Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
karanana wrote: ↑18/09/2021 18:15
Pa dajte im slobodno tri boda za rodjendan. Sto se zajebavati i igrati kad te ovako sudije jebu.
karanana wrote: ↑18/09/2021 18:28
Jebem vam sve lopovsko, pleme vam lopovsko jebem.
Picka im materina, istupiti treba ne sutra nego sad izaci sa stadiona
Nisam bio na forumu, pa da repliciram na ovo tvoje, Nije došiljio penal zbog Želje, nego protiv Veleža. Željo im je totalno nebitan, u bilo kakvim kombinacijama, i ne može nikome pomrsiti račune. Pod nikome mislim na Borca. A Velež i dalje može.
Grean wrote: ↑18/09/2021 18:38
Ne treba ovo vezati za Zelju, sljedeci put ce oni biti zrtvena ovca kad FSBiH bude pravio neke nove kontrukcije.
Zeljo nije problem, problem je banda koja radi kako oni misle da treba a niko im nista ne moze. Ovaj nece biti kaznjen, nece ni onaj od juce sa Koseva niti taj iz BL, kao sto nisu bili ni drugi.
Haj ba, objektivni, ne kvari atmosferu! Evo ja kažem da je ovo najbolji vatromet koji je Sarajevo vidjelo. Ne moras nas ubjedivati, barem mene. Čuvaj zivce za srijedu.
karanana wrote: ↑18/09/2021 18:15
Pa dajte im slobodno tri boda za rodjendan. Sto se zajebavati i igrati kad te ovako sudije jebu.
karanana wrote: ↑18/09/2021 18:28
Jebem vam sve lopovsko, pleme vam lopovsko jebem.
Picka im materina, istupiti treba ne sutra nego sad izaci sa stadiona
Nisam bio na forumu, pa da repliciram na ovo tvoje, Nije došiljio penal zbog Želje, nego protiv Veleža. Željo im je totalno nebitan, u bilo kakvim kombinacijama, i ne može nikome pomrsiti račune. Pod nikome mislim na Borca. A Velež i dalje može.
Grean wrote: ↑18/09/2021 18:38
Ne treba ovo vezati za Zelju, sljedeci put ce oni biti zrtvena ovca kad FSBiH bude pravio neke nove kontrukcije.
Zeljo nije problem, problem je banda koja radi kako oni misle da treba a niko im nista ne moze. Ovaj nece biti kaznjen, nece ni onaj od juce sa Koseva niti taj iz BL, kao sto nisu bili ni drugi.
Upravo tako.
Pa karanana je svojevremeno ovdje pozivao Ultrase da se ujedine sa veležovcima da napadnu željovce to su ti hejteri.