just sayin'...
Jedna za Smrčka, vrlo zanimljivo:

KGBovi dokumenti o 82 vanzemaljske rase

sve su to Dzinni, koji imaju moc transformacije da se pojave u tim oblicima, nema za sad ikakvih dokaza da su to vanzemljci iz nekog dijela svemira. To su sve dzinni koji zive u paralelnoj dimenziji od nase. Pa se predstave narodu u takvim oblicima u specijalnim okolnostima, mozda cak nekad kad bude otmica pa mozda cak rade istrazivanja na ljudima itd pa ljudi kontaju aliensi ih obducirali i experimentisali sa njima itdPlavo-bijeli wrote:Nešto razmišljam, više dokaza ima o tome da postoje desetine različitih vanzemaljskih rasa na našoj planeti i o tome kako su hiljadama godina tu bili, a ljudi smatrali za njih da su Bogovi, nego da su knjige vjerske fakat od Boga...
just sayin'...
A odakle dokaz da su to dzini, nije valjda dokaz sto je pisano u bajkama ???Smrcak15 wrote:sve su to Dzinni, koji imaju moc transformacije da se pojave u tim oblicima, nema za sad ikakvih dokaza da su to vanzemljci iz nekog dijela svemira. To su sve dzinni koji zive u paralelnoj dimenziji od nase. Pa se predstave narodu u takvim oblicima u specijalnim okolnostima, mozda cak nekad kad bude otmica pa mozda cak rade istrazivanja na ljudima itd pa ljudi kontaju aliensi ih obducirali i experimentisali sa njima itdPlavo-bijeli wrote:Nešto razmišljam, više dokaza ima o tome da postoje desetine različitih vanzemaljskih rasa na našoj planeti i o tome kako su hiljadama godina tu bili, a ljudi smatrali za njih da su Bogovi, nego da su knjige vjerske fakat od Boga...
just sayin'...
Hmm kako nema? Ne mogu biti sve dzinni, fino ti piše u KGB knjizi vanzemaljskih rasa da samo jednu rasu mi smatramo dzinima. OStale su iz drugih planeta i galaksija. Dokazi? Audio, video, bivši poznati NASINI naučnici, vojni piloti, pa čak i bivši predsjednici, agenti itd...Smrcak15 wrote:sve su to Dzinni, koji imaju moc transformacije da se pojave u tim oblicima, nema za sad ikakvih dokaza da su to vanzemljci iz nekog dijela svemira. To su sve dzinni koji zive u paralelnoj dimenziji od nase. Pa se predstave narodu u takvim oblicima u specijalnim okolnostima, mozda cak nekad kad bude otmica pa mozda cak rade istrazivanja na ljudima itd pa ljudi kontaju aliensi ih obducirali i experimentisali sa njima itdPlavo-bijeli wrote:Nešto razmišljam, više dokaza ima o tome da postoje desetine različitih vanzemaljskih rasa na našoj planeti i o tome kako su hiljadama godina tu bili, a ljudi smatrali za njih da su Bogovi, nego da su knjige vjerske fakat od Boga...
just sayin'...
pa dokazi su , sporedjenje opisa dzina i ljudi ne muslimana koji su imali iskustva sa otmicama vanzemaljaca, plus imas Scole experiments, najbolji dokumentarac koji pokaziva experimentalno postojanje dzinskog svijeta (ali oni misle da se to radi o mrtvim dusama) ali su to dzinni, i kada su ima dzinni slali neke slike Preko aparata tokom seansi jedna od slika je bilabeni-bu-man wrote:A odakle dokaz da su to dzini, nije valjda dokaz sto je pisano u bajkama ???Smrcak15 wrote:sve su to Dzinni, koji imaju moc transformacije da se pojave u tim oblicima, nema za sad ikakvih dokaza da su to vanzemljci iz nekog dijela svemira. To su sve dzinni koji zive u paralelnoj dimenziji od nase. Pa se predstave narodu u takvim oblicima u specijalnim okolnostima, mozda cak nekad kad bude otmica pa mozda cak rade istrazivanja na ljudima itd pa ljudi kontaju aliensi ih obducirali i experimentisali sa njima itdPlavo-bijeli wrote:Nešto razmišljam, više dokaza ima o tome da postoje desetine različitih vanzemaljskih rasa na našoj planeti i o tome kako su hiljadama godina tu bili, a ljudi smatrali za njih da su Bogovi, nego da su knjige vjerske fakat od Boga...
just sayin'...

ISkreno meni ovo liči na masku mog jarana što je sad kupio u Jumbu za noć vještica.Smrcak15 wrote:a
na sta tebi ovo lici?
a ovo drugo su izgleda fakat piramide.. jesul znači Jinni fakat i piramide gradili?upgradePlavo-bijeli wrote:ISkreno meni ovo liči na masku mog jarana što je sad kupio u Jumbu za noć vještica.Smrcak15 wrote:a
na sta tebi ovo lici?
a ovo drugo su izgleda fakat piramide.. jesul znači Jinni fakat i piramide gradili?

ako su stvarno neka rasna bica to jedino mogu biti dzinni a nikakvi vanzemaljci sa drugih planeta.Plavo-bijeli wrote:Pa ja 'upgrade', fino ti piše gore da je ona iz '98.
Smrčak, kako objašnjavaš postojanje skoro 80 vanzemaljskih rasa na našoj planeti i jel Kur'an ih igdje spominje osim ove jedne. Da li je i jedna od muslimanskih zemalja sa njima uspostavila konverzaciju, ili samo najjače sile kao Kina, Amerika i Rusija. Hvala.
Potpuno netačno. Philip Schneider naučnik koji je radio za Američku vladu ti je više nego dovoljan dokaz :Smrcak15 wrote:ako su stvarno neka rasna bica to jedino mogu biti dzinni a nikakvi vanzemaljci sa drugih planeta.Plavo-bijeli wrote:Pa ja 'upgrade', fino ti piše gore da je ona iz '98.
Smrčak, kako objašnjavaš postojanje skoro 80 vanzemaljskih rasa na našoj planeti i jel Kur'an ih igdje spominje osim ove jedne. Da li je i jedna od muslimanskih zemalja sa njima uspostavila konverzaciju, ili samo najjače sile kao Kina, Amerika i Rusija. Hvala.
A zašto bi ubili nekoga ko priča o vanzemaljcima?Plavo-bijeli wrote:o tome kako su ga ubili odmah nakon što je dao ove izjave
Kao prvo koja raja ne vjeruje? TO bi isto bilo kad bi napisao raja ne vjeruje u Boga. Ima ih i što vjeruju i što ne vjeruju.Dino34 wrote:A zašto bi ubili nekoga ko priča o vanzemaljcima?Plavo-bijeli wrote:o tome kako su ga ubili odmah nakon što je dao ove izjave
Raja svakako ne vjeruje u postojanje istih taman da obama ustane i kaže da postoje.
Pa šta znači kriju...Ne znam šta bi trebali se pojaviti na sred Ferhadije i mi bi ih kao dočekali i pozvali na kafu da se ispričamo. Na njihovu konstataciju da ne vjeruju u naše Bogove i da su to gluposti mi bi rekli, ma fini ste vi i u pravu. Pa eto Smrčak je prvi dokaz da bi ih ljudi nazvali šejtanima i tog trenutka bi nastao razor na čitavoj Zemlji. To što trenutno toga nema, ne znači da neće biti. Prve civilizacije su nastale svega prije par hiljada godina, a samo Zemlja je stara 4,5 milijarde godina. O svemiru da ne pričamo. Postoje dokazi da su vanzemaljci živjeli na našoj planeti davno prije nas.Dino34 wrote:Eto, vjeruj šta god hoćeš.
Meni je to bezze.
Čuj imaju tu silnu tehnologiju a kriju se od ljudi
Valjda bi trebali biti vladari...
Ispadne da je amerika u odnosu na te tvoje ništa drugo do p dim.Plavo-bijeli wrote:šta bi trebali se pojaviti na sred Ferhadije
Plavo-bijeli wrote:Smrcak15 wrote:sve su to Dzinni, koji imaju moc transformacije da se pojave u tim oblicima, nema za sad ikakvih dokaza da su to vanzemljci iz nekog dijela svemira. To su sve dzinni koji zive u paralelnoj dimenziji od nase. Pa se predstave narodu u takvim oblicima u specijalnim okolnostima, mozda cak nekad kad bude otmica pa mozda cak rade istrazivanja na ljudima itd pa ljudi kontaju aliensi ih obducirali i experimentisali sa njima itdPlavo-bijeli wrote:Nešto razmišljam, više dokaza ima o tome da postoje desetine različitih vanzemaljskih rasa na našoj planeti i o tome kako su hiljadama godina tu bili, a ljudi smatrali za njih da su Bogovi, nego da su knjige vjerske fakat od Boga...
just sayin'...
Hmm kako nema? Ne mogu biti sve dzinni, fino ti piše u KGB knjizi vanzemaljskih rasa da samo jednu rasu mi smatramo dzinima. OStale su iz drugih planeta i galaksija. Dokazi? Audio, video, bivši poznati NASINI naučnici, vojni piloti, pa čak i bivši predsjednici, agenti itd...
Nemoj se upuštati u neku raspsravu gdje nisi dobar, možda si sa arapskim dobar, ali sa ovim nisi:
KAkve veze Mars i piramide na marsu imaju sa dzinima.. nikakve ...
kazem ti mogu sve to biti dzinni, KGB ako ne zna da dzinnski svijet ima tu sposobnost preobrazavanja u druge like, ako to ne znas onda ces lakse vjerovati da su to razne rase dosle sa razlicitih mjesta u univerzumu, planeta i galaksija...ali u sustini su to sve dzinni koji zive u paralelnom svijetu pored neseg na zemlji.Hmm kako nema? Ne mogu biti sve dzinni, fino ti piše u KGB knjizi vanzemaljskih rasa da samo jednu rasu mi smatramo dzinima. OStale su iz drugih planeta i galaksija. Dokazi? Audio, video, bivši poznati NASINI naučnici, vojni piloti, pa čak i bivši predsjednici, agenti itd...
ali ja jesam dobar jer ove stvari su meni odavno vec poznate, samo sto vi ne znate ovdje.Nemoj se upuštati u neku raspsravu gdje nisi dobar,