cuenca je igrac a tima, tello b. zato je i logicno da cuenca dobija vise prostora od tello-a. isto kao i pedro npr.Distortion wrote: Nije mi jasno zasto konstantno Cuenca dobija prednost u odnosu na Tella kad nista nije uradio u zadnjih nekoliko utakmica, mali je procitan i ne moze napraviti razliku. Mislim da je Tello zasluzio da bude ispred njega no Guardiola valjda bolje zna, jbga on je trener a ne ja...
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
5 0 5
#10301 Re: FC Barcelona
-
pakica_
#10302 Re: FC Barcelona
koji si ti sebi kralj, jel'de..majstor_m wrote:
mozda je barcelona dojadila svima,pa cak i sudijama jer sviraju protiv njih, svi navijaju za real, ali neka se barcelonini igraci ne brinu ,ipak vecina moze nastaviti karijeru kao glumci![]()
bas si ono- luuuuud i duhovit
- Evil.Eddie
#10303 Re: FC Barcelona
pakica_ wrote:koji si ti sebi kralj, jel'de..majstor_m wrote:
mozda je barcelona dojadila svima,pa cak i sudijama jer sviraju protiv njih, svi navijaju za real, ali neka se barcelonini igraci ne brinu ,ipak vecina moze nastaviti karijeru kao glumci![]()
bas si ono- luuuuud i duhovit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pakice reci mu
- bogoljub
#10304 Re: FC Barcelona
Čuo sam da su izbacili Barcelonu iz UNICEF-a!?
- bogoljub
#10305 Re: FC Barcelona
Kažu da već duže vrijeme maltretira Real madrid! 
-
pakica_
#10306 Re: FC Barcelona
poceli i iz madrida slat dopise o tome da zele da se katalonija odvojibogoljub wrote:Kažu da već duže vrijeme maltretira Real madrid!
-
majstor_m
#10307 Re: FC Barcelona
pakica_ wrote:koji si ti sebi kralj, jel'de..majstor_m wrote:
bas si ono- luuuuud i duhovit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bogoljub wrote:Čuo sam da su izbacili Barcelonu iz UNICEF-a!?
koji si ti sebi kralj, jel'de..bogoljub wrote:Kažu da već duže vrijeme maltretira Real madrid!
- Bosanski_kralj
#10308 Re: FC Barcelona
majstor_m wrote: koji si ti sebi kralj, jel'de..
Hajde izvinite se čovjeku, strašno ste ga uvrijedili.
-
LSD
#10309 Re: FC Barcelona
Barca ce najvjerovatnije sad na ljeto dovesti (zapravo vratiti) Albu iz Valencije i Botiu iz Sporting Gijona.
Realno, treba mlađa krv jer su i Puyol i Abidal prešli 30-tu i ne mogu više biti brzi ko nekad.
Realno, treba mlađa krv jer su i Puyol i Abidal prešli 30-tu i ne mogu više biti brzi ko nekad.
-
oridjidji
#10311 Re: FC Barcelona
daj ne kakite sta je fudbal bez startova... trebaju da igraju ko padavicariLSD wrote:
Ni žuti nije dobio za ovu pizdariju.
-
oridjidji
#10312 Re: FC Barcelona
nakon onoga treninga sa valjanjem ... nevjerujem pepu ni da mi je majka rodjenaerik2 wrote:I dokle ta šuplja, neargumentovana, papagajska ...o jednom te istom ?majstor_m wrote:Distortion wrote:Nakon zadnjeg kiksa Barcelona jasno je ko dan ko osvaja titulu. Mislio sam da ce sad malo sudije popustiti pa nesto i svirati kontra Reala ali je Murinjo toliko utjerao strah u kosti svim sudijama sa onim cekama na parkingu da vise niko i ne pomislja da svira penal protiv njega. Zadnja utakmica sa protiv Betisa je klasican primjer...
Prilicno lagana utakmica za Barcelonu kad je u pitanju opasnost protivnika da ugrozi gol ali teska zbog grube igre ali i teskog terena. Barcelona je odigrala onoliko koliko je trebalo bez neke velike trke i zasluzeno pobjedila. Messi opet dva gola a moglo je biti i vise.
