Niko ga ne "tolerise" zbog toga vec sto je bio jedan od najboljih komicara ikad. A nije prozivao ni Zidove, ni hinduse, ni pripadnike ostalih religija. Pricao je uopsteno, ponekad bi se obrusio na katolicanstvo.

Uostalom ne vidim zasto poredis komicara i filozofa, jednostavno ne trebaju ici u istu ravan. No posto vidimo da se postupci regularne vojske dovode u istu ravan sa postupcima Hamasa i jos manjih, radikalnijih teroristickih grupa, valjda onda neces zamjeriti sto ja na IDF gledam isto kao na ISIS, Hamas, Hezbolah i slicne organizacije. Sorry, ali meni je to isto.

Zaboli me sto su na jednoj strani uredno uniformisani vojnici pod centraliziranom komandom navodno demokratske drzave (mada Izrael to nije), a na drugoj budale sa maskama na licima. Meni su isti. Vojnici kojima je posao da ubijaju 90% civila i 10% boraca nisu vojnici, vec zlocinci. Slican odnos ubijenih civila/vojnika u svojim akcijama imaju i jedni i drugi. Cak je Hezbolah procentualno ubio vise vojnika nego civila 2006 u poredjenju s IDF-om.

Ah da, s tim sto ovi drugi teroristi nisu naoruzani termonuklearnim naoruzanjem. Ni Hamas ni Hezbolah nisu prodavali nuklearno oruzje rasistickim rezimima. Izrael jeste, ali eto, barem nisu termonuklearke vec obicne. :)
Alfons Kauders

#10313 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Alfons Kauders »

Korisnica_ wrote:
Alfons Kauders wrote:

Vidis, sa svime se slazem 10000%. Sto se mene tice ovo je jedan od najboljih postova na temi :thumbup:
Au, ne mogu da vjerujem. :D Pa ako se slazes, cemu onda svadja sa sarajevskim djihatlijama/islamistima koji su liberalniji, sekularniji i miroljubiviji od prosjecnog Izaelca i Palestinca? :D

E haj mi sad nesto usput objasni. Poznanik trebao da se zeni u Izraelu. Frajer poslije pricao o nekim cudnim zakonima, nesto da se pripadnici razlicitih vjera ne smiju... znas ono... :D Daj molim te kakav sluzbeni list da vidimo da nije tako, da nema rasistickih zakona u demokratskom Izraelu. :D
L u c i f e r

#10314 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by L u c i f e r »

Malo k'o ovdje razmišlja glavom i objektivno, tu rade samo osjećaji, zato i pišu takve stvari.
:thumbup:
MUNAFIK

#10315 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by MUNAFIK »

exliberal-ex wrote:Ma niko nije normalan dole

Izraelci

napadaju ko mutavi mada sve se svodi na system poravnaj pa onda polako ulazi sa teskom mehanizacijom, iscrpljuj,maltretiraj sve bez obzira, neosvrci se na svjetsko mjenje I pozivanje na neku pravdu kad imas kontrolu nad medijima I zastitu najacih drzava,napadaj I rusi iako nemas konkretan plan dokle I koji je krajni cilj
Kako nemaju konkretan plan?

Cionisti imaju vrlo jasan plan, a mi svi vidimo jasno rezultate tog plana u genocidu nad palestincima... Cuj Izrael nema plan, nakon svega napises nesto tako... :(
exliberal-ex wrote:Hamas

provociraj I kad nemas razlog, kontrolisi tokove novca I hrane I time kupuj populaciju, koristi tu istu populaciju kao zivi stit, krij svoju vojsku iza javnih objekata, , nemoj slucajno da sjednes na pregovaracki sto cak I kad ti ponude poziciju, ako se slucajno I zadesis za tim stolim postavi uslove za koje znas da nece biti prihvaceni.

Na kraju svi ispadaju budale I zrtve
Cuj provociraju.... Provociraju jer odbijaju nesati u tisini u najvecem logoru smrti u svjetskoj historiji... I PROVOCIRAJU...

