stara ercegovacka... pokusHaj brice da od gujce napravi lice
ma nemerem bilivit...

Doture jel ovo imaju nekih stomacnih tegoba......turider im palac u guzicu pa nek povrate, kad nemas sta drugoBHCluster wrote:
Sta bi neko prno u fenjer...
Puca nam kurac za nekimaLincoln-Burrows wrote:Puca vas žega, što li

Onda smo spašeni. Naime, priča se da je svako malo kod BakiraAltsa wrote:U njemu je spas![]()
ali vidi im zadnjeg reda....ko ovo gleda bez litar rakije i lopatepici wrote:
stara ercegovacka... pokusHaj brice da od gujce napravi lice![]()
ma nemerem bilivit...
Atmosfera k'o kad je umro Tito.spreca wrote:Doture jel ovo imaju nekih stomacnih tegoba......turider im palac u guzicu pa nek povrate, kad nemas sta drugoBHCluster wrote:
Sta bi neko prno u fenjer...![]()
![]()
ovo je otrov za one anamAltsa wrote:U njemu je spas![]()
da nisu dobili kakav brzojav od mame MerkelFudo387 wrote:Atmosfera k'o kad je umro Tito.spreca wrote:Doture jel ovo imaju nekih stomacnih tegoba......turider im palac u guzicu pa nek povrate, kad nemas sta drugoBHCluster wrote:
Sta bi neko prno u fenjer...![]()
![]()
A djed u oporuci napisao "ko je vas poznavao ni pakao mu neće teško pasti"jazzer wrote:Izgledaju kao familija na komemoraciji najdrazem djedu
Eh, da je samo do Bakira...Hafis wrote:Mislim da je krajnje vrijeme i da Bakir sazove svoju raju na minder u vijećnicu.
Sad dolazi njihovih 5 minuta.seln wrote:Eh, da je samo do Bakira...Hafis wrote:Mislim da je krajnje vrijeme i da Bakir sazove svoju raju na minder u vijećnicu.![]()
sta's kad Reuf&Emir sazovu svoju raju?
Znaci da nas, kao i do sada, zaboli kita sta ta dva besposlicara pricaju.peepeep wrote:Ima li neko pametan da da kakav konkretan odgovor, šta sad ovo znači za nas koji smo u većinskoj manjini (ili u manjinskoj večini, više ni sam ne znam)?
spreca wrote:ali vidi im zadnjeg reda....ko ovo gleda bez litar rakije i lopatepici wrote:
stara ercegovacka... pokusHaj brice da od gujce napravi lice![]()
ma nemerem bilivit...
Nadam se da si u pravu. Ali sumnjam da će biti tako jednostavno.seln wrote:Znaci da nas, kao i do sada, zaboli kita sta ta dva besposlicara pricaju.peepeep wrote:Ima li neko pametan da da kakav konkretan odgovor, šta sad ovo znači za nas koji smo u većinskoj manjini (ili u manjinskoj večini, više ni sam ne znam)?
Meho, daj jos dvije kahve!
Njegova raja je već na okupu. Eno ih u Trstu:Hafis wrote:Mislim da je krajnje vrijeme i da Bakir sazove svoju raju na minder u vijećnicu.