BH klubovi u Evropi - općenito

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ZonFon

#10301 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by ZonFon »

ultima_palabra wrote:
ZonFon wrote:Pregazice kone Zetu, ko plitak potok :D i sa nama kad su igrali, ljudi parkirali autobus i igrali na kontre.
Jesi ti gledao neku nasu utakmicu zadnjih godinu dana? Jedina ekipa koju smo pregazili kao plitak potok je bio Brotnjo :oops:
Za razliku od nas vi ste dosta ozbiljnije svatili Zetu, i zato mislim da prolazite.

Sto se nas tice, ako x izvucemo tamo mozemo slaviti ponovo Bajram.
Maharadza

#10302 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Maharadza »

ZonFon wrote:
ultima_palabra wrote:
ZonFon wrote:Pregazice kone Zetu, ko plitak potok :D i sa nama kad su igrali, ljudi parkirali autobus i igrali na kontre.
Jesi ti gledao neku nasu utakmicu zadnjih godinu dana? Jedina ekipa koju smo pregazili kao plitak potok je bio Brotnjo :oops:
Za razliku od nas vi ste dosta ozbiljnije svatili Zetu, i zato mislim da prolazite.

Sto se nas tice, ako x izvucemo tamo mozemo slaviti ponovo Bajram.
X bi bio "Bajram MubareČola braćO" a poraz sa 1 golom razlike "Elhamdulillah braćo"! :mrgreen:
BHF_Manijak

#10303 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by BHF_Manijak »

Bas smo pali qrcu za usi. I jedni i drugi. :zzzz:
Edin H.

#10304 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Edin H. »

leškarenje wrote:Ne traži sranje i neces ga dobiti....bili smo mi,nikakvog sranja nije bilo,okolo stadiona sve živo blokirano dok mi nismo prošli.....e jes nas neko zakamenjo negdje na izlazu iz Podgorice,stali busevi ali nidje nikoga :D
Ja gledao tekmu u restoranu u Budvi i navijao za vas. :D

Je li se ono igralo u Podgorici ili tim Golubovcima?

Uglavnom sjecam se nekakvih navijaca na trajektu sto su isli na utakmicu sa srpskim zastavama.
cyprus

#10305 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by cyprus »

Šibicar wrote:Kipre to sto ti guglas i izguglas ne mora znaciti apsolutnu istinu,za ta presretanja ne znam ali sa sigurnoscu znam da su Golubovci srpsko selo-naselje-vukojebina....
Nisam ni tvrdio da je ovo apsolutna istina, nego mi se učinilo da se iznijelo dosta paušalnih kvalifikacija, pa samo dadoh primjedbu da internet ne nudi mnogo dokaza koji upućuju na iste, te da su iste možda ne u potpunosti pogrešne, ali vjerovatno bar malo pretjerane...
Grean wrote:Moj izvor je trenutno nedostupan, a provjerit ce se. Inace rodjeni Podgoricanin cija porodica potice iz Tuzi. Nema razloga da laze i vjerujem mu.

A tuda sam prolazio bas ovo ljeto, po prvi put presao istocnu granicu od rata na ovamo. I nije bas vukojebina, fino prigradsko naselje u ravnici na putu za Podgoricu iz pravca Skadra, na svakom stubu je visila crnogorska zastava jer je bio praznik ali to ne znaci da nije istina sto domicilni tvrde da se radi o izrazito prosrpskom naselju.
Ja opet kažem, možda je tako, ali rezultati popisa stanovništva i izbora govore drugačije... To naravno ne znači da nema četnika tamo, ali meni ne djeluje kao da se radi o nekom velikosrpskom leglu, kako se to ovdje predstavlja...
Last edited by cyprus on 27/06/2017 08:47, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#10306 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Tomahawk11 »

Kakve veze ima je li vecinski ili nije? Dovoljno je da je prvi covjek kluba tako orjentisan. Samim tim se oko kluba okuplja ta ekipa.
Jos dodju u pomoc ovi sa romanijske regije i eto ga.
Podavno je bilo, ali sjecam se situacije s podgorickim Srbima....srednjoskolska varijanta....ali nacionalizam je izbijao....oni sto se Crnogorcima nazivase, niks problem....raja :thumbup:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#10307 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Velkoski »

Pa i s tribina su nam dizali tri prsta, 'navijači' ove fete :mrgreen: A i najmanje jednog igrača smo gađali stolicama jer je dig'o tri prsta pri izlasku s terena... Al' nebitno je to ionako. :D Drotovija im je za razliku od naše baš pismena i regularna :lol:
decko_sa_kovaca

#10308 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by decko_sa_kovaca »

I meni je jedan crnogorac reko da su u golubavcima cetnici
leškarenje

#10309 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by leškarenje »

Edin H. wrote:
leškarenje wrote:Ne traži sranje i neces ga dobiti....bili smo mi,nikakvog sranja nije bilo,okolo stadiona sve živo blokirano dok mi nismo prošli.....e jes nas neko zakamenjo negdje na izlazu iz Podgorice,stali busevi ali nidje nikoga :D
Ja gledao tekmu u restoranu u Budvi i navijao za vas. :D

Je li se ono igralo u Podgorici ili tim Golubovcima?

Uglavnom sjecam se nekakvih navijaca na trajektu sto su isli na utakmicu sa srpskim zastavama.
U Podgorici :thumbup:
Nadzorna_ploca

#10310 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Nadzorna_ploca »

Prenos iz Moldavije?
leškarenje

#10311 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by leškarenje »

Tomahawk11 wrote:Kakve veze ima je li vecinski ili nije? Dovoljno je da je prvi covjek kluba tako orjentisan. Samim tim se oko kluba okuplja ta ekipa.
Podavno je bilo, ali sjecam se situacije s podgorickim Srbima....srednjoskolska varijanta....ali nacionalizam je izbijao....oni sto se Crnogorcima nazivase, niks problem....raja :thumbup:
Ma kakva Zeta i njihovi navijaci,taman da im je sam Rajovic vodja :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#10312 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Tomahawk11 »

leškarenje wrote:
Tomahawk11 wrote:Kakve veze ima je li vecinski ili nije? Dovoljno je da je prvi covjek kluba tako orjentisan. Samim tim se oko kluba okuplja ta ekipa.
Ma :izet: navijace, nego samo konstatujem cinjenicnu situaciju :P
Logovan

#10313 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Logovan »

Nadzorna_ploca wrote:Prenos iz Moldavije?
Ne zna se još, valjda će biti.
leškarenje

#10314 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by leškarenje »

Tomahawk11 wrote:
leškarenje wrote:
Ma :izet: navijace, nego samo konstatujem cinjenicnu situaciju :P
:thumbup:

Image

Image
Tomahawk11
Globalni moderator

#10315 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Tomahawk11 »

leškarenje wrote: :thumbup:

Image

Image

:thumbup:
leškarenje

#10316 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by leškarenje »

Kad je već priča o Podgorici :mrgreen:

Dodjemo nas 7-8 na most Suade odakle je polazilo,haj vidimo nema nikakvih spiskova ko će gdje te nam ja "proberem" bus :lol: pukne nam guma prije Trnova,vratimo se bez svjetala i plus se zapali na A.polju .

Što ti je iskustvo :skoljka: u probiranju busa :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#10317 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Tomahawk11 »

leškarenje wrote:Kad je već priča o Podgorici :mrgreen:

Dodjemo nas 7-8 na most Suade odakle je polazilo,haj vidimo nema nikakvih spiskova ko će gdje te nam ja "proberem" bus :lol: pukne nam guma prije Trnova,vratimo se bez svjetala i plus se zapali na A.polju .

E, jesi ga probro :lol: :lol:
Nemoj vise :mrgreen:
use your illusion

#10318 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by use your illusion »

Hoce li neko prenositi ove nase sampione ili tek kada se plasiraju u grupnu fazu :)
BHF_Manijak

#10319 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by BHF_Manijak »

Sto bi nas narod rek'o - k'o prstom u govno! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Šibicar

#10320 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Šibicar »

:lol: :lol:
shake69

#10321 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by shake69 »

Zna li neko, koliko nam treba pobjeda u ovom prvom kolu da za godinu ili dvije ne grohnemo ispod Lihtenstajna i Luksemburga posto smo prosle godine bili haman najgori u Evropi a naredne godine nam se brise malo bolja sezona 12/13?
strong69

#10322 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by strong69 »

leškarenje wrote: :thumbup:

Image

Image
Ja sam na ovoj tekmi u PG upoznao momke iz Cetinja i Podgorice, Crnogorce, s kojima sam i danas u kontaktu. Bas sam nedavno bio u PG i vidio se s njima na rucku. Normalno je da ne gotive Zetu oko koje se okupljaju ti neki "Srbi" koji Srbiju smatraju svojom drzavom pa je logicno da se ne podnose...

Zeljeznicaru sretno!

Sto se Sarajeva tice, nadam se najboljem ali nekako sam pesimistican... :run:
cyprus

#10323 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by cyprus »

shake69 wrote:Zna li neko, koliko nam treba pobjeda u ovom prvom kolu da za godinu ili dvije ne grohnemo ispod Lihtenstajna i Luksemburga posto smo prosle godine bili haman najgori u Evropi a naredne godine nam se brise malo bolja sezona 12/13?
Lihtenštajn je već 10 mjesta iznad nas :mrgreen:
El_comadante

#10324 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by El_comadante »

cyprus wrote:
shake69 wrote:Zna li neko, koliko nam treba pobjeda u ovom prvom kolu da za godinu ili dvije ne grohnemo ispod Lihtenstajna i Luksemburga posto smo prosle godine bili haman najgori u Evropi a naredne godine nam se brise malo bolja sezona 12/13?
ispred nas su Albanija i Lihtenštajn. Lih je 30 sa koef. 11.000 a mi 39 sa koef. 5.250 znači bolji nego duplo od nas. za svaku pobjedu se dobija 0.250 a za X 0.125 pa ti računaj šta nam treba. ove sezone nam se briše 1.250 koef. a slijedeče sezone 1.500 a sezonu poslije 1.750 što nam je i najbolji koef. u zadnjih 5 godina. Finska i Irska su na udaljenosti od otprilike 0.500 od nas a iz nas su Latvija, Gruzija i Estonija sa 0.400 zaostatka. dakle ako slabije odigramo mogli bi nas ovi ispod i prestiči.
shake69

#10325 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by shake69 »

cyprus wrote:
Nije valjda!? Kad prije? Pa nije valjda da je Vaduz i ona ostala buranija toliko nakupio bodEva!?
Post Reply