I da još umjesto MKTV ubace neki kanalMTV wrote:+1afannedim wrote:https://www.lol.ba/Novosti.aspx?id=8e69 ... 72c8bc2be1
Dajte nam zamjenu kakvu finu. Ja bih dječiji NickJr.
I telemach isto će postupiti.
Telemach umjesto BBC Entern... stavio BBC World HD, dodao nick jr a u analognoj izbacio comedy central stavili nickelodeon.
Znam mi nemamo analogne
Logosoft
Moderator: Benq
- afannedim
#10276 Re: Logosoft ALL ABOUT
- afannedim
#10278 Re: Logosoft ALL ABOUT
Do 31.12. 2015 očekujem lijepe vijesti.
POZDRAV. za Damira.D.
POZDRAV. za Damira.D.
- Praetorious
#10279 Re: Logosoft ALL ABOUT
Moram reči da je LoL vrlo uspavana firma, nema nikakvih novina, akcija, a ni poboljšanja za korisnike. Možda oni intenzivno rade da održe firmu u pogonu, ali mi korisnici to ne osjetimo na uslugama. Već duže vremena sve izmjene se tiču TV programa, ništa u vezi interneta. Paketi ostaju kakvi su. A da se dignu brzine za korisnike samo xDSL usluge - e to je očito naučna fantastika za očekivati. I tako već jaaaako dugo.
Novogodišnje iznenađenje? Na to ne računam, ali neka me baš iznenade, da i to vidim ...
Novogodišnje iznenađenje? Na to ne računam, ali neka me baš iznenade, da i to vidim ...
-
rizibizi
#10280 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jel se to meni cini ili mi se cini da je LoL ocistio dimnjak u Igmanskoj da se Deda Mraz ne pati. Hajd da i to vidimo samo nemojte poslije da se vadite na maglu pa eto nije mogao da sleti, pa irvasima zacepljene dizne od prasine u zraku...
@Praetorius o tome ja sve vrijeme pricam.
@Praetorius o tome ja sve vrijeme pricam.
-
neki
#10281 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jbt patetični ste
Nema nista, pogotovo ne za stare korisnike
Alahimanet
Nema nista, pogotovo ne za stare korisnike
Alahimanet
- karanana
#10282 Re: Logosoft ALL ABOUT
stari korisnici ce biti ostavljeni da se osuse kao jabuke na grani i da poispadaju, jer lagano se ponuda smanjiva a i ovo jada sto nadodaju novim korisnicima/paketima, stari ne dobijaju.
- Praetorious
#10283 Re: Logosoft ALL ABOUT
Postoji razlika između termina "patetičan" i "realističan". Dao sam realni prikaz stanja, ništa patetično... više je tragično.
Ali da, poboljšanja nema ni za stare, ni za nove korisnike. Kako je bilo prije godinu-i-kusur, tako je i sada.
Ali da, poboljšanja nema ni za stare, ni za nove korisnike. Kako je bilo prije godinu-i-kusur, tako je i sada.
- semirsar
#10284 Re: Logosoft ALL ABOUT
Realno da realnije ne mre bit...
Pusto suho sparusno ocvalo... to je ponuda LOL-a za SVE korisnike u ovijem dockan casu tekuce svrsavajuce godine koju nemremo ni po cemu pamtit ni zapamtit osim po frustracijama tipa dati il ne dat paraf jer dok se sikiras u glavici podsvijest sikce "ako dadnes zajebaces se, a ako ne dadnes zajebaces se..." i tako u novije krug pakla se sve jovonanovo okrece...
Da l' sam se zajeb'o...pitam se, pitam?!
Ne, nijeam, jer alternative LOL-u po meni jos nejma.
Al' nemojte da vas sheytan navrati da se usafunjate u prosjeku, inace...
Pusto suho sparusno ocvalo... to je ponuda LOL-a za SVE korisnike u ovijem dockan casu tekuce svrsavajuce godine koju nemremo ni po cemu pamtit ni zapamtit osim po frustracijama tipa dati il ne dat paraf jer dok se sikiras u glavici podsvijest sikce "ako dadnes zajebaces se, a ako ne dadnes zajebaces se..." i tako u novije krug pakla se sve jovonanovo okrece...
Da l' sam se zajeb'o...pitam se, pitam?!