Nije mi jasno zasto konstantno Cuenca dobija prednost u odnosu na Tella kad nista nije uradio u zadnjih nekoliko utakmica, mali je procitan i ne moze napraviti razliku. Mislim da je Tello zasluzio da bude ispred njega no Guardiola valjda bolje zna, jbga on je trener a ne ja...
sto bi saša vugdalić reko nevjeruj pedru, busketsku, alvesu ni kad ti darove nose ...
- erik2
#10313 Re: FC Barcelona
Baš je Saša Vugdalić kompetentan ! 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#10314 Re: FC Barcelona
Je li istina da je Guardiola trazio odlazak Shakirinog malog kao uslov produzenja svog ugovora?
- Charuga
- Globalni moderator
#10315 Re: FC Barcelona
Navodno tako pisu u madridskim medijima ...Tomahawk11 wrote:Je li istina da je Guardiola trazio odlazak Shakirinog malog kao uslov produzenja svog ugovora?
- erik2
#10316 Re: FC Barcelona
Madridska istinaPlavih_11 wrote:Navodno tako pisu u madridskim medijima ...Tomahawk11 wrote:Je li istina da je Guardiola trazio odlazak Shakirinog malog kao uslov produzenja svog ugovora?
- Riddle
#10317 Re: FC Barcelona
Vrijedi pogledati.
-
LSD
#10318 Re: FC Barcelona
Ma bravooridjidji wrote:daj ne kakite sta je fudbal bez startova... trebaju da igraju ko padavicariLSD wrote:
Ni žuti nije dobio za ovu pizdariju.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#10319 Re: FC Barcelona
Da, pisu madridski mediji, pa sam zato i pitao je li istina. Sta se to toliko zamjerio Guardioli, pa ga vise ne mirise?erik2 wrote:Madridska istinaPlavih_11 wrote:Navodno tako pisu u madridskim medijima ...Tomahawk11 wrote:Je li istina da je Guardiola trazio odlazak Shakirinog malog kao uslov produzenja svog ugovora?
- Point.
#10320 Re: FC Barcelona
Vjerovatno, kao i Zlatan, odskace od sektasko-razrednog ponasanja Barcine skole. Ima poznatu djevojku, sve vise je vidjen na raznim reklamama, coolira. Sigurno se puno ne obazire na filozofske govore Dragog trenera Pepa, koje redovno pustaju na ozvucenju u svlacionici prije svakog treninga. Ili je mozda Messi izrazio zelju da igra beka, jer je kao napadac savrsen, pa za Pikea nema mjesta vise. A zna se, kad Messi nesto zazeli, tu ne pomaze ni ako si Ibrahimovic ili Pique.Tomahawk11 wrote:
Da, pisu madridski mediji, pa sam zato i pitao je li istina. Sta se to toliko zamjerio Guardioli, pa ga vise ne mirise?
To je moja teorija.
- skenderija04
#10321 Re: FC Barcelona
O kakvom se prilogu radi najbolje tumaci ova sekvenca .TV Madrid je u svojoj vijesti vec opisanoj par postova vise , takodje rekao da je Pique manje vise los sportista i da provocira Real . Kao dokaz za provokaciju spomenuli su 5-0 iz prosle sezone i Piqueovo nasladjivanje uz vec poznatu "manitu" . U prilogu su postavili detalj iz kampanje za pomoc osobama oboljelim od raka. Vide se ruke na kojima je ispisan broj telefona gdje se upucuju sms-ovi. Ovi iz TV Madrid su izbrisali brojeve telefona i rekli kako provociraju igrace Reala nakon onih 5-0.

- Charuga
- Globalni moderator
#10322 Re: FC Barcelona
Ma sve mi to djeluje bezveze. Cuj, on uslovio potpisivanje novog ugovora Piketovim odlaskom? Pa potpises lijepo novi ugovor i kad sve zavrsi kazes ne racunam vise na njega, stavljen je na transfer listu. Kakva crna uslovljavanja, vise kao neki vid pokusaja unosenja nemira.Tomahawk11 wrote:Da, pisu madridski mediji, pa sam zato i pitao je li istina. Sta se to toliko zamjerio Guardioli, pa ga vise ne mirise?
