Jašta, ali kod nas ga rijetko i ima.
Ali ovo ljeto idem ADG Parfum, Paradise garden i light blue intense, ljepota
Moderator: anex
bas sam juce probao, na prvo testiranje dobar, ima ga u plazi, cm, vjerovatno inoma, uskoro ce se on pojaviti kod sigurnih preprodavaca po nizoj cijeni.
Kakvi su french riviera i dior portofino??KTMSA wrote: ↑14/04/2024 16:07 Pozdrav ekipa, evo mene sa novom ponudom dekanata![]()
Sarajevo lično preuzimanje u ostale gradove brzom poštom ili preporučenom poštom![]()
Kontakt 060 31 65 106 Tarik
Dior Sauvage Elixir 10ML - 40 KM
Jean Paul Gaultier Scandal 15ML - 35 KM
Prada L’Homme Intense 10ML - 30 KM
Dior Homme Intense 10ML - 25 KM
Valentino Born in Roma intense 10ML - 25 KM
Prada Black Luna Rossa 10ML - 25 KM
YSL Y 10ML - 25 KM
YSL MYSLF 10ML - 25 KM
Paco Rabbane Invictus Parfum 10ML- 25 KM
Armani Code Parfum 10ML - 25 KM
Mancera French Riviera 10ML - 20 KM
Mancera Cedrat Boise 10ML - 20 KM
Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum 10ML - 20 KM
Chanel Allure Sport 10ML - 20 KM
Armaf Iconic 10ML - 15 KM
Armaf CDNI 10ML - 10 KM
Hugo Boss Unlimited 10ML - 12KM
Davidoff Cool Water 10 ML - 10 KM
Joop Homme 10ML - 10KM
Dior Escala a Portofino 10ML - 20 KM
Što se tiče Mancere, svjež vodenast citrusni miris, moja preporuka je u svakom slučaju probati prije nego blind buy. Ne svidi se svim nosevima, a i ne razvija se na svačijoj koži isto. Ipak je i ovaj kao i drugi Mancerini parfemi unisex. Odličnim se pokazao prekodana
Hvala za info..KTMSA wrote: ↑15/04/2024 09:24Što se tiče Mancere, svjež vodenast citrusni miris, moja preporuka je u svakom slučaju probati prije nego blind buy. Ne svidi se svim nosevima, a i ne razvija se na svačijoj koži isto. Ipak je i ovaj kao i drugi Mancerini parfemi unisex. Odličnim se pokazao prekodana![]()
Što se tiče Esacle a Portofino - limun parfem, možda mu najviše zamjeram što nema neke perfomanse, ženski parfem i jednostavno il ga voliš ili ne. Što se tiče samih mirisa izvedeno je kvalitetno baš u fazonu Diora zaokružene noteMeni se sviđa pa ga i ja malo koristim
![]()
![]()
sto se tice dekanta @KTMSA je

ti se bas namirio

dosta je hvale i koriste muskarci, unisex jeste al i meni vuce vise na zensku stranu, znaci nisam se zezno
Dao si sam sebi odgovor..
Ma većinom dekanti
Već kupljen za 45 KM. Uz njega za ljeta Boss infinite, i ostaci iz ranijih sezona Jill sander Sun, DM Seinz bijeli ima još nekih jeftinijih i dekant JPG Le Male Beau