Referendum(i) u RS-u
- burgundy
#10301 Re: Referendum(i) u RS-u
Malo ošo kod Putka,malo se potrošilo para za referendum,nek se nesto desava.Kao eto i Putko se nesto pita i ne moze zanemarit,braca po vjeri,globalni lider,vamo sankcije,rublja nizbrdo krenula,ali pozitivno je da su postali kreativniji pa sad i oni prave mocarelu.Ne zna Dodo da ga ovaj moze pustit niz vodokotlic,ako se bude pohasio,jasta ce se bavit Putko seljom iz Laktasa.Ali eto htio se Dodo slikat bio je bas sretan pored Putka.Ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine taj rad 
-
Inkognito7
#10302 Re: Referendum(i) u RS-u
Pretvorice oni ovo nekako u pobjedu, mislim ono... Srbi su to 
- Prpa.ba
#10303 Re: Referendum(i) u RS-u
Mislim, tj. volio bih da zivim u drzavi u kojoj se postuju makar odredbe mirovnog sporazuma. Naredni dani ce pokazati da li su mi zelje ispunjene.Ludzak wrote:šta ti misliš, da živiš u pravnoj državi?
Sto se tice analize procenta izlaznosti, samo bih podsjetio da su koristili ilegalni i prenapuhani biracki spisak (glasaca koliko i stanovnika ukupno
-
PM72
#10304 Re: Referendum(i) u RS-u
Najbolja fora je bila kad je neko provalio da u turskoj avijaciji postoji 200 pilota porijeklom iz BiH i oni samo čekaju da podignu avione pa da bomarduju Srbe.Kažu,ako im pukne film to će uraditi na svoju ruku.Gojeni H wrote:Tragom najave dolaska 6. flote ...Banksy wrote:![]()
A 6. Flotu je, koliko sutra, najavljivao Neven Kazazović
Kunem se da su mi ljudi u rovu u junu ili julu '92. godine govorili da je pitanje trenutka kada ce Amerikanci doci da se cetnicima nahebu matere, i da samo jos malo treba drzat' liniju al' ne pucati da ne bi "ko sad na kraju izginuo".
I ja balo balavi ih pitam: "Pa ko ce doci ginuti za nas?"
- A oni naravno: "Daj ba sta ti znas, mali!
-
tlr
#10305 Re: Referendum(i) u RS-u
Ako je bude tako, onda je to (realnoIt_is_a_Leclerc wrote:S obzirom da ne postoji nikakva nezavisna, objektivna ili međunarodna posmatračka verifikacija rezultata ovog so called - referenduma, ovu izlaznost od jedva 50-ak % uzimam sa ogromnom rezervom, što zbog vrlo netačnih biračkih spiskova (koji to zapravo i nisu, već su, posredstvom MUP-a RS dobijeni podaci o prebivalištu), što zbog toga što su se na biračkim mjestima dešavale strahovite manipulacije (u nekim mjestima je izlaznost išla do 98 % što je matematički nemoguće).
Realno, izlaznost na ovaj referendum je tu negdje 45-48%.
Očekujem - da - 98 %, ne - 1 %, nevažećih 1 %
Ne mora se pita od govana pravit'.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#10307 Re: Referendum(i) u RS-u
Bos(n)ica nije bilo na spisku za referendum
Glasao na nepotvrdjenom listicu
Glasao na nepotvrdjenom listicu
-
statixx
#10308 Re: Referendum(i) u RS-u
Odlicni tekstovi Susnice, Trifunovica i Bursaca.
Kovacevic upravo objasnio, nikakvih sankcija nece biti, jer Baja se sakrio iza naroda, nema to veze sa Rusijom.
Kovacevic upravo objasnio, nikakvih sankcija nece biti, jer Baja se sakrio iza naroda, nema to veze sa Rusijom.
-
155_mm
#10309 Re: Referendum(i) u RS-u
ovo me podsjeca na onu parolu devedesetih "drina nece biti granica ako treba popit ce mo je svu". ali na kraju ispade da ne mogu oni toliko popiti koliko NATO moze napishati.
a jesu li hipijevci dali svoj komentar na ovo?
- jasko_ba
#10310 Re: Referendum(i) u RS-u
De linkove ako nije problemstatixx wrote:Odlicni tekstovi Susnice, Trifunovica i Bursaca.![]()
- It_is_a_Leclerc
#10311 Re: Referendum(i) u RS-u
A šta vam je Bakir Izetbegović kriv ? Dosta više te SDP-ovske "svi su krivi", "ko nas bre zavadi" retorike !
Bakir Izetbegović je podnošenjem apelacije Ustavnom sudu ispunio svoju ljudsku i lidersku dužnost, da kao najviši politički zvaničnik bošnjačkog naroda zatraži zaštitu za 200.000 Bošnjaka u RS.
U tome nema ništa pogrešno, niti štetno.
Bakir Izetbegović je podnošenjem apelacije Ustavnom sudu ispunio svoju ljudsku i lidersku dužnost, da kao najviši politički zvaničnik bošnjačkog naroda zatraži zaštitu za 200.000 Bošnjaka u RS.
-
Mirza007
#10312 Re: Referendum(i) u RS-u
Ne mogu u "kolevku" ni na kafu a Bosnu bi razbijali. Vlazni snovi mlohavih denisa.
