Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Raigor Stonehoof

#10301 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Raigor Stonehoof »

Lajavikrelac wrote:Funjare koje dolaze sa kilom šminke na licu u teretanu i na bazen :roll: uđe u bazen napravi Nes 3 u 1 :lol:
fakat, isprsi plastikanerke, pola bradavice joj viri, utegne dupe u one helanke, i radi cucnjeve, pri tom se sagne da dobro ledja sjebe, ali sise jos vise ispadnu, i samo zvjera okolo ko je smeka :lol:

nervira me to, ne mogu se koncentrisat na trening...a haj ne gledaj :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#10302 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

hoće to u tim šminkerskim teretanama :oops: :mrgreen:
Njanjavi

#10303 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Njanjavi »

Ja fakat nikad nisam konto te teretane.
Ako cu vjezbat zar nije ljepse u svom domu lijepo i u rahatluku, posvetis se tome, okupas se u svom na svom, rahat mir i ljepota.
Pustis muziku kakvu oces sebi, plus na zrak izadjes ako zivis u kuci, kud ces sta ljepse od vjezbanja na cistom zraku.
Al jok, valja se zatvorit u kakav podrum, sa masom kompleksasa i kockoglavih potpuhanih agresivaca sa sindromom male chune i tako tim zhbljahama koje na takvim mjestima traze kockoglave sponzore.
Toffee karamela

#10304 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Toffee karamela »

mnogo toga vi ko fol ne kontate a na kraju ispadne da itekako kontate :lol:

pa bolan ako neko ulazi sa silikonima, kilom šminke na licu i linijom kojoj fakat ne treba tjelovježba u mješovitu teretanu, pa trebaš li biti ajnštajn da skontaš o čemu se radi.

kolegica mi je pričala o toj nekoj ultrafensi posjećenoj teretani negdje kod zetre, bukvalno korzo ili da ne upotrijebim neku ružniju riječ - roba se izložila po tezgi i biraj!eskaliralo je međutim u neželjenom pravcu kad se vlasnik lično zaljubio u jednu s tezge i ostavio ženu :shock: ...ta mala zajednica je bila šokirana kako se i to može desiti :roll: ...i hajde jedva se oporave od šoka kad jedne večeri policija im izvrši raciju na komplet objekat i to ne zbog droge nego navodno zbog skrivenih vehabija, valjda to ispao regrutni centar za braću do sirije...jao plakala sam kad mi je to sve pričala :lol:...kolegica ubrzo nakon tog otkazala članarinu, prepala se još i gorih šokova :lol:
mad_max_ba

#10305 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mad_max_ba »

meteorit135531 wrote:Ne kontam žene koje odlaze u teretanu. Valjda su influensirane od liberalnih Amerikanki koje stave bajpas oko ruke pa mjere srčani ritam , vratni pritisak i status žlijezda sa unutrašnjim sagorijevanjem dok bacaju sumnjičavo oko na onog muskulativnog crnobradog mužjaka čijim venama ne tece rukohvat njenog ljubavnog otrova , nego tece 1000 mg galenikinog uljanog rastvora - testosterona i dok moli Boga da je primjeti i da joj ljubazno objasni kako da gurne 100 kg dok radi kosi bendz.
Mislim , otkud vam pravo da mislite da nas zanima vaše tijelo i da samo posmatramo vašu guzicu i da nam je bitno koliko možete u seriji izbaciti na bendzu?

Sve je to tacno. Bitno je kako izgledate, ali je još bitnije da ne jebete živu silu i da ne kopirate ono što radi Kim Kardashian.
Ustvari , nije bitno kako izgledate. Bitno je da znate da izgledom ne možete mamiti poglede muškaraca , i da vam ti požudni pogledi neće pomoći pri uzidanju vašeg ega, jer postoje određeni tipovi muškaraca koji će vam reći :

"Stvarno si seksi , i dobro se kreses i tvoj zvučni uzdah kad se prolomi prostorijom, prozori zanijeme, iskoce iz ležišta i pobjegnu na drugu stranu ulice. Stvarno si slatka i potentna, ali si mi toliko gadna sa svojim razmisljanjima da te čak ne želim više ni jebat."

