Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#10276 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

Samo neka šalje :D . Ja da se pitam pustio bih ga, neka otpiše ove dugove i neka da još koju milju da se može iskoristiti za pojačanja, svakako mu na ljeto ističe ugovor :dance:
Bordolini

#10277 Re: FK Sarajevo

Post by Bordolini »

Ne trega ga pustiti. Tih 8 plata odbiti od 100 milja obestecenja i cao. Cuj trazimo puno para? :-)
Vjerujte mi!

#10278 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

Ali doplatiche nam. :mrgreen:
1946

#10279 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

Vjerujte mi! wrote:Ali doplatiche nam. :mrgreen:
Tebi i Mirsi možda :D
Obuca9

#10280 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Bordolini wrote:Ne trega ga pustiti. Tih 8 plata odbiti od 100 milja obestecenja i cao. Cuj trazimo puno para? :-)
Misliš da bi neko dao 100 milja eura za njega?
Impavidus

#10281 Re: FK Sarajevo

Post by Impavidus »

Do juce nije imao elektrodistribuciji da racun plati i na virslama zivio, a sad ce on sve doplatiti, sve plate i obestecenje ce za sebe dat' ako zatreba...Nek ide, sretno mu, nek da tih 15-20.000 iste sekunde ih dati puricu i mirna bosna... :)
Alkos

#10282 Re: FK Sarajevo

Post by Alkos »

Dado, nabijem te na qrac pizdo jedna...
luckylaka, prenesi mu pozdrave!

Nek do kraja sezone trenira sa pjetlicima, pa nek onda ide bez obestecenja. Ko ga jebe! FUJ, kakva smo govna poceli dovoditi u klub, a nasa djeca kubure po kojekakvim nizeligasima. Ovakvo nesto klub nikada ne bi dozivio od njih, a njima se puno vise duguje nego ovim sminkerima, poput Hamzagica i Jahovica. U posljednje vrijeme smo svjedoci raznih pljuvanja po klubu, a najglasniji su upravo ti sa strane!!

Sve to treba iz kluba odjebat i krenuti sa Dzenom i juniorima u borbu za Evropu :mrgreen: :mrgreen:
Vjerujte mi!

#10283 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

1946 wrote:
Umri! :mrgreen:
Impavidus

#10284 Re: FK Sarajevo

Post by Impavidus »

hz__semir wrote:
Bordolini wrote:Ne trega ga pustiti. Tih 8 plata odbiti od 100 milja obestecenja i cao. Cuj trazimo puno para? :-)
Kad se nas'o neko da za onu letvu lazara da isto toliko onda bi se i za njeg nasao neko, al ne u ovoj situaciji.
1946

#10285 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

Vjerujte mi! wrote:
1946 wrote:
Umri! :mrgreen:
:D
Idi i ti čupaj stranice ugovora, ne bi li se izvadio nekako :D
Bordolini

#10286 Re: FK Sarajevo

Post by Bordolini »

hz__semir wrote:
Ne mislim. Ali mislim isto sto i Alkos.
Alkos

#10287 Re: FK Sarajevo

Post by Alkos »

1946 wrote:
:D
Idi i ti čupaj stranice ugovora, ne bi li se izvadio nekako :D
:mrgreen:
Njega ni mozdani ne moze izvadit vise.
Baltazar_khan

#10288 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Image

Eto i mesara nazad. Što se tiče Obuće, mislim da je za klasu bolji od Avdića.
luckylaka

#10289 Re: FK Sarajevo

Post by luckylaka »

Alkos wrote:Dado, nabijem te na qrac pizdo jedna...

Nek do kraja sezone trenira sa pjetlicima, pa nek onda ide bez obestecenja. Ko ga jebe! FUJ, kakva smo govna poceli dovoditi u klub, a nasa djeca kubure po kojekakvim nizeligasima. Ovakvo nesto klub nikada ne bi dozivio od njih, a njima se puno vise duguje nego ovim sminkerima, poput Hamzagica i Jahovica. U posljednje vrijeme smo svjedoci raznih pljuvanja po klubu, a najglasniji su upravo ti sa strane!!