- afannedim
#10285 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja ću koristiti stari paket dokle god budem mogao. Super mi net, telefon, komplet programsku shemu imam osim nekih sto imaju na novim paketima. Imam sve muzičke sve crtane sve xxx sve sportske. Al za nadati se da će se i oni trznuti.
-
dpjokala26
#10286 Re: Logosoft ALL ABOUT
a ja nadjoh da citam tvoj post u ovaj nocni vakat,oka sklopiti necu.semirsar wrote:Realno da realnije ne mre bit...
Da l' sam se zajeb'o...pitam se, pitam?!![]()
jesam ili nisam ,pitanje je sad.
-
Naslovnica
#10287 Re: Logosoft ALL ABOUT
Šta se dešava ako ovaj mjesec prekoračim download koji je na fer osnovi, mislim da je 300GB?!
- semirsar
#10288 Re: Logosoft ALL ABOUT
Udjes dogodine s nulom na brojacuNaslovnica wrote:Šta se dešava ako ovaj mjesec prekoračim download koji je na fer osnovi, mislim da je 300GB?!
Ako bi ja bio neko mjerilo, odavno bi kosti mi u gulagu svrsile
- afannedim
#10289 Re: Logosoft ALL ABOUT
NištaNaslovnica wrote:Šta se dešava ako ovaj mjesec prekoračim download koji je na fer osnovi, mislim da je 300GB?!
-
Naslovnica
#10290 Re: Logosoft ALL ABOUT
Reko da me ne opale po ušima ako pređem 300GB, pa da mi dođe strašni račun.semirsar wrote:Udjes dogodine s nulom na brojacuNaslovnica wrote:Šta se dešava ako ovaj mjesec prekoračim download koji je na fer osnovi, mislim da je 300GB?!![]()
Ako bi ja bio neko mjerilo, odavno bi kosti mi u gulagu svrsile
Na starom sam ugovoru, nikada do sada nisam bio blizu fer limita, ovaj mjesec jesam pa se trznuh.
Znači, da se ne brinem?
Hvala na odgovorima!
-
Dzontra_Volta
#10291 Re: Logosoft ALL ABOUT
Mislim da nema neke "kazne" za prekoračenje, bitno je da se ne ponavlja iz mjeseca u mjesec, zato se i zove "fer" osnova.
Ako se bude ponavljalo, vjerovatno ćeš biti pozvan da potpišeš malo drugačiji ugovor, jer onaj koji stalno prelazi limit vjerovatno to koristi u "poslovne svrhe", a ovi paketi su za kućnu upotrebu.
Ako se bude ponavljalo, vjerovatno ćeš biti pozvan da potpišeš malo drugačiji ugovor, jer onaj koji stalno prelazi limit vjerovatno to koristi u "poslovne svrhe", a ovi paketi su za kućnu upotrebu.
- Ljakan
#10292 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ko prekoraci ide u muriju,kazna je oduzimanje komptera mjesec dana i zabrana prilazka istom.
-
Naslovnica
#10293 Re: Logosoft ALL ABOUT
I murija je OK, samo da dodatno ne naplaćuju megabajte! 
- MTV
#10294 Re: Logosoft ALL ABOUT
Eno na HS (citaj Telemach) dolaze Prva, Prva Plus, b92, Cinestar, Cinestar Action, OK, Ok Bambino, SK1,2,3, Balkanika, CMC.
A Telemach kao Telemach dodaje (pored parova) BBC Earth HD, nick jr. Dok Logosoft ruku na srce dodaje pinkove koje postaju copy/paste sta je najednom to ce sutra biti na drugom. Mada ima odlicnih tipa: Film, horror, classic, western, crime&mistery, i drugi filmski, pedia, ostalo nemam neki pametan komentar.
Logosoft jest pokrenuo gofree mrezu, powered by mtel da se nelazemo oni osiguravaju frenkvencije za mobilnu. Nude oko 210 kanala sto je najvise od sviju al ta mi ponuda blijedi izbacivanjem dobrih kanala: CMC, Balkanika, Da Vinchy Learning, b92, za one koji razumiju njemacki Ard, Zdf SD i HD.