- Richard Wagner
#10323 Re: FC Barcelona
savršeno!Riddle wrote:
Vrijedi pogledati.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#10324 Re: FC Barcelona
Pa i zvuci besmisleno, pravo novinarski. Ipak se on kao trener pita oko svog sastava, a ima i vise nego dovoljno kredita u Barceloni da moze da odlucuje o svojoj ekipi.Plavih_11 wrote:Ma sve mi to djeluje bezveze. Cuj, on uslovio potpisivanje novog ugovora Piketovim odlaskom? Pa potpises lijepo novi ugovor i kad sve zavrsi kazes ne racunam vise na njega, stavljen je na transfer listu. Kakva crna uslovljavanja, vise kao neki vid pokusaja unosenja nemira.Tomahawk11 wrote:Da, pisu madridski mediji, pa sam zato i pitao je li istina. Sta se to toliko zamjerio Guardioli, pa ga vise ne mirise?
-
LSD
#10325 Re: FC Barcelona
Sandro Rosell: "Priča o prodaji Gerarda Piquea je čista laž!"
Predsjednik Barcelone Sandro Rosell demantirao je informaciju Telemadrida da trener katalonskog diva Pep Guardiola ne želi u sljedećoj sezoni u svojoj momčadi braniča Gerarda Piquea.
"To je potpuna laž, kleveta! Ta vijest nema nikakvih temelja. Odluke o dolascima i odlascima zajedno donose Pep i sportski direktor Andoni Zubizarreta", ljutito je poručio Rosell. "Žalosno je da se u ovakvim kriznim vremenima posvećuje medijski prostor takvim klevetama. Shvatio bih da je to napravila neka privatna televizija, ali da to objavi televizija koja se financira javnim novcem, to ne mogu razumjeti. Da plaćam porez u Madridu, zabrinuo bih se. No, možda je to samo pokušaj da nas se destabilizira", dodao je prvi čovjek aktualnog europskog i španjolskog prvaka.
Telemadrid je objavio kako Guardiola ne želi potpisati novi ugovor s Barcelonom ako će u klubu ostati Pique. Rosell, s druge strane, navodno smatra da je 25-godišnji nogometaš jedan od simbola kluba i ne želi ga se odreći. Da nešto u odnosima između Guardiole i Piquea ne štima, počelo se nazirati kad je pouzdani branič bez objašnjenja završio na tribini u prvom dvoboju osmine finala Lige prvaka protiv Bayer Leverkusena. Obojica su, međutim, demantirala sukob.
---------------------------------------------------
Evo i predsjednik Barce reagovao...covjek popizdio na ova madridska preseravanja
cak i nazvao klevetama...al fakat je žalosno cime se Madrid služi ovih godina, kakvim podmetanjima i izmišljotinama...na loš nacin plasiraju ove "centaršuteve", ali cilj opravdava sredstvo.
Predsjednik Barcelone Sandro Rosell demantirao je informaciju Telemadrida da trener katalonskog diva Pep Guardiola ne želi u sljedećoj sezoni u svojoj momčadi braniča Gerarda Piquea.
"To je potpuna laž, kleveta! Ta vijest nema nikakvih temelja. Odluke o dolascima i odlascima zajedno donose Pep i sportski direktor Andoni Zubizarreta", ljutito je poručio Rosell. "Žalosno je da se u ovakvim kriznim vremenima posvećuje medijski prostor takvim klevetama. Shvatio bih da je to napravila neka privatna televizija, ali da to objavi televizija koja se financira javnim novcem, to ne mogu razumjeti. Da plaćam porez u Madridu, zabrinuo bih se. No, možda je to samo pokušaj da nas se destabilizira", dodao je prvi čovjek aktualnog europskog i španjolskog prvaka.
Telemadrid je objavio kako Guardiola ne želi potpisati novi ugovor s Barcelonom ako će u klubu ostati Pique. Rosell, s druge strane, navodno smatra da je 25-godišnji nogometaš jedan od simbola kluba i ne želi ga se odreći. Da nešto u odnosima između Guardiole i Piquea ne štima, počelo se nazirati kad je pouzdani branič bez objašnjenja završio na tribini u prvom dvoboju osmine finala Lige prvaka protiv Bayer Leverkusena. Obojica su, međutim, demantirala sukob.
---------------------------------------------------
Evo i predsjednik Barce reagovao...covjek popizdio na ova madridska preseravanja