Ljudi zaista nemaju ni svijesti ni savjesti... :-?
m_l

#10316 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by m_l »

harač wrote:

Izraelci

napadaju ko mutavi mada sve se svodi na system poravnaj pa onda polako ulazi sa teskom mehanizacijom, iscrpljuj,maltretiraj sve bez obzira, neosvrci se na svjetsko mjenje I pozivanje na neku pravdu kad imas kontrolu nad medijima I zastitu najacih drzava,napadaj I rusi iako nemas konkretan plan dokle I koji je krajni cilj

Hamas

provociraj I kad nemas razlog, kontrolisi tokove novca I hrane I time kupuj populaciju, koristi tu istu populaciju kao zivi stit, krij svoju vojsku iza javnih objekata, , nemoj slucajno da sjednes na pregovaracki sto cak I kad ti ponude poziciju, ako se slucajno I zadesis za tim stolim postavi uslove za koje znas da nece biti prihvaceni.

:thumbup: treba baciti par atomskih na to područje i zaliti betonom
Da dragi Bog da da se o sebi zabavis, amin!
Nomo

#10317 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Nomo »

Korisnica_ wrote:
kanaan wrote: Ti nisi dobra,pa ako se ista na ovom svijetu kritizira,vrijedja,pljuje,ponizava to je onda Islam i muslimani. Na ovom forumu je to ocigledno,al' ti ne vidis izgleda dalje od svog nosa?!:-/
Opet vi :)
Ako se ista na ovom svijetu kritizira, vrijedja, pljuje, onda je to krscanstvo i krscani. Od Monty Pythona do Family Guya,
sprdanje sa krscanstvom je postalo mainstream. South Park je u vise navrata ismijavao krscanstvo a kad su htjeli isto to uraditi s islamom, dobili su toliko puno prijetecih poruka da su odustali. Nisu smjeli. Jer zna s
e, kad neko kritizira islam - gore ambasade,
lete glave, ljudi umiru. Karikaturi su najbolji primjer.

A ipak su vama muslimani zrtve koje niko ne postuje i koje svi vrijedjaju i "ponizavaju" :lol: :lol: Kako da vam se ne smijem?
ovo je cista blasfemija . laz na kvadrat . vrlo podlo , hinjski , kukavicki , pokvareno do bola . Monty P i ostali komicari uopste ne pljuju i ne vrijedjaju . To je humor . ironija . sarkazam , satira ...itd
Last edited by Nomo on 31/07/2014 13:29, edited 1 time in total.
Nomo

#10318 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Nomo »

MUNAFIK wrote:

Izraelci

Kako nemaju konkretan plan?

Cionisti imaju vrlo jasan plan, a mi svi vidimo jasno rezultate tog plana u genocidu nad palestincima... Cuj Izrael nema plan, nakon svega napises nesto tako... :(
exliberal-ex wrote:Hamas

Cuj provociraju.... Provociraju jer odbijaju nesati u tisini u najvecem logoru smrti u svjetskoj historiji... I PROVOCIRAJU...
Ljudi zaista nemaju ni svijesti ni savjesti..
. :-?
.
Last edited by Nomo on 31/07/2014 13:31, edited 1 time in total.
Arata

#10319 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Arata »

Nomo wrote:Ono sto je najvaznije u svemu ovome svi ovi pobrojani od Mony P do South Park , David A , FG su krscani .
Napada druge i laže na sav glas :D

Trey Parker
Parker believes all religions are "silly". He states that "All the religions are superfunny to me... The story of Jesus makes no sense to me. God sent his only son. Why could God only have one son and why would he have to die? It's just bad writing, really.
Matt Stone
Regarding religion, Stone describes himself as "ethnically Jewish", on account of his mother's religion, but grew up agnostic, and has no other adherence to the religion.
Nomo

#10320 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Nomo »

Arata wrote:
Nomo wrote:Ono sto je najvaznije u svemu ovome svi ovi pobrojani od Mony P do South Park , David A , FG su krscani .

