evo jedna na regionalnojmad_max_ba wrote:Šta je brže od opela??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bitango ne vrijeđaj na nacionalnoj osnovi, molim te![]()
![]()
![]()
![]()

Moderators: _BataZiv_0809, anex
evo jedna na regionalnojmad_max_ba wrote:Šta je brže od opela??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

bitanga_sa_otesa wrote:evo jedna na regionalnojmad_max_ba wrote:Šta je brže od opela??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa u segmenat u kojem djeluje i jeste konkurencija.mad_max_ba wrote:u segmentu u kojem opel djeluje da........tempuser wrote:Al ga je Opel zato 98. zabio konkurenciji pod precku kad su prvi dali 10 god garancije na lim za Astru G.
Neka vozila iz tog perioda nisu imala garanciju kao opel, a opet su imala bolju limariju.tempuser wrote:Pa u segmenat u kojem djeluje i jeste konkurencija.mad_max_ba wrote:u segmentu u kojem opel djeluje da........tempuser wrote:Al ga je Opel zato 98. zabio konkurenciji pod precku kad su prvi dali 10 god garancije na lim za Astru G.
Koji je auto C segmenta '98 imao bolju limariju i kako znas da su imali bolju? Moja ex G se i danas vozi, stara 18 god, nema packe korozije.konektovan wrote:[/i]Neka vozila iz tog perioda nisu imala garanciju kao opel, a opet su imala bolju limariju.tempuser wrote:Pa u segmenat u kojem djeluje i jeste konkurencija.mad_max_ba wrote: u segmentu u kojem opel djeluje da........
Peugeot 306, megane, xsara, a dajte slike tih golfova i astri proizvedenih 98 " da vidimo kako se drze????basicm wrote:Ko je masovno prezivio iz '98 osim g4 i astre?
konektovan wrote:Peugeot 306, megane, xsara, a dajte slike tih golfova i astri proizvedenih 98 " da vidimo kako se drze????basicm wrote:Ko je masovno prezivio iz '98 osim g4 i astre?
nemoj, mogao bih ti stvarno pokazati za astre g, pika li se xsara 2000??konektovan wrote:Peugeot 306, megane, xsara, a dajte slike tih golfova i astri proizvedenih 98 " da vidimo kako se drze????basicm wrote:Ko je masovno prezivio iz '98 osim g4 i astre?
Ti se zezas jeli tako? Kad si nabrojane vidio, i rekao sam masovno. Sam sebe pobijas.konektovan wrote:Peugeot 306, megane, xsara, a dajte slike tih golfova i astri proizvedenih 98 " da vidimo kako se drze????basicm wrote:Ko je masovno prezivio iz '98 osim g4 i astre?
Pokazi, sta god imas, ali astre proizvedene 98 i golfovi , nisu u boljem stanju od navedenih koji su zivi kad je lim u pitanju. Da ne spominjem da su generacijski stariji od svabamad_max_ba wrote:nemoj, mogao bih ti stvarno pokazati za astre g, pika li se xsara 2000??konektovan wrote:Peugeot 306, megane, xsara, a dajte slike tih golfova i astri proizvedenih 98 " da vidimo kako se drze????basicm wrote:Ko je masovno prezivio iz '98 osim g4 i astre?

To cemu se ti kao smijes samo dokazuje koliko ne znas, sva ta korozija na blatobranima na golfovima IV koju vidis je jer su zamjenski ili su popravljali dundjeri, na original blatobranu toga neces naci.amar1994 wrote:konektovan wrote:Peugeot 306, megane, xsara, a dajte slike tih golfova i astri proizvedenih 98 " da vidimo kako se drze????basicm wrote:Ko je masovno prezivio iz '98 osim g4 i astre?![]()
![]()
![]()
pogtovo gepek i prednji blatobrani, dodouse sve je to staro i preslo Boga oca
ja postenu 306cu nisam vidio odavno , vljda nisu nikom interesantne
kao ne znam , rijetko kad ces vidjet astru ili 307 prve generacije da je truho na tim mjestima , cak i petica ima isti problem ,ni japanci ne truhnu po gepeku i prednjim blatobranima . MOzda i jesu zamjenski , al cisto sumnjam da su gepeci al kao sto sam napisao , preslo je to ko zna koliko km pa je razumljivotempuser wrote:
To cemu se ti kao smijes samo dokazuje koliko ne znas, sva ta korozija na blatobranima na golfovima IV koju vidis je jer su zamjenski ili su popravljali dundjeri, na original blatobranu toga neces naci.
Mislim da automatski mjenjači mogu valjat u boljim klasama auta.NediM17 wrote:Zna li neko nesto vise o automatskom mjenjacu u Cliju III 1.2? Jedino sto ja znam da je klasicni automatik sa cetiri brzine.
Interesuje me u principu ako se redovno odrzava, da li moze zaboljeti glava od njega.
Naravno da ne znas, vidis nesto po cesti i odmah donosis zakljucke, a svakim daljnim elaboratom se sve vise uvaljujes.amar1994 wrote:kao ne znam , rijetko kad ces vidjet astru ili 307 prve generacije da je truho na tim mjestima , cak i petica ima isti problem ,ni japanci ne truhnu po gepeku i prednjim blatobranima . MOzda i jesu zamjenski , al cisto sumnjam da su gepeci al kao sto sam napisao , preslo je to ko zna koliko km pa je razumljivotempuser wrote:
To cemu se ti kao smijes samo dokazuje koliko ne znas, sva ta korozija na blatobranima na golfovima IV koju vidis je jer su zamjenski ili su popravljali dundjeri, na original blatobranu toga neces naci.![]()