-
mario001
#10313 Re: Referendum(i) u RS-u
Izlaznost je najveca u mjestima oko Sarajeva, ironija je da oni manje vise zive od tog Sarajeva
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#10314 Re: Referendum(i) u RS-u
Bice. Bice. I Katafzic se krio iza naroda. 1994 kad je Haag digao optuznicu Ilija Guzina organizirao na Srni slanje licnih karti da se njih uhapsi. U Haagu Karadzic bez stotina licnih karata. Sam.statixx wrote: Kovacevic upravo objasnio, nikakvih sankcija nece biti, jer Baja se sakrio iza naroda
-
Korisničkoime
#10315 Re: Referendum(i) u RS-u
Uze mi rijec iz usta tj.tastature, isto ali isto potpuno iskustvo i ja imam.Gojeni H wrote:Tragom najave dolaska 6. flote ...Banksy wrote:![]()
A 6. Flotu je, koliko sutra, najavljivao Neven Kazazović
Kunem se da su mi ljudi u rovu u junu ili julu '92. godine govorili da je pitanje trenutka kada ce Amerikanci doci da se cetnicima nahebu matere, i da samo jos malo treba drzat' liniju al' ne pucati da ne bi "ko sad na kraju izginuo".
I ja balo balavi ih pitam: "Pa ko ce doci ginuti za nas?"
- A oni naravno: "Daj ba sta ti znas, mali!
Ja se ne nadam niti ocekujem da nam bilo ko bilo kad u bilo cemu pomogne, a i zasto bi, imas svoju drzavu brini se za nju ako neces ili ne mozes sta ti ja mogu ja imam dovoljno svojih problema - koga od stranaca osuditi ako na ovaj nacin razmislja.
Nego uzdaj se u sebe i u svoje kljuse sve sto mimo toga dodje dobro doslo.
-
PM72
#10316 Re: Referendum(i) u RS-u
Oni i jesu najveći Srbi,mario001 wrote:Izlaznost je najveca u mjestima oko Sarajeva, ironija je da oni manje vise zive od tog Sarajeva
-
Niemand
#10317 Re: Referendum(i) u RS-u
Nekima je ovdje glavna parola ako nisi s nama, onda si garant s njima.
Zalosno.
Zalosno.
- KatarinaKosaca
#10318 Re: Referendum(i) u RS-u
Lazna simetrija..It_is_a_Leclerc wrote:A šta vam je Bakir Izetbegović kriv ? Dosta više te SDP-ovske "svi su krivi", "ko nas bre zavadi" retorike !
I mrtvi Alija je kriv. Pojedini forunasi. Svi sem onih koji rade protiv odluka Ustavnog suda.
-
channel10
-
statixx
#10320 Re: Referendum(i) u RS-u
Imas na buki, pisem sa mobitela, svjezi su, dan-dva stari.jasko_ba wrote:De linkove ako nije problemstatixx wrote:Odlicni tekstovi Susnice, Trifunovica i Bursaca.a
A kome je do humora nek procita danasje twitove Puhala, ja se ukocio. Kaze: "Spreman sam za referendum, izglanc'o sam tri prsta!"
-
Mirza007
#10321 Re: Referendum(i) u RS-u
Ne znam sto se ovoliko spominju brojke. Sam kazes da je referendum "so called", ja bih dodao: neustavan, pravno nevazan i nepostojeci.It_is_a_Leclerc wrote:S obzirom da ne postoji nikakva nezavisna, objektivna ili međunarodna posmatračka verifikacija rezultata ovog so called - referenduma, ovu izlaznost od jedva 50-ak % uzimam sa ogromnom rezervom, što zbog vrlo netačnih biračkih spiskova (koji to zapravo i nisu, već su, posredstvom MUP-a RS dobijeni podaci o prebivalištu), što zbog toga što su se na biračkim mjestima dešavale strahovite manipulacije (u nekim mjestima je izlaznost išla do 98 % što je matematički nemoguće).
Realno, izlaznost na ovaj referendum je tu negdje 45-48%.
Očekujem - da - 98 %, ne - 1 %, nevažećih 1 %
Ovdje treba samo drzava da odradi svoje po slovu zakona i nikakvih problema nece biti. Ako se to ne desi: "Houston, we have a problem".
Obzirom na svu galamu oko referenduma i dosadasnje izjave bitnih aktera, mislim da je prosto nemoguce da ovo prodje nekaznjeno.
- KatarinaKosaca
#10322 Re: Referendum(i) u RS-u
vSto bi rekli stari Latini, a poslije preuzeli fasisti «Qui non mecum, contra me est» Ima na drustvenim mrezama puno botova, promidzbe, otud i skepsa uvijek, posebice ako nik nije dugogodisnji i poznatNiemand wrote:Nekima je ovdje glavna parola ako nisi s nama, onda si garant s njima.
Zalosno.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
-
Korisničkoime
#10324 Re: Referendum(i) u RS-u
Nabijem i Bakira i SDP.It_is_a_Leclerc wrote:A šta vam je Bakir Izetbegović kriv ? Dosta više te SDP-ovske "svi su krivi", "ko nas bre zavadi" retorike !
Sve sto ti likovi rade, rade isljkucivo i samo radi sebe i svojih bliznjih, sto prije to skontas to ce ti i politicka scena u BiH biti jasnija.
Jebe se i jednim i drugim i za povratnicima i za nama ostalim.
Cuj zastitu oj Boze.
- Alfons Kauders
#10325 Re: Referendum(i) u RS-u
Evo i mene iz sa sluzbenog puta u Kinsasu, pa da reknem i ja koju.
Za pocetak, uvidio sam svoje propuste i defetisticki ton, te se ovom prilikom izvinjavam Velikom Vodji i Sekretarijatu NVZ.
Ali ne znam sta reci na ovo
Dugo nismo imali bolji show 
Za pocetak, uvidio sam svoje propuste i defetisticki ton, te se ovom prilikom izvinjavam Velikom Vodji i Sekretarijatu NVZ.
Ali ne znam sta reci na ovo