Sve to treba iz kluba odjebat i krenuti sa Dzenom i juniorima u borbu za Evropu :mrgreen: :mrgreen:
Kakve sve zahvalne navijace(ako su tu ipak navijaci) cudo je da klub uopste postoji.Ovakvi kao Alkos sutra ce hebat mater i tim ,,pjetlicima,,kad krenu traziti angarzman po europi.I sta to Dado vise ili manje trazi sto nisu trazili i ostali koji su otisli.P.S.Posto je Dado trenutno nedostupan vjerujem da ti nikad ne bi odgovorio istom mjerom jer Dado je ipak gospodin covjek koji je dosao samo da posteno odradi svoj ugovor u klubu.Poz za prave bordo navijace
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#10290 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Ma ovi nasi igraci kisto kao kruzenje vode u prirodi. Svaku polusezonu,sezonu po 2-3 povratnika i tako u krug.

Ja jos ne vidim da mozemo sa ovim pojacanjima nesto unaprijediti igru
nazarenko

#10291 Re: FK Sarajevo

Post by nazarenko »

luckylaka wrote:

Kakve sve zahvalne navijace(ako su tu ipak navijaci) cudo je da klub uopste postoji.Ovakvi kao Alkos sutra ce hebat mater i tim ,,pjetlicima,,kad krenu traziti angarzman po europi.I sta to Dado vise ili manje trazi sto nisu trazili i ostali koji su otisli.P.S.Posto je Dado trenutno nedostupan vjerujem da ti nikad ne bi odgovorio istom mjerom jer Dado je ipak gospodin covjek koji je dosao samo da posteno odradi svoj ugovor u klubu.Poz za prave bordo navijace
Cim se "udostupi" reci mu da ga posteno i gospodski nabijem na ljubavni misic.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#10292 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

A nedostuopan je,sasvim slucajno,jer mu klub zeli uplatiti te plate a on odbija da ih primi.

Hamzagic ima igracke kvalitete,ali za mene oduvijek je bio ljigav i bez srcanosti. u sustini da mu nije bilo Sarajeva sada bi u americi radio na nekoj pumpi,eventualnu prodavao rabljene automobile. treba ga dobiti na sudu i dati na posudbu Bosni i SASK-u.
luckylaka

#10293 Re: FK Sarajevo

Post by luckylaka »

nazarenko wrote:
luckylaka wrote:

Cim se "udostupi" reci mu da ga posteno i gospodski nabijem na ljubavni misic.
Ti vec imas pravo na to posto se vidi da si stari i iskusni bordo navijac a uz to vrlo pametan i obrazovan
north

#10294 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Obuća i Maksumić :roll:

Obuća suigurno nije u onoj formi koju je nekada bio, daj bože da barem 70% pruži od onoga što je nekad pružao, sve ispod toga je čista 0

Mesar - no comment

Nastavlja se naša tradicija da kad mi tražimo pojačanja, samo se može dovući neko stari koji nema gdje, pa haj po osamnaesti put u FCS kao slobodan igrač :roll: gluho bilo.....

Mogao bi i Repuh možda uskočiti :D
VenOM__

#10295 Re: FK Sarajevo

Post by VenOM__ »

north wrote:Obuća i Maksumić :roll:

Obuća suigurno nije u onoj formi koju je nekada bio, daj bože da barem 70% pruži od onoga što je nekad pružao, sve ispod toga je čista 0

Mesar - no comment

Nastavlja se naša tradicija da kad mi tražimo pojačanja, samo se može dovući neko stari koji nema gdje, pa haj po osamnaesti put u FCS kao slobodan igrač :roll: gluho bilo.....

Mogao bi i Repuh možda uskočiti :D
Me sve je dobro dok "Celicnu cjevanicu" Zuku ne vrate :dance: :lol:
luckylaka

#10296 Re: FK Sarajevo

Post by luckylaka »

-LIBERO- wrote:A nedostuopan je,sasvim slucajno,jer mu klub zeli uplatiti te plate a on odbija da ih primi.

Hamzagic ima igracke kvalitete,ali za mene oduvijek je bio ljigav i bez srcanosti. u sustini da mu nije bilo Sarajeva sada bi u americi radio na nekoj pumpi,eventualnu prodavao rabljene automobile. treba ga dobiti na sudu i dati na posudbu Bosni i SASK-u.
:lol: :lol: Bas me fino nasmija.Da te podsjetim da je Dado sa SLU kollega stigao tamo(premda bi ti vise mozda volio da je dosao sa 4 osnovne) a sa malo vise skole ide se malo dalje od benzinske crpke.Inace sa trenutnim igrackim kadrom Sa nije puno jaci od Saska i Goska :-)
-LIBERO-
Čiča Gliša

#10297 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

luckylaka wrote:
-LIBERO- wrote:A nedostuopan je,sasvim slucajno,jer mu klub zeli uplatiti te plate a on odbija da ih primi.

