Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
r_faruk wrote:heh, kada sam prikljucivao kablovsku i net, kazu mi da dobijam besplatno modem na koristenje jer traje neka akcija. prosla dva mjeseca i poceli mi naplacivati modem.
prva dva racuna dolazila po 28.90 KM, danas mi dolazi 36.30 KM... sutra cu zvati pa da vidimo... prosla akcija pa po starom
Poštovani,
prema iznosima koji ste naveli, Vi ste u sklopu akcije dobili modem na korištenje i dva mjeseca besplatno digitalnu TV u sklopu KID8 paketa koji ste priključili.
Nakon isteka dva mjeseca placate punu cijenu KID paketa 36,30 KM, a modem Vas se dodatno ne naplacuje jer ste ga dobili na besplatno korištenje. Za sve detaljnije informacije potrebno je da nam ostavite korisnicke podatke u privatnoj poruci ili nazovite na 974 444.
Zasto nema odredenih kanala u digitali(arenasport1,obn,itd.),ako nemamo digitalni paket ali imamo mogucnost da ih preskeniramo(DVB-C),a koji se nalaze u analognom paketu?
r_faruk wrote:heh, kada sam prikljucivao kablovsku i net, kazu mi da dobijam besplatno modem na koristenje jer traje neka akcija. prosla dva mjeseca i poceli mi naplacivati modem.
prva dva racuna dolazila po 28.90 KM, danas mi dolazi 36.30 KM... sutra cu zvati pa da vidimo... prosla akcija pa po starom
Poštovani,
prema iznosima koji ste naveli, Vi ste u sklopu akcije dobili modem na korištenje i dva mjeseca besplatno digitalnu TV u sklopu KID8 paketa koji ste priključili.
Nakon isteka dva mjeseca placate punu cijenu KID paketa 36,30 KM, a modem Vas se dodatno ne naplacuje jer ste ga dobili na besplatno korištenje. Za sve detaljnije informacije potrebno je da nam ostavite korisnicke podatke u privatnoj poruci ili nazovite na 974 444.
Lijep pozdrav
druze, da i tebe ovdje pitam, sta se desava sa arenasport 3 HD
Sarcom wrote:Zasto nema odredenih kanala u digitali(arenasport1,obn,itd.),ako nemamo digitalni paket ali imamo mogucnost da ih preskeniramo(DVB-C),a koji se nalaze u analognom paketu?
Tačno. I zašto nam ne vrate kanale na digitali koji su bili otključani do svjetskog prvenstva a sad su zaključani?
sada imam samo kablovskTV a razmisljam o prosirenju na Digitalnu i internet (mozda i telefon). Zanima me treba li se potpisivati novi ugovor i moze li se dobiti neki probni period (mjesec) na dodatne/nove usluge?
sada imam samo kablovskTV a razmisljam o prosirenju na Digitalnu i internet (mozda i telefon). Zanima me treba li se potpisivati novi ugovor i moze li se dobiti neki probni period (mjesec) na dodatne/nove usluge?
Poštovani,
za svaku priključenu uslugu potpisujete odgovarajući Ugovor. Za proširenje paketa preporučujemo Vam jedan od KID paketa jer ostvarujete znatne uštede u odnosu na priključenje pojedinačnih usluga.
Trenutno nije moguće dobiti probni period, bez potpisivanja Ugovora.
Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti ovdje ili na pp.
LP
Kod novog modema ili modema koristenog prethodno jel se mora izvrsit registracija kod HS-a. Znaci da moram da prijavim promjenu modema a ne samo da ga ustekam i fercera. Ili ako je ranije neko bio vlasnik modema u HSu meni proda jel se mora modemova MAC adresa na mene prebacivat?
Voltriz wrote:Kod novog modema ili modema koristenog prethodno jel se mora izvrsit registracija kod HS-a. Znaci da moram da prijavim promjenu modema a ne samo da ga ustekam i fercera. Ili ako je ranije neko bio vlasnik modema u HSu meni proda jel se mora modemova MAC adresa na mene prebacivat?
Samo nazovi i prijavi novu MAC adresu da ti puste signal.
Vjeruj mi da znam kako ti je.
Ovo se meni isto dešavalo sa Cinema TV. Mjesecima sam ludio kad bih gledao neki film na pomenutom kanalu, i onda prije par sedmica su to konačno riješili.
Toliko je treperila slika, da je jednostavno nemoguće bilo pratiti neki film.
Evo sad je dobro, i poručujem da ništa ne diraju vezano za kvalitet slike na Cinema TV, da mi ne skače pritisak ponovo
Potreban mi je puni paket usluga: digitalna tv, internet i telefon. Molim pomoć konačna odluka:
U zgradi imam HS i Logosoft.
HS: već na njemu ali samo analogna, veza zna često puknuti, internet im dosta dobar, prednost i to što mogu koristiti drugi televizor, nedostatak brate što nemaju snimalicu - velika stvar možeš pogledati sinošnji dnevnik ili film od ponedjeljka, smeta mi ugovor 24 mjeseca.
Logosoft: nema ugovora, imaju snimalicu sedam dana untrag, više HD programa ali nemaju samo jedan dječji program koji baš tražim, nema ugovora?, ...
Kal El wrote:Naručio sam CI Modul,ali nikako da dođe, zvao sam tamo ali niko se ne javlja :/ Da nisu na pauzi do 13:00..
Mogao si i sam otici do Radnicke i uzeti modul da ne cekas njih.
Sad sam zvao i kažu mi da odem tamo,ali taj dan sam naručio i dao im moj broj (zadnju njegovu rečenicu kad sam spustio nisam čuo)
Ne bih volio da uzmem pa da mi sutradan dođu iz HS sa CI M
Ko sve može podići CI Modul?
Moze bilo ko otici , znam iz licnog iskustva. Kad sam kupovao CI modul , prvo sam morao otici u Grohs HG na Skenderiji po modul a onda otisao u Radnicku sa racunom od modula i onaj mi dao karticu.