Trey Parker
Parker believes all religions are "silly". He states that "All the religions are superfunny to me... The story of Jesus makes no sense to me. God sent his only son. Why could God only have one son and why would he have to die? It's just bad writing, really.
Matt Stone
Regarding religion, Stone describes himself as "ethnically Jewish", on account of his mother's religion, but grew up agnostic, and has no other adherence to the religion.
moj stav je religiji je slican . ja sam heretik , bezboznik . oni su za mene sica sta ja mislim o svakoj religiji . u ime boga odjebo sam religiju davno . u ime istine odjebo sam religiju ...
Last edited by Nomo on 31/07/2014 13:33, edited 1 time in total.
Nomo

#10321 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Nomo »

Nomo wrote:
Arata wrote:

Trey Parker
Matt Stone
.
Arata

#10322 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Arata »

Nomo wrote: moj stav je religiji je slican . ja sam heretik , bezboznik . oni su za mene sica sta ja mislim o svakoj religiji . u ime boga odjebo sam religiju davno . u ime istine odjebo sa religiju .Medjutim ima nesto drugo . Meni je ime Senad . I to to ne mozes pronijeniti sve da hoces . Ti si muliman htio ne htio . Cetnici su ubili svakoga kome je bilo senad bez obzira na to da li jede ili ne jede svinjetinu . Da su ovo likovi pali cetnicima u ruke cetnici im napravili kafu i iznjeli mezu i rakiju . itd itsl nemoj se praviti lud . Neko ko se zove Jonh Parker ili Bil Smith je krscanin u ocima drugih ljudi .
Opet lažeš :D Evo ja imam komšiju Senada i nije ga niko ubio iako je bio zarobljen od strane VRS. I čovjek nije nacionalista, možeš li to zamisliti? Da ne spominjem da su sve pokupili iz zgrade i odveli u kamp na Ilidži. Evo svi živi i zdravi, neki su umrli - al do starosti poslije rata.
Grover

#10323 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Grover »

Image
Nomo

#10324 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Nomo »

Arata wrote:
Nomo wrote: moj stav je religiji je slican . ja sam heretik , bezboznik . oni su za mene sica sta ja mislim o svakoj religiji . u ime boga odjebo sam religiju davno . u ime istine odjebo sa religiju .Medjutim ima nesto drugo . Meni je ime Senad . I to to ne mozes pronijeniti sve da hoces . Ti si muliman htio ne htio . Cetnici su ubili svakoga kome je bilo senad bez obzira na to da li jede ili ne jede svinjetinu . Da su ovo likovi pali cetnicima u ruke cetnici im napravili kafu i iznjeli mezu i rakiju . itd itsl nemoj se praviti lud . Neko ko se zove Jonh Parker ili Bil Smith je krscanin u ocima drugih ljudi .
Opet lažeš
:D Evo ja imam komšiju Senada i nije ga niko ubio iako je bio zarobljen od strane VRS. I čovjek nije nacionalista, možeš li to zamisliti? Da ne spominjem da su sve pokupili iz zgrade i odveli u kamp na Ilidži. Evo svi živi i zdravi, neki su umrli - al do starosti poslije rata.
tata ti laze i mama i baba i djed i prababa ti laze jer to je nasljedna bolest . :D
spinel_

#10325 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by spinel_ »

jel se to salvatore vratio u vidu zenska...koja bolest covjece, promjenio spol da bi ovdje istu propagandu vrtio :lol:
i naravno da ga moderator nece otkriti, sjede samo za drugi racunar i to je to..
hajd sto su stanovnici BiH nacionalno zbunjeni ali da postoje oni koji imaju krizu spolnog identiteta to jos nisam znao
mada, ko zna mozda je trandzo :run: takvi su danas u modi
Locked