:lol: :lol: Bas me fino nasmija.Da te podsjetim da je Dado sa SLU kollega stigao tamo(premda bi ti vise mozda volio da je dosao sa 4 osnovne) a sa malo vise skole ide se malo dalje od benzinske crpke.Inace sa trenutnim igrackim kadrom Sa nije puno jaci od Saska i Goska :-)
A na tom SLU kolegu su ga tako fino naucili da se ponasa ovako prema klubu koji mu je hljeb dao u ruke i afirmaciju. Sta mislis da ga Sarajevo nije dovelo u Evropu,mogao je ku*rcu pjevati sa svojim sutanjem lopte po tim smijesnim kolleg ligama.

A to zbog Hamzagica i njegovog odlaska je Sarajevo na nivou SASK-a i Goska?? :D :D

Ma njegovo plakanje na slusalicu svojoj rodbini u AmeriKi poslije onog sranja u listici i pozivanje kako on ne moze ovdej vise jer ga je strah..po meni jako puno govori o njemu kao covjeku i kao nekome ko ima "muda" .

Po nacinu rezonovanja,shvatanja privrzenosti nekome klubu i sl klasicni americki muflon,pola sezone u SASK-u ce mu jako dobro doci. :dance: :thumbup:
Alkos

#10298 Re: FK Sarajevo

Post by Alkos »

luckylaka wrote:

Zahvalni navijaci? Sta je to meni Hamzagic priustio da mu budem zahvalan??? Ne samo on, vec bilo koji od igraca??
Nemam sta kome biti zahvalan, svi oni trebaju biti zahvalni klubu sto su stekli afirmaciju i prodali/ti se negdje dalje, pa bar koliko toliko obezbjedili/ti egzistenciju. Koliko su zahvalni ti isti igraci, vidimo po istupima i postupcima Dade, Jahovica, Scepanovica, itd, itd.
Kakve (NE)zahvalne igrace ima, cudo je da klub uopste postoji i opstaje. Mozda su razlog upravo ti zahvalni navijaci, jer da nije takvih klub bi vjerovatno vec davno prestao postojati. Razlika izmedju mene i Dadaa je sto ja ne zivim od kluba, vec za klub, za razliku od njihA.

Otislo je hiljade pjetlica iz Sarajeva, ali niti jedan nije pljuvao po klubu, niti je trazio da prvo ugodi svojoj guzici, a da klub ostane bez icega, bez ijedne pare. I eto sto necu nikada psovati mater tim istim "pjetlicima", jer ni jedan nece staviti svoje interese ispred interesa kluba.
Inace, ja nikada nikome nisam psovao mater, nisam takav tip navijaca (povremeno nabijem na qrac ovakve i slicne supke) - tu sam, navijam 90 minuta, bodrim svoj klub i one koji nose bordo dres, pa ko god to bio... Ne vezem se nikada za igraca (vezan sam za bordo dres koji nose), vec sam na tribini iskljucivo zbog Saraj'va.

Iskreno, sta je to Dado donio FKS da bi ga trebali pustiti besplatno? To sto mu klub duguje neke pare? Mislis da nismo bili duzni Dzemi, Skori, Avdicu, Turkovicu, petom desetom?! Ovo sto je uradio je ciganski i pokazao je kakav je GOSPODIN (kako ga ti nazva). Ja gospodina i govana!
emigrazione

#10299 Re: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

Nemoj zajebavati uvijek je imao vise klizecih na tekmama od svih ostalih zajedno, u ljudske kvalitete ne ulazim niti ga znam niti poznam, ali bez obzira na ovaj nacin je otislo dosta igraca samo u posljednjih 10 godina i uvijek su se vracali suhog khurca. Vratit ce se i on ubrzo, ovo nije nista novo. Ako nista vjecno cu pamtiti helsinborg po hadzijinom golu i njegovom penalu na kraju
Last edited by emigrazione on 21/01/2011 21:11, edited 1 time in total.
Vjerujte mi!

#10300 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

Locked