Nije sve u izgledu , ima nešto vala i u razmišljanju.
Evo ga, he is back, he is here have no fear
Sodom1

#10306 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Sodom1 »

Njanjavi wrote:Ja fakat nikad nisam konto te teretane.
Ako cu vjezbat zar nije ljepse u svom domu lijepo i u rahatluku, posvetis se tome, okupas se u svom na svom, rahat mir i ljepota.
Pustis muziku kakvu oces sebi, plus na zrak izadjes ako zivis u kuci, kud ces sta ljepse od vjezbanja na cistom zraku.
Al jok, valja se zatvorit u kakav podrum, sa masom kompleksasa i kockoglavih potpuhanih agresivaca sa sindromom male chune i tako tim zhbljahama koje na takvim mjestima traze kockoglave sponzore.
Pa da nabavis sve sprave treba dosta love npr to je jedan od razloga
zippoo87

#10307 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by zippoo87 »

ko hoce stvarno trenirati,ide u teretane koje imaju sprave koje mu gode i puno tegova i naravno da nije prevelika guzva

ovi ostali,sto idu da se pokazuju idu u te fensi smensi teretane gdje dolaze ovi gore opisani ,kockaste glave i wanna be gangsteri i djevojke niskog morala kojima su ti wanna be "frajeri" potencijalne mete :D

meni su najjace instagram slike iz teretane...sve izbacile dupe a ni na jednoj ni kapi znoja :D
i jos jedna smijesna stvar...od toliko stvarno korisnih vjezbi i programa,90% djevojaka radi cucnjeve :D
svu snagu i forsiranje usmjerile u dupe,kao glavni adut danasnje mladezi

ne govori meteorit dzaba da treba imati i malo u glavi a ne sve u guzici :D
uglavnomja

#10308 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by uglavnomja »

Sodom1 wrote:
Njanjavi wrote:Ja fakat nikad nisam konto te teretane.
Pa da nabavis sve sprave treba dosta love npr to je jedan od razloga

a ima tu dosta i do motivacije, lakse se znojiti u drustvu :D
annoy

#10309 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

Ja se ne mogu natjerat da vjezbam kod kuce, nema sanse. A i ne znam za druge al nemam doma sprave za vjezbanje. Kad platim clanstvo onda se natjeram da idem vjezbat. Jedino tako :D
Ja sam isla u zensku teretanu i naravno nitko se nije sminkao :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#10310 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tomahawk11 »

Itekako mogu.
Imaju se tegovi razlicite tezine.
Trbusnjaci, sklekovi, cucnjevi.
Trcanje.
Basket.
lijepa u dusi

#10311 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by lijepa u dusi »

annoy wrote:Ja se ne mogu natjerat da vjezbam kod kuce, nema sanse. A i ne znam za druge al nemam doma sprave za vjezbanje. Kad platim clanstvo onda se natjeram da idem vjezbat. Jedino tako :D
Ja sam isla u zensku teretanu i naravno nitko se nije sminkao :lol:
I onda tvrde da se sredjuju zbog sebe ili zbog drugih zena, a ne zbog muskaraca. Jah... :D
tranquil

#10312 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by tranquil »

meteorit135531 wrote:Ne kontam žene koje odlaze u teretanu. Valjda su influensirane od liberalnih Amerikanki koje stave bajpas oko ruke pa mjere srčani ritam , vratni pritisak i status žlijezda sa unutrašnjim sagorijevanjem dok bacaju sumnjičavo oko na onog muskulativnog crnobradog mužjaka čijim venama ne tece rukohvat njenog ljubavnog otrova , nego tece 1000 mg galenikinog uljanog rastvora - testosterona i dok moli Boga da je primjeti i da joj ljubazno objasni kako da gurne 100 kg dok radi kosi bendz.
Mislim , otkud vam pravo da mislite da nas zanima vaše tijelo i da samo posmatramo vašu guzicu i da nam je bitno koliko možete u seriji izbaciti na bendzu?

Sve je to tacno. Bitno je kako izgledate, ali je još bitnije da ne jebete živu silu i da ne kopirate ono što radi Kim Kardashian.
Ustvari , nije bitno kako izgledate. Bitno je da znate da izgledom ne možete mamiti poglede muškaraca , i da vam ti požudni pogledi neće pomoći pri uzidanju vašeg ega, jer postoje određeni tipovi muškaraca koji će vam reći :

"Stvarno si seksi , i dobro se kreses i tvoj zvučni uzdah kad se prolomi prostorijom, prozori zanijeme, iskoce iz ležišta i pobjegnu na drugu stranu ulice. Stvarno si slatka i potentna, ali si mi toliko gadna sa svojim razmisljanjima da te čak ne želim više ni jebat."

