Ne kontam cure i žene koje kockaju.
Ja sam bosanska zadrta seljačina sa dna kace i smatram da je kockanje rezervisano samo za moj rod , nikako za žene , bolan!
Ako se ikad treba osloniti na nekoga da donese para bez da se pomuci, onda se u principu treba osloniti na muškarce, uglavnom.
Za nježniji pol je ipak prostitucija ono zanimanje koje je za njih ipak prirodnije. Ne morate se plaho mučiti , pos'o lagan a para laka! Ku's bolje od toga !
Najzanimljivije je kad dođem u kladaru, a sijeda žena , odokativno , ona je nezaposlena domaćica u srednjim četrdesetima, već pomalo propala , dnevne aktivnosti se svode na pripremu ručka za nezaposlenu familiju , popodnevne vannastavne aktivnosti su uključivale praćenje razvoja događaja u haremu Sulejmama Veličanstvenog , a sad je ovaj zapadnjački uticaj natjerao bosanske žene da krenu kockati.
Okreće se gospođa u ekran i govori mu :
"Falio mi je samo 34."

Pa ne razumije te ekran , pobogu.
Zguzva papir i zauzme mi mjesto pred pultom, tražeći jedan kompjuterski listić. Lakim i hirovitim korakom zauzela je svoje mjesto u publici nestrpljivo čekajući da započne nova runda broj 3688 u 15:37.
Ženo božja, radni je dan. Idi kuci i tucaj krompir, serpa je najbolji ženski prijatelj , mani se brojeva i kombinacija.
Problem je u Simoni Halep. Znaci , ženski hajvan je uvijek bio naopak i za žensko nije tenis. Simona Halep mogla pobjedom da se vrati na broj 1. WTA liste, ali ona je žena koja je zanemarila svoju primarnu i prirodnu poziciju da za kuhinjskim pultom serpom pogađa dvorucne bekende i da u glavice luka ubacuje prve i druge servise, pa je uzela teniske loptice u ruke.
I kad odigras da će Simona Halep pobijediti sa 1,5 razlike u hendikepu i kad Simona Halep dobije prvi set sa 7:6, a u drugom setu pri rezultatu 6:6, vodi u tiebreaku 5:4 i ima dva svoja servisa da završi meč, i onda to sve upropasti i izgubi u trećem 4:6...
I ti ispusis svojih 19 maraka , a pogodio si Rijeku, Partizan, Rybarikovu po kvoti 2.65, AL u bejzbol all staru po kvoti 2.0, i kad te samo Simona Halep po kvoti 2.20 zajebe za 267 maraka, onda prokunes i sve žene koje čekaju samo broj 34 i sve žene koje umjesto da se igraju sa penisom, igraju tenis.
Ne kontam. Mi u Bosni samo čekamo jedan par i jedan broj. Uvijek nam nešto fali.