Bgm cu ostati pri svojem kad se pusti Telemach na podrucju HS da uzmem D3 Start+osnovni i mozda prosireni paket, lolu vratim drugi resiver prvi zadrzim kao i internet i telefon koji su za 10 (slovima desetku).
A Telemach kao Telemach dodaje (pored parova) BBC Earth HD, nick jr. Dok Logosoft ruku na srce dodaje pinkove koje postaju copy/paste sta je najednom to ce sutra biti na drugom. Mada ima odlicnih tipa: Film, horror, classic, western, crime&mistery, i drugi filmski, pedia, ostalo nemam neki pametan komentar.
Logosoft jest pokrenuo gofree mrezu, powered by mtel da se nelazemo oni osiguravaju frenkvencije za mobilnu. Nude oko 210 kanala sto je najvise od sviju al ta mi ponuda blijedi izbacivanjem dobrih kanala: CMC, Balkanika, Da Vinchy Learning, b92, za one koji razumiju njemacki Ard, Zdf SD i HD.
Bgm cu ostati pri svojem kad se pusti Telemach na podrucju HS da uzmem D3 Start+osnovni i mozda prosireni paket, lolu vratim drugi resiver prvi zadrzim kao i internet i telefon koji su za 10 (slovima desetku).
-
rizibizi
#10296 Re: Logosoft ALL ABOUT
@MTV koliko te suski izadje ta kombinacija, kod mene je slicna situacija i kontam isto da uradim cim Tmach bude = HS sto se ponude tice.
- MTV
#10297 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kako mi je nick Telemach objasnio prije par mjeseci: Analogna kablovska 15 KM + prosireni paket 10 KM = 25 KM. A tu je ukljucen Start paket, osnovni paket i prosireni paket.rizibizi wrote:@MTV koliko te suski izadje ta kombinacija, kod mene je slicna situacija i kontam isto da uradim cim Tmach bude = HS sto se ponude tice.
- semirsar
#10298 Re: Logosoft ALL ABOUT
Start-15+3KM=18KM
Osnovni-15+5KM=20KM
Prosireni-15+1KM=25KM
Onako, uopsteno, najbolje pogledati spisak kanala na lokaciji gdje se nalazis, Sa, MO, Ze... na http://www.telemach.ba/D3+-+digitalna+t ... v_start2=0
Ja cu vjerovatno uskoro iskljuciti T-mach zbog lopovluka sa CI modulima, a receiveri su im cisto sranje.
Osnovni-15+5KM=20KM
Prosireni-15+1KM=25KM
Onako, uopsteno, najbolje pogledati spisak kanala na lokaciji gdje se nalazis, Sa, MO, Ze... na http://www.telemach.ba/D3+-+digitalna+t ... v_start2=0
Ja cu vjerovatno uskoro iskljuciti T-mach zbog lopovluka sa CI modulima, a receiveri su im cisto sranje.
- semirsar
#10299 Re: Logosoft ALL ABOUT
Aj, dok sam jos tuj da priupitam usput je l'to postalo pravilo i kod drugijeh da u periodu od 22:30 i 23:30h uvijek dolazi do gubljenja signala na modemu, ili samo kod mene, i u pravilu nemre da se dohaviza 5.10.15 minuta kako kad?
Nije da sam lijen, mozda malo, ali nije ni lako svako vece bezveze dizati mojijeh 100-njak kila zarad restarta modema a onaj cerveni sheytancic mi jos u podsvijesti kljucka "'os ti da potpisujes, 'os... e et' ti ga na sad"
Nije da sam lijen, mozda malo, ali nije ni lako svako vece bezveze dizati mojijeh 100-njak kila zarad restarta modema a onaj cerveni sheytancic mi jos u podsvijesti kljucka "'os ti da potpisujes, 'os... e et' ti ga na sad"
- afannedim
#10300 Re: Logosoft ALL ABOUT
Prije desetak dana I meni se dešavalo jedno dvije tri noći isto al nisam ih zvao. Prestalo samo od sebe sad sve 10semirsar wrote:Aj, dok sam jos tuj da priupitam usput je l'to postalo pravilo i kod drugijeh da u periodu od 22:30 i 23:30h uvijek dolazi do gubljenja signala na modemu, ili samo kod mene, i u pravilu nemre da se dohaviza 5.10.15 minuta kako kad?