Očito pretpostavljaš da žene idu u teretanu samo da bi ih tamo gledali muškarci. Ne okreće se sav svijet oko tebe.
Mislim, otkud ti pravo da misliš da ih zanima tvoje tijelo i da samo posmatraju muskulativne crnobrade mužjake, i one koji to pokušavaju da postanu? Evo ideje: možda su došle samo da vježbaju?
rumenige_brajtner

#10313 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by rumenige_brajtner »

Odavno nešto gluplje nisam pročitao
djevojka bez imena

#10314 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by djevojka bez imena »

Meni je bitno samo da nema guzve, a ko gleda il ne, ne vidim. :|
meteorit135531

#10315 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by meteorit135531 »

Ne kontam cure i žene koje kockaju. :skoljka:

Ja sam bosanska zadrta seljačina sa dna kace i smatram da je kockanje rezervisano samo za moj rod , nikako za žene , bolan! :zoka:

Ako se ikad treba osloniti na nekoga da donese para bez da se pomuci, onda se u principu treba osloniti na muškarce, uglavnom.
Za nježniji pol je ipak prostitucija ono zanimanje koje je za njih ipak prirodnije. Ne morate se plaho mučiti , pos'o lagan a para laka! Ku's bolje od toga ! :evil:

Najzanimljivije je kad dođem u kladaru, a sijeda žena , odokativno , ona je nezaposlena domaćica u srednjim četrdesetima, već pomalo propala , dnevne aktivnosti se svode na pripremu ručka za nezaposlenu familiju , popodnevne vannastavne aktivnosti su uključivale praćenje razvoja događaja u haremu Sulejmama Veličanstvenog , a sad je ovaj zapadnjački uticaj natjerao bosanske žene da krenu kockati.

Okreće se gospođa u ekran i govori mu :
"Falio mi je samo 34." :roll: Pa ne razumije te ekran , pobogu.
Zguzva papir i zauzme mi mjesto pred pultom, tražeći jedan kompjuterski listić. Lakim i hirovitim korakom zauzela je svoje mjesto u publici nestrpljivo čekajući da započne nova runda broj 3688 u 15:37. :oops:

Ženo božja, radni je dan. Idi kuci i tucaj krompir, serpa je najbolji ženski prijatelj , mani se brojeva i kombinacija. :thumbup:

Problem je u Simoni Halep. Znaci , ženski hajvan je uvijek bio naopak i za žensko nije tenis. Simona Halep mogla pobjedom da se vrati na broj 1. WTA liste, ali ona je žena koja je zanemarila svoju primarnu i prirodnu poziciju da za kuhinjskim pultom serpom pogađa dvorucne bekende i da u glavice luka ubacuje prve i druge servise, pa je uzela teniske loptice u ruke. :zzzz:

I kad odigras da će Simona Halep pobijediti sa 1,5 razlike u hendikepu i kad Simona Halep dobije prvi set sa 7:6, a u drugom setu pri rezultatu 6:6, vodi u tiebreaku 5:4 i ima dva svoja servisa da završi meč, i onda to sve upropasti i izgubi u trećem 4:6... :run:

I ti ispusis svojih 19 maraka , a pogodio si Rijeku, Partizan, Rybarikovu po kvoti 2.65, AL u bejzbol all staru po kvoti 2.0, i kad te samo Simona Halep po kvoti 2.20 zajebe za 267 maraka, onda prokunes i sve žene koje čekaju samo broj 34 i sve žene koje umjesto da se igraju sa penisom, igraju tenis. :skoljka:

Ne kontam. Mi u Bosni samo čekamo jedan par i jedan broj. Uvijek nam nešto fali.
madner

#10316 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by madner »

Pila je stvarno napredovala sto se tice moci izrazavanja. :D
tranquil

#10317 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by tranquil »

Džabe si krečio. Ne'š jebat.
Njanjavi

#10318 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Njanjavi »

Haveru, nekad bi se primile i izdale fetvu na tebe, mozda oko 2005te do 2007me, za ovakav pokusaj trolle.
Poslije toga su oguglale, skontale da im pokusavate tim seljackim pricama nadrndavat zivce samo.
Moras nesta originalnije skontat da se povampire i krenu siktat :roll:
lijepa u dusi

#10319 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by lijepa u dusi »

Njanjavi wrote:Haveru, nekad bi se primile i izdale fetvu na tebe, mozda oko 2005te do 2007me, za ovakav pokusaj trolle.
Poslije toga su oguglale, skontale da im pokusavate tim seljackim pricama nadrndavat zivce samo.
Moras nesta originalnije skontat da se povampire i krenu siktat :roll:
Ja vala evo zamalo, ima nas jos zelenih :lol:
triconja

#10320 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

meteorit135531 wrote:Ne kontam cure i žene koje kockaju. :skoljka:

Ja sam bosanska zadrta seljačina sa dna kace i smatram da je kockanje rezervisano samo za moj rod , nikako za žene , bolan! :zoka:

Ako se ikad treba osloniti na nekoga da donese para bez da se pomuci, onda se u principu treba osloniti na muškarce, uglavnom.
Za nježniji pol je ipak prostitucija ono zanimanje koje je za njih ipak prirodnije. Ne morate se plaho mučiti , pos'o lagan a para laka! Ku's bolje od toga ! :evil:

Najzanimljivije je kad dođem u kladaru, a sijeda žena , odokativno , ona je nezaposlena domaćica u srednjim četrdesetima, već pomalo propala , dnevne aktivnosti se svode na pripremu ručka za nezaposlenu familiju , popodnevne vannastavne aktivnosti su uključivale praćenje razvoja događaja u haremu Sulejmama Veličanstvenog , a sad je ovaj zapadnjački uticaj natjerao bosanske žene da krenu kockati.

Okreće se gospođa u ekran i govori mu :
"Falio mi je samo 34." :roll: Pa ne razumije te ekran , pobogu.
Zguzva papir i zauzme mi mjesto pred pultom, tražeći jedan kompjuterski listić. Lakim i hirovitim korakom zauzela je svoje mjesto u publici nestrpljivo čekajući da započne nova runda broj 3688 u 15:37. :oops:

Ženo božja, radni je dan. Idi kuci i tucaj krompir, serpa je najbolji ženski prijatelj , mani se brojeva i kombinacija. :thumbup:

Problem je u Simoni Halep. Znaci , ženski hajvan je uvijek bio naopak i za žensko nije tenis. Simona Halep mogla pobjedom da se vrati na broj 1. WTA liste, ali ona je žena koja je zanemarila svoju primarnu i prirodnu poziciju da za kuhinjskim pultom serpom pogađa dvorucne bekende i da u glavice luka ubacuje prve i druge servise, pa je uzela teniske loptice u ruke. :zzzz:

I kad odigras da će Simona Halep pobijediti sa 1,5 razlike u hendikepu i kad Simona Halep dobije prvi set sa 7:6, a u drugom setu pri rezultatu 6:6, vodi u tiebreaku 5:4 i ima dva svoja servisa da završi meč, i onda to sve upropasti i izgubi u trećem 4:6... :run:

I ti ispusis svojih 19 maraka , a pogodio si Rijeku, Partizan, Rybarikovu po kvoti 2.65, AL u bejzbol all staru po kvoti 2.0, i kad te samo Simona Halep po kvoti 2.20 zajebe za 267 maraka, onda prokunes i sve žene koje čekaju samo broj 34 i sve žene koje umjesto da se igraju sa penisom, igraju tenis. :skoljka:

Ne kontam. Mi u Bosni samo čekamo jedan par i jedan broj. Uvijek nam nešto fali.
Jedan savjet. Kupi sebi kosu i belegiju i ujutro ustanes u 5 sati i izadjes i pokosis oko puta. Milina gledati kako trava pada, fin zvuk a i osjecat ces se korisno. Negdje oko 11 sati ces biti sav sjeban, dodjes kuci i neces razmisljati o svakakvim stvarima, jedva ces cekati 10 sati da se mozes naspavati :lol: .
Tomahawk11
Globalni moderator

#10321 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tomahawk11 »

Dobro si mu i reko.
Sto besposlen moze iz dosade gluposti napisati, to niko ziv ne moze.
triconja

#10322 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

Tomahawk11 wrote:Dobro si mu i reko.
Sto besposlen moze iz dosade gluposti napisati, to niko ziv ne moze.
Nije dzaba ona maksima "Besposlen pop i jariće krsti" :D .
triconja

#10323 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

Ne kontam da je i dalje u Sarajevu popularno dudlat crijeva (nardoski receno nargile). :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#10324 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

dudlanje nečeg drugog je ipak još uvijek popularnije :mrgreen:
triconja

#10325 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

Velkoski wrote:dudlanje nečeg drugog je ipak još uvijek popularnije :mrgreen:
To i treba biti popularno, ne skodi ni jednoj strani :izet: :thumbup: .
Post Reply