Šibicar wrote:Kipre to sto ti guglas i izguglas ne mora znaciti apsolutnu istinu,za ta presretanja ne znam ali sa sigurnoscu znam da su Golubovci srpsko selo-naselje-vukojebina....
Nisam ni tvrdio da je ovo apsolutna istina, nego mi se učinilo da se iznijelo dosta paušalnih kvalifikacija, pa samo dadoh primjedbu da internet ne nudi mnogo dokaza koji upućuju na iste, te da su iste možda ne u potpunosti pogrešne, ali vjerovatno bar malo pretjerane...
Grean wrote:Moj izvor je trenutno nedostupan, a provjerit ce se. Inace rodjeni Podgoricanin cija porodica potice iz Tuzi. Nema razloga da laze i vjerujem mu.
A tuda sam prolazio bas ovo ljeto, po prvi put presao istocnu granicu od rata na ovamo. I nije bas vukojebina, fino prigradsko naselje u ravnici na putu za Podgoricu iz pravca Skadra, na svakom stubu je visila crnogorska zastava jer je bio praznik ali to ne znaci da nije istina sto domicilni tvrde da se radi o izrazito prosrpskom naselju.
Ja opet kažem, možda je tako, ali rezultati popisa stanovništva i izbora govore drugačije... To naravno ne znači da nema četnika tamo, ali meni ne djeluje kao da se radi o nekom velikosrpskom leglu, kako se to ovdje predstavlja...