Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Max Bunker wrote: ↑18/12/2020 16:47
Ne kontam zašto se nervirate radi medijskih natpisa od strane medija željnih klikova i senzualizma...
Ja koliko znam a informacija je od danas, stadion je gotova priča (i nije mi izvor fksinfo) i prenosim ono što znam a pošto sam kupio, za toliko i vama prodajem.
Naši su generalno zadovoljni kako ide komunikacija sa novom vlasti, kao i što je nova vlast generalno zadovoljna našom ponudom.
Ima tih nekih pikanterija (tipa atletska, održavanje koncerata, očuvanje stadiona kao simbola olimpijade) da se ugovori i dogovori i možda već sa proljećem da se krene sa radovima.
Samo da se citiram sa svojim postom vezano za stadion kada je bilo pisanja da su svi isti, da će nas Mandić zajebbati itd.
P.S.
Sretna nova 2021.godina svima i puno uspjeha!
Koga ćeš drugog u ovo nevrijeme, zimi je ionako teško naći kvalitet a ovaj je dobro došao, samo da Hareta opet gledamo u njegovom prirodnom okruženju - kao Džoker-ubica sa klupe.
Ja mislim da nije. I nije da potcjenjujem Pidru, nego mislim da Lazio nebi ni pogledao na naše tržište. Neki klub iz donjeg dijela serije A bi mogao, a mislim i da je za Pidru bolje bilo da ide u neki klub koji ima manja očekivanja.
Ali ako je istina, onda bi bilo ekstra i Pidri želim vrhunsku karijeru.
Ja mislim da nije. I nije da potcjenjujem Pidru, nego mislim da Lazio nebi ni pogledao na naše tržište. Neki klub iz donjeg dijela serije A bi mogao, a mislim i da je za Pidru bolje bilo da ide u neki klub koji ima manja očekivanja.
Lijepo je vidjeti FKS u ovim kombinacijama. Vidjet ćemo šta će biti. Tehnički, nije nemoguće s obzirom koliki je Lotiti škrtica i ganja jeftine igrače. Ipak, Pidro je samo jedna od opcija.
tovarish wrote: ↑03/01/2021 12:42
Lijepo je vidjeti FKS u ovim kombinacijama. Vidjet ćemo šta će biti. Tehnički, nije nemoguće s obzirom koliki je Lotiti škrtica i ganja jeftine igrače. Ipak, Pidro je samo jedna od opcija.
Ako ništa momak se spominje pa možda i bude nešto. Ne mora Lazio, može Verona, Bologna i slični.
Ševkija Resić više nije igrač Fk Novi Pazar.
Bosanski fudbaler Ševkija Resić vratiće se sa pozajmice iz Fudbalskog kluba Novi Pazar u Fk Sarajevo, saopšteno je danas iz sportskog sektora našeg kluba.
Sve najbolje u daljoj karijeri, srećno!
Resić napustio Novi Pazar: Mladi reprezentativac BiH se vraća na Koševo
Je li ovo znak da Tatar ide?
Ma ja sam siguran da Tatar ide 100% vece su sanse da Rahmanovic ostane.Pustiti momka da cvakne koji dinar.Tatar je odlican za nase lige ali kako ce se snaci u nekim jacim ligama pitanje je ako vec nije mogao u Hrvatskoj.Puno srece pa gdje god da ode.
Pa ako ode, ne može mu Resić biti zamjena. Nije mi Resić za prvih 11 i ako ne griješim on je više desno krilo, ne lijevo.
I ne bi mu vala škodilo da još pola godine provede negdje na posudbi pa da onda igra kod nas od početka naredne sezone.
Nije, samo je kod Husrefa bio malo na desnoj strani kako krilo tako i bek pa i u Celiku na beku a sad u NP i reprezentaciji U21 igra svoju pravu poziciju, lijevo krilo ili tacnije krilnog napadaca.
I ja mislim da ga nije trebalo dirati ako Tatar ne ode, i zbog njega a i zbog N. Pazara kojima bi u tom slucaju bio bitniji. Sa druge strane sad se ekipa sprema i za ljeto, mozda su ga zato vratili.
Uglavnom trenutno Tatar> Velkoski> Jukic> Resic a ostaje da se vidi kako ce biti kad krene prvenstvo.
Pa ako ode, ne može mu Resić biti zamjena. Nije mi Resić za prvih 11 i ako ne griješim on je više desno krilo, ne lijevo.
I ne bi mu vala škodilo da još pola godine provede negdje na posudbi pa da onda igra kod nas od početka naredne sezone.
Tako ce i biti vjerovatno Tatar ce zavrsiti ovu sezonu i otici na ljeto i onda uskace Resic.Sto ne bi mogao igrati na lijevoj strani Sefko je desnjak isto kao i Tatar a dosta puta je i Tatar igrao lijevo.Zavisi i od taktike koju Vinko postavi da li krila vise da nabacuju ili da sutaju po golu.Da li ce bekovi igrati povucenije ili kako mi igramo ici stalno naprijed pa nabacivati.Ima tu kombinacija bruka samo sto kazes ne djeluje mi kao igrac koji bi tek tako Tatara mogao zamjeniti vise kao neko da ulazi sa klupe ali eto vidjecemo.
Grean wrote: ↑03/01/2021 22:50
Nije, samo je kod Husrefa bio malo na desnoj strani kako krilo tako i bek pa i u Celiku na beku a sad u NP i reprezentaciji U21 igra svoju pravu poziciju, lijevo krilo ili tacnije krilnog napadaca.
Ma eto možda ja griješim, ali eto nebitno, najbitnije je da momak redovno dobija priliku. Vrijedi mu dati šansu.
Catapult ovog puta u nešto drugačijem izdanju #Catapult #BordoPorodica
Bordo Djed Mraz je prilikom podjele paketića prešao gotovo isti broj kilometara kao Andrej Đokanović ove sezone. Naravno, uz malu pomoć našeg partnera GUMA M.
Catapult ovog puta u nešto drugačijem izdanju #Catapult #BordoPorodica
Bordo Djed Mraz je prilikom podjele paketića prešao gotovo isti broj kilometara kao Andrej Đokanović ove sezone. Naravno, uz malu pomoć našeg partnera GUMA M.
gold'n'brown wrote: ↑05/01/2021 09:49
Eno Beqiraj slobodan igrac ...
Bio je dogovoren njegov transfer i momak je cak dosao u Sarajevo na potpis. Medjutim tacka ugovora o primanjima je promijenjena i on je naravno pobjegao. Sada i ako bi ga htjeli dovesti morali bi dobro odrijesiti kesu.
Veliko je interesovanje evropskih i azijskih klubova za mnoge nase igrace a stigle su i neke konkretne ponude za Kovacevic, Tatara i Rahmanovica.
Osim tih ponuda neki se raspituju i interesuju za Salcina, Pidru, Milicevica i Fanima, a najvise interesovanja i upitnika je za Djokanovica.
Jedan nas klub zeli Handzica na posudbu.
P.S. Nasi u buducnsti mnogo ocekuju od Varesanovica i nadaju se da ce Mustedanagic konacno proigrati i pokazati zasto je doveden u najveci